2010 Temmuz Anneleri : )

bizde dün mercimek yemeği vardı içine erşte kattım hiç umudum yoktu ama bizim sıpa 3-4 kaşık yedi yinede.
ama eve gidene kadar yolda çeyrek simit yemişti.

çok geçmiş olsun üzüldüm ilkeye. mutlaka bir sorunu var ama ne. bazen vucuttaki enfeksiyonda göze vuruyormuş. çapaklanma falan varmı gözünde peki.
kulaklarına baktırdınızmı peki.

Herkese merhabalar canlarım...
Ben dünden beri ütü ile boğuşmaktayım.. Hafta sonuna iş kalmasını istemiyorum..
Yaa bu ütü işi beni öldürüyor.. Dün bir posta ütüledim, bugün bir posta..
Ütülenecekler bitti şükür.. Geriye kaldı katlanacaklar..
Ayrıca birde Zeynep'in eskileri var ortalıkta koca bir gürüh.. Onları yıkamam ve ütülemem lazım fazla ağırlaşmadan..
Ama evin genel işlerinden özel işlere fırsat kalmıyor ki..
Sabahtan beri de sular kesik.. Anlamadım bu işi..
Neyse şu ütüden kurtuldum ya gerisi kolay..

Miss'cim çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm.. O kapılardan her zaman korkarım ben.. Holde her zaman el altında yedek bir anahtarın olsun..
Bakıcınızla da iyi anlaşmanıza sevindim ayrıca.. Allah daim etsin..
Selva kuşum İlke'ciğe çok ama çok üzüldüm canım.. Allah acil şifalar versin hayatım.. Sinirlerinin bozulmasını gayet iyi anlıyorum..
Yakında geçecek inşallah.. Fazla kendini üzme arkadaşım..
Myline, Esma sizlerin yavrularına da çok geçmişler olsun.. Bu arada Metin Eren ne yakışıklı çıkmış yau.. Maşallah
Tubiss ve Lucky beni sorduğunuz için çok teşekkür ederim..
Papatya'cım demir ilacı konusunda da Allah yardımcın olsun.. Normal insan bile içerken zorlanıyor, Özge'ciğe kolay gelsin..
Myline senin yavruya da çok çok geçmiş olsun canım..

Gel gelelim Zeynep Hanım'a... Yani kızıma :-D
Ya kızlar bu bana hiçbir şey yaptırmıyor.. Nereye gitsem peşimde..
Mutfakta ayağıma bir dolanıyor anlatamam ya.. 1000 kere çarpışıyoruz..
Sürekli onunla ilgilenmemi istiyor.. Beni kucağına al ocakta nepişirdiğine bende bakmak istiyorum diye ağlıyor..
Nedir benim bu kızdan çektiğim.. WC'ye gitsem adım adım peşimde.. Su içmeye gitsem nefes gibi ensemde..
Akşam olup adam gelince elimi onun omzuna atsam Zeynep kıyameti koparıyor, çek elini o benim babam diye..
Çocuk resmen boks hakemi gibi ne zaman sarılsak ayrılın diyor, kıyameti koparıyor..
Sonra da hemen babasının boynuna atlayıp öpüyor..
Yani ben bu kıza ne yapsam yaranamıyorum..
Şu aralar benimki de bayağı bir huysuz kızlar ya.. Beni 5 saniye yalnız bırakmıyor.. Bende çok bunaldım sanırım..
Hatta sanmıyorum bunaldım..

