Cok sagolun arkadaslar.bugun icimdeki yangin sonmus,buz daglari olusmus bende.artik beray ve esim icin yasicam.babamlada konustum ya bize gelirsin yada istda disarda biyerde bulusuruz berayi gorursun dedim.tamam kizim dedi cunku annemi cok iyi taniyo haksiz oldugunuda biliyo.gereksiz yerlerde cikis yapip herkesi silebilen yapiya sahip.ben mukemmel biri degilim olamamda buyuzden silmek isteyen varsa beni silsin elimden bisi gelmez.
merhaba kızlar:)
beni merak etmişsiniz okuyunca çok duygulandım...
bilgisayarım bozuktu ancak girebildim.
ameliyatım iyi geçti çok şükür, bişeyim kalmadı artık.
narkozun etkileri geçerken beni bekleme kaptan diye bağrınmak ve seval hanım diyen hemşire hanıma seval değil adım selva diye çemkirmek suretiyle hastaneyi epeyce senlendirmişim:)
arayan, merak eden herkese teşekkürü borç bilirim:)
ben iyiyim ama ilke fena.
azı dişleri çıkıyo, bir de annemde kaldı birkaç gün ben yatarken o yüzden çok kaprisli.
mızmızlık had safhada yani...
son günlerde ülkemizin başındaki kara bulutlar yüzünden migrenim tavan yaptı.
dün deprem görüntülerini izlerken annemi kurtarın diye ağlaşan kızcağızlara çok çok üzüldüm.
içim yanıyo hem şehitlerimiz hem soğukta evde kalan yakınlarını kaybeden depremzedeler için canım çok yanıyo.
efimciğim çok sevindim bir kızın daha olmasına.
benim kız kardeşimle aramızda 3 yaş var o benim en iyi arkadaşım seninkiler de öyle olur.
annenle ilgili yazdıklarına çok üzüldüm, keşke öyle olmasa durumlar...
hacercim, tubanın dediği gibi menopoz duurmları gerçekten anneleri çok yıpratıyo, belki başka bişeye kızdı sizden çıktı acısı.
zaten hep en yakınlarımızı çok üzeriz böyle.
sen kin büyütme içinde eminim o da pişman olmuştur, arar seni.
o aramazsa bile sen ara erisin buzlar.
Papatyacım o kadar iyi yapmışsın ki dün akşam yemin ediyorum sanki benim halılarım silinmiş kadar kendimi mutlu hissettim..
Eşin bütün yükü senin omuzlarına bırakmış aman nasıl olsa o yapıyor bizde annemle TV karşısında çayımızı yudumlar, meyvemizi soyarız modlarında görünüyor bana..
Sen artık yorulduğunu hem eşine hem kayınvalidene dile getir.. Kayınvalidene iş buyur demiyorum bak..
Ama yorulduğunu o da bilsin ki eşine rica-minnet kipinde iş buyurduğunda görmüyor musun oğlum yorgun diyemesin..
Senin bu halin karşısında oğlunu pofpoflamasın.. Bırak sana tembel desin, ne derse desin, boşver..
Zaten senin şu çektiklerini görmüyorsa yuhhh yani..
İşte bak burada kayınvaliden empati yapıp seni kendi kızının yerine koysa kendini senin yerine koysa neler yapar nelerrrrr...
Valla gece gündüz gözyaşı döker şu haline eminim..
Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Çocuk doğurmak, yetiştirmek çok zor.. Ve biz her anımızla bir aileyiz..
Herşeyi paylaşmak zorundayız.. Ben bunu bilir bunu söylerim..
Zeynep 5 dk rahat bırakmıyor akşama kadar.. Dün gece hiç uyutmadı bizi..
Öğlen biraz uyuyayım dedim, imkansız.. Gelmiş gözlerime parmaklarını sokup gülüyor.. Ceee yapıyor...
Şebeklik istiyor resmen.. Anne miyim şebek miyim belli değil..Akşama kadar canım çıkıyor inanın..
Zannetmeyin ki ev kadınları akşama kadar çok rahatlar, valla benim patron çok acımasız..
İnanın şu yazıyı yazana kadar evde dağılmadık köşe kalmadı.. Ayakkabılık boşaltıldı..
Üst baş heryerde.. Üzücü olan şu ki, onun için, içinde benim olmadığım hiçbir oyuncak-oyun değerli değil..
Güler misinnn ağlar mısınnn? Neyse Allah eksikliklerini göstermesin..
Sabah 09.00'da doktor randevum var..
Yaklaşık 4 aylık olan bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz Allah kısmet ederse..
