2010 Temmuz Anneleri : )

Çünkü den sonrasını sen yazdın zannettim :) pardon. birde iki tane olsa ne yapardık bilemiyorum :)

efim allah hayırlı evlat versin sağlıklı eli ayağı düzgün. bencede cinsiyet önemli değil. tabi bir kız bir erkek çocuk olsun ister insan doğal olarak.
bende kızıma hamile iken bu bigmc menülerden istemişti canım, devamlı bu tarz şeyler yemek istiordum. hata eşim birgün dayanamadı gitti aldı geldi :) çok lezzetli gelmişti. ama ben fazla fastfood yemem ondan olabilir diye düşünmüştüm. Tatlı görmek istemiyordum. turşu favori yiyeceğimdi. (oysaki tatlısız bir hayat düşünemiyorum) yoksa bu tarz şeylerin cinsiyeti etkilediğini düşünmüyorum hiç.

Son düzenleme:

evet canım gerçekten yeniden bir bebeğim olsun istiyorum. yeniden süt kokusunu içime çekeyim istiyorum.

hatta şu ara aklımdan çok sık geçiyor bu ilk kez burada dillendiriyorum, eşime bile bahsetmedim.

geçen akşma konu bir şekilde buraya geldi eşim iki sene sonra falan inşallah bir çocuğumuz olur dedi. kuzey az kendini kurtarsın derdini anlatsın sonra allah inşallah nasip eder dedi.

hayırlısı olsun inşallah...

bende arkandan geliyorum baharim

yarın akşam istanbula gideceğim göümcem gözünden ameliyat olacakmış. kist vardı onu aldıracak.

istanbula gitmek planlarım arasında yoktu bu aralar hem hava soğuk diye hem de oradikerle aram soğuk diye...

hep birşeylerçıkıyor plansız... inşallah hemen iyileşir görümcemde.

sagolun kızlar biz hafif atlattık bebişler hasta olmasın çok zor agzı var dili yok kuzuların dertlerinide anlatamıyolar annelerin yürekleri parçalanıyor bu durumda .diger hasta olan bebişlere acil şifalar

Günaydınnn kızlar...
Hava yine çok kötü burada ya...
Bir yağmur,bir soğukk bırrr...İnsan yataktan çıkmak istemiyor...
Zor ayılıp işe geldik sabah...
Dün anneannesindeydi Özgecik akşamda orada yemeğe kaldık annişkom bırakmadı..
Orada sokağa falan çıkıyor mahalleler daha bir farklı oluyor apartmanlar gibi değil...
O yüzden çok mutlu oluyor kedileri koşturuyor yaramaz ya...Abimin çocukları var onlarla oynuyor...
Abilerini çok seviyor..
Öyleydi işte akşamda eve gidince çok uykusu vardı 10 da uyumak için odaya girdik emerken 10 dk.içinde uyudu...
Ama sonrası hep bildik hikaye sürekli uyandı..Biraz ütü yapayım hazır uyudu diye yoksa dağ gibi oldu çamaşırlar..
Ama git özgeyi pışpışla sonra ütüye derken vakit geçti zaten...İşler biter mi sonra...

Hayy allah şimdiden geçmişolsun Baharcım...Allah şifa versin inş...
Aman dikkat et kuzuya oralarda hava çok fena burada ya...

Hayy allah şimdiden geçmişolsun Baharcım...Allah şifa versin inş...
Aman dikkat et kuzuya oralarda hava çok fena burada ya...

sağol canım...

burasıda kapalı yağmur yağdı yağacak...

offf kış geldi artık eve kapanacağız.

bu arada kuzeyin üzerine giyecek bir tane kıyafeti yok kışlık. sadece bir kazak almıştım geçenlerde onu giyiyor. gidip birkaç parça birşeyler alayım kuzuma donacak yoksa....

canım allah yardımcın olsun ben evdeyken bile ndağ gibi ütüm oluyor hiç ona sıra gelmiyor.

ev işleride çok zor be ya....

canım allah yardımcın olsun ben evdeyken bile ndağ gibi ütüm oluyor hiç ona sıra gelmiyor.

ev işleride çok zor be ya....

Ayy sorma canım yaa Özge'nin de öyle güya var diyordum geçende sadece 2 tane uzun kollu tshirt ile bir tane eşofman altı almıştım ama yetmiyor ki..Geçen seneden 2-3 tane eşofman takımı falan vardı biraz büyüktüler bu senede onları giyer falan diyordum yok küçük geliyorlar benimde birşeyler almam lazım dütdürü gibi dolanıyor yavrucum
Ütülerle başım dertte işte zaten çok sinirlerim bozuluyor onları görünce birde akşam kayınvalidem çok ütü biriktirdiğimi söyledi iyice sinir oldum..Ee bitmiyor ki sürekli çamaşır yıkanıyor sürekli ütü çıkıyor eve gel anca yemek bulaşık çay çocuk zaten hiç peşimi bırakmıyor öyle olunca bende kösülüyorum...

