2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlarr ben çıkıyorum
Kızıma kavuşayım biran evvel...
Öperim sizlerii..
hoşçakalınnn..

herkeslere merhaba...

pazar akşamı istanbuldan döndüm. bir arkadaşımla geldik onda da var bir azman evi talan etti haytalar. eşim bile ev çok pis içeride oturamıyorum diye hayıflanıyordu.

neyse ki gönderdim onları bugün pencere cam ne varsa sildim perdeleri yıkadım ev mis oldu.

sabah saat yediden beri temizlik yapıyorum banyo hala girilemeyecek kadar çamaşırla dolu makine kafayı yedi.

kuzeyde bugün kendini aştı şu arkadan ittirilen bisiklete kendi başına bindi han han diye onu sürüyor.

efim arkadaşım bebeğin kızmış bak rüyamda görmüştüm ben. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

miss canım ben en son kuzeye bir tane puzzle aldım beş parçalık hayvan resimleri var üzerinde. beraber onları yerleştirmeye çalışıyoruz. kuzey henüz yapamıyor ama yapmaya yelteniyor en azından.

Sevgili Esma bugünlerde çok duygusalım.. TV karşısında gördüğüm kareler karşısında hüngür hüngür ağlıyorum..
Zeynep'i koyuyorum oradaki çocukların yerine.. Dün enkazdan 3 yaşlarında bir erkek çocuk çıktı..
Yalnız, bir başına... Ana yok baba yok başında.. Aldılar sedyeye koyup hastaneye götürdüler, yaşıyor..
Anası-babası nerede? Enkaz altında ise kurtulabilecekler mi? Yok eğer dışarıda ise çocuklarını nereden bulacaklar..
3 yaşlarında bir çocuğun kaderine bakar mısın? Annesiyle ne zaman kucaklaşacak bu evlat.. Acaba bir daha baba yüzü görebilecek mi?
İnanın yazarken bile ağlıyorum.. Yürek dayanmıyor kızlar.. O çocuk sahipsiz şekilde kim koruyup kollayacak onu..
Allah yardımcıları olsun.. Allah kimseyi sahipsiz ortada yalnız bırakmasın..
Bugün de 14 günlük bir bebek çıktı enkazdan.. Annesi ve ananesi henüz enkazda imiş.. Çalışmalar sürüyor..

Çocukların ebeveynle yatması konusuna gelince..
Benim eşimde yanımıza alalım üzerini örtmüyor, merak ediyoruz diyordu.. Şimdi şikayetçi ama kıyamıyor tabii..
Yatağımıza bir geldi pir geldi resmen.. Bir geçerken uğramıştı tam 18 ay oldu diyor ya Barış Manço ''Hala kızı Zehra'' adlı şarkısında
abartısız öyle desem yeridir.. Şimdi yataktan atamıyoruz resmen.. Ben çalışmadığım için gündüz de uyuyabildiğim için rahatsızlık verse de bana sorun olmuyor..
Ama aynı yatakta yatmak yorucu oluyor arkadaşlar.. Birde benim göz yummamın nedeni şu ki hamileyim ve o kadar çabuk uyanamıyorum,
bazen müdahaleye gidemiyorum.. Ama yanımızda olursa ya ben ya eşim hemen müdahale ediyoruz.. Yani benim kolayıma geliyor..
Karnım da büyümeye başladığı için zor oluyor arkadaşlar.. Ama özel hayat, sarılıp eşinizle uyumak ve diğer aktiviteler bayağı bir sekteye uğruyor benden söylemesi..
Doktora sorduğumda var olan durumu değiştirmememi, benim durumumun da önemli olduğunu, nasıl kolayıma geliyorsa öyle hareket etmem gerektiğini
zaten bir kardeşi gelip de bu kardeş bizimle aynı odada yatmaya başlayınca
kendisinin de bebekleşip gene aynı istekte bulunacağını söyledi..
Bu arada doğacak kızımızın adı Zehra olabilir.. Bakalım hayırlısı olsun..
Herkesi öpüyorum..
Hamilelik hormonların tavan yapmış durumda çok sulugöz oldum çokkk..

Son düzenleme:
Ayy papatya ya yerimsenin fistigi ben.annesini mi ozlemis.Allah ayirmasin.hadi hadi sen biran once kavus yavruya.

Bende simdi kendimce bisiler hazirladim vandaki vatandaslara.eski montlar vs.vardi.ufakta olsa bi koli yaptim.umarim yerine ulasir bian once.

