2010 Temmuz Anneleri : )

saol canım sizede çok geçmiş olsun...Maalesef çalışan annelerin hepbir vicdan azabı oluyor..Sürekli aklımızla yüreğimiz çekişiyor...
Hayırlısı olsun inş.

Kızlar ya bugün sağ elimin üç parmağı uyuşuyor karıncalanıyor ciddi anlamda...
Canım sıkıldı ya..Neden uyuşuyor acaba:44:

meraba nasılsın?canım benim dediyin aynı şey bende de oluyor.nu aralar özelikle araba kullandıgımda.malesef sag tarafımda oluyordu.kafamın yarısında bile uyuşukluk hiss etdim.dr gittim eşimle he bu arada cok baş agrım da vardı.nürolojiye giitim.rotgen cekildi sünüztüm varmış.agrılar ondanşım hatta dr dediki uyuşmaşarda ondanmış ne alaka?anlamadım.ilac verdi agumentin 625 lik.ictim şuan cok şukur oyle bi problemim yok.ama baş agrılarım bazen oluyo.bu arada kan deyerlerımde com kotu cıktı dr uyuşmaların bunada baglı oldugunu soyledı diyet listesi verdi.uymaya calışıyorum.sana tavsiyem dr mutlaka gitt.canını hic sıkma

kızlar bizde 2 gun once ogluma ayakkabı aldık ayakkabı dunyasından ortapedik bot tarzı.yandan fermuarlı alıcaktık bizim oglanın ayaklarının üstü biraz tombiş o yuzden o tarz ayakkabı hıc olmadı.mecburen kış tarzı bot aldık.icime sinmedi ama eşim cok beyendi

Teşekkürler canım...
Hala ağrısı var canım antibiyotik kullanmaya devam ediyoruz...
gece uykularında huzursuz ağlıyor yine...
Ne zormuş şu dişlerin çıkması meğerse:18:

tekrar geçmiş olsun canım 1-2 güne patlar artık dişler inşallah
özgecikde rahatlar sende...
malesef çok iyi anlıyorum canım
ama onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz bizde yine onlar için

Kızlar ya bugün sağ elimin üç parmağı uyuşuyor karıncalanıyor ciddi anlamda...
Canım sıkıldı ya..Neden uyuşuyor acaba:44:

sinir sıkışması olabilir canım özellikle sağ elini çok kullanıyorsan ondan olma ihtimali yüksek
canını sıkma geçen gün fazla çalıştın ya çok yüklenmiş olabilirsin
tahminim baş,işaret ve orta parmağındır uyuşan...

merhabalar arkadaşlar nasılsınız biz ana oğul çok hasta olduk hala tam atlatamadık çok zor günlerdi
oğlum ilk önce gece 2-3 dk da bir uyanıp çığlık çığlığa ağlayarak start verdi bu sabaha kadar devam etti ertesi gün uykuda avuç avuç kusmalarla devam etti sonrasında ishal eklendi ama ne ishal gece uyurken 4/5 kere gündüz aynı şekilde ne kıyafet yetişti ne bez birde bende hasta oldum aynı şekilde ve yatılı misafirimde vardı inanın koltuğa bile yatamadım yerde olduğum yere yığıldım ama kalkmaya mecburdum oğlumda çok hastaydı hiç birşey yemiyordu bir gün içinde zorla 2 kaşık çorba 1 kaşık yoğurt 1 gün boyunca sadece bunlar o kadar zayıfladı ki kuzum şuan biraz biraz yemeye başladı ishalide azaldı tüm hasta bebişlere Rabbim bol şifalar versin gerçekten çok zor

Canım çok geçmiş olsun.. Doktora götürdünüz mü?
İlaçlarınızı düzenli bir şekilde kullanın.. Birde merak ettim ishal oldu dedin ya Rota Virüs aşısı yaptırmış mıydın canım?
Tekrar geçmiş olsun ikinize de.. Allah şifalar versin..

asıl fedekarlık çalışmak mı çalışmamak mı ? insan düşünmeden edemiyor.
azı dişlerinde biri çıkmış diğerleri zorluyor sanırım gece inliyor çünkü ( onunda huzursuzluğu var sanırım. benimde relin huzursuzluğu tuz biber oldu....

