- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
ayy çok tatlı ama yaa,merhaba kızlar:)
ilke az önce bir tencere yayla çorbasını dolabı açıp kulbundan çekip geri geri gitmek suretiyle yerlere yedirdi
allahtan ayağına dökülmedi
ben de kızdım git içeri gözüm görmesin seni dedim.
gitti oturdu içerde ben mutfağı temizleyene kadar...
normalde hayatta durmaz eteğimden ayrılmaz yaramazlık yaptığını anlayınca gitti oturdu şapşal...
baharcım sana ulaşamıyorum telefonun mu kapalı?
Bizimki hala emiyor,Kizlar bisi sormak istiyorum.esim eylul 17 de alanyaya gidelim diyor annemde berayi goturmeyin ben bakarim diyor.sizce ne yapmaliyim alimi yoksa bir hafta annemde istanbuldami kalsin
ben de her istediklerinin yapılmamasından yanayım..İlla ağlayarak yaptırmaya çalışıyorlar..hele Çınar sıpası öyle bir çığlığı basıp ağlıyor ki evdeki camlar sesinin şiddetinden patlayacak hissine kapılıyorum....
Hayır Esmacım hayır,
Kesinlikle beni yanlış anlamışsın,
Tam tersini dedim ben,
HER İSTEDİĞİNİ YAPMAYACAKMIŞIZ,
bağıracak bağıracak bakıcak anne baba pas vermiyor,
Öğrenecek bağırdığımda herşeyi elde edemiyorum diye,
Yok sen her ağladığında bağırdığında hemen istediğini yaparsan çocuğa bunu öğretmiş olurmuşsun,
bu sefer ne diyecek ben ağlıyorum onlar yapıyorlar,
Sakın canım her istediğini yapma,
Daha doğrusu isteklerini ağlayarak dile getirdiğinde yapma,
Şöyle oluyor önce artıyor artıyor tavan yapıyor bu olumsuz davranış,
Eşik değeri deniyormuş buna da,
sonra azalarak kayboluyormuş,
Bakalım biz yeni denemeye başladık,
Rüzgar paşa da hat safhadayız şu anda,
Sabırsızlıkla inişe geçmesini bekliyorum bağrışların:)))
slm arkadaşlar uzun zamandır bu foruma üyeyim ama okuyıp çıkıyorum her neyse kızımda ciddi iştahsızlık sorunu var 13 aylı ama 8,5 kilo bilo değil inanın kahroluyorum hiçbirşey yediremiyorum ve çok hareketli...
sizlerden de böyle sorunlar yaşayan varmı?eğer varsa bana bulduğunuz çözümleri yazarmısınız lütfen.bebeklerinize nasıl yemek yediriyosunuz ben nerde yanlış yapıyorum ki kaşık elimde peşinde koşturuyorum dakikalarca...bende iştahlı bebiş istiyorum benimde olsun
canm ben onu tek başıma uygulayabılırım belki ama..
nenesi dedesii ilk torun olduğu için gık dedirtmiorlar çocuğaa...
benm çook işim var çoook....
bu arada hepinize günaydın kızlar...
Baharım.... bizde sen dinleniorsun iyisin diye sevinmiştik .. kim sıktı senın canını
slm arkadaşlar uzun zamandır bu foruma üyeyim ama okuyıp çıkıyorum her neyse kızımda ciddi iştahsızlık sorunu var 13 aylı ama 8,5 kilo bilo değil inanın kahroluyorum hiçbirşey yediremiyorum ve çok hareketli...
sizlerden de böyle sorunlar yaşayan varmı?eğer varsa bana bulduğunuz çözümleri yazarmısınız lütfen.bebeklerinize nasıl yemek yediriyosunuz ben nerde yanlış yapıyorum ki kaşık elimde peşinde koşturuyorum dakikalarca...bende iştahlı bebiş istiyorum benimde olsun
günaydın şekerim.
benim dinlenip tatil yapıp huzura kavuşmam için ısssız bir adaya düşmem lazım yanıma da sadece çikolata vs almam lazım...
Sağolun kızlar..
Bilmiyorum ki dişten mi.........
calpol verdim 1 saat önce...
39 'a kadar çıktı..Şimdi 37.1 ölçtüm..
üşüttük mü acaba ne biliyim.
topiiğin en"püf diyince hastalanaan bebişi" oldu kuzum
ayy baya yanlış anlamışım valla...
bnde ilgisini farklı bişeye çekmeye çalışıoum.. ama nafilee unutmuyorr..
neen böyle oldu kuzum anlamıyorummm...
yaa kızlar alakasız ama bir şey soracağım
şu pembe maskeyi kullandınız mı
almayı düşünüyorum da
cildim çok soluk gözüküyor yorgun
acaba canlandırır mı ki
merhaba kızlar:)
ilke az önce bir tencere yayla çorbasını dolabı açıp kulbundan çekip geri geri gitmek suretiyle yerlere yedirdi
allahtan ayağına dökülmedi
ben de kızdım git içeri gözüm görmesin seni dedim.
gitti oturdu içerde ben mutfağı temizleyene kadar...
normalde hayatta durmaz eteğimden ayrılmaz yaramazlık yaptığını anlayınca gitti oturdu şapşal...
baharcım sana ulaşamıyorum telefonun mu kapalı?
Kizlar bisi sormak istiyorum.esim eylul 17 de alanyaya gidelim diyor annemde berayi goturmeyin ben bakarim diyor.sizce ne yapmaliyim alimi yoksa bir hafta annemde istanbuldami kalsin
kız git hazırlan burda oyalanma ben seni dinlerim öğleden sonra:))
anammm buluşma gerçekleşiormu ..
kim kim nerdee... yaaa...
baharla ben buluşcaz esmacık:)
askveoğlum'un yavrusu huysuzmuş bugün ateşi çıkmamış ama çok mızmızmış dra götürcekler o yüzden gelemiyo(
kız git hazırlan burda oyalanma ben seni dinlerim öğleden sonra:))
kızlar konu biraz alaaksız ama sormadan edemeyeceğim. çalışmayan arkadaşlar
1-eşlerinizden siz mi eve para bırakmasını istiyorsunuz, yoksa kendisimi bırakır.
2-özel ihtayçlarınızda nasıl istiyorsunuz para? (arkadaşlarınızla bir yere gideceksiniz? kendinize gördüğünüz güzel bir ayakkabıyı alacaksınız ihtiyacınız olmadığı halde).
3-Tatil planlarınızı nasıl yapıyorsunuz. eş-dost , anne-baba ziyaretlerini saymıyorum.
4-ev alma, yatırım yapma, araba vs. konusundaki düşününcelerinizi eşinizle nasıl paylaşıyorsunu? aileleriniz yardımı oluyormu? kimin ailesi yardım eder?
bende bir gariplikmi var ben çözemiyorum ben mi istemesini bilemiyorum. 7 yıllık evliyim eşimden bişiy istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?