merhaba canım..merhaba kızlar:)
işler yapılmış oooh:)
efim senden kopya çekiyim ben de balık çıkartıyım buzluktan..
hafta sonu eşimin kuzeninin hanımı doğum yapmıştı ona gittik.
bebek vaktinde doğdu ama yediği herşeyi çıkarıyo, 3 günde 600gr kaybetti.
yoğun bakıma almışlardı biz gittiğimizde yazık annesi nasıl ağlıyo..
bir de kızcağızın ne annesi ne babası ne kardeşleri yanında
nasıl üzüldüm anlatamam
insan kızını böyle durumda hastanede yalnız bırakır mı yaa
anneyi taburcu ettiler biz ordayken eşimin teyzesi de bizi bırakmadı moral verin gelin çok üzülüyo diye...
devlet hastanesinde oldu doğum ondan mı bilmiyorum dikişleri öyle bir atmışlar ki anlatamam.
resmen ipler dışarda sizde öyle olmuş muydu?
benim incecik bir çizgi halindeydi, şimdi hiç görünmüyo.
ayaklarım çok kirlendi yıkayım dedi ama eğilemiyo dur dedim leğenle su aldım yıkadım ayaklarını kuruladım çoraplarını giydirdim baktım ağlıyo
benim kimsem yok bunları senin mi yapman gerekiyo diye
çok üzülldüm kızlar hem bebeğe hem de annesinin haline.
düşündüm de o yoldan ben de geçtim, nasıl canının yandığını biliyorum heralde düşmanım olsa yine yapardım şu kadarcık şeyi, ama annesi yok gelmiyo sormuyo, ne kadar kötü bişey.
neyse içinizi karartmayım inş. bebişimizi çıkarırlar sağ salim...
hacer senin akıllı bir kadın olduğunu biliyodum zaten annene giderek bunu bir daha kanıtladın.
çok güzel bişey yapmışsın o sana gelmezse sen ona git, anneden özür dilemekle ağız kirlenmez...
Ayy yerim ben onu çook tatlılar yaa...biz de aynen öyleyiz papatyacım.
hatta zaradan ayakkabı pazarda tezgahtan imitasyon yüzük ve saat çalmışlığımız var:)
çok güzel eğitiyorum ilkeyi:))
bir de avcunda sıkı sıkı tutuyo açmıyo da eşek:))
ilkenin hiç giymediği elbiseleri var bayramda onları giysin artık almıycam bişey ben..
merhaba canım..
Ayy çok üzüldüm ya kuzeninize..Allahım onun ve bebeğinin yardımcısı olsun inş..Acil şifalar diliyorum inş..
Çok zor gerçekten insan kendi canından birini istiyor yanında garip birşey gerçekten...
Ne kadar iyi yapmışsın selvacım tebrik ediyorum seni...İnsanın en çok yardıma muhtaç olduğu zaman yani...
merhaba kızlar:)
nasıl üzüldüm anlatamam
anneyi taburcu ettiler biz ordayken eşimin teyzesi de bizi bırakmadı moral verin gelin çok üzülüyo diye...
devlet hastanesinde oldu doğum ondan mı bilmiyorum dikişleri öyle bir atmışlar ki anlatamam.
ayaklarım çok kirlendi yıkayım dedi ama eğilemiyo dur dedim leğenle su aldım yıkadım ayaklarını kuruladım çoraplarını giydirdim baktım ağlıyo
düşündüm de o yoldan ben de geçtim, nasıl canının yandığını biliyorum heralde düşmanım olsa yine yapardım şu kadarcık şeyi, ama annesi yok gelmiyo sormuyo, ne kadar kötü bişey.
hacer senin akıllı bir kadın olduğunu biliyodum zaten annene giderek bunu bir daha kanıtladın.
çok güzel bişey yapmışsın o sana gelmezse sen ona git, anneden özür dilemekle ağız kirlenmez...
Ayy yerim ben onu çook tatlılar yaa...
Evet tuttuğu şeyi de bırakmıyor elinden alıncada atıyor kendini yere...
Başladı çılgınlıklarımız yandık ki ne yandık...
Selvacım vicdanlı arkadaşım benim.. Ne kadar iyi yapmışsın kıza yardım etmekle..
Seni tebrik ediyorum ve günün kazananı ilan ediyorum..
Ben bile yaptıklarını okurken çok sevindim, mutlu oldum..
Dikiş meselesine gelince.. Bende dikiş falan görünmüyor ama mosmor bir çizgi var..
İlk sezeryanda derim dikişe karşı tepkime yapmış sanırım.. Şimdi bende Güzin gibi ikinci sezeryanımda onu temizletip
bir daha olmaması için en başından tedbirimi alacağım.. Akıllandım artık.. Ne de olsa dükkanı kapatıyorum inşallah..
Bir daha dikişti nakıştı uğraşmak istemiyorum..
Bebeğe çok üzüldüm.. Acaba midesinde bakteri mi var?
Kusmasının nedenini bulamamışlar mı? Allah şifa versin inşallah..
Bu arada Zeynep sabah çamaşır makinasının kapağını ben WC'deyken açmış ve bütün çamaşırları çıkarmış..
Her yer çamaşır olmuş, bir de üzerlerine çıkıp güzelce çiğnemiş.. Yetmemiş ıslak ıslak minik pikesini almış gelmiş bana ''anne meme'' diyerek memesini soruyor..
Güler misin ağlar mısın?