çok teşekkür ederim canım doktorumuzu önce telefon ile arayıp bilgi verdik oda bize bazı ilaçlar söyledi onları kullanıyoruz gerçekten de faydasını görüyoruz
rota virüsü yaptırmıştık canım nasıl böyle birşey oldu anlamadım
ve bu önce oğlumu sonra beni eşimi kayınvalidemi yanıma gelen teyzemi hepimizi bir yokladı anlayacağın yediğimiz sebze meyvelere mi birşeyler koyuyorlar anlamıyorum konuştuğum herkes ishal ve kusmadan bahsediyor aman dikkat edin arkadaşlar sanırım salgın var
gerçekten çok zorlandım çok darlandım 2 kaşık yemekle günlerini geçirdi yavrum uyurken ishal oldu altını alırken huy kaptı Rabbim bi daha yaşatmasın Hamd olsun ki ishali bayağı azaldı

canım çok geçmiş olsun.allahım beterinden korusun inşallah.kuzular hasta oldu mu sararıp soluyorlar, canları bişi yemek istemiyor.bu kadar sıkıntının içinde yatılı misafirde olunca senin için çok zor olmuştur.umarım misafirin sana yardımcı olmuştur.allah kolaylık versin sana inşallah...

Ayy canım ya çok geçmiş olsun...Allah kolaylık versin çocukların hastalıkları çok zor...
Salgın var gerçektende çok dikkat etmek gerekiyor herkesi bir yokluyor diye duyuyorum bende...

Sanada geçmiş olsun oyacım..
Allah allah enteresan gerçekten sinizütle ne alakası var dersin ama işte hepsi birbirini tetikliyor demekki ilaçlarda iyi geldiğine göre...
Devam ederse giderim mutlaka..

Büyük ihtimalle bende öyle tahmin ediyorum stresle ve sıkıntı ile alakalıda olabilir herşeyçok yoğun gidiyor son zamanlarda da...
Orta -yüzük ve serçe parmağım uyuşuyor Tubiss..

Günaydınnlar olsun...
Hani kimsecikler yok nerdesiniz ya((
Herkes iyidir inş...
Sabah kahvemi içiyorum bir kendime geleyim ayılayım..
Özge sürekli uyandığı için ben beşiğine yatırıyorum o kalkıyor çok komiğiz artık...

fulik.... canım geçmiş olsun...

papatyam... sanada geçmiş olsun... cnm eridin aktın sende iş stresi yorgunluk... klavye başında olmaktan kaynaklanıor bence...

kendine iyi bakk.... canavarlar büyüorr zinde olmamız lazım

bende akşamm eve gittim... bizim bıcırığı uyuttum... eşimin biraz işi vardı..
o ara koltuklarımı sildim... mis gibi oldular...

mutfağımı pakladım...

makınaya çamaşır attım.. ama seremedim

halılarıda açtımmı tammdır... halı açmakta ne diyebilirsiniz..

iskenderun çok sıcak memlekettir kızlar.. yazın halılar toplanır kışın serilir...

çoğu bölgede halı topluyorz diince garip bakıyorlardı

şimdii havalar yavaş yavaş soğumaya başlıorr.. halıları sericez tekrar...

yaa birde çamaşır katlama işini birilerini bulsam ne güzel olur... yatak odamda hepp çamaşırr..

fulik çok geçmiş olsun dışarıdan bir virus gelmiştir evinize gelen bir misfir falanrda olabilir. bazen böyle şeyler olabiliyor. ben evlenmeden öncede nişandan sonra ailemizde herkes ishal ve kusma aynen böyle olmuştuk. kalabalık ortamlardan sonra oluyor bazen böyle. çok geçmiş olsun tekrar...

ohh ne güzel bende bir silebilsem koltuklarımı.
bende yazın kaldırıyorum halıları daha iyi oluyor hemen süpür sil rahat oluyor. ama en fazla 1-2 ay kaldırıyorum :) sonra tekrar seriyorum burasıda sıcak ama okadar değil. en azında ekimde başlayan ve mayıs hazirana kadar süren bir kış mecvut.(bizim evde hazirana kadar yanar kombi)...

Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız bakalım?
Ben bugün çok iyiyim Allaha şükür
Biliyor musun paşam dün gece 10:30da uyudu ve sabah 5E kadar hiç bölünmeden deliksiz uyuduk
Ayy bu uyku ne kadar önemli birşeymiş
Nasıl dinç hissediyorum kendimi
Gözümün önündeki buğu açıldı:))
Herşeyi puslu görüyormuşum meğer uykusuzluktan.

