2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba canım..
Ayy çok üzüldüm ya kuzeninize..Allahım onun ve bebeğinin yardımcısı olsun inş..Acil şifalar diliyorum inş..
Çok zor gerçekten insan kendi canından birini istiyor yanında garip birşey gerçekten...
Ne kadar iyi yapmışsın selvacım tebrik ediyorum seni...İnsanın en çok yardıma muhtaç olduğu zaman yani...

Ayy yerim ben onu çook tatlılar yaa...
Evet tuttuğu şeyi de bırakmıyor elinden alıncada atıyor kendini yere...
Başladı çılgınlıklarımız yandık ki ne yandık...

canım benim yaptığım hiç önemli bişey değil dediğim gibi düşmanım olsa ona da yaparım ama bu kıza annesi yanında olmayı çok görmüş ne zor yaa(

Selvacım vicdanlı arkadaşım benim.. Ne kadar iyi yapmışsın kıza yardım etmekle..
Seni tebrik ediyorum ve günün kazananı ilan ediyorum..
Ben bile yaptıklarını okurken çok sevindim, mutlu oldum..

Dikiş meselesine gelince.. Bende dikiş falan görünmüyor ama mosmor bir çizgi var..
İlk sezeryanda derim dikişe karşı tepkime yapmış sanırım.. Şimdi bende Güzin gibi ikinci sezeryanımda onu temizletip
bir daha olmaması için en başından tedbirimi alacağım.. Akıllandım artık.. Ne de olsa dükkanı kapatıyorum inşallah..
Bir daha dikişti nakıştı uğraşmak istemiyorum..

Bebeğe çok üzüldüm.. Acaba midesinde bakteri mi var?
Kusmasının nedenini bulamamışlar mı? Allah şifa versin inşallah..

Bu arada Zeynep sabah çamaşır makinasının kapağını ben WC'deyken açmış ve bütün çamaşırları çıkarmış..
Her yer çamaşır olmuş, bir de üzerlerine çıkıp güzelce çiğnemiş.. Yetmemiş ıslak ıslak minik pikesini almış gelmiş bana ''anne meme'' diyerek memesini soruyor..
Güler misin ağlar mısın?

Ayy yerim ben onu çook tatlılar yaa...
Evet tuttuğu şeyi de bırakmıyor elinden alıncada atıyor kendini yere...
Başladı çılgınlıklarımız yandık ki ne yandık...

ilke de öyle canım:)
şimdi arabasında üşümesin hem de biraz yorulsun diye yakın bir park var oraya gidiyoruz ilkeyle, inanmazsın bütün dükkanlara giriyoruz, herkes bişey veriyo, el sallayıp çıkyoruz, mahalleyi haraca kestik resmen.
istediği yöne gitmeyince de yerlere oturup tepine tepine ağlıyo.
ben de peki sen burda ağla ben de parka gidiyorum diyip bi adım atıyorum pıtı pıtı kalkıp elimden tutuyo ağlama falan hikaye yani:))

canım ya utandım şimdi ben durumu anlatmak için yazdım yoksa gerçekten tebrik edilecek bişey değil burdaki herkes yapar bunu(
zeynep kamilde yatıyo bişey demiyolar doğru dürüst, ne bileyim ki(
zeynoya da çok güldüm kardeşi gelsin beraber yaparlar muzurlukları:))

Yani annesi böyle güzel böyle tatlı bir kıza kim karşı koyabilir değil mi:???
Ohh iyi gezmeler size...
Yok ya yaptıklarının hepsi numara ağlama numarası resmen istediğini ver hemen kesiyor...İyi yapıyorsun zaten..

canım benim, bu temmuz bıdıklarının hepsi ayrı güzel, bakıyorum bakıyorum çirkin bebiş yok:))
ben yapmıyorum her istediğini ama babası biraz şımartıyo gibi:)
zaten bir görseniz aşk yaşıyolar resmen, babaaaa söyle güzelim babaaaa canımmm bebeğim şeklinde muhabbetteler sürekli:))
ilke de resmen cilve yapıyo babasına, göz süzmeler falan:)

Bizim de babayla olan ilişkimiz sizinkinden farklı değil, emin ol... Ahhh bu kızlar ve babaları..

Son düzenleme:
Bizim de babayla olan ilişkimiz sizinkinden farklı değil, emin ol... Ahhh bu kızlar ve babaları..

Kesinlikle katılıyorum bizimkide bu şekilde...Babasının yelkenler iniyor zaten..Bana bırak çocuğu ya ne istiyorsa yapsın diyor...

