2010 Temmuz Anneleri : )

Benimle beraber tüm meraklanan arkadaşlarıma teşekkürler...

Allah kısmet ederse bir kızımız daha olacak..

Zeyno'ya bir kız kardeş geliyor...

Ailemiz için, vatanımız için hayırlı olsun inşallah..

Bu arada eve daha yeni girdik..
Bilmediğim bir numara beni aramış..
Eşime diyorum ki bu numarayı tanıyor musun? Yok diyor..
Heee diyorum kesin KK'dan aramışlardır.. Nerden nerden diyor?

Herkese iyi akşamlar.Biz de az önce Tekirdağ'dan geldik dr kontrolümüze Allahıma çok şükür herşey yolunda.Ama akşam hiç uyumadı desem yeridir çünkü köpek dişlerimiz geliyor ve huzursuzluk yapıyor malesefBizim dişlerimiz erken çıkmayı başladığı için neredeyse tamamladık gibi.
Efim senin adına sevindim iki kız annesi olmak çok güzel olacak bence senin için.Allah zamanında kucağında göstersin yavrunu.Yaş araları da az olunca oda problemi de olmaz, giysi de her açıdan harika bence.
Miskapris sana özelden msj attım.

Canim benim Allah tamamini erdirsin,eli ayagi duzgun saglikli bir sekilde dunyaya gelsin.Tekrar tebrik ederim,darisi isteyenlerin basina:)

Dr çıkışı AVM'ye gittik oğluma bayramlık aldım çok güzel mavi bir fitilli kadife pantolon üstüne gömlek ve altına evde giymesi için ayakkabı bayramda giydireceğim bunları.Ayrıca bir de ilk adım ayakkabısı aldık tam kışlık tabanları oldukça kalın çok hoş kahve tonlarında.Bir de eşofman takımı aldım indirimdeydi o da hoşuma gitti 18 ay yazıyor ancak 2-3 ay sonra olur onlar da zaten kalın tam kışlık.Çorap bile aldık.Arda kazançlı çıktı kendimize hiçbir şey almadık hep ona oğluma herşey feda olsun.Allah evlatlarımıza sağlık versin.

Selam kızlar ;

Efimcigim hayırlı olsun bir kızın daha olmasına cook sevındım .Benımle ablamın arasında da sadece 1.5 yaş var o kadar guzel oluyor ki ınamıycaksın sen bile onların ıkısı kendılerıne bır dunya kuracaklar el ele gezıcekler kımseye ıhtıyac duymuycaklar ..Hıı sunu da soyleyım toka kavgası ; etek kavgası vs bunlarda olacak D
Bu arada benım cep bulundu kızlar cok saolun mesajlarınız ıcın bızımkı tv kutusu vardı evde onun ıcıne atmış : DD cnm oglum anlıyor tabı onemlı bır sey oldugunu bunlar hem yaramaz hem akıllılar
Herkese ıyı geceler ...

Canim benim Allah tamamini erdirsin,eli ayagi duzgun saglikli bir sekilde dunyaya gelsin.Tekrar tebrik ederim,darisi isteyenlerin basina:)

Arkadaşlar iyi ve güzel dilekleriniz, paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim..

İki kız annesi olmak fikri açıkçası bana da güzel geliyor..

efimcim,cok tebrik ederim.Allah saglik versin evlatlarina.

Anladimki hayat cok acimasizmis
Anladimki esimden baska kimsem yokmus
Anladimki ben alttan aldikca insanlar mutlu oluyomus
Anladimki nazimin gectigini sandigim bir ANNeM dahi yokmus.

ne oldu tatlim sana ((

Hayatim bir anda altust oldu canim.gergin ve stresli gunler gecirmemin etkisiyle annemle tartistim.Esiminde Edirnede olmamasina ragmen herseyi goze alarak annem cekti gitti.Hayatimda aldigim en buyuk darbeydi bu.Kesinlikle evime ayak basmicaksin,berayda umrumda degil dedi.bana koyan ortada bu denli siddetli yikici tepki vermesine bir neden yoktu.iste bugun annem benim yikimim oldu.beni ve berayi yalniz birakti.inanilmaz aci cekiyorum ama bundan sonra asla gitmicem evine.

anneler ve kizlari.
Sakin ol bir kere.
Konuyu bilemem tabi ama sevdiklerimize bazen sinirle bi ton laf sayariz,sonra pismanliklar pismanliklar..ozellikle beray ile ilgili soyledikleri icten degildi.sana kizdi,beray araya kaynadi.
Lutfen uzme kendini,duzelicek canim arkadasim benim..

