2010 Temmuz Anneleri : )

ayy çok tatlı ama yaa,
Cadı nasıl da becermiş şuna bak,
Ama artık anlıyorlar yaptıklarından ettiklerinden utanıyorlar.
Kıyamam annesi yaa,
Hep meraktan bu yaptıkları,
Affet kızını öpüşün barışın:)))
Kizlar bisi sormak istiyorum.esim eylul 17 de alanyaya gidelim diyor annemde berayi goturmeyin ben bakarim diyor.sizce ne yapmaliyim alimi yoksa bir hafta annemde istanbuldami kalsin
Bizimki hala emiyor,
Ayrıca emmese de,
Ben bu dediğini asla yapamam,
Ama sana yap derim,
Böyle bir fırsatınız varsa biraz dinlenmek sana çok iyi gelir dolayısıyla dönüşte bebeğine de,
Ama 1 hafta uzun değil mi sence,
Bence ideal ayrılık süreniz 3-4 gün olsun

Evet evet ben de o hisse kapılıorum:))

Misskaprisim dogru soluyosun cnm ama tatil gibi olmicak kafami dinleyemicem sessizlige sakinlige okadar ihtiyacim varki.edirnede komsum dahi yok surekli berayla zaman geciriyorum.uzun zamandirda ist.a gelemiyorduk baya bunaldim.1 hafta banada cok uzun geliyo baktim dayanamiyorum doneriz geriye:) bide annem bakicagi icin icim rahat berayin huyunu cok iyi biliyor. Bakalim daha 17 sine cok var.hayirli olan kararu veririm ins

slm arkadaşlar uzun zamandır bu foruma üyeyim ama okuyıp çıkıyorum her neyse kızımda ciddi iştahsızlık sorunu var 13 aylı ama 8,5 kilo bilo değil inanın kahroluyorum hiçbirşey yediremiyorum ve çok hareketli...
sizlerden de böyle sorunlar yaşayan varmı?eğer varsa bana bulduğunuz çözümleri yazarmısınız lütfen.bebeklerinize nasıl yemek yediriyosunuz ben nerde yanlış yapıyorum ki kaşık elimde peşinde koşturuyorum dakikalarca...bende iştahlı bebiş istiyorum benimde olsun

canm ben onu tek başıma uygulayabılırım belki ama..

nenesi dedesii ilk torun olduğu için gık dedirtmiorlar çocuğaa...

benm çook işim var çoook....

bu arada hepinize günaydın kızlar...

Baharım.... bizde sen dinleniorsun iyisin diye sevinmiştik .. kim sıktı senın canını

kızlarr oğlum artık gecelerı hıç uyumuyor ya bıkaç aydr bu boyle hele su bır ıkı haftadr ıyıce kotu oldu
memede uyuyor zaten yatırıyorum 10 dk snra ağlayarak uyanıyo yatırıyorum yarm saat snra ağlıyo yada 1 saat cıye boyle anşamıyorum
sizin bebışler nasıl uyuyor acaba memeden kessemmı dıyorum
memede uyuyor cunku ama kesıncede nasıl uyutcam bılmıyorum nolur bı akıl verın yaa

günaydınlar

benimde kızımın kilosu az sayılır bu ay 9kiloya yeni ulaştı.
gerçi doğanın iştahı iyi ama kilo alamıyor. (umarım gençliğinde de böyle olur )
bize doktorumuz multitabs omega 3 önermişti. sende doktoruna danışarak multivitaminlerden verebilirsin.
doğa genelde bizimle masada yer. kendi kendine yediği zamanlar daha iştahlı oluyor.
makarna-köfte-patates-ekmek-peynir-meyveleri bunları eline versen belki yer.
ne kadar sıkıldığını üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama sağlıkları yerinde ya şükür.

günaydın şekerim.

benim dinlenip tatil yapıp huzura kavuşmam için ısssız bir adaya düşmem lazım yanıma da sadece çikolata vs almam lazım...

benim bebeğim de öyle çok yiyen iştahlı bir bebek değil ama ben hep mama sandalyesinde yeiriyorum az da yese çok da yese...
bence elinde kaşıkla kovalama peşinden.
mutlaka acıkacak bir öğün atlarsın en fazla.
bir de saatlerin düzenli olsun yani kahvaltısı sütü meyvesi saatli olsun.
bebekler düzeni sever.
biliyorum bebeğinin aç olduğunu bilerek öyle dolaşmasına izin vermek ama bir iki gün dişini sıkman lazım.
bir de tubaya katılıyorum kendi yiyrbileceği şeyleri ver yesin ilke de makarna yoğurt meyve gibi şeyleri hep kendi yiyo artık.
yarısını döküyo saçıyo ama yine de büyük bir kısmını yiyo hem de her gün daha düzgün yemeye alışıyo...
haa bir de süt içiyosa süt miktarını azalt o çok tok tutuyo diğer besinleri reddediyo bu sefer.
ilke bi ara günde nerdeyse 1 lt süt içiyodu ben de miktarları azalttım bu sefer yemekleri güzel yemeye başladı...

