Evet bende çok beğendim myline yüreğime dokundu resmen cızz etti bir taraftan iş,diğer taraftan evdeki işler,eşin ve çocuğun bu koşturmacanın içindeyiz çalışan anneler olarak birde etrafımızdaki insanlara yetmeye çalışıyoruz...Oyüzden benimde korkum kızımın keşkeleri olmadan büyütebilmek inş.başarılı olabiliriz..
Hayır canım benim iki kızım yok bir tane Özgecik var okadar...
Yazıdakilerle karıştırdın sanırım o yazılanlar alıntı...
Slm kızlar,
Şu an okulda 4 bilgisayarla birlikte uğraşmaktayım,
Acayip eski sistemler adam etmeye çalışıyorum,
Bi taraftan da (onlar yarım saatte bir yükleme yaptıkları için canım sıkıldı)
size bakayım dedim.
PAPATYAcım yazı çok güzel Ayşe Armana ve sana teşekkür ediyorum iyi ki paylaştın canım.
BAHARım sen de ben gibi kız çocuk isteyen bir hatunsun,
Belk yıllar sonra cesaret eder de yaparsam kız olmasını çok isterim tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun inşallah,
Ama benim içime yine oğlan olurmuş gibi geliyor,
Sen çok güzel bir hatunsun inşallah sana benzeyen bir de kızın olur.
evet canım gerçekten yeniden bir bebeğim olsun istiyorum. yeniden süt kokusunu içime çekeyim istiyorum.
hatta şu ara aklımdan çok sık geçiyor bu ilk kez burada dillendiriyorum, eşime bile bahsetmedim.
geçen akşma konu bir şekilde buraya geldi eşim iki sene sonra falan inşallah bir çocuğumuz olur dedi. kuzey az kendini kurtarsın derdini anlatsın sonra allah inşallah nasip eder dedi.
hayırlısı olsun inşallah...
bende arkandan geliyorum baharim
Umutlu çok geçmiş olsun...Aman maaşallah hep iyi olun..
merhabalar Tosdik sizede çok geçmiş olsun...
Bende sigaradan nefret ediyorum bir iki kere arkadaş arasında denemişliğim var ama bana hep çok saçma gelir...
Eşime de oyüzden çok kızıyorum kokusu bir yana çocuğumuz için sakıncalı artık görüyor babasını öyle kokusunu alıyor...
Herkes keşke bıraksa ablamın kayınpederi sigara yüzünden hayatını kaybetti o onkoloji hastanesindeki hastalar perişan haldeler...
Kendine bile bile zarar vermekten başka birşey değil...Çok sert oldu galiba ama gerçekler maalesef...
bende okudum baharcım
mtv,cep tel.,sigara alkol yine zam
geçmiş olsun kızlar
malesef salgın bizimkide yeni düzeldi
papatyacım okurken içim burkuldu
umarım keşke diyecekleri bi hayat yaşatmayız yavrularımıza
evet canım sonuna kadar katılıyorum sana sağlığa zararlı herşey çok güzel oluyor.ye beni,iç beni diyor
evet canım eşimde sigarayı bıraktı zaten, başlamam artık inşallah...
canım çok geçmiş olsun iyileşmiş olmanıza sevindim.maşallah sizin bağışıklık sisteminiz kuvvetlenmiş anlaşılan, bizim ateşimiz çıktımı kesinlikle 5-6 günden aşağı düşmüyor.
evet canım bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sigara içmiyorum.bende senin gibi ayda yılda bir içicisi olmak isterdim.ama sanırım başaramam.gerçi içtiğim zamanlarda 2-3 günde 1 paket içiyordum ama yinede senin gibi ayda yılda bir içemem, başlarsam daha fazla içmek isterim en iyisi başlamamak...
canım sizede çok geçmiş olsun umarım kuzucuğun hemen atlatır hastalığını.aman ateş olmasında o geldi mi gitmek bilmiyor.allahım korusun...
evet canım bizde de durumlar aynı.şu an keşfetme döneminde oldukları için ellenmedik yer kalmıyor malasef.en kısa zamanda bende almayı düşünüyorum...
canım umarım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.cinsiyet hiç önemli değil.önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması.allahım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
yarın akşam istanbula gideceğim göümcem gözünden ameliyat olacakmış. kist vardı onu aldıracak.
istanbula gitmek planlarım arasında yoktu bu aralar hem hava soğuk diye hem de oradikerle aram soğuk diye...
hep birşeylerçıkıyor plansız... inşallah hemen iyileşir görümcemde.
Hayy allah şimdiden geçmişolsun Baharcım...Allah şifa versin inş...
Aman dikkat et kuzuya oralarda hava çok fena burada ya...
Günaydınnn kızlar...
Hava yine çok kötü burada ya...
Bir yağmur,bir soğukk bırrr...İnsan yataktan çıkmak istemiyor...
Zor ayılıp işe geldik sabah...
Dün anneannesindeydi Özgecik akşamda orada yemeğe kaldık annişkom bırakmadı..
Orada sokağa falan çıkıyor mahalleler daha bir farklı oluyor apartmanlar gibi değil...
O yüzden çok mutlu oluyor kedileri koşturuyor yaramaz ya...Abimin çocukları var onlarla oynuyor...
Abilerini çok seviyor..
Öyleydi işte akşamda eve gidince çok uykusu vardı 10 da uyumak için odaya girdik emerken 10 dk.içinde uyudu...
