2010 Temmuz Anneleri : )

Buralarda çok soğuk bugünlerde
Aynen allaha şükür bizim evde çok sıcak.

Herkesler gelmiş ama ben çıkıorum
Yemeğe gidiorum
Oğluşuma ve tel.ime kavuşayım artık,
Öleden sonra görüşürüz millet.

canım benim hayatımda internetten alışveriş yaptığım üçü geçmez. bakarım bakarım hooop vazgeçerim nedense.

ellemek dokunmak hoşuma gidiyor biraz da başka türlü alamıyorum.

hoş şuda var çok uzun zamandır kendime birşeyler almadım ve alışveriş yapmayı öğle bir unutmuşum ki artık mağazaya giriyorum burada birşey yok burada birşey yok diyip ellerim hep boş eve geliyorum.

Selam dunya guzelleri,
hasta olan bebislere cok gecmis olsun.bizimde ailecek burnumuz akiyot.salgin var herkes sumuklu.
Bizde dw temizlik var.kv.heryeri yerinden oynatti.bende oglumu uyutuyorum.keske hic gitmese

bende netten halı aldımm...

ilk defa cesaret edip...

ciddi bir fiyat düşüşüydü... çook kar ettim ama.. iyimi kötümü bilmiorum bugun görücem inşallah..

gelmiş... bakıcammm... nasıl diye merak ediorum...

selam kızlar..
pooff
geçmiş olsun fulikcimm
esmacım ellerine sağlık
güle güle kirletsin kuzucuk..:86:

merhaba kızlar:)
fulik ve papatya geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize...
esmacım miss arkadaşıma katılıyorum kuzu uyuyunca yat dinlen iş güç beklesin biraz...kadın falan alsan aslında sen de en azından gündelik işler için...

misskapris,canım oyuncak sormuştun geçen, ben artık oyuncak falan almıyorum bir dolu oyuncak var hiçbiriyle oynamıyo ilke.
ama beraber yaptığımız birkaç aktivite var onları önerebilirim.
-bir adet yoğurt kovası alınır, kapağına bir büyük bir küçük delik açılır, bu deliklerden daha önceden biriktirdiğimiz şişe kapakları kuzuyla beraber atılır.(ilke kutuyu koluna takıp getiriyo attı attı diye:)))
-büyük delikli baharat kavanozlarının deliklerinden kürdan ya da ilkokulda kullanılan renkli çubuklardan atılır.yapamaz demeyin önce kendiniz yapın sonra bebikler başınıza üşüşüyo zaten:))
-sevdiği oyuncaklar onun gözünün önünde saklanır, bulması istenir.
-iki sandalye arasına çamaşır ipi bağlanmak suretiyle üzerine mandallar takılıp çıkartılır(ilke buraya çamaşır bile asabiliyo artık:))

ben bun aktiviteleri internetten buldum bizimkilerin yaşların uygn olanları paylaşırım yine arada...

herkese sevgiler:)

brnde genelde bildigim kremler vs.varsa alirim.giyim pek almam cesaret edemem.ya da tencere,tava vs.alirim.

Baharcım sen nerelerdesin yauuu?

Seni çok özledim arkadaşım.. Yokluğun beni derinden etkiliyor.. Yazı yazmasan bile altta Bahar1 ismini görünce mutlu oluyorum..
Sen hep bize yakın ol canım...

Bu arada bir türlü kafamı toplayıp yazamadıklarımdan biri de Myline..
Arkadaşım kızına çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. En kısa zamanda iyileşin inşallah..
Esmacım seni unutmayayım.. Topiğimizin demirbaşı..

Bu arada benim bebiş yavaş yavaş ben buradayım anne demeye başladı..
Hareketleri hissedilir ölçülere ulaştı..
Hepinize selamı var.. Öpüyoruz hepinizi..

Selvacım bu arada seni de çok özledim aaaaa...
Ben ne kadar çok özlüyorum sizleri böyle..

ben internetten ilkeye mama sandalyesi almıştım, memnun kaldım.
ama giyim konusunda cesaret edemiyorum bedenim problemli zaten kesin uymaz bana diye...
problemli derken 38 oldum artık tebrik edin beni:)
ama bazı markalar isim verip rencide etmiyim şimdi:)) 38 beden diye 34 falan satıyolar gıcık oluyorum onlara:)

sen cok yasa :))))
ne guzel oyunlar bolee,arastirmaci anne.o ilkeyi yerim been.
Baharrr oLedim seniiiii nerdesin yaaaaa

Selam dunya guzelleri,
hasta olan bebislere cok gecmis olsun.bizimde ailecek burnumuz akiyot.salgin var herkes sumuklu.
Bizde dw temizlik var.kv.heryeri yerinden oynatti.bende oglumu uyutuyorum.keske hic gitmese

Sendeki kaynana bende de olaydı vayyyyy demekten kendimi alamıyorum..
Allah razı olsun kadından...

BRAVOOO

kızlar bu arada mng kargo deprem bölgesine ücretsiz gönderim yapıyo.
en çok bebek bezi mama ıslak mendil ve temizlik maddelerine ihtiyaç varmış bilgilerinize...

canım hislerimiz karşılıklı inan. hatta geçen hafta sonu istanbulda bir arkadaşıma senden bahsettim hatta o da yetmedi yazdığın bir yazıyı okutttum.

kendisinin ailevi sıkıntıları vardı. bak insanlar neler düşünüp hayata geçirmiş evlerinde sistem var diye. müsadeni almadım ama hoşgöreceğinden emindim.

senin minik kuşunu bende selamlarım. inşallah doğru zamanda bende bu tecrübeyi tekrar yaşarım.

ne guzel heyecanlarr yaaaa,ozledim hamileligi.

Benim bu bedenlere ulaşmama sanırım daha çokkk var..

40 fırın ekmek yememem lazım

Ama bu markalardan birini söylemek istiyorum..

Çok da severim ama şu an yanından bile geçemiyorum.. Oxxo desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…