Aaa aaa aaa bak seeen,
Hadi bakalım hayırlısı,
Kadın isterse olur bu işler kuzum,
Eşine sormaya bile gerek yok:))
Sen önce bizimle paylaşmak da iyi ettin yani:))
Kuzey şöyle kendi kendine yemek yer hale gelsin o zaman düşün artık derim ben.
Hadi yaa bizim buralar(TOKAT)
HAla yaz gibi üzerimde kısa kollu bolero var şu anda,
Ama ben de bir kırıklık var,
Hasta olucam sanki boğazım karıncalanıyor,
Burnum akmaya başladı,
Nar tedavisine başlamalıyım:)))
SAbah akşam nar yiyince düzeliyorum:))

Evet bizim bıdıklara apartman halleri değil bağlı bahçeli evler lazım,
Bir de bunlarla ilgilenecek çocuklar,
O zaman çok mutlu oluyorlar,
Bizde hafta sonları eşimin köydeki babannesine götürüyoruz Rüzgarı,
Aynen dediğin gibi pisi pisi diye koşturuyor,
Miyav da diyemiyor minavvv diyor,
Çok bayılıyorum böyle demesine:))

İşler hiç bitmiyor işler ohoooooooooo,
Valla ilk defa bu sabah yatağımı bile toplayamadan çıktım evden,
Bakıcıma ayıp olacak ama napıyım yetişemiyordum,
Paşa kahvaltıyı benden yemek istedi de,
KAdın olmak zor zannat yani şekerim.

TEyzesi elin değmişken Rüzgara da kalın eşortman takımlarından alıver:))
Bizde kazak pantolon var da ev giysisi rahat bişeylere ihtiyaç var.

Miss hoşgeldin canım...
Sen rüzgarı odasında yatırmaya başlamıştın sanki..
Nasıl gidiyor alıştımı devam ediyormusun alıştırmaya..
Bu arada herkese hayırlı cumalar olsun allah gönlümüzün muradını nasip eylesin inş..

biz beşikte yatıyoruz ama dün akşam uyumak istemedi bende kendi yatağıma yattım baktım geldi yattı yanıma emziksiz uyudu hemde. bakalım haftaya emzik vermeden uyutmaya çalışacağım. yavaş yavaş bıraksın istiyorum.

Son düzenleme:

hadi bak kendinede toparlan canım.

ben rüzgarıma ciciler almaz mıyım annesi. yeter ki sen iste canım benim.

selam kızlar...
kışlık konusunda bizimde eksiğimiz çok
geçen hafta bikaç bişey aldım bende ama yetersiz
bayağı bi yara açacak görünüyor
montu ceketi botu kışlık ayakkabısı patiği evde giyecekleri ayrı dışarı için ayrı...

kızlar bizim uyku düzenimizde değişiklikler var bu sıralar
öğlen uyuyor 2 saat sonra akşam üstü 6 gibi 1 saat uyuyor
ama geceleri 12-1de anca uyutabiliyorum sabahta 11de uyanıyor
akşam üstü uykularını kaldırmayı düşünüyorum
ortalama gündüz 3 saat gecede 10 saat uyuyor sizde durumlar nasıl?

geçmiş olsun baharcım.
emzik bizim içinde büyük bağımlılık
gündüz olabildiğince vermiyorum artık sadece uyuyacağı zamanlarda kullanmaya çalışıyorum
ama aklına gelirse tutturuyor
doktorlar 1,5 yaşına kadar emmelerini öneriyor
özellikle benim kızım gibi anne memesinden hayır görmemiş bebekler için
tatmin edici

merhabalar
ayyyy çok sinirliyim
bakıcımız iyi hoş oğlum da alıştı
ama gel görkü bazı şeyleri hiç anlatamıyorum
cuma günleri 2 saat dersim var
yani 10:30 gibi evdeyim
ütü ve emizlik ben varken yapılacak
salı geldim ütü yapmış bir şey demedim
bugün geldim temizlik yapmış
misafirim var da çıkabilr miyim diyor
e temizlik dediö
ben yaptım dedi
ayyyy bu sefer iyi kızdım
ben yokken yapma diye kaç seferdir söylüyorum dedim
bir daha olmasın
çok sinirlendim çok önceden de uayrdım kaç defa
işi yapıp erken kaçma derdinde
yabancıyla uğraşması ne zor Allahım

canım bizim ki emzik pek emmez sadece uykuya dalarken. ben beşikten onu alırken kuzeyde o ara ağzından emziği çıkarıp beşiğe atar. ortada gördüğü zamanda ağzına almaz.

aklı erdiği zaman daha çok bağımlısı oluyorlarmış. biz pek düşkün değilken bıraktırayım diyorum tabi başarabilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…