Neyse kızlar benden şimdilik bu kadar.. Hepinizi öpüyorum.. Görüşmek üzere..

selam kızlar...
valla o kadar uzun zamandır girpte birşeyler yazamadığım için unutan hatırlayamayan vardır aranızda eminim:)) ama arada girip okuyorum da yazamıyorum. benim sıpa afedersiniz tuvalete girmeme bile izin vermiyor yani o derece... eminim sizinkilerde yaramazlığa başlamışlardır. bir süredir hastaydı benim yavrucuk, bronşit başlangıcı dedi doktorumuz ama atlattık şükür. geceleri hiç uyumuyordu dürekli ağlıyor, hırıltısından kendi de uyuyamıyot ne yapsın yavrum. hergün benimle çıkıyor evden bu soğukta, acıyorum, üzülüyorum kendime öfkeleniyorum, bilmiyorum ya off içim sıkıldı yine.......
neyse onun dışında çıkan dişlerimizde rahatlık vermiyor tabi ama başka öyle sıkıntılı bir durumumuz yok çok şükür... geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir... herkesi öpüyoruzzz:)))))

herkese iyi akşamlar arkadaşlar..

hasta bebeklere çook geçmiş olsun. bizde geçen hafta hasta olduk 2 gundur daha iyiyiz. yemek konusunda bi ara tam düzeldik diyordum ama şuan tam bi fecaat yemek yemek istemiyor. sabah kahvaltıda ne versen istemiyor. ne yedirecegımı şaşırdım. lütfen bana fikir verırseniz sevinirim. öğleyinde yayla çorbası olursa içiyor başka çorbaları pek begenmıyor.birde gece 10.30 dan önce yatmıyor sizler kaçta yatırıyorsunuz.

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

günaydın herkese.

bugün hava güzel mi kötü mü anlamadım. evin ön tarafına geliyorum güneşli arka tarafa geçiyorum rüzgar ıslık çalıyor balkonda ne var ne yok devriliyor. evin içinde iki mevsim yaşıyoruz sanki.

dün kendimi hiç iyi hissetmiyordum gözüm sürekli yataktaydı. evi bile saat üç gibi toparlayabildim. akşamada misafir vardı sadece kahve yapıp gönderdim. kuzeyde onların sesini duyunca kalktı ve saat 12 gibi yattı. neyse ki gece güzel uyudu.

ilkecik hastaymış hala. hemen düzelsin benim tontonum inşallah.

aman yine unuttum birşeyler yazacaktım ama ...

bu arada akşama yine istanbula gideceğiz. bu hafta hiç gitmek istemiyordum ama kayınpederim rahatsızlanmış şekeri 500 e fırlamış gözlere vurmuş önünü göremiyormuş neredeyse.

dün aradım nasıl oldun diye sizi çok özledim diye ağladı telefonda adam çok üzüldüm.... hastalık daha bir duygusal yaptı adamcağızı.

bizden haberler böyle. sziler nasılsınız acep?

ben dün gece rüyamda efim arkadaşımı gördüm. evine davet etmiş beni ve buradan bir kaç kişiyi. hevesle yola çıkıyorum telefonu evde unutmuşum ama. sonrasında evini bulamıyorum tam eve geri dönerken balkonların birinden biri bağırıyor burayaı aradın galiba gel diye. bakıyorum doğru adres hemen gidiyorum. efim bana kurabiye yapmış çay ikram ediyor tam yerken telefonum çalıyor. seneryoda eksiklik var başta evde unutmuştum ama bakıyorum sonra cebimde. eşim ben evdeyim sen neredesin diyor. arkadaştayım çay içip gelirim diyorum hayır gel falan diye ısrar ediyor. bugün 30 ağustos bayram izinliyim diyor.

saçma sapan alakasız şeyler görmüşüm.

hayırlara çıksın inşallah....

yaa benimkileri arasında felaket kıskançlık rüzgarları arttı kızlar napıcam ben yaa,,beni paylaşamıyolaaar oooooofffff

Misafir ol gel bana
Börekler açarım sana..