Efimcim biz ailece yikik bir vaziyetteyiz.golcuk depreminde iste tamda o dedgin 3 yasinda bir cocukta bizde vardi.anne ,baba kizkardes hepsi oldu.bu yavrucak kaldi bi basina.simdi amca bakiyor.liseye giden bir delikanli simdi.ailenin goz bebegi.coook hemde cook zor.
Ne denebilir ki!!

canım bende kızıma almak ıstıyorum ama esım karar almıs baya bır sure almayacakmıs olur mu sureklı kendını gelıstırmesı ıcın alınmalı bence aynı seylerle oynamıyor hem nasıl kırcam ınadını bılmem

izlemiyorum.... akşamları bile tv açmıorum...

açamıyorum.. içimden gelmiyorr.... gerçeklere yüzleşemiorumm.. ben anne olduğumdan berii... hep oğlumu koyuyorumm kötü bişe olunca yerinee...

ve ağlıyorum... dilenci görsem ağlıorum.. sakat görsem ağlıyorum..

hayatın gerçekleri evet ama ben dayanamııyorum kalbim sıkışıorr... kızlar haber bile çok az izliorum...

dizi izleyemeiorum bilee...

umutsuz ev kadınları diye bir dizi var onu izlerim dedim.. kadın intihar etti çocuk yanlız kaldı anne dia ağlıor bende ağlıyorum..

ne film ne dizi ne haber.. soyutladım kendimi...

bazen nette haber bakıorum... hep iç karartıcı haberler...

eşini vuran çocuğunu yakan....

hanii .. sokakta rprtaj yapıorlarr bazen adalet bakanını soruyorlar bilmiorlar falan..

o dereceye geldim...
yeni meclis kurulduğundan berii... tv izlemiorum...

kara bulut gibi terör ... somalii...

cinayetler... serbest kalanlarr ... tutuklananlar...

içim acıyorr ülkenin geldiği halee...

hiç bişe bilmedenn körlemesine yaşamak istiyorum...

deprem olmıck.. sel basmıcak... yangınlar olmıck gibi...

çoook karamsarrr bakıyorum dunyaya

hoşgeldinn..

temmuz annelerinin en hızlısı.....

hoş buldukk canım nehaber?ben iyi deyilim vallah.cok üzülüyorum bu deprem olayında cok etkilendim.ölenlere nur icinde yatsın kalanlara sabır.inşallah bu kötü günlere gecer.allah yardımcıları olsun.cok kotu bişey llh bi daha yaşatmasın:2:

selam tatlım... bazı adresleri aşağıya yazdım.. umarım faydası olur.

eitici oyuncaklar » Oyuncak Dnyas - Oyuncak ve Oyuncaklar

1-3 Yaş Çocuk oyuncakları,1 Yaş Oyuncakları,2 yaş oyuncakları » Oyuncak Dünyası - Oyuncak ve Oyuncaklar

Eitici Oyuncan Adresi... oyuncak, oyuncak bebek, hikaye kitaplar, ahap oyuncak, oyuncak araba, lego, yapboz, dekorasyon, kitap, pelu

Toyzzshop.com Oyuncak > 0-3 Yaş - Oyuncakçınızz

Oyuncak || Eğitici Oyuncaklar || www.markabebek.com (favori sitem hem güzel hem ucuz oyuncaklar var)

birde bir tavsiye google'a eğitici oyuncaklar yazıp görsellerde arat, süper şeyler çıkıyor ben genelde öyle yapıyorum. hem ilginç oyuncaklar görüyorum hemde yeni yeni siteler keşfedip ordan alıyorum.

Güzel anneler hepinizin günü aydın olsun.. Bu sabah 05.45'te uyandım..
Zeynep'e süt içirdim, altını değiştirdim.. Eşime kahvaltı hazırladım, beraber kahvaltı yaptık..
07.20'de işe yolladım.. Şimdiye kadar da sabahki internet turumu yapıyordum..
Birazdan benim minik prenses uyanır.. Bir dolu işim gücüm var.. Yavaş yavaş yaparım heralde..
Yemeğimiz, çorbamız mevcut.. Sanırım bugün çamaşır işleriyle uğraşırım..
Ne kadar yapabilirsem artık.. Bizde bir yaramazlık yok diyordum ki benimki yataktan bağırıyor anneee diye..
Hadi bana müsade.. Herkes için güzel bir çarşamba olsun inşallah..

