Merhaba Güzel anneler,
Çok giremiyorum ama söyle bir baktım hasta olan tüm bebeklere acil şifalar dilerim.
Biz yemekten çok problemliyiz , ne pişireceğimi bulamıyorum. Sizler her gün ne yediriyorsunuz, girdiğiniz zaman yazsanız da fikir olsa çok güzel olur.
Biz her gün köfte patates yiyoruz diğer yemekleri reddediyor ne yapmam lazım bilmiyorum..
merhaba kızlar...
benim moral sıfır yine.
ilke bi türlü toparlanamıyo, antibiyotiği de kullanıyoruz ateş yok ama ısısı yüksek herzamankinden...
diş mi geliyo anlamıyorum, sırtüstü yatırınca sağ gözünü kapatıyo eliyle.
acaba başı mı ağrıyo?
sürekli mızmız herşeye ağlıyo kendi kendine asla durmuyo...
ben de ağlıyorum artık canım burnumda.
1 hafta oldu artık bir iyileşme yok, yarın yine götürsem bişey yok diyip yollıycak dr, o kadar yorulduğumla kalıcam...
gece hiç uyumuyoruz, yemek de yemiyo ağzını kilitliyo sıpa(
nasıl iyileşcek böyle bilmiyorum...
daha yatağımızı toplamadım heryer heryerde, yemek yok, yapamıycam da bu gidişle bunlar da önemli değil şu kız bi toparlansa başka bişey istemiyorum....
ben dün gece rüyamda efim arkadaşımı gördüm. evine davet etmiş beni ve buradan bir kaç kişiyi. hevesle yola çıkıyorum telefonu evde unutmuşum ama. sonrasında evini bulamıyorum tam eve geri dönerken balkonların birinden biri bağırıyor burayaı aradın galiba gel diye. bakıyorum doğru adres hemen gidiyorum. efim bana kurabiye yapmış çay ikram ediyor tam yerken telefonum çalıyor. seneryoda eksiklik var başta evde unutmuştum ama bakıyorum sonra cebimde. eşim ben evdeyim sen neredesin diyor. arkadaştayım çay içip gelirim diyorum hayır gel falan diye ısrar ediyor. bugün 30 ağustos bayram izinliyim diyor.
saçma sapan alakasız şeyler görmüşüm.
hayırlara çıksın inşallah....
iştahsızlık çok zor canım ya. ben yediğimiz herşeyi yediriyorumherkese iyi akşamlar arkadaşlar..
hasta bebeklere çook geçmiş olsun. bizde geçen hafta hasta olduk 2 gundur daha iyiyiz. yemek konusunda bi ara tam düzeldik diyordum ama şuan tam bi fecaat yemek yemek istemiyor. sabah kahvaltıda ne versen istemiyor. ne yedirecegımı şaşırdım. lütfen bana fikir verırseniz sevinirim. öğleyinde yayla çorbası olursa içiyor başka çorbaları pek begenmıyor.birde gece 10.30 dan önce yatmıyor sizler kaçta yatırıyorsunuz.
ben dün gece rüyamda efim arkadaşımı gördüm. evine davet etmiş beni ve buradan bir kaç kişiyi. hevesle yola çıkıyorum telefonu evde unutmuşum ama. sonrasında evini bulamıyorum tam eve geri dönerken balkonların birinden biri bağırıyor burayaı aradın galiba gel diye. bakıyorum doğru adres hemen gidiyorum. efim bana kurabiye yapmış çay ikram ediyor tam yerken telefonum çalıyor. seneryoda eksiklik var başta evde unutmuştum ama bakıyorum sonra cebimde. eşim ben evdeyim sen neredesin diyor. arkadaştayım çay içip gelirim diyorum hayır gel falan diye ısrar ediyor. bugün 30 ağustos bayram izinliyim diyor.
saçma sapan alakasız şeyler görmüşüm.
hayırlara çıksın inşallah....
nerelerdeydin triendy epeyidir yoktunyaa benimkileri arasında felaket kıskançlık rüzgarları arttı kızlar napıcam ben yaa,,beni paylaşamıyolaaar oooooofffff
Misafir ol gel bana
Börekler açarım sana..