Ama sonrası hep bildik hikaye sürekli uyandı..Biraz ütü yapayım hazır uyudu diye yoksa dağ gibi oldu çamaşırlar..
Ama git özgeyi pışpışla sonra ütüye derken vakit geçti zaten...İşler biter mi sonra...
sağol canım...
burasıda kapalı yağmur yağdı yağacak...
offf kış geldi artık eve kapanacağız.
bu arada kuzeyin üzerine giyecek bir tane kıyafeti yok kışlık. sadece bir kazak almıştım geçenlerde onu giyiyor. gidip birkaç parça birşeyler alayım kuzuma donacak yoksa....
canım allah yardımcın olsun ben evdeyken bile ndağ gibi ütüm oluyor hiç ona sıra gelmiyor.
ev işleride çok zor be ya....
Aaa aaa aaa bak seeen,evet canım gerçekten yeniden bir bebeğim olsun istiyorum. yeniden süt kokusunu içime çekeyim istiyorum.
hatta şu ara aklımdan çok sık geçiyor bu ilk kez burada dillendiriyorum, eşime bile bahsetmedim.
geçen akşma konu bir şekilde buraya geldi eşim iki sene sonra falan inşallah bir çocuğumuz olur dedi. kuzey az kendini kurtarsın derdini anlatsın sonra allah inşallah nasip eder dedi.
hayırlısı olsun inşallah...
Hadi yaa bizim buralar(TOKAT)Günaydınnn kızlar...
Hava yine çok kötü burada ya...
Bir yağmur,bir soğukk bırrr...İnsan yataktan çıkmak istemiyor...
Zor ayılıp işe geldik sabah...
Dün anneannesindeydi Özgecik akşamda orada yemeğe kaldık annişkom bırakmadı..
Orada sokağa falan çıkıyor mahalleler daha bir farklı oluyor apartmanlar gibi değil...
O yüzden çok mutlu oluyor kedileri koşturuyor yaramaz ya...Abimin çocukları var onlarla oynuyor...
Abilerini çok seviyor..
Öyleydi işte akşamda eve gidince çok uykusu vardı 10 da uyumak için odaya girdik emerken 10 dk.içinde uyudu...
Ama sonrası hep bildik hikaye sürekli uyandı..Biraz ütü yapayım hazır uyudu diye yoksa dağ gibi oldu çamaşırlar..
Ama git özgeyi pışpışla sonra ütüye derken vakit geçti zaten...İşler biter mi sonra...
sağol canım...
bu arada kuzeyin üzerine giyecek bir tane kıyafeti yok kışlık. sadece bir kazak almıştım geçenlerde onu giyiyor. gidip birkaç parça birşeyler alayım kuzuma donacak yoksa....
sağol canım...
Miss hoşgeldin canım...
Sen rüzgarı odasında yatırmaya başlamıştın sanki..
Nasıl gidiyor alıştımı devam ediyormusun alıştırmaya..
Bu arada herkese hayırlı cumalar olsun allah gönlümüzün muradını nasip eylesin inş..
Aaa aaa aaa bak seeen,
Hadi bakalım hayırlısı,
Kadın isterse olur bu işler kuzum,
Eşine sormaya bile gerek yok:))
Sen önce bizimle paylaşmak da iyi ettin yani:))
Kuzey şöyle kendi kendine yemek yer hale gelsin o zaman düşün artık derim ben.
Hadi yaa bizim buralar(TOKAT)
HAla yaz gibi üzerimde kısa kollu bolero var şu anda,
Ama ben de bir kırıklık var,
Hasta olucam sanki boğazım karıncalanıyor,
Burnum akmaya başladı,
Nar tedavisine başlamalıyım:)))
SAbah akşam nar yiyince düzeliyorum:))
Evet bizim bıdıklara apartman halleri değil bağlı bahçeli evler lazım,
Bir de bunlarla ilgilenecek çocuklar,
O zaman çok mutlu oluyorlar,
Bizde hafta sonları eşimin köydeki babannesine götürüyoruz Rüzgarı,
Aynen dediğin gibi pisi pisi diye koşturuyor,
Miyav da diyemiyor minavvv diyor,
Çok bayılıyorum böyle demesine:))
İşler hiç bitmiyor işler ohoooooooooo,
Valla ilk defa bu sabah yatağımı bile toplayamadan çıktım evden,
Bakıcıma ayıp olacak ama napıyım yetişemiyordum,
Paşa kahvaltıyı benden yemek istedi de,
KAdın olmak zor zannat yani şekerim.
TEyzesi elin değmişken Rüzgara da kalın eşortman takımlarından alıver:))
Bizde kazak pantolon var da ev giysisi rahat bişeylere ihtiyaç var.
biz beşikte yatıyoruz ama dün akşam uyumak istemedi bende kendi yatağıma yattım baktım geldi yattı yanıma emziksiz uyudu hemde. bakalım haftaya emzik vermeden uyutmaya çalışacağım. yavaş yavaş bıraksın istiyorum.
geçmiş olsun baharcım.
emzik bizim içinde büyük bağımlılık
gündüz olabildiğince vermiyorum artık sadece uyuyacağı zamanlarda kullanmaya çalışıyorum
ama aklına gelirse tutturuyor
doktorlar 1,5 yaşına kadar emmelerini öneriyor
özellikle benim kızım gibi anne memesinden hayır görmemiş bebekler için
tatmin edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?