Son düzenleme:
Günaydınlar güzel anneler...
herkes iyidir inş...
Gerçi herkesin yüreği kırgın,yüreği yaralı,yanıyor cayır cayır allah yardımcıları olsun inş...
Havalarda soğuyormuş yağmur başlamış ve bir kaç günede kar geliyormuş...
Üzülmemek elde değil...
Nasıll şükrediyorum halime kızıma sarılıp dua ediyorum çok zor gerçekten...
Kelimeler yetmiyor tarifsiz gerçekten...
Dün erken çıkıp anneme gittim Özgecik bir parça ekmek almış eline odanın köşesine saklanmış yemeye çalışıyor..
Beni bir gördü nasıl gülüyor ama görseniz halinii...Alkış yapıyor çok mutlu oldu uykusu varmış sonra uyuttum hemen..
Hazır o uyumuşken annem dedi hadi yorgunsun sende uyu dinlen biraz diye..Saolsun annecim...
1 saat uyumuşum çok iyi geldi valla...Sonra eşim geldi özgeyi de aldık markete gittik alışveriş yaptık sonra da evimize...
Bugün evde özge babaannesiyle birlikte...

günaydın kızlar.hiç tadım tuzum yok.şehitlerimizin acısı bitmeden, arkasından deprem acısı.allahım depremde göçük altında ölenlerin yakınlarına sabırlar versin inşallah.göçük altında yaşayan insanlar varsada tez zamanda kurtarılsın inşallah.bu soğuk havada biz evlerimizde bile üşürken onlar kimbilir ne kadar zor durumdadırlar.allah yardımcıları olsun inşallah.

kızlar oğluma ayakkabı almak istiyorum ama nasıl bir ayakkabı alacağıma tam olarak karar veremedim.spor ayakkabı mı bot şeklinde mi yada daha farklı bişi mi.sizler nasıl ayakkabı aldınız?bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz?internette araştırdımda çocuklar için anatomik yani ayak yapısını destekleyen rahat ayakkabılar giydirilmesi gerekiyormuş.bende yapı olarak anatomik ayakkabı alacağım ama şekil olarak hangisi daha iyi olur bilemedim.:44:

Slm millet bugün yine çok yoğunum çıkmadan bakıyım dedim,
Soru sormuştum dün
ama cevaplarınıza bile bakamadım
İşler başımdan aşağı süzülüyor.

Canım kalın spor ayakkabılarından alma sakın
Biz Rüzgara almıştık ağar geliyor
çocuk sürekli bileğinden kırılıp düştü
sonra polarisin atm deri
ortopedik
boğazlı
giyilmesi çok kolay yumuşacık bir ayakkabısını aldık
bot gibi duruyor
ama çok kalın da diil
içi falan da deri
bizimki mevsimlik bir ayakkabı ama kışın da giydiricem
zaten yağmurda yaşta sokakta yürüyemez .

selam kızlar...
misscim cesaretine hayran kaldım
bende kullanmayı çoook istiyorum ama cesaretim hiç yok
ehliyetim var bi ara özel dersde aldım ama yok yokk
eşiminde çok cesaret verdiği söylenemez ama bu sene kafaya koydum öğrenicemm
http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/200/Oyuncak_893944.jpg
doğa bu oyuncaktan çok hoşlanıyordu artık sıkılıyor
Fisher Price Eitici Masalc Trtl (trke) | HediyeDenizi.com
bu yine en sevdiği oyuncağıydı
halkalardan almıştım en son onları bilezik olarak kullanmak daha hoşuna gitti
şu sıralar en sevdiği oyuncaklar tencere tavalar
oyuncak tencere tavalar falan var onlardan mı alsam :)

papatyacım dün kuzuya erken kavuşmana sevindim
özgenin dişleri ne oldu ağrısı çok mu hala?

kuzynep ben paqpanın kışlık ayakkabılarından aldım
sende alırken dikkat et bileğini geçmesin
yeni yürüdükleri için düştüklerinde tehlikeli olabiliyor

efim lütfen öyle programları izleyip kendini en önemlisi
minik kızını üzme
ben hamileyken hiç izlemezdim üzüleceğim şeyleri
sonra minik kuzuda etkilenir
esmacım bende izleyemiyorum içim acıyor
yüreğim dayanmıyor

Teşekkürler canım...
Hala ağrısı var canım antibiyotik kullanmaya devam ediyoruz...
gece uykularında huzursuz ağlıyor yine...
Ne zormuş şu dişlerin çıkması meğerse:18:

geçmiş olsun papatya bizde hala hastayız yaa ( antibiyotik kullanıyoruz ama faydası varmı bilemiyorum ki burun akıntısı öksürük heeleki sabaha karşı iyice artıyor. bugünde keyfi yokmuş pek ( daha neler bekliyor bizi. çok üzülüyorum ya kızım hastayken vicdanım sızlıyor. bi tarafım işi bırak otur sogan ekmek ye bak kızına diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…