- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Eveeet ben çınlattımmmm:))
Naber kıss görüşemedik burda ne zamandır senle
Sen bu çamaşırlara fena gömüldün yalnız
Alışveriş işine gelince benim alışverişe hiç vaktim olmuyor
zaten burada alacak yerde yok sayılır
internetten alışverişe verdim kendimi
aldığım şeylerde geldi
Hepsi birbirinden güzel ve uygun
Dışarda mümkün değil bu fiyata bu kalite bulamazdım
Sana da tavsiye ederim şekerim
Bedenlerini tutturursan internetten alışveriş süper bişi
Tabi şöyle canlı canlı alışveriş gibisi de yok:))
pooffasıl fedekarlık çalışmak mı çalışmamak mı ? insan düşünmeden edemiyor.
azı dişlerinde biri çıkmış diğerleri zorluyor sanırım gece inliyor çünkü( onunda huzursuzluğu var sanırım. benimde relin huzursuzluğu tuz biber oldu....
geçmiş olsun fulikcimmçok teşekkür ederim canım doktorumuzu önce telefon ile arayıp bilgi verdik oda bize bazı ilaçlar söyledi onları kullanıyoruz gerçekten de faydasını görüyoruz
rota virüsü yaptırmıştık canım nasıl böyle birşey oldu anlamadım
ve bu önce oğlumu sonra beni eşimi kayınvalidemi yanıma gelen teyzemi hepimizi bir yokladı anlayacağın yediğimiz sebze meyvelere mi birşeyler koyuyorlar anlamıyorum konuştuğum herkes ishal ve kusmadan bahsediyor aman dikkat edin arkadaşlar sanırım salgın var
gerçekten çok zorlandım çok darlandım 2 kaşık yemekle günlerini geçirdi yavrum uyurken ishal oldu altını alırken huy kaptı Rabbim bi daha yaşatmasın Hamd olsun ki ishali bayağı azaldı
brnde genelde bildigim kremler vs.varsa alirim.giyim pek almam cesaret edemem.ya da tencere,tava vs.alirim.bende netten halı aldımm...
ilk defa cesaret edip...
ciddi bir fiyat düşüşüydü... çook kar ettim ama.. iyimi kötümü bilmiorum bugun görücem inşallah..
gelmiş... bakıcammm... nasıl diye merak ediorum...
merhaba kızlar:)
fulik ve papatya geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize...
esmacım miss arkadaşıma katılıyorum kuzu uyuyunca yat dinlen iş güç beklesin biraz...kadın falan alsan aslında sen de en azından gündelik işler için...
misskapris,canım oyuncak sormuştun geçen, ben artık oyuncak falan almıyorum bir dolu oyuncak var hiçbiriyle oynamıyo ilke.
ama beraber yaptığımız birkaç aktivite var onları önerebilirim.
-bir adet yoğurt kovası alınır, kapağına bir büyük bir küçük delik açılır, bu deliklerden daha önceden biriktirdiğimiz şişe kapakları kuzuyla beraber atılır.(ilke kutuyu koluna takıp getiriyo attı attı diye:)))
-büyük delikli baharat kavanozlarının deliklerinden kürdan ya da ilkokulda kullanılan renkli çubuklardan atılır.yapamaz demeyin önce kendiniz yapın sonra bebikler başınıza üşüşüyo zaten:))
-sevdiği oyuncaklar onun gözünün önünde saklanır, bulması istenir.
-iki sandalye arasına çamaşır ipi bağlanmak suretiyle üzerine mandallar takılıp çıkartılır(ilke buraya çamaşır bile asabiliyo artık:))
ben bun aktiviteleri internetten buldum bizimkilerin yaşların uygn olanları paylaşırım yine arada...
herkese sevgiler:)
merhaba kızlar:)
fulik ve papatya geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize...
esmacım miss arkadaşıma katılıyorum kuzu uyuyunca yat dinlen iş güç beklesin biraz...kadın falan alsan aslında sen de en azından gündelik işler için...
misskapris,canım oyuncak sormuştun geçen, ben artık oyuncak falan almıyorum bir dolu oyuncak var hiçbiriyle oynamıyo ilke.
ama beraber yaptığımız birkaç aktivite var onları önerebilirim.
-bir adet yoğurt kovası alınır, kapağına bir büyük bir küçük delik açılır, bu deliklerden daha önceden biriktirdiğimiz şişe kapakları kuzuyla beraber atılır.(ilke kutuyu koluna takıp getiriyo attı attı diye:)))
-büyük delikli baharat kavanozlarının deliklerinden kürdan ya da ilkokulda kullanılan renkli çubuklardan atılır.yapamaz demeyin önce kendiniz yapın sonra bebikler başınıza üşüşüyo zaten:))
-sevdiği oyuncaklar onun gözünün önünde saklanır, bulması istenir.
-iki sandalye arasına çamaşır ipi bağlanmak suretiyle üzerine mandallar takılıp çıkartılır(ilke buraya çamaşır bile asabiliyo artık:))
ben bun aktiviteleri internetten buldum bizimkilerin yaşların uygn olanları paylaşırım yine arada...
herkese sevgiler:)
Selam dunya guzelleri,
hasta olan bebislere cok gecmis olsun.bizimde ailecek burnumuz akiyot.salgin var herkes sumuklu.
Bizde dw temizlik var.kv.heryeri yerinden oynatti.bende oglumu uyutuyorum.keske hic gitmese
Baharcım sen nerelerdesin yauuu?
Seni çok özledim arkadaşım.. Yokluğun beni derinden etkiliyor.. Yazı yazmasan bile altta Bahar1 ismini görünce mutlu oluyorum..
Sen hep bize yakın ol canım...
Bu arada bir türlü kafamı toplayıp yazamadıklarımdan biri de Myline..
Arkadaşım kızına çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. En kısa zamanda iyileşin inşallah..
Esmacım seni unutmayayım.. Topiğimizin demirbaşı..
Bu arada benim bebiş yavaş yavaş ben buradayım anne demeye başladı..
Hareketleri hissedilir ölçülere ulaştı..
Hepinize selamı var.. Öpüyoruz hepinizi..
Baharcım sen nerelerdesin yauuu?
Seni çok özledim arkadaşım.. Yokluğun beni derinden etkiliyor.. Yazı yazmasan bile altta Bahar1 ismini görünce mutlu oluyorum..
Sen hep bize yakın ol canım...
Bu arada bir türlü kafamı toplayıp yazamadıklarımdan biri de Myline..
Arkadaşım kızına çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. En kısa zamanda iyileşin inşallah..
Esmacım seni unutmayayım.. Topiğimizin demirbaşı..
Bu arada benim bebiş yavaş yavaş ben buradayım anne demeye başladı..
Hareketleri hissedilir ölçülere ulaştı..
Hepinize selamı var.. Öpüyoruz hepinizi..
sen cok yasa :))))
ne guzel oyunlar bolee,arastirmaci anne.o ilkeyi yerim been.
Baharrr oLedim seniiiii nerdesin yaaaaa
ben internetten ilkeye mama sandalyesi almıştım, memnun kaldım.
ama giyim konusunda cesaret edemiyorum bedenim problemli zaten kesin uymaz bana diye...
problemli derken 38 oldum artık tebrik edin beni:)
ama bazı markalar isim verip rencide etmiyim şimdi:)) 38 beden diye 34 falan satıyolar gıcık oluyorum onlara:)
ne guzel heyecanlarr yaaaa,ozledim hamileligi.
napayım dışarı da çıkamıyoruz artık evde bişeyler yapıyoruz böyle...
ben de seni özlemiştim ama sen baharı özlemişsin hıh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?