2010 Temmuz Anneleri : )

Kuzynep nasılsın?Yeni evine taşınabildin mi?Siz evi kredi mi çekip aldınız?Biz de 16 aydır ödüyoruz 60 ay vade.ama bitmek üzere iken satın aldık evi o nedenle 2 ay içinde taşındık artı kira da olmadı öyle zor oluyor arkadaşlardan biliyorum.

Kuzeynepcimmm,daha önce nerdeydin canım arkadaşım:=)))))))))))
Bunu bana daha önce söyleyeydin yaaaa(sormadım gerçi ama azcık kapris yapıyım DDDD)..oğlumun dişleri malesef karardı benim yaaaa..Doktor geçer dedi ama bilemiyorum..Umarım geçer..Fırcalıyorum bende bakalım geçicekmiiiii..

Esmacan çok geçmiş olsunn,noldu kuzuma yaaaa (((
Umarım seruma falan gerek kalmadan atlatır yavrumm...

Misss sizede geçmiş olsun canım..Kilitli kalmış yavrucuk....Nasıl korkmustur tahmin ediyorum..

Ofeliya,aşkolsun canım yaaa neden böyle düşündün ki???Ne güzel paylaşımlarımız oldugunu düşünüyordum çok üzüldüm böyle düşünmene...Burda hepimiz birbirimizin yardımcısıyız..bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor..yoksa kimse özellikle sana cvp vermemezlik yapmaz...hadi geri gel olmaz öle gitmek falan

Topic sessiz şusıralar yaaaa..selva,bahar,efim,aklıma daha gelmiyor ama var bikaç arkadaşım daha nerelerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????

Merhaba Ofeliyaa....
Seni kaybettiğimize üzüldüm canımm.Bence yanlış düşünüyorsun....Ben kendi adıma söyliyeyim bütün herkesin yazdıklarına itibar ediyorum burada ayrım diye birşey sözkonusu bile olamaz bence...Seni burada da görmek isteriz..Ama diğer tarafta daha mutluyum diyorsan tercih senin...Hakkımız varsa helal olsun sende helal et...

sizede geçmiş olsun papatya. enjektörle çok kolay oluyor aslında bir alışsa. benim kıza ıhlamuru enjektörle içiriyorum yoksa içmiyor.

Saol canım ya...
Ama ilk deneme için bizim kötü oldu valla ya...Akşam deneyemedim evde yoktuk..Ama bu akşam tekrar deniyeceğim hadi hayırlısı inş..
Ağzını açmıyor korktu bu ne diye..Aslında alışık burun damlasını enjektörle veriyorum ama nedense artıkk..

Sezencim eviniz hayırlı olsun...İyi günlerde oturun inş..Allah isteyen herkese nasip etsin inş..

Sağol Papatya.Amin.Borç ödemek zor ama başka türlü de olmuyor en azından kiradan kurtulduk ve 44 ay sonra ev tamamen bizim olacak.
Size de geçmiş olsun.

geçmiş olsun dileklerini ileten bütün güzellerime çok tşk ederim...

kızlar demin aradım yemek yemıormuş hiçç kusma yokmuş ama öğğ öğğ yapıormuş yemek verince...

azılarmı acaba kızlar..

Merhaba Güzel anneler,

Çok giremiyorum ama söyle bir baktım hasta olan tüm bebeklere acil şifalar dilerim.

Biz yemekten çok problemliyiz , ne pişireceğimi bulamıyorum. Sizler her gün ne yediriyorsunuz, girdiğiniz zaman yazsanız da fikir olsa çok güzel olur.

Biz her gün köfte patates yiyoruz diğer yemekleri reddediyor ne yapmam lazım bilmiyorum..

dikkt ettim kac sefer her kes artık kendine arkadaş bulmşu.yazıb bakıyorum dogru duzgun cevab eren yok.neyse başınızı ağrıtmayacamben başka topiklerde derken mayıs annelerınde falan deyılım.bundn sonra cocugumun gelişimini internetten arastırıb bakarım.canınız sagolsun.kus deylım kımseye ama bır kırgınlık var ne yalan soyleyım.ben her seyımı sızle paylaştım sıkıntılarımı dogum hıkyemı her şeyımı ama malasef kendıme arkadaş bulamadım.caanınız sağolsun.benım kımsaylaa derdım yok.belkı baazılarınız okuyub kızıyorsunuz ama bunlar benim hiss etiklerim.cok hass bir insanım belki szin icin bir sorun diyil amaa ben bunları hiss ediyorum.belkıde dogru iletişim kuramadım sizinle .neyse............
allaha emaanet olun.

bizz topikçe çok dua ettik sana... ozana...

