Sagol baharim afiyet olsun.Aslinda biliyomusun bizim karsilikli icmemiz lazim ikimizinde kaderi ayni.cok hareketli bir hayatttan cok monoton bir hayata gecis yaptik,isimizi ailelerimizi,parmakla sayilacak kadarda olsa dostlarimizi geride biraktik.canım tebrik ederim seni annen için ilk adımı atmışsın. allah büyüklerimizi başımızdan etmesin bizim.
sana şunu söyleyeyim bu akşam eşimle nostalji yapalım dedik eski şarkılar galan dinledik. bir iki tek de attık o ara. benim biraz aklım gider gibi oldu o sırada sıladan vur kadehi usta şarkısını dinliyorduk. tam şarkıda iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze sözü geçti ben böğüre böğüre ağladım. sıkılıyorum burada gerçek hayatımı özlüyorum diye güzel bir patlama oldu. ağladım ve kafamdaki dönme falan geçti. eşimde gitti yattı.
sonuç olarak ne olursaa olsun anam diye ağladım ben.... allah ayırmasın bizleri onlardan...
veee diyorum ki bu gece benim gecem....
sizleri seviyorum.....
Sagol baharim afiyet olsun.Aslinda biliyomusun bizim karsilikli icmemiz lazim ikimizinde kaderi ayni.cok hareketli bir hayatttan cok monoton bir hayata gecis yaptik,isimizi ailelerimizi,parmakla sayilacak kadarda olsa dostlarimizi geride biraktik.
İnanirmisin metrobuse binip milletle tartismayi bile ozledim:))
En cokta kendi evimi bahcelievleri ozledim
o zaman bir gün inşallah yaparız bunu diyelim arkadaşım.
bu arada bende bahçelievlerde oturuyordum aynı bahçelievler mi bu acaba meraklandım şimdi.
Ayni yerdir.bahcelievler siyavuspasa caddesinde evimiz.yani donus yapinca yine orda oturucam:)
aaa biz seninle çok yakınmışız canım ya bende bahçelievlerde oturuyordum....
annemler ve kayınvalidemler hala orada oturuyorlar.... soğanlı cami yakınlarında diyeyim kısaca sana kesin bilirsin...
Selam arkadaslarim,bu aralar sadece yazilanlari okuyabiliyorum ancak yazma firsati bulabildim.
Berayin odasi cok sukur bir haftadir aktif ama odasinda yattigindan beri geceleri aglayarak uyaniyor.hemen uyutup yine yatagina koyuyorum.
Annemle aramizdaki soguk ruzgarlarin esmesine daha fazla dayanamadigim icin esime rica ettim dun gece ist.a getirdi.dun kv dede kaldik bugunde gec vakit anneme geldim.her nekadarda canimi acitmis olsada o benim annem oyuzden ayagina geldim ve ozrumu diledim.su anda bir sorun kalmadi.icimde buruk bir sevinc var anlamadigim.
AskveOglum bitanemm haftaici istda kalma durumum var kalirsam gorusurmuyuz?
Esmacim halilarini iyi gunlerde kullan canim.
Efimim hamileligin ve sonrasi hep guzel gecer ins.
Selva burnun nasil canim aci sanci varmi? Be
Nde bayramdan sonra olucam ins:)
Tosdik canim cok gecmis olsun umarim bu uzucu olayi en kisa zamanda unutursunuz.insallah vicdanli bilgili bir bakiciya denk gelirsiniz.yasadiklarinizi okudugumda yeminle sinirimden agladim,ben kesinlikle kadinla konusmazdim gel der arabama bindirirdim,E-5 e cikar hiz limitimi arttirir 9-10 yakin mesafeden makas atar aklini alirdim vallahi.sanirim omurboyu unutamazdi beni.
Opuyorum hepinizi
canım tebrik ederim seni annen için ilk adımı atmışsın. allah büyüklerimizi başımızdan etmesin bizim.
sana şunu söyleyeyim bu akşam eşimle nostalji yapalım dedik eski şarkılar galan dinledik. bir iki tek de attık o ara. benim biraz aklım gider gibi oldu o sırada sıladan vur kadehi usta şarkısını dinliyorduk. tam şarkıda iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze sözü geçti ben böğüre böğüre ağladım. sıkılıyorum burada gerçek hayatımı özlüyorum diye güzel bir patlama oldu. ağladım ve kafamdaki dönme falan geçti. eşimde gitti yattı.
