2010 Temmuz Anneleri : )

gezmelere gittik ama oglan mahvetti bizi.apar topar kendimizi yine evde bulduk.dis cikiyor cok huysuz kerata.

bizde sabah bir çıktık uyku vakti gelince koştur koştur eve geldik. aynı diş sıkıntyısı bizdede var .

gece yarım saatte bir kalkıyoruz. alıştık artık...

bizde sabah bir çıktık uyku vakti gelince koştur koştur eve geldik. aynı diş sıkıntyısı bizdede var .

gece yarım saatte bir kalkıyoruz. alıştık artık...

ayyy gece kalkmasi zor.allah yardimciniz olsun.bizimki kalkmiyor.sadece bazen aglayip yanima gelmek istiyor.aliyorum,opus koklas uyuyor,yerine yatiriyorum.
Sabah esim kiziyordu 1 sene daha bi yere gidemeyiz die :18:

ayyy gece kalkmasi zor.allah yardimciniz olsun.bizimki kalkmiyor.sadece bazen aglayip yanima gelmek istiyor.aliyorum,opus koklas uyuyor,yerine yatiriyorum.
Sabah esim kiziyordu 1 sene daha bi yere gidemeyiz die :18:

bizim ki geceleri pek kalkmazdı aslında ama bu ara sapıttı. beynim uyuşuyor artık yat kalk bazen uykum kaçıyor oturuyorum gece. yatıyorum geri kalkıyor falan.

dışarı çıkmak bizede işkence hele ev gezmesi ise. sürekli diken üstündeyim. sağa sola saldırıyor birşeyi kıracağıaz aman dökeceğiz derken birşey anlamıyorum.

ama artık dışarıda rahatız. burada bir yer var içinde ufak çapta hayvanat bahçesi var. pazar günleri oraya kaçıyoruz. salıyorum çimlere dolanıp duruyor. bana hiç ilişmiyor. ben keyfime bakıyorum. bundan sonra her pazar oarada gibiyim.

aaa ne güzelmiş baharcım..sen her haftasonu git işte süpermiş..
Bizimki çimlerden korkuyor..koydugumuz zaman ağlamaya başlıyor..
dolayısıyla her ne koşulda olursa olsun bana sarıyor..
Bu arada tefal 'in actifryini almış dün eşim.gerçekten süpermiş....alır almaz patates kızarttık...:))))))
süperdi..
videolarına bakıcam şimdi ne yemekler yapılyormuş...

Güle güle kullan canım. burada konuşulduktan sonra benimde aklıma yattı aslında o. hatta o hafta hediye çekimiz vardı onunla alabilirdik. hedi çekini çokda lazım olmayan birşeye kullandım su sebili aldım.

neyse bir daha ki hediye çekine alırım bende artık. acayip düşkünümdür mutfak zırzavatlarına. her ne kadar aktif kullanıcı olmasamda.

mutlaka al canım...neredeyse tüm et yemekleri yapılıyor..şimdi vidoları izliyorum da..
bizde de kredi kartında 120 tl birikmiş..çok iyi oldu bizim için...
bol bol yimek yapıp yemek lazım

Merhabalar,ben bu gün çok kötüydüm..Dışarda eşimle ikizlerin arabalarını sürerken bir ara çok başım döndü,halsizleştim....Bacaklarım yan yan gitmeye başladı...Oruçlu değilim,aç da değildim...Hele karnım...Adet oldum olucam diye bekliyorum..Aslında normalde daha 7 gün var adete..Bu gün adetimin 21. günü...Biraz erken adet olucam galiba....Sersem gibi hissediyorum kendimi.............

mutlaka al canım...neredeyse tüm et yemekleri yapılıyor..şimdi vidoları izliyorum da..
bizde de kredi kartında 120 tl birikmiş..çok iyi oldu bizim için...
bol bol yimek yapıp yemek lazım

sağlıklı yemeklerde oluyor bildiğim kadarı ile.

aman ne bol bol yemek yemesi kız ben ramazandan sonra inşallah senin şu diyet listesine başalayacağım. azmettim kurban bayramına eski bahar olacağım.

geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun cnm...dikkat et kendine..

sağlıklı yemeklerde oluyor bildiğim kadarı ile.

aman ne bol bol yemek yemesi kız ben ramazandan sonra inşallah senin şu diyet listesine başalayacağım. azmettim kurban bayramına eski bahar olacağım.

ama sağlıklı yemekler yapılıyor hayatım..
Bende o diyete devam ediyorum..çok rahat bir diyet..
Konum var AşkveOglumun diyet günlüğü ordan bakabilirsin canım..

aaa bak iyi olduğu söylediğin bende senden tekrar isteyecektim listeyi.

inşallah başarırım canım ama hep dolu doluydu öğünler hatırladığım kadarı ile.

yaparım evelallah.

aaa bak iyi olduğu söylediğin bende senden tekrar isteyecektim listeyi.

inşallah başarırım canım ama hep dolu doluydu öğünler hatırladığım kadarı ile.

yaparım evelallah.

sen başla o listede çok büyük kolaylıklar da var...mesela hep sebze yemek istemezsen hangi yemeği yemelisin..ya da o gün zeytin yemessen neler yiyebilirsin vs..gibi..

İcimden bir ses baharla askveoglum sitedeler ugrada mutlu ol dedi.Geldim sizi gordum mutlu oldum sekerler:) hadi gelin kayfe icelim en orta sekerlisinden :))

İcimden bir ses baharla askveoglum sitedeler ugrada mutlu ol dedi.Geldim sizi gordum mutlu oldum sekerler:) hadi gelin kayfe icelim en orta sekerlisinden :))

hohoho hoşgeldin canım.

yaptım ben kahvemi içiyorum canım. karşılıklı olmasakda gönüller bir ne yapalım.

Hosbuldum cnm bugun dagilmayalim ya:) bu arada ist.dayim cnm hazine kutum edirnede :)))

ayyy hep çok merak etmişimdir bu tarz yazılar yazan insanlar nasıl ortamlarda yazıyorlar böyle şeyleri. nasıl akıveriyor sözükler kağıtlara....

hep derdim iyi besteciler için şiir yazraları için falan söule denize karşı otursam ayı yıldızları seyretsem bende yazarım insan aşka gelir tabi diye.

ama yaklaşık bir buçuk yıldır denizde görüyorum mehtapda ama duygularımda milimlik bir ilerleme olmadı.

çok şekersin canım:))

merhaba cancanlar:)
salı günü cevahirde saat 2-3 gibi bulaşalım diyorum herkese uygunsa?

ayyyy canım salı değilde çarşamba yapsak olur mu ya?

yer saat uygun ama eşim hemen istanbula elmek istemiyor çarşamba sabahı gidelim diyor.

tabi sorun olursa salı için eşimi kandırma turlarına başlayayım ben.

ortam bozucu olmak istemem kararı size bırakıyorum yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…