Hayırlısı olsun bakalım.. Akşam dönünce yazarım en geç..
Hepinizi öpüyorum canlarım..
Miss canım teşekkür ederim güzel yorumun için...Helal olsun sana
Seni severdim,şimdi daha bi sevdim
Bu devirde kayınvalideyle yaşamayı becerebilecek nadir sabırlı hatunlardansın demek,
Ne güzel bebişe de bakar
ama genelde ananeye de götürüyorsunuz herhalde
Benimle beraber tüm meraklanan arkadaşlarıma teşekkürler...
Allah kısmet ederse bir kızımız daha olacak..
Zeyno'ya bir kız kardeş geliyor...
Ailemiz için, vatanımız için hayırlı olsun inşallah..
Bu arada eve daha yeni girdik..
Bilmediğim bir numara beni aramış..
Eşime diyorum ki bu numarayı tanıyor musun? Yok diyor..
Heee diyorum kesin KK'dan aramışlardır.. Nerden nerden diyor?
Selvacım hoşgeldinn..merhaba kızlar:)
narkozun etkileri geçerken beni bekleme kaptan diye bağrınmak ve seval hanım diyen hemşire hanıma seval değil adım selva diye çemkirmek suretiyle hastaneyi epeyce senlendirmişim:)
azı dişleri çıkıyo, bir de annemde kaldı birkaç gün ben yatarken o yüzden çok kaprisli.
dün deprem görüntülerini izlerken annemi kurtarın diye ağlaşan kızcağızlara çok çok üzüldüm.
içim yanıyo hem şehitlerimiz hem soğukta evde kalan yakınlarını kaybeden depremzedeler için canım çok yanıyo.
benim kız kardeşimle aramızda 3 yaş var o benim en iyi arkadaşım seninkiler de öyle olur.
hacercim, tubanın dediği gibi menopoz duurmları gerçekten anneleri çok yıpratıyo, belki başka bişeye kızdı sizden çıktı acısı.
Hayatim bir anda altust oldu canim.gergin ve stresli gunler gecirmemin etkisiyle annemle tartistim.Esiminde Edirnede olmamasina ragmen herseyi goze alarak annem cekti gitti.Hayatimda aldigim en buyuk darbeydi bu.Kesinlikle evime ayak basmicaksin,berayda umrumda degil dedi.bana koyan ortada bu denli siddetli yikici tepki vermesine bir neden yoktu.iste bugun annem benim yikimim oldu.beni ve berayi yalniz birakti.inanilmaz aci cekiyorum ama bundan sonra asla gitmicem evine.
http://www.hekimim.com/cocuk/surmeyasi.gif
şuan 16. ayda görülen dişlerden biri çıktı diğerleride bu kadar zor çıkacaksa vay halimize(( diğerlerinin yeri belli olmuş bile.
sizde diş durumu nasıl.
Bizim oğluş hiç bibron almadıtuttum bu tarifleri çok iyiymiş canım :129:
aklımın bi kenarına yazıverdim
bu arada bardakla mı içiriyorsunuz içecekleri?
biz biberona devam su falan bardakla veriyorum bazen ama
süt biberonla çok daha rahat oluyor
Aaa ben de yapayım bir ara brokoli falan
haay aklinla bin yaasa,bizim oglanda cola manyagi.
Hayir tadini bilse neyse,hey allahim bizlere ozeniyorlar :))))
miss ,benimkide bugun tel sehriye corbasi ve biraz sarmisakli yogurtlu brokolli ve karnibahar yedi.cok icime sindi benimdehep bolee yeseler keske.
Yarin 15.ay kontrolumuz var bakalim doktor hanimdan yeni neler duycaz.
Ayyy EFİMcim hayırlı uğurlu olsunBenimle beraber tüm meraklanan arkadaşlarıma teşekkürler...
Allah kısmet ederse bir kızımız daha olacak..
Zeyno'ya bir kız kardeş geliyor...
Ailemiz için, vatanımız için hayırlı olsun inşallah..
Bu arada eve daha yeni girdik..
Bilmediğim bir numara beni aramış..
Eşime diyorum ki bu numarayı tanıyor musun? Yok diyor..
Heee diyorum kesin KK'dan aramışlardır.. Nerden nerden diyor?
Anladimki hayat cok acimasizmis
Anladimki esimden baska kimsem yokmus
Anladimki ben alttan aldikca insanlar mutlu oluyomus
Anladimki nazimin gectigini sandigim bir ANNeM dahi yokmus.