Bugün tel.imi evde unutmuşum
Rüzgar beyimiz her sabah ÇOKOMELin videosunu izliyor kahvaltı yaparken benim tel.den
eee tabi sabah telaşla çıkarken
mama sandalyesinin üzerinde kalmış
Böyle unuttuğum günlerde çok huzursuz oluyorum ama yapıcak bir şey yok
Hani acil bir şey olsa bana ulaşamayacak bakıcımız
artık babayı ararlar napalım.

Canım çok üzüldüm yaa
Allah şifa versin
Geçmişler olsun
Yavrucak baya bişey atlatmış
Dikkat edin kendinize
O şimdi yavaş yavaş gelir kendine
Daha iştahı da hemen açılmaz
Alır tekrar kilosunu sen merak etme annesi
önemli olan hasta olmasınlar sağlıklı olsunlar
toparlar kendini tekrar.

Kızım oğlan uyumuş sen kendini yormuşsun
BAHARa benzettim bak şimdi seni
Kendini yıpratmadan yap şekerim temizlikleri yavaş yavaş
ara da bizim de dinlenmemiz lazım

Halıları serme işini Antalyalı komşumdan da duymuştum
Onlarda yaparlarmış
Eee çok sıcak olunca napıcan işte.

Öff çamaşır işi başlı başına olay
As,topla katla
Hiç de bitmiyor mübarek
Renkliler bir posta
beyazlar bir posta
nevresimler havlular bir posta
Rüzgarınkiler bir posta
Al sana 1 haftada 4 defa çamaşır
Allahtan makinamın kapasitesi büyük
beyazları 2 haftada bir yıkıyorum
En sinir bozucu işlerden biri

Hoş ben artık formatör olduktan sonra sanırım evde sadece yemek,çamaşır ve ütüye bakıyorum
Her hafta sonu kadın çağırıyorum artık temizliğe
yetişmiyor çünkü
hatta yemeklerimizi de genelde bakıcı yapıyor
Aslında çok şikayet etmemem lazım
Aman işte bi taraftan fazla çalışıyorsun patra kazanıyorsun
Öteki tarftan aynı şekilde gidiyor
Ama yinede evin temizliğinden yırttığıma çok seviniyorum
Bazen özlesem de evimi harıl harıl temizlemeyi
yapacak bir şey yok

Bu arada Papatyacım geçmiş olsun canım
Elindeki uyuşma
Stresten olabilir
ve de yorgunluktan
bebikler ağarlaştılar onları taşımaktan da olabilir
masaja gitsene iyi gelebilir
şööööyle bir gevşersin

Burda olsa ben gidicem

Bi keresinde eşim doğum günü hediyesi olarak bana masaj almıştı
Off ne güzel bişeydi o yaa

Ahhh şimdi de çok ihtiyacım var ama burda yok.

kulaklarım çınladı geldim.

kafayı yemek üzereyim banyoyu toparlayamadım bir türlü makineye sondan bir önceki beyaz postasını attım. bir beyaz daha atacağım ama baktım sepette yine üç beş parça renklim var. beddualı mıdır nedir sepetim bitmiyor çamaşır. salı gününden beri makine durmaksızın çamaşır yıkıyor. as topla ütüle yerleştir kafayı yedim.

evi de silip süpüremedim daha çamaşır belasından.

akşamada avm ye gidip birşeyler almam lazım kendime ve eşime. giyecek hiçbirşeyim kalmamış hep dangul dungul şeyler var dolapta.

telefon hattımda iptal edilmiş sözleşmem mi ne yokmuş. yeni bir hat alacağım birde.

offff offf kışda fena geldi hava çok soğuk. neyseki evimiz sıcacık kısa kollu ile oturabiliyoruzz.

fulik arkadaşım sizde çok geçmiş olsun. ishal belasından biz yaklaşık iki ay çektik, nasıl bir bela bilirim.

testler de birşey çıkmıyordu kanlı ishale dönmüştü.

allah tez zamanda sağlık versin yavruya.

Eveeet ben çınlattımmmm:))
Naber kıss görüşemedik burda ne zamandır senle
Sen bu çamaşırlara fena gömüldün yalnız

Alışveriş işine gelince benim alışverişe hiç vaktim olmuyor
zaten burada alacak yerde yok sayılır
internetten alışverişe verdim kendimi
aldığım şeylerde geldi
Hepsi birbirinden güzel ve uygun
Dışarda mümkün değil bu fiyata bu kalite bulamazdım
Sana da tavsiye ederim şekerim
Bedenlerini tutturursan internetten alışveriş süper bişi
Tabi şöyle canlı canlı alışveriş gibisi de yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…