Ne güzel olurdu canım ya..
Valla bende çok isterdim..
Öpüyorum seni, bu arada evet ben misafirlerimi hep camlarda balkonlarda karşılarım..

günaydın kızlar...
iştahsızlık çok zor canım ya. ben yediğimiz herşeyi yediriyorum
artık özel bişey yapmıyorum diyebilirim.
sadece hafta sonları soğanı hafif kavurup azıcık salça,kereviz,havuç,kabak,patates,
dere otu vb. bunlardan oluşan bir çorba yapıyorum koyu kıvamlı.
pek benim midem kaldırmıyor ama doğa çok seviyor :)
kahvaltıyı bazen doğada reddediyor. o zaman tarhana çorbası yapıyoruz biraz ona pek itiraz etmez.
uykusu bizimde genelde 10.30 ama akşam üstü uyuduysa yani günde 2 defa uyursa 11.30u buluyor uyuması.

:)))) hayırdır inşallahh
yaa benimkileri arasında felaket kıskançlık rüzgarları arttı kızlar napıcam ben yaa,,beni paylaşamıyolaaar oooooofffff
nerelerdeydin triendy epeyidir yoktun

Misafir ol gel bana
Börekler açarım sana..

Ne güzel olurdu canım ya..
Valla bende çok isterdim..
Öpüyorum seni, bu arada evet ben misafirlerimi hep camlarda balkonlarda karşılarım..

inşallah canım benim böreği kurabiyeyi rededemem ama onlar olmasada olur..

seninle sadece kahve eşliğinde bile sohbet etmek isterim.

bende seni çok öperim arkadaşım.

rüyalarıma girdin gecelerimi de şenlendirdin be ya....

canım buralardayımda buraya pek yazmayı fırsatım olmuyodu,,malum hala zayıflama topiğinde zayıflamaya çalışıyorum,,kilomda durdu gitmiyo sinir oldum zati,,çocuklarda iyice bi yoruyorlar artık,,büyüdükçe istekleride bitmiyo,,aralarında bi anlaşıyorlar bi kıskançlık krizine giriyolar of ben ne edem

kızlar merhaba:))
çekilişçiler lütfen kusura bakmayın yeni yapabildim, ilke hastalandı böyle oldu:)
liste aşağıdaki gibiilk yazdığım hediye alacaklar)
tubiss------misskapris
selva-------myline
bahar------selva
myline-----bahar
hacer------tubiss
misskapris--hacer

adresleri falan özelden mesajlaşırız artık.
annelere yılbaşı donu bebişlere de ne istersek:)
20 aralıkta göndermeye başlayalım diyorum herkes için okse?

ayyy ben bu küçük hanımefendiye ne alsam telaş yaptım ayol şimdi....

ilke kuşum sana ne alsam yakışır....

selvacım aklıma gelmişken söyleyeyim kuzey ilkenin hediye ettiği araba yüzünden birgün beni çıldırttı. üzerinde meyve resimleri vardı hatırlarsan. orada portakalı gördü ısrarla istiyor aksilik evde de uok oradan almaya çalışıyor falan. nasıl üzüldüm anlatamam akşama hemen tedarik ettim bir güzel yedi oğluşum ilke sayesinde.

elimizden de bırakmıyoruz arabamızı. bizim için çok büyük hatıra oldu tekrar teşekkür ederiz ilke kuşumuza...

Oy oy oy tubisim cikmis bana,dogacim kac cm oldu annesi ona gore arastirmaya baslamam lasim sekerim :))) tubis sanada bulursam donun muzikli olanindan yollucam

teşekkürler selvacım...
bana uyar
oyy misscim sevindim heyecan yaptım vallaa...
ne alıcam yakışıklı rüzgar efendiyeee
oyuncak mı kıyafet mi alsamm:44:
Oy oy oy tubisim cikmis bana,dogacim kac cm oldu annesi ona gore arastirmaya baslamam lasim sekerim :))) tubis sanada bulursam donun muzikli olanindan yollucam

nerdesin hacerim sen ya özlettin kendini...
doğacık minnoş 78-79 cm olmuştur sanıyorum
ay böyle de yüzsüzce yazmış gibi oldum
ayrıca donum müzikli olmazsa giymem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…