ayyyy canım salı değilde çarşamba yapsak olur mu ya?
yer saat uygun ama eşim hemen istanbula elmek istemiyor çarşamba sabahı gidelim diyor.
tabi sorun olursa salı için eşimi kandırma turlarına başlayayım ben.
ortam bozucu olmak istemem kararı size bırakıyorum yinede.
hohoho hoşgeldin canım.
yaptım ben kahvemi içiyorum canım. karşılıklı olmasakda gönüller bir ne yapalım.
ayyy hep çok merak etmişimdir bu tarz yazılar yazan insanlar nasıl ortamlarda yazıyorlar böyle şeyleri. nasıl akıveriyor sözükler kağıtlara....
hep derdim iyi besteciler için şiir yazraları için falan söule denize karşı otursam ayı yıldızları seyretsem bende yazarım insan aşka gelir tabi diye.
ama yaklaşık bir buçuk yıldır denizde görüyorum mehtapda ama duygularımda milimlik bir ilerleme olmadı.
merhaba cancanlar:)
salı günü cevahirde saat 2-3 gibi bulaşalım diyorum herkese uygunsa?
zaman ve gun benim icin farketmiyor.ben kociskoya kur yapmaliyim.l
hehe ben kur işini geçtim. izine ayrıldı kendileri anlaşma yaptım eğer o evdeyken ona kibar davranırsam ve iş istemezsem beni cevahire bırakacak.
ha anlaşma kurallarını ihlal edersem arabanın konforundan ve hizmetleirnden mahrum kalır otobüslerde sürünürmüşüm.
hehe ben kur işini geçtim. izine ayrıldı kendileri anlaşma yaptım eğer o evdeyken ona kibar davranırsam ve iş istemezsem beni cevahire bırakacak.
ha anlaşma kurallarını ihlal edersem arabanın konforundan ve hizmetleirnden mahrum kalır otobüslerde sürünürmüşüm.
ne var kiz onda yapiver.
Keske benimkide o kadar kolay olsa.calisiyor.
İlk deneme basarisiz.ama carsambaya daha varbana musade
çarşamba uygun mu askveoğlum canım arkadaşım:)
hacer sen istanbulda mısın şu an sen de gelsene:)
aaa ne güzelmiş baharcım..sen her haftasonu git işte süpermiş..
Bizimki çimlerden korkuyor..koydugumuz zaman ağlamaya başlıyor..
dolayısıyla her ne koşulda olursa olsun bana sarıyor..
Bu arada tefal 'in actifryini almış dün eşim.gerçekten süpermiş....alır almaz patates kızarttık...:))))))
süperdi..
videolarına bakıcam şimdi ne yemekler yapılyormuş...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.bizim keyifler yerinde maşallah.oğluşum iyileşti artık.
canım, eşim geçende reklamını görmüş oda çok beğenmiş.doya doya patates kızartması yeriz diyordu.hem az yağla olduğu için sağlıklı da olur.benim merak ettiğim tadı nasıl oluyor?
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız bakalım.bizim keyifler yerinde maşallah.oğluşum iyileşti artık.
canım, eşim geçende reklamını görmüş oda çok beğenmiş.doya doya patates kızartması yeriz diyordu.hem az yağla olduğu için sağlıklı da olur.benim merak ettiğim tadı nasıl oluyor?
gunaydın kızlar...
hayırlı haftalar diliorum hepinizee
tekirdağın kumbağ beldesine gidiyoz canım uzunca bi süre yokuz(
mnosette kesmez beni
modem aldık inşallah çalışırda oralarda internetsiz kalmam :))
bi hafta 10 gün sonra sıkılacağımdan eminim
Hayat paylasinca guzel lalalalalalala
paylasip cogalinca guzel lalallalallllaaaaaaaala
Su siralar bunun hastasiyiz,gorunce reklami "lalalalalalalalla" basliyor kerata.
muzikle super arasi,eee ailede sanatcilik diz boyu,bunda da bekliyordum bisilerrrr :))))))
Merhabalar,ben bu gün çok kötüydüm..Dışarda eşimle ikizlerin arabalarını sürerken bir ara çok başım döndü,halsizleştim....Bacaklarım yan yan gitmeye başladı...Oruçlu değilim,aç da değildim...Hele karnım...Adet oldum olucam diye bekliyorum..Aslında normalde daha 7 gün var adete..Bu gün adetimin 21. günü...Biraz erken adet olucam galiba....Sersem gibi hissediyorum kendimi.............
aaa ne güzelmiş baharcım..sen her haftasonu git işte süpermiş..
Bizimki çimlerden korkuyor..koydugumuz zaman ağlamaya başlıyor..
dolayısıyla her ne koşulda olursa olsun bana sarıyor..
Bu arada tefal 'in actifryini almış dün eşim.gerçekten süpermiş....alır almaz patates kızarttık...:))))))
süperdi..
videolarına bakıcam şimdi ne yemekler yapılyormuş...
oo kızlar buluşma mı var ?
istanbulda eğer yakın bir yerde olursa biz de katılabiliriz.
bugün çok sinir bozucu bir gün geçirdim. sabah gayet iyiyidi ama sonra eşimle birbirimize girdik. acayip sinirli bir adam oldu çıktı.konu yine ailesi tabi ki. iftara annemlere davetliydik oraya bile gidemedik. 1 saat kala haber verdim ve dolayısı ile tartışma çıktığını söylemek durumunda kaldım.
eşimin ailesi ile sorunlarımız var. bunlar garip bir aile gelişmemiş evrimleşmemiş, bizim aile de modern bir aile. bunlar istiyorlar ki gelin gelin gibi davransın, bize saygı yapsın, biz evimize gelin alalım. bizim aile öyle değil, gelin vermek kız vermek zaten bizim lugatımızda olmadığı gibi, bizde erkek alınır. yani tamamen zıtız. kızın ailesi baskındır. kızın ailesine yanaşılır daha çok. kız vermek diye birşey bizde yoktur erkek alınır . onlarda da tam tersiymiş. şimdi bu sorunlar yüzünden sürekli geriliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?