Son düzenleme:
Anladimki hayat cok acimasizmis
Anladimki esimden baska kimsem yokmus
Anladimki ben alttan aldikca insanlar mutlu oluyomus
Anladimki nazimin gectigini sandigim bir ANNeM dahi yokmus.

Annenin çekip gitmesine çok üzüldüm canım..
Bende annemin dediklerini, isteklerini yapmadığım için, hayatıma müdahale etmesini engellediğim için
benim annem de hayatımda yok denecek kadar azdır.. Bazen bir bakarsın hiç beklemediğim birgün gelir yardım etmeye çalışır
bazen bir bakarsın hiç olmadık yerde ona en ihtiyacım olan yerde kapıyı gürültülü bir sesle kapatıp hayatımdan çeker gider..
Artık bir daha ne zaman konuşmak isterse girer hayatıma.. Telefonlarıma çıkmaz, tavır yapar, küser..
Ben kendimi bildim bileli bu durum böyledir.. Annem eskilerin tabiriyle nemrut bir kadındır, dediğim dedik modlarındadır..
Yüksek sesle konuşan, şiddetle herşeyi çözebileceğini düşünen, kendi doğrularından başka kimsenin doğrularına değer vermeyen,
dinci bir kafayla çocuklarını ve hayatını yönetmeye çalışan, elalemin ne dediğine çok ama çokkk değer veren bir kadındır...
Durum böyleyken inanılmaz ters düşer ve her bir araya geldiğimizde muhakkak münakaşa ederiz..
Evlendiğimde de doğum yaptığımda da itinayla burnumdan getirmiştir..
Bazen kendi doğruları uğruna inanılmaz vicdansızlaşabilmektedir..
Yani kısacası ne evlenmemden önce ne de evlenmemden sonra annemden bir annelik görmemişimdir..
Elbette büyütüp bakmıştır, yememiş yedirmiştir, giymemiş giydirmiştir, hakkını yiyemem ama bir anne şefkati görmemişimdir..
Benim fikirlerime hiçbir zaman saygı duymadığı için bir türlü uyuşamamışızdır..
Durum böyle olunca bende elimi eteğimi çekmişimdir.. Çok fazla samimi değiliz.. Her zaman ben arar sorarım..
Ayrıca kardeşlerimi ve hatta babamı da bana karşı örgütlemiştir.. Bu yüzden onlarda benimle pek samimi olamazlar..
Babamın evlendiğimden beri beni araması bir elin parmaklarını geçmez.. Onda da muhakkak bir sebep vardır..
Çünkü annem için babanın evli bir kızını araması ayıptır, olamaz.. Kızının hamile olduğunu bilmesi ayıptır, hayasızlıktır..
Nasıl olsa birgün çocuk doğacak ya o gün öğrenirse yeterlidir..
Kızını ziyarete hastaneye veya torununu yeni doğduğunda dedesi olarak kızının evine hayırlı olsuna gidemez,
bu tamamen ayıptır, hayasızlıktır, günahtır.. Yani adım atsanız bazen tedirgin olursunuz annemin yanında..
Eeee hayatın içinde yaşarken bütün bunlara ayıp diyen bir insanın yanında da
aman şunu yaparsam şimdi ayıp olur mu acaba diye düşünerek yaşamak da çok rahatsızlık verici bir durum olduğu için
ilişkilerini sınırlı tutup ayıpları azaltmak beni ve eşimi daha çok mutlu etmektedir..
Durum böyle olunca da zor günde, kötü günde yanımda kala kala bir sevgili eşim kalmıştır, o da bana yetmektedir..

Ben her zaman şunu söylerim, kendi çocuğunu sevmeyen torununu hiç sevemez, asla inanmıyorum, sevemez..
Boşver canım sen şimdi hiç üzülme.. Zamanla hem sen hem de annen unutursunuz, konuşursunuz..
Gelir Beray'ı da sever, koklar.. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor işte..