ah keşke bi fomülü olsa bizde aynı durumdayız bişiylerle oyalayıp anca bir iki kaşık yediriyorum. bazen camın önününde o dışarıyı izlerken tıkıyorum ağzına farketmiyor yediğinin ama sıkılınca pirt dışarı ağzındakiler. vitamin kullanmanı tavsiye ederim.

birde kansızlık iştahsızlık yaparmış ferrum kullanıyoruz biz hala baya fark ettiriyor. devamlı eline bişiyler ver çubuk kraker meyve (armut acıktırır, elma acıktırır) tok tutan meyve (muz) cici bebe gibi şeyleri çok verme yemek yemesini istiyorsan. benim dikkat ettiklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdur.

efim; Allah sana nasıl bir sabır vermiş hayran kaldım gerçekten.
Rabbim huzurunuzu bozmasın.

geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu.

ayy baya yanlış anlamışım valla...

bnde ilgisini farklı bişeye çekmeye çalışıoum.. ama nafilee unutmuyorr..

neen böyle oldu kuzum anlamıyorummm...

canım hepsinde bu davranışlar görünüyor
dönemsel bunlar, kızımdan 15 ay büyük yeğenim var geçen yıl kızımın yaptıklarını yapıyordu
senin anlatıklarını yani. ama şimdi hiç biri ilgisini çekmiyor

yaa kızlar alakasız ama bir şey soracağım
şu pembe maskeyi kullandınız mı
almayı düşünüyorum da
cildim çok soluk gözüküyor yorgun
acaba canlandırır mı ki

kullanmadım ama arkadaşım aldı bir kez kullanıp bıraktı
çıkartırken yüzü çekiyormuş gibi oluyor demişti.

nasıl bir durum olduğunu bilirim, elifte yumşatıcı bidonunu dökmüştü

Kizlar bisi sormak istiyorum.esim eylul 17 de alanyaya gidelim diyor annemde berayi goturmeyin ben bakarim diyor.sizce ne yapmaliyim alimi yoksa bir hafta annemde istanbuldami kalsin

beraber gitmeniz iyi olur ama bana bir hafta çok gibi geliyor

baharla ben buluşcaz esmacık:)
askveoğlum'un yavrusu huysuzmuş bugün ateşi çıkmamış ama çok mızmızmış dra götürcekler o yüzden gelemiyo(

hımm anladım cnmm..

oda güzel... bahar orda daha sanırım.. başka birgunde aşkveoğlumla buluşursunuz... paşamız iyi olsunda resimleri istiorum ona göreee

aaaa ben niye son sayfaya dönemiyorum ya....

sabahtan beri debeleniyorum olmuyor.

ne yazdınız ya son sayfada çok merak ediyorum....

kızlar konu biraz alaaksız ama sormadan edemeyeceğim. çalışmayan arkadaşlar
1-eşlerinizden siz mi eve para bırakmasını istiyorsunuz, yoksa kendisimi bırakır.
2-özel ihtayçlarınızda nasıl istiyorsunuz para? (arkadaşlarınızla bir yere gideceksiniz? kendinize gördüğünüz güzel bir ayakkabıyı alacaksınız ihtiyacınız olmadığı halde).
3-Tatil planlarınızı nasıl yapıyorsunuz. eş-dost , anne-baba ziyaretlerini saymıyorum.
4-ev alma, yatırım yapma, araba vs. konusundaki düşününcelerinizi eşinizle nasıl paylaşıyorsunu? aileleriniz yardımı oluyormu? kimin ailesi yardım eder?

bende bir gariplikmi var ben çözemiyorum ben mi istemesini bilemiyorum. 7 yıllık evliyim eşimden bişiy istemedim.

Şu an çalışmıyor sayılırım..Sorularına cevap vereyim canım :)

1- Eşimden eve para bırakmasını falan istemiyorum..Şu şu ihtiyaçlarımız var diyorum işten gelirken alıyor ya da hep beraber hafta sonları market alış verişine çıktığımızda beraber alıyoruz..Ya o öder ya da ben...
2- Özel ihtiyaçlarım için para istemiyorum..Çünkü eşim zaten her maaşını aldığında bana da 1 aylık yetecek kadar harçlık bırakıyor...Çocukların veya kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum...Bazan öbür aya kalıyor...Hafta sonlarında bir kafeye,yemeğe vs ye gidersek,param varsa ben ısmarlıyorum harçlığımdan :)
3- Tatil planlarını birlikte yapıyoruz..Daha doğrusu ben yapıyorum..Onunla paylaşıyorum...Tamam diyor...O da daha ekstra ve mantıklı bir fikir akluna gelirse paylaşıyor..Ona göre durum değerlendirmesi yaparak karar veriyoruz...
4- Ev alma,yatırım vs durumlarımızı konuşuyoruz,birbirimize danışıyoruz ve o şekilde uygulamaya geçiyoruz...Ailelerimizden herhangi bir yardım gelmiyor..İstemiyoruz da..Çok şükür kendi yağımızda kavrulup kimseye mihnet etmeden yaşıyoruz ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…