Selamlar en sirin en guzel anneler,hepiniz iyisinizdir umarim.
Selvacim tsk ederim canim,bu arada cok gecmis olsun Bebis hemen iyilesir ins
Efimcim sanada kolay gelsin canim kendini cok fazla yorma artik canim.
Bugun annemdeyim temizlik gunu,benimde bugun canim hic temizlik yapmak istemiyodu ki SUlar kesildi :)))
Temizlik isini yarina erteledik cok sukur :)
Esma askveOglum umutlu miss tubiss nerdesinizzzz

selam hacercimm
valla bir uyku hali bir miskinlik var üzerimde
işteyim ve hiç birşeye elimi sürmeden öyle oturuyorumm
annenle aranızın düzelmesine çok sevindim canım
her ne kadar içinde burukluk olsada barışmanın verdiği bi huzur vardır diye düşünüyorum.
bu arada ne kadar istanbuldasın?
berayıda odasında yatırmaya başlamışsın sevindim.
ilk zamanlar doğada ağlayarak kalkıyordu yabancı geliyor başta çocuklara korkuyorlar sanırım
gün içinde de odasında oynat yatağında falan...
doğada zamanla alıştı sizinde öyle olur umarım

selva papatya yazdıklarınızı okuyorumda
benim kızımdan bahsettiğinizi düşündüm :)
hafta sonu bizde bayramlık almaya diye zaraya gittik ama nasıl kaçacağımı bilemedim
sonra yemeğe gittik girip çıkmadığı yer gezmediği masa kalmadı
yok dedim biz bu çocukla sanırım bi yere çıkamıcaz

Selam tubisim cok sagok canim.evet icim buruk ama bir okadarda huzurlu.Edirneye bayram sonrasi donucem canim.bu arada ozel saglik sigortamdan onay gelirse prs gunu burun ameliyati olucam burda:)bizde dun esimle alisverise gittik.esim surekli is icin resmi giyindigi icin gomlek ve uzun kaban aldi.beraya bayramlik elbise aldim bucurukte hep erkek ayakkabisi kalmisti polaristen cat modeli bir ayakkabi aldim kizima ama denedik olmadi ayaklarinin ustu tombul girmedi icine:) yarin gidip degistiricem.annemlere geldigimde kendime hicbisi almadigimi farkettim:) yarin kendim icindr zaraya gidicem hih:)
Bu arada berayin odasinin fotolarini eklicem

selam güzelleiklerim.

herkesler alışveriş yapmış yada yapmaya yeltenmiş. benimde kuzeye birşeyler almam lazım giyecek zaten doğru düzgün kıyafeti yok bari bayram için alayım.

bende bugün karar verdim bayramın birinci günü gideceğim istanbula öğlen gibi. önceden hep bir önceki gün giderdik hep bir oraya bir buraya telaş içinde olurduk. hep üzerimde eşofmanlar saçlar duman bir şekilde dolanırdım. şimdi karar verdim evimde kahvaltımı yapıp öğle çıkacağım.

bu arada selva canım akrabanızın durumuna üzüldüm. allah yardımcı olsun. o da kazık yiye yiye birgün atmayı öğrenir o önemli değilde inşallah bebeği
tez zamanda sağlığına kavuşur.

oy oy selvacım ne hayırlı hatunsun sen yaaa.yüce gönüllü arkadaşım benim...
çok zor bir durum tabi..benimde bir arkadaşım böyle durumdaydı..gelmedi ailesi 3-5 gün sonra geldiler...şaşıp kalmıştım..Benim etrafımda onlarca insan vardı,ailem arkadaşlarım vs...onun o durumunu görmek birde logusalık psikolojisiyle ağlayıp duruyordum...

canım yaaa baya kolaylamıssın sen..Darısı bana..Bende de hep bir ütü muhabbeti var ...hiç ama hiiç bitmiyor..nasıl oluyor anlamıyorum...

Burdayım canım..okuuyup çıkmak zorunda kalıyorum çogu zaman...Ya oğlan izin vermiyor...ya da tabletle giriyorum ordan zor yazılıyor,vazgeçiyorum...
Efimcim sana da kolaylıklar..bir çocuk,biri karnında,ev işleri vs....çok zor..eşin ne kadar yardım etsede zor işn arkadaşım..kolaylıklar...

estetik mi olcan kısss?ne ameliyatı bu?
cicileri güle güle kullanın....

Bende bugün hep temizlik yaptım...çoooooook yoruldummm..bayramda planlarımız vardı eşimlee fakat suya düştü yine..Hiç şaşırmadım nedenseee

Ezgim,guzel isimlim:) ne estetigi kiz bu yastan sonra:)
Tranva sonucu olusan bir durum varmis burnumun 1 tarafindan nefes alamiyorum:))
Onay alirsam olucam yoksa ssk ile 900 tlye cikiyomus bakalim hayirlisi.

Bu arada bebislerine yemek yedirmede zorlanan arkadaslarima bir oneride bulunmak istiyorum.bizdede beray yemek tabagini gorunce kacardi.sonra naptim yemegi tabaga koyuyorum bu yemek benimben yicemdiyorum.su anda inat donemindelerya hemen kosarak yanima gelip agzinibes karis aciyor:)
Su anki yontemim bu zorlamadan israr etmeden rahat rahat yediriyorum sizdede belki ise yarar

günaydın kızlar..

güle güle kullansın eşinde prensesimde..
benimde ihtiyaçlarım var ama 2-3 kilo daha vermeyi bekliyorum
bu gidişle çok beklicem sanki :)
istanbulda bi buluşma organizasyonu var mı peki?
bizde bayramda oradayız eğer olursa tanışmayı çok isterim
ayrıca berayın odasının fotoları beklenmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…