Bu arada dün inanılmaz kötü bir gündü, dünün elektriği çok kötüydü..
Hatta eşime direk şöyle dedim: Hayatım bugün kendimi çok kötü hissediyorum..
Sana karşı herhangi bir kötü söz veya davranışta bulunursam beni şimdiden affet..
Yani kötü birşey yaşamadık ama benim hiç tadım tuzum yoktu..

Herkese güzel bir gün diliyorum..
Allah Van'da yaşayan insanların da yardımcısı olsun.. Yaşadıkları durum çok acı..
İnanın bizzat gidip yardım çalışmalarına katılmayı çok isterdim..

Efimm,canımm...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

çok güzel bir duygu olmalı buu...

evde 2 kızz... harikaa.... çok sefindim yaaa... iki bıcırık ... babanın tepesinden inmezz artık

Efimm,canımm...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

çok güzel bir duygu olmalı buu...

evde 2 kızz... harikaa.... çok sefindim yaaa... iki bıcırık ... babanın tepesinden inmezz artık

Evet canım, saolasın.. Doktorumuz babamıza diyor ki, ''evde kadın nüfusu artıyor, 3'e karşı 1 oldunuz''
Allah hayırlısını versin canım.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Hemen alışıverdik 2. kızımıza
Hatta dün gidip Zeynep'in yazlığa götürdüğümüz küçülmüşlerini getirdik..
Onları fırsat buldukça tekrar yıkayıp, ütüleyip dolabımıza yerleştireceğim..
Hadi bakalım, kolay gelsin..

günaydın kızlar..
off ne iç karartıcı günler
canım benim yaa çok üzüldüm
sinirle söylenmiş sözlerdir hacercim herşey düzelecektir merak etme
çok cocukça saçma davranmış.menopoz durumları falan var mı :)
benim annem müthiş iyi mükemmel eşsiz bi annedir ama menapoza girdiğinden beri
saçma alınganlıklar falan yapıyor ondan sordum :86:
son günlerin en güzel haberi efimden...
ben de iki kızım olsun çok isterim tabi sadece istek :)
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin efimcim

hayırlı olsun efim içime doğmuştu. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. insanın kız kardeşinin oylması çok güzelbirşey.
hacerşenol üzülme unutulur yaşananlar annen neticede nelerimizi afftmediler bizim. benimde annem geldi cumartesi günü elife baktı ama oda hasta ve yaşlı bir kadın. ev çok pisti annem ikide bir sen hiç kendinede evinede kızada bakamıyosun eşin hiç yardım etmiyo demekki falan dedi ben eşim için (eşim evde yoktu) söylendim bende biraz. baktım annemde hemen alevlendi. bende dedim anne sende ben bişiy deyim diye bekliyomuşun falan dedim. annem de kızdı bana :))
bütün pazarımı elif mahvetti yada ben onun pazarını mahvettim diyebilirim. peşimden hiç ayrılmadı devamlı ağlamaya hazır durmdaydı ve bişiy yediremedim. bende biraz kızdım. ben kızdıkça katıla katıla ağladı yavrucak. annemede anne kusura bakma bizim bütün hafta sonlarımız böyle geçiyo sakın gücenme bana bir güne neyi sığdıracağımı şaşırıyorum dedim. anlayışla karşıladı oda.
oluyor eçiyor gidiyor. öyle insanları affediyoruz ki annemize küsmek haksızlık olur sanırım.

Tubiss ve Myline iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..

günaydın kızlar, bugün sağlık ocağına 4. doz verem aşımı vurdurmaya gittim.bilginiz olsun kızlar,seneye bu zamanda 1 doz daha vurulursam ki, allahın izni ile vurulacağım inşallah.ömür boyu korumalı oluyormuşuz.

canım hayırlısı olsun, çok sevindim.bizde 3 kızkadeşiz ve ablamla da, kardeşimlede çok ama çok iyi anlaşırız.hayatımda ki en iyi iki dostum onlar benim.zeynepte bu konuda çok şanslı olacak.allahım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım benim çok üzüldüm.umarım tez zamanda sorun neyse hallolur.anneler evlatlarının üzülmesini istemezler.sinirle insan herşeyi yapabiliyor.konu nedir bilmiyorum ama, o da hatasını anlayıp, seni arayıp özür dileyecektir.bak bayramda geliyor, anneciğin aramasa bile sen ara canım.küslük olmasın aranızda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…