çok ara verdin tekrar geldin.. yine ilk günki gibi karşıladık seni...

burda gruplaşma yok cnm.. hassas dönmdesin sanırım ama.. cvplar mutlaka veriliorr...

burda gruplaşma yok cnm.. hassas dönmdesin sanırım ama.. cvplar mutlaka veriliorr...

merhaba kızlar...
benim moral sıfır yine.
ilke bi türlü toparlanamıyo, antibiyotiği de kullanıyoruz ateş yok ama ısısı yüksek herzamankinden...
diş mi geliyo anlamıyorum, sırtüstü yatırınca sağ gözünü kapatıyo eliyle.
acaba başı mı ağrıyo?
sürekli mızmız herşeye ağlıyo kendi kendine asla durmuyo...
ben de ağlıyorum artık canım burnumda.
1 hafta oldu artık bir iyileşme yok, yarın yine götürsem bişey yok diyip yollıycak dr, o kadar yorulduğumla kalıcam...
gece hiç uyumuyoruz, yemek de yemiyo ağzını kilitliyo sıpa(
nasıl iyileşcek böyle bilmiyorum...
daha yatağımızı toplamadım heryer heryerde, yemek yok, yapamıycam da bu gidişle bunlar da önemli değil şu kız bi toparlansa başka bişey istemiyorum....

Evet bende katılıyorum Esma'nın düşüncelerine...

cnm yaa geçmş olsunn...

çok üzüldüm kuzuma..

bizimkide bişe yemior valla .. cnm yaa.. ben multimix verdim şimdi vitamın...

azı dişlerimi acaba...

fitil kullanmayı dene cnm şurup kesmioryaa... kıyamam ben ilkeme

evet canım bende çalışmayı seviyorum
ama öğretmenlik büyük bir şans. bende 5,30da evde oluyorum yılda 3 hafta izinle idare ediyoruz
şimdiki aklım olsa kesin öğretmen olurdum :)

yazmıştım zaten canım banada öyle geldi

benimkide aynı durumda selvacım
iştahsızlık,mızmızlık ve hafif ateş
artık bunlar için doktora gitmiyorum dişten olduğunu tahmin ediyordum ki
geçen gün baktım alttaki köpek dişi patlamış dokununca hissettim
umarım ilkenin de diştendir ve bir önce görünür minik inciler...

Merhaba canım hoşgeldin...
Kıyamam ben İlke ye yaa...
Bize doktorumuz diş ateşi farklı olur demişti..
O kafasına göre takılır sürekli devam etmez demişti..
Sizinki nasıl canım..
Sen yine de ne olur ne olmaz götür istersen doktoruna bir görsün en azından senin için rahat etmiş olur...
Allah kolaylık versin çocuklar hasta olunca sende perişan oluyorsun..

iyiyim canım sen nasılsın?yok canım biz evi kendimiz almadık, allah razı olsun kayınvalidem aldı.daha doğrusu mütahite, arsası vardı onu verdi. oda bize onun yerine 2 daire verdi.kayınvalidemle karşılıklı oturacağız.biz sadece mütahitin yaptığı katlar haricinde istemediğimiz yerler varsa fark verip istediğimiz gibi yaptırdık.henüz daha taşınmadık.

canım çok geçmiş olsun.o 10 dakika kimbilir sana bir ömür gibi gelmiştir.bende senin yerinde olsam çıldırırımdım heralde.benim oğlumda çok duygusal ağlamaktan canı çıkardı büyük bir ihtimal ve ben orda kahrolurdum.yinede ucuz atlatmışsınız canım.daha kötü şeyler bile olabilirdi.allah korusun yatağındanda düşebilirdi.allah korumuş gerçektende.allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah.

bakıcı olayınızada çok sevindim canım.umarım hep böyle sonuna kadar iyi gider.maşallah...

cicilerinizi de iyi günlerde kullanın inşallah.

esmacım, canım arkadaşım sizede çok geçmiş olsun.umarım ishali uzun sürmezde serum yemek zorunda kalmaz metin erencik.işlerden anca başımı kaldırabildim

canım, benim sana karşı bir hakkım varsa sonuna kadar helalolsun ama ben 2010 temmuz annelerinde yeniyim sayılır. inan burda bir gruplaşma yok.herkes tecrübelerini paylaşıyor ve birbirine fikirlerini sunuyor.bazen yazılanlar gözden kaçmış olabiliyor.umarım burda kalırsın bizde seni çok seviyoruz.

canım benim ya, ah ben ah nasıl yaptım bu hatayı.bilseydim eğer senide uyarırdım canım.hiçde içime doğmadı ki

canım bizimde eskiye göre iştahımız yok gibi.önceden pek birşey seçmezdi.ama şu anda et türü başta olmak üzere yoğurt, peynir, haşlanmış yumurta, balık ve daha aklıma gelmeyen bir çok şeyi yemiyor.annemlerde ne yedirecekleri konusunda şaşırmış durumdalar.

canım çok geçmiş olsun umarım ilkecik tez zmanda iyileşir.büyük bir ihtimal dişten olabilir canım.canı acıyorsa, birşey yemekde istemiyor olabilir.umarım bu dönemleri en az hasarla atlatabiliriz.

tamam ben yalnışım.kusura bakmayın.başınızı şişrdim.

Oyacım seni kırmak için yazmadım ben bunu herkes düşüncesini belirtiyor değil mi burada sonuçta...
Ama sen öyle anlamış olabilirsin..
başınızı şişirdim de ne demek lütfen paylaşmak için var burası...
Mutlaka söylemeliyiz ne düşündüğümüzü...Gitmeni istemediğim içindir ki bu kadar açıklama yazıyorum sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…