Yani annesi böyle güzel böyle tatlı bir kıza kim karşı koyabilir değil mi:???ilke de öyle canım:)
şimdi arabasında üşümesin hem de biraz yorulsun diye yakın bir park var oraya gidiyoruz ilkeyle, inanmazsın bütün dükkanlara giriyoruz, herkes bişey veriyo, el sallayıp çıkyoruz, mahalleyi haraca kestik resmen.
istediği yöne gitmeyince de yerlere oturup tepine tepine ağlıyo.
ben de peki sen burda ağla ben de parka gidiyorum diyip bi adım atıyorum pıtı pıtı kalkıp elimden tutuyo ağlama falan hikaye yani:))
Yani annesi böyle güzel böyle tatlı bir kıza kim karşı koyabilir değil mi:???
Ohh iyi gezmeler size...
Yok ya yaptıklarının hepsi numara ağlama numarası resmen istediğini ver hemen kesiyor...İyi yapıyorsun zaten..
canım benim, bu temmuz bıdıklarının hepsi ayrı güzel, bakıyorum bakıyorum çirkin bebiş yok:))
ben yapmıyorum her istediğini ama babası biraz şımartıyo gibi:)
zaten bir görseniz aşk yaşıyolar resmen, babaaaa söyle güzelim babaaaa canımmm bebeğim şeklinde muhabbetteler sürekli:))
ilke de resmen cilve yapıyo babasına, göz süzmeler falan:)
Bizim de babayla olan ilişkimiz sizinkinden farklı değil, emin ol... Ahhh bu kızlar ve babaları..
Selamlar en sirin en guzel anneler,hepiniz iyisinizdir umarim.
Selvacim tsk ederim canim,bu arada cok gecmis olsun Bebis hemen iyilesir ins
Efimcim sanada kolay gelsin canim kendini cok fazla yorma artik canim.
Bugun annemdeyim temizlik gunu,benimde bugun canim hic temizlik yapmak istemiyodu ki SUlar kesildi :)))
Temizlik isini yarina erteledik cok sukur :)
Esma askveOglum umutlu miss tubiss nerdesinizzzz
merhaba kızlar:)
nasıl üzüldüm anlatamam
Merhabalar kızlar...
Herkese güzeell bir hafta diliyorum..
bayram haftası telaşeler vardır şimdi herkeste ...
Allah yardımcımız olsun inş..
Bende cumartesi biraz başladım temizliğe...3 tane cam sildim oturma odasının koltuklarını çektim
arkalarını süpürüp sildim...Perde yıkadım astım...Birde akşamına eşimle mutfağın duvarını sildik buzdolabını
ve bulaşık makinasını da çekicektik ama aniden misafirimiz geldi...Mecburen bırakmak zorunda kaldım..Ama evde okadar çok iş var ki yapılacak koltuklar halılar silinecek hala 3 cam daha var silinecek..oyy oyyy neyse eşim söz verdi akşamları beraber halledicez inş..
Dünde eşim yine çalıştı öğleden sonra da bir dayımızı ziyerete gittik ordan dönüşte de alışveriş merkezine gidelim dedik
Özge'ye bayramlık bakmaya ayy gitmez olaydıkk dün zaten huysuzluğumuz üzerimizdeydi ne hikmetse...Bir dakika durmadı yerinde..
Ayakkabıları kazakları alıp kaçıyor,ne mankenin kolu kaldı ne ayağı kaldı çıkmadık...Dedim eşime bizi kovmadan biz çıkalım artık...
Diyorum ki bir daha özge ile alışveriş merkezine gelmicem...(oda nasıl olucaksa)...
Birşey bulamadım zaten sinir oldum...Tıpış tıpış döndük eve...
Selamlar en sirin en guzel anneler,hepiniz iyisinizdir umarim.
Selvacim tsk ederim canim,bu arada cok gecmis olsun Bebis hemen iyilesir ins
Efimcim sanada kolay gelsin canim kendini cok fazla yorma artik canim.
Bugun annemdeyim temizlik gunu,benimde bugun canim hic temizlik yapmak istemiyodu ki SUlar kesildi :)))
Temizlik isini yarina erteledik cok sukur :)
Esma askveOglum umutlu miss tubiss nerdesinizzzz
Selam tubisim cok sagok canim.evet icim buruk ama bir okadarda huzurlu.Edirneye bayram sonrasi donucem canim.bu arada ozel saglik sigortamdan onay gelirse prs gunu burun ameliyati olucam burda:)bizde dun esimle alisverise gittik.esim surekli is icin resmi giyindigi icin gomlek ve uzun kaban aldi.beraya bayramlik elbise aldim bucurukte hep erkek ayakkabisi kalmisti polaristen cat modeli bir ayakkabi aldim kizima ama denedik olmadi ayaklarinin ustu tombul girmedi icine:) yarin gidip degistiricem.annemlere geldigimde kendime hicbisi almadigimi farkettim:) yarin kendim icindr zaraya gidicem hih:)
Bu arada berayin odasinin fotolarini eklicem
Selam tubisim cok sagok canim.evet icim buruk ama bir okadarda huzurlu.Edirneye bayram sonrasi donucem canim.bu arada ozel saglik sigortamdan onay gelirse prs gunu burun ameliyati olucam burda:)bizde dun esimle alisverise gittik.esim surekli is icin resmi giyindigi icin gomlek ve uzun kaban aldi.beraya bayramlik elbise aldim bucurukte hep erkek ayakkabisi kalmisti polaristen cat modeli bir ayakkabi aldim kizima ama denedik olmadi ayaklarinin ustu tombul girmedi icine:) yarin gidip degistiricem.annemlere geldigimde kendime hicbisi almadigimi farkettim:) yarin kendim icindr zaraya gidicem hih:)
Bu arada berayin odasinin fotolarini eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?