Ne güzel olurdu canım ya..
Valla bende çok isterdim..
Öpüyorum seni, bu arada evet ben misafirlerimi hep camlarda balkonlarda karşılarım..
günaydın kızlar...
iştahsızlık çok zor canım ya. ben yediğimiz herşeyi yediriyorum
artık özel bişey yapmıyorum diyebilirim.
sadece hafta sonları soğanı hafif kavurup azıcık salça,kereviz,havuç,kabak,patates,
dere otu vb. bunlardan oluşan bir çorba yapıyorum koyu kıvamlı.
pek benim midem kaldırmıyor ama doğa çok seviyor :)
kahvaltıyı bazen doğada reddediyor. o zaman tarhana çorbası yapıyoruz biraz ona pek itiraz etmez.
uykusu bizimde genelde 10.30 ama akşam üstü uyuduysa yani günde 2 defa uyursa 11.30u buluyor uyuması.
bu çorbadan bende kuzeye yapıyorum canım kuzeyde çok severek yiyor. kalanlarıda sulandırıp ben yiyorum.
normalde böyle karışık şeylerden hiç hoşlanmam ama nedense bu çorba hoşuma gidiyor.
yada kendime yeni birşeyler yapmaya erinip bunu yiyorda olabilirim.
günaydın kızlar...
sadece hafta sonları soğanı hafif kavurup azıcık salça,kereviz,havuç,kabak,patates,
kahvaltıyı bazen doğada reddediyor. o zaman tarhana çorbası yapıyoruz biraz ona pek itiraz etmez.
uykusu bizimde genelde 10.30 ama akşam üstü uyuduysa yani günde 2 defa uyursa 11.30u buluyor uyuması.
:)))) hayırdır inşallahh
nerelerdeydin triendy epeyidir yoktun
ben de eşimde kerevizi hiç sevmeyiz canım ondan hoşuma gitmemiş olabilirgünaydın kızlar...
bu çorbadan bende kuzeye yapıyorum canım kuzeyde çok severek yiyor. kalanlarıda sulandırıp ben yiyorum.
normalde böyle karışık şeylerden hiç hoşlanmam ama nedense bu çorba hoşuma gidiyor.
yada kendime yeni birşeyler yapmaya erinip bunu yiyorda olabilirim.
ama doğa çok seviyor maşallah çok faydalı afiyet olsun minik kuşlara...
2 yaş civarı bu tür sıkıntılar oluyormuş canım seninkilerde de olması normalcanım buralardayımda buraya pek yazmayı fırsatım olmuyodu,,malum hala zayıflama topiğinde zayıflamaya çalışıyorum,,kilomda durdu gitmiyo sinir oldum zati,,çocuklarda iyice bi yoruyorlar artık,,büyüdükçe istekleride bitmiyo,,aralarında bi anlaşıyorlar bi kıskançlık krizine giriyolar of ben ne edem
ama nasıl yaklaşmak gerekir araştırmak lazım
allah kolaylık versin canım
ayrıca güzel zayıflamışsın çok da zayıf kadın hoş olmuyor gayet iyisindir bencee
teşekkürler selvacım...kızlar merhaba:))
çekilişçiler lütfen kusura bakmayın yeni yapabildim, ilke hastalandı böyle oldu:)
liste aşağıdaki gibiilk yazdığım hediye alacaklar)
tubiss------misskapris
selva-------myline
bahar------selva
myline-----bahar
hacer------tubiss
misskapris--hacer
adresleri falan özelden mesajlaşırız artık.
annelere yılbaşı donu bebişlere de ne istersek:)
20 aralıkta göndermeye başlayalım diyorum herkes için okse?
Oy oy oy tubisim cikmis bana,dogacim kac cm oldu annesi ona gore arastirmaya baslamam lasim sekerim :))) tubis sanada bulursam donun muzikli olanindan yollucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?