meraba kızlar nasılsınız?ben bu gun buraya son kez giriyorum.yani daha temmuz annelerine.bildiyiniz gibi ben erken dogum yapmıştım.temmuz annesi olacaktım ama mayısdaa dogum yaptım.yani burda konuşmam yalnış bence.zaten burda her kes kendi arkadaaşını bulmuş.kendimide fazla hiss ettim.en iyisi bura ugramayacagım.hakkınızı helal edin.shepinizi cok seviyorum.bebeklerinizide cok optum.
sizede geçmiş olsun papatya. enjektörle çok kolay oluyor aslında bir alışsa. benim kıza ıhlamuru enjektörle içiriyorum yoksa içmiyor.
Kuzynep nasılsın?Yeni evine taşınabildin mi?Siz evi kredi mi çekip aldınız?Biz de 16 aydır ödüyoruz 60 ay vade.ama bitmek üzere iken satın aldık evi o nedenle 2 ay içinde taşındık artı kira da olmadı öyle zor oluyor arkadaşlardan biliyorum.
dikkt ettim kac sefer her kes artık kendine arkadaş bulmşu.yazıb bakıyorum dogru duzgun cevab eren yok.neyse başınızı ağrıtmayacamben başka topiklerde derken mayıs annelerınde falan deyılım.bundn sonra cocugumun gelişimini internetten arastırıb bakarım.canınız sagolsun.kus deylım kımseye ama bır kırgınlık var ne yalan soyleyım.ben her seyımı sızle paylaştım sıkıntılarımı dogum hıkyemı her şeyımı ama malasef kendıme arkadaş bulamadım.caanınız sağolsun.benım kımsaylaa derdım yok.belkı baazılarınız okuyub kızıyorsunuz ama bunlar benim hiss etiklerim.cok hass bir insanım belki szin icin bir sorun diyil amaa ben bunları hiss ediyorum.belkıde dogru iletişim kuramadım sizinle .neyse............
allaha emaanet olun.
dikkt ettim kac sefer her kes artık kendine arkadaş bulmşu.yazıb bