Benimle beraber tüm meraklanan arkadaşlarıma teşekkürler...
Allah kısmet ederse bir kızımız daha olacak..
Zeyno'ya bir kız kardeş geliyor...
Ailemiz için, vatanımız için hayırlı olsun inşallah..
Bu arada eve daha yeni girdik..
Bilmediğim bir numara beni aramış..
Eşime diyorum ki bu numarayı tanıyor musun? Yok diyor..
Heee diyorum kesin KK'dan aramışlardır.. Nerden nerden diyor?
Herkese iyi akşamlar.Biz de az önce Tekirdağ'dan geldik dr kontrolümüze Allahıma çok şükür herşey yolunda.Ama akşam hiç uyumadı desem yeridir çünkü köpek dişlerimiz geliyor ve huzursuzluk yapıyor malesefBizim dişlerimiz erken çıkmayı başladığı için neredeyse tamamladık gibi.
Efim senin adına sevindim iki kız annesi olmak çok güzel olacak bence senin için.Allah zamanında kucağında göstersin yavrunu.Yaş araları da az olunca oda problemi de olmaz, giysi de her açıdan harika bence.
Miskapris sana özelden msj attım.
Canim benim Allah tamamini erdirsin,eli ayagi duzgun saglikli bir sekilde dunyaya gelsin.Tekrar tebrik ederim,darisi isteyenlerin basina:)
Selam kızlar ;
Efimcigim hayırlı olsun bir kızın daha olmasına cook sevındım .Benımle ablamın arasında da sadece 1.5 yaş var o kadar guzel oluyor ki ınamıycaksın sen bile onların ıkısı kendılerıne bır dunya kuracaklar el ele gezıcekler kımseye ıhtıyac duymuycaklar ..Hıı sunu da soyleyım toka kavgası ; etek kavgası vs bunlarda olacakD
Bu arada benım cep bulundu kızlar cok saolun mesajlarınız ıcın bızımkı tv kutusu vardı evde onun ıcıne atmış : DD cnm oglum anlıyor tabı onemlı bır sey oldugunu bunlar hem yaramaz hem akıllılar
Herkese ıyı geceler ...
efimcim,cok tebrik ederim.Allah saglik versin evlatlarina.
ne oldu tatlim sanaAnladimki hayat cok acimasizmis
Anladimki esimden baska kimsem yokmus
Anladimki ben alttan aldikca insanlar mutlu oluyomus
Anladimki nazimin gectigini sandigim bir ANNeM dahi yokmus.
ne oldu tatlim sana((
Hayatim bir anda altust oldu canim.gergin ve stresli gunler gecirmemin etkisiyle annemle tartistim.Esiminde Edirnede olmamasina ragmen herseyi goze alarak annem cekti gitti.Hayatimda aldigim en buyuk darbeydi bu.Kesinlikle evime ayak basmicaksin,berayda umrumda degil dedi.bana koyan ortada bu denli siddetli yikici tepki vermesine bir neden yoktu.iste bugun annem benim yikimim oldu.beni ve berayi yalniz birakti.inanilmaz aci cekiyorum ama bundan sonra asla gitmicem evine.
Anladimki hayat cok acimasizmis
Anladimki esimden baska kimsem yokmus
Anladimki ben alttan aldikca insanlar mutlu oluyomus
Anladimki nazimin gectigini sandigim bir ANNeM dahi yokmus.
Hayatim bir anda altust oldu canim.gergin ve stresli gunler gecirmemin etkisiyle annemle tartistim.Esiminde Edirnede olmamasina ragmen herseyi goze alarak annem cekti gitti.Hayatimda aldigim en buyuk darbeydi bu.Kesinlikle evime ayak basmicaksin,berayda umrumda degil dedi.bana koyan ortada bu denli siddetli yikici tepki vermesine bir neden yoktu.iste bugun annem benim yikimim oldu.beni ve berayi yalniz birakti.inanilmaz aci cekiyorum ama bundan sonra asla gitmicem evine.
Efimm,canımm...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
çok güzel bir duygu olmalı buu...
evde 2 kızz... harikaa.... çok sefindim yaaa... iki bıcırık ... babanın tepesinden inmezz artık
canım benim yaa çok üzüldümHayatim bir anda altust oldu canim.gergin ve stresli gunler gecirmemin etkisiyle annemle tartistim.Esiminde Edirnede olmamasina ragmen herseyi goze alarak annem cekti gitti.Hayatimda aldigim en buyuk darbeydi bu.Kesinlikle evime ayak basmicaksin,berayda umrumda degil dedi.bana koyan ortada bu denli siddetli yikici tepki vermesine bir neden yoktu.iste bugun annem benim yikimim oldu.beni ve berayi yalniz birakti.inanilmaz aci cekiyorum ama bundan sonra asla gitmicem evine.
Evet canım, saolasın.. Doktorumuz babamıza diyor ki, ''evde kadın nüfusu artıyor, 3'e karşı 1 oldunuz''
Allah hayırlısını versin canım.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Hemen alışıverdik 2. kızımıza
Hatta dün gidip Zeynep'in yazlığa götürdüğümüz küçülmüşlerini getirdik..
Onları fırsat buldukça tekrar yıkayıp, ütüleyip dolabımıza yerleştireceğim..
Hadi bakalım, kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?