Bu arada topic sesssiz ama bi şey sorucam gelince beni cevapsız bırakmayın yütfen
Rüzgara oyuncak alıcam tavsiyede bulunacak olan var mı?
Hatta linkini ekleyip yazarsanız nasıl mutlu olucam
İnternetten alıcam zaten
aramamış olurum varsa bildiğiniz site falan
Şimdiden sağolun...
Sevgili Esma bugünlerde çok duygusalım.. TV karşısında gördüğüm kareler karşısında hüngür hüngür ağlıyorum..
Zeynep'i koyuyorum oradaki çocukların yerine.. Dün enkazdan 3 yaşlarında bir erkek çocuk çıktı..
Yalnız, bir başına... Ana yok baba yok başında.. Aldılar sedyeye koyup hastaneye götürdüler, yaşıyor..
Anası-babası nerede? Enkaz altında ise kurtulabilecekler mi? Yok eğer dışarıda ise çocuklarını nereden bulacaklar..
3 yaşlarında bir çocuğun kaderine bakar mısın? Annesiyle ne zaman kucaklaşacak bu evlat.. Acaba bir daha baba yüzü görebilecek mi?
İnanın yazarken bile ağlıyorum.. Yürek dayanmıyor kızlar.. O çocuk sahipsiz şekilde kim koruyup kollayacak onu..
Allah yardımcıları olsun.. Allah kimseyi sahipsiz ortada yalnız bırakmasın..
Bugün de 14 günlük bir bebek çıktı enkazdan.. Annesi ve ananesi henüz enkazda imiş.. Çalışmalar sürüyor..
Çocukların ebeveynle yatması konusuna gelince..
Benim eşimde yanımıza alalım üzerini örtmüyor, merak ediyoruz diyordu.. Şimdi şikayetçi ama kıyamıyor tabii..
Yatağımıza bir geldi pir geldi resmen.. Bir geçerken uğramıştı tam 18 ay oldu diyor ya Barış Manço ''Hala kızı Zehra'' adlı şarkısında
abartısız öyle desem yeridir.. Şimdi yataktan atamıyoruz resmen..Ben çalışmadığım için gündüz de uyuyabildiğim için rahatsızlık verse de bana sorun olmuyor..
Ama aynı yatakta yatmak yorucu oluyor arkadaşlar.. Birde benim göz yummamın nedeni şu ki hamileyim ve o kadar çabuk uyanamıyorum,
bazen müdahaleye gidemiyorum.. Ama yanımızda olursa ya ben ya eşim hemen müdahale ediyoruz.. Yani benim kolayıma geliyor..
Karnım da büyümeye başladığı için zor oluyor arkadaşlar.. Ama özel hayat, sarılıp eşinizle uyumak ve diğer aktiviteler bayağı bir sekteye uğruyor benden söylemesi..
Doktora sorduğumda var olan durumu değiştirmememi, benim durumumun da önemli olduğunu, nasıl kolayıma geliyorsa öyle hareket etmem gerektiğini
zaten bir kardeşi gelip de bu kardeş bizimle aynı odada yatmaya başlayınca
kendisinin de bebekleşip gene aynı istekte bulunacağını söyledi..
Bu arada doğacak kızımızın adı Zehra olabilir.. Bakalım hayırlısı olsun..
Herkesi öpüyorum..
Hamilelik hormonların tavan yapmış durumda çok sulugöz oldum çokkk..
hoşgeldinn..
temmuz annelerinin en hızlısı.....
Bu arada topic sesssiz ama bi şey sorucam gelince beni cevapsız bırakmayın yütfen
Rüzgara oyuncak alıcam tavsiyede bulunacak olan var mı?
Hatta linkini ekleyip yazarsanız nasıl mutlu olucam
İnternetten alıcam zaten
aramamış olurum varsa bildiğiniz site falan
Şimdiden sağolun...
günaydın kızlar.hiç tadım tuzum yok.şehitlerimizin acısı bitmeden, arkasından deprem acısı.allahım depremde göçük altında ölenlerin yakınlarına sabırlar versin inşallah.göçük altında yaşayan insanlar varsada tez zamanda kurtarılsın inşallah.bu soğuk havada biz evlerimizde bile üşürken onlar kimbilir ne kadar zor durumdadırlar.allah yardımcıları olsun inşallah.
kızlar oğluma ayakkabı almak istiyorum ama nasıl bir ayakkabı alacağıma tam olarak karar veremedim.spor ayakkabı mı bot şeklinde mi yada daha farklı bişi mi.sizler nasıl ayakkabı aldınız?bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz?internette araştırdımda çocuklar için anatomik yani ayak yapısını destekleyen rahat ayakkabılar giydirilmesi gerekiyormuş.bende yapı olarak anatomik ayakkabı alacağım ama şekil olarak hangisi daha iyi olur bilemedim.:44:
selam kızlar...
misscim cesaretine hayran kaldım
bende kullanmayı çoook istiyorum ama cesaretim hiç yok
ehliyetim var bi ara özel dersde aldım ama yok yokk
eşiminde çok cesaret verdiği söylenemez ama bu sene kafaya koydum öğrenicemm
http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/200/Oyuncak_893944.jpg
doğa bu oyuncaktan çok hoşlanıyordu artık sıkılıyor
Fisher Price Eitici Masalc Trtl (trke) | HediyeDenizi.com
bu yine en sevdiği oyuncağıydı
halkalardan almıştım en son onları bilezik olarak kullanmak daha hoşuna gitti
şu sıralar en sevdiği oyuncaklar tencere tavalar
oyuncak tencere tavalar falan var onlardan mı alsam :)
papatyacım dün kuzuya erken kavuşmana sevindim
özgenin dişleri ne oldu ağrısı çok mu hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?