Canım benimHayatim bir anda altust oldu canim.gergin ve stresli gunler gecirmemin etkisiyle annemle tartistim.Esiminde Edirnede olmamasina ragmen herseyi goze alarak annem cekti gitti.Hayatimda aldigim en buyuk darbeydi bu.Kesinlikle evime ayak basmicaksin,berayda umrumda degil dedi.bana koyan ortada bu denli siddetli yikici tepki vermesine bir neden yoktu.iste bugun annem benim yikimim oldu.beni ve berayi yalniz birakti.inanilmaz aci cekiyorum ama bundan sonra asla gitmicem evine.
Canım hoşgeldin yuvana:)merhaba kızlar:)
Miss canım teşekkür ederim güzel yorumun için...
Bende seni seviyorum arkadaşım..Karşılıklı olmasına çok sevindim..
Allah razı olsun çocuğuma bakıyor yemeğimizi yapıyor yetişebildiği kadarı ile...
Bize yardımcı olmaya çalışıyor kendince saolsun...
Genelde iyi anlaşan gelin-kayınvalideyizdir oturur karşılıklı sohbet ederiz dertleşiriz kahvemizi alıp..
Ama tabiki anlaşamadığımız yada kırıldığımız birbirimizi anlayamadığımız zamanlarda olur...Ama mecburen birşey diyemiyorsun o bizim büyüğümüz annemiz
eşimin annesi sonuçta...yaşayıp gidiyoruz işte...
Hayat insanı sabırlı yapıyor,törpülüyor seni...
Akşam tv de Çınar Ağacı diye bir film vardı sinemada izlemeyi çok istemiştim ama kısmet olmadı..
Akşam tvde izleyebildik çok güzeldi ya...4 çocuk bir anneye bakamıyor ve huzur evine gönderiyorlar...
Onların yaşadığı dram gelgitler hepsini çok güzel yansıtmışlar....Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin evladında...
Bizde ne kadar annemim gözünde hayırlı evladız bilmiyorum ama biz elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyoruz ona karşı..
Bu arada herkese merhabalar...
Bugün inanılmaz yoğunum..
yine beyannamelerin son günü tırmalayıp duruyoruz işte...
Özge'yi anneme bıraktık yine...
Bizde yoğun mu yoğun bir hafta sonu geçirdik..
Cuma akşamı teyzemizdeydik..Cumartesi günü işlerimiz yoğun olduğu için
çalıştım birde evde haldır haldır temizlik yaptım akşamınada arkadaşlarım geldi...
Pazar günü haliyle yeniden temizlik her yer kırık oldu çoluk çocuk...
Birde Özge bir kaç gündür huysuz gece ağlıyarak uyanıyor uyumak istemiyor diyordum ya..
Meğerse yavrumun derdi varmışş..Dün sabah uyandı ağzında birşey çiğniyor kızım ne yiyiyorsun diyoeum bakıyor...
Zorla açmaya çalıştım ağzını kırmızı bir et parçası ağzında...Meğerse azı dişi patlamaya çalışırken et fırlamış oradan buda
onu ağzında birşeyvar zanndedip çiğniyor ve kanatıyor yatağı falanda kan olmuş..
Ben görünce şok oldumm kahroldumm yavrum kim bilir ne çok canı yandı ve ağrısı oldu...Eşimde çalışıyordu işten gelir gelmez hemen diş hastanesine gittik doktor diyor senin ne işin var burda dedim sormayın baktı hemen tabi ağlama koptuu iltihaplanmış tahriş olmuş dedi...
Antibiyotik yazdı birde ağrı kesici..hemen aldık başladık..Haftaiçi çocuk bölümünden randevu alıp gelin birde röntgen çekelim dedi...Kökünde birşey olmasın atalamayalım...Okadar çok üzüldüm kii....Böyle birşey duymamıştım hiç ve dişlerimiz çıkarken maaşallah diyeyim hiç zorlanmamıştık...
Akşamda görümcemler yemeğe geldiler böyle bir yoğunluk vardı yani bizde...Baş ağrısından kösüldüm evde şifa için bir tane parol bulamadım kafayı yicektim..Neyse ki Özge ilaçları içince rahatladı sanırım şaşılacak birşey sadece 1 kere uyandı bende güzeel bir uyku çekmişim...
İşte bizden haberlerr...
biz 15.ayda çıkardık canım 1,5 ay oluyor
15 gün içinde 4 azıda çıktı
bizim en kolay çıkardığımız dişler azılar oldu çok şükür
yani biraz mızmızlık iştahsızlık oluyor ama ateş hastalık olmasında
çünkü diğer dişlerde çok çektim ben razıyım bütün huysuzluklarına
canım benim ya kıyamam özgeciğe.okurken bile o kadar kötü oldum ki anlatamam.o küçücük beden nasıl dayansın o acıya.((canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.yaşadıkca daha neler göreceğiz.allahım beterinden korusun inşallah canım.çok çok geçmiş olsun...