sonuç olarak ne olursaa olsun anam diye ağladım ben.... allah ayırmasın bizleri onlardan...
veee diyorum ki bu gece benim gecem....
sizleri seviyorum.....
günaydın günaydın temmuz şekerlemeleri...
baharım içtiniz demek ... kocacığnlaa... sen içme bir daha...
baksana ağlamaya başlıorsun içince
hacercimmm... pozitif arkadaşım... canımm.. çok akıllı kız olduğunu biliorduk zaten.. en iyisini yapmşsn..
tebrik ederim seni..
myline ... çok iyi anlıyorum seni... şimdiki kreşinden memnun olman çok güzel canm...
tosdik... sende kafana göre bir bakıcı bulursun umarım...
efim.. canımm evet bende hep oyle diyorum... ben butun gun bu çocuğa baksam ne olurum acaba.. yapışık ikiz gibi peşinde..
gerçi benn serin kanlıyım biraz.. hemen herşeyine mudahale etmiorum... millet bana garip garip bakıor... ne serinsin diorlar ..
diğer türlüde aman düşcek aman gözüne sokar... aman kayar... eli sıkışır diyee çok pinpiriklik yapsamm... çocuk zatenn feci olur.. yapma dediğimi yapıor zaten...sivri şeyleri elini kesicekk.. olan zararlı maddeleri bulundurmuorum... gerisini kendı buluyor zaten
papatya cnmm .. ne güzel sende bulmuşsun indirimleri...
alışeriş yapasım varrr...................
iyi akşamlar
uzun zamandır giremiyorum nete
yoğunluktan yorgunluktan
uyumak istiyorum
canım fena derecede sıkkın
2 gündür sinirlerim tavan yapmış durumda
yine bakıcım beni deli etti
bu sefer kovmaya karar verdim
yarın gelsin işine son verip acilen bakıcı bulmam lazım
sebebi şu:
ben gizi kamera almıştım hatırlarsını
onu akşamları izliyordum ama yemek yeme anlarını bir türlü yakalayamamıştım
sesleri de gayet neşeli güzel geliyordu
kamera salondaydı
içim de rahattı
sonra mutfağa koydum
ama ses ve görüntü farklı şeylerMİŞ
akşam işten geldim bugün çok güzel yedi dedi gösterdi yediklerini
iyi dedik sevindik felan
akşam görüntüleri izledim
oğlum yemek istemiyor
canım cicim diye çocuğun ağzını tutuyor yada kafasını sıkıyor
oğluşumun ağzına boşaltıypr kaşığı
ayyyyyyy şok oldum
ağlamaktan içim dışıma çıktı
çocuk ağlıyor istemiyor
yok illa yedirecek
gerizekalaı şereften yoksun
sonra oğlum korku dolu gözlerle bakıyor
yine aynı hadise
offfffffff sinirlerim tavan yaptı yine
yarın onun bu yaptığını burnundan getirmezsem
salak kadın
Merhabalar kızlar...
Herkese güzeell bir hafta diliyorum..
bayram haftası telaşeler vardır şimdi herkeste ...
Allah yardımcımız olsun inş..
Bende cumartesi biraz başladım temizliğe...3 tane cam sildim oturma odasının koltuklarını çektim
arkalarını süpürüp sildim...Perde yıkadım astım...Birde akşamına eşimle mutfağın duvarını sildik buzdolabını
ve bulaşık makinasını da çekicektik ama aniden misafirimiz geldi...Mecburen bırakmak zorunda kaldım..Ama evde okadar çok iş var ki yapılacak koltuklar halılar silinecek hala 3 cam daha var silinecek..oyy oyyy neyse eşim söz verdi akşamları beraber halledicez inş..
Dünde eşim yine çalıştı öğleden sonra da bir dayımızı ziyerete gittik ordan dönüşte de alışveriş merkezine gidelim dedik
Özge'ye bayramlık bakmaya ayy gitmez olaydıkk dün zaten huysuzluğumuz üzerimizdeydi ne hikmetse...Bir dakika durmadı yerinde..
Ayakkabıları kazakları alıp kaçıyor,ne mankenin kolu kaldı ne ayağı kaldı çıkmadık...Dedim eşime bizi kovmadan biz çıkalım artık...
Diyorum ki bir daha özge ile alışveriş merkezine gelmicem...(oda nasıl olucaksa)...
Birşey bulamadım zaten sinir oldum...Tıpış tıpış döndük eve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?