Papatyacım ve Misscim ikinize de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Papatyacım Özge'ye çok geçmiş olsun.. Tez zamanda iyileşir inşallah..
Yani sana da maşallahhem çalış hem temizlik, ev işi, çocuk bakımı hem bu kadar misafir
valla Allah yardımcın olsun..
selvaa...... canmm hoşgeldin... artık iyisindir.. umarım... nasıl oldu burun... acı varmı acıııbende yaptırmak istiyorumda.. azcık destek alayım dedim
sen hep burda ol kuşşş ....
papatyaa.. canım geçmiş olsunn... kıyamm ben kuzumaa... neyseki dün uyumuş rahat...
hacercimm.. pozitif hatunnn olur oyle şeyler yaaa... neler yaşanıorrr... unutuluyorrr.. ahh ahh.. hayatın cilveleri bunlar... sennn kızınla kocanla mutlu olda... gerisii hepsii zmanla yoluna giriyorr...
kimi atladım hatırlamıyorum kızlar... valla beynim 56 halimde yok bugun...
hafta sonu ful temizlik vardı evde.. 85 m2 evimde 2 adet koltuk takımı bulnuyordu... ev daha çok depoyu andırıyordu..
bu gidişe bir son dedim...veee bir koltuk takımımı feda ettim..
tüm hafta sonum evi dekore etmek çamaşır yıkamak.. ev silmekle geçtii..
metin eren çok iştahsız... bende grip olucm gibi ilaç içtim ama halim yook hiç...
kolumu kaldırack halim yok..
komidinler almış başını gidior... gardroplar...
bugun onlara başlayasım varr.. ama maksimum2 gun sonra metin eren gene dökücekk...
açıp yere atıyorrr... karmakarışk dolaplarım
Aşkveoğlum... senideee çok özledimm..
Kuzeynepp... canım sen nasılsın... geçmişi tm okuyamadım...
mylineee... ya bnm oğlanda diş çıkarırken fena oluyorrr iştah tamamen gidiyorr...
kızlarrr bir soru daha.. iskenderun çok soğuk bir memleket değil..
yani kışın en soğuk gunlerii 1 derce olur buralarda...
şuanda 20-21 derece... metin eren gece üstünü örtürmüyorr...
uyku tulumları çok kalın geldi bana şu mevsimde...
ne öneriyorsunuzz...
selvaa...... canmm hoşgeldin... artık iyisindir.. umarım... nasıl oldu burun... acı varmı acıııbende yaptırmak istiyorumda.. azcık destek alayım dedim
sen hep burda ol kuşşş ....
papatyaa.. canım geçmiş olsunn... kıyamm ben kuzumaa... neyseki dün uyumuş rahat...
hacercimm.. pozitif hatunnn olur oyle şeyler yaaa... neler yaşanıorrr... unutuluyorrr.. ahh ahh.. hayatın cilveleri bunlar... sennn kızınla kocanla mutlu olda... gerisii hepsii zmanla yoluna giriyorr...
kimi atladım hatırlamıyorum kızlar... valla beynim 56 halimde yok bugun...
hafta sonu ful temizlik vardı evde.. 85 m2 evimde 2 adet koltuk takımı bulnuyordu... ev daha çok depoyu
andırıyordu..
bu gidişe bir son dedim...veee bir koltuk takımımı feda ettim..
tüm hafta sonum evi dekore etmek çamaşır yıkamak.. ev silmekle geçtii..
metin eren çok iştahsız... bende grip olucm gibi ilaç içtim ama halim yook hiç...
kolumu kaldırack halim yok..
komidinler almış başını gidior... gardroplar...
bugun onlara başlayasım varr.. ama maksimum2 gun sonra metin eren gene dökücekk...
açıp yere atıyorrr... karmakarışk dolaplarım
Aşkveoğlum... senideee çok özledimm..
Kuzeynepp... canım sen nasılsın... geçmişi tm okuyamadım...
mylineee... ya bnm oğlanda diş çıkarırken fena oluyorrr iştah tamamen gidiyorr...
kızlarrr bir soru daha.. iskenderun çok soğuk bir memleket değil..
yani kışın en soğuk gunlerii 1 derce olur buralarda...
şuanda 20-21 derece... metin eren gece üstünü örtürmüyorr...
uyku tulumları çok kalın geldi bana şu mevsimde...
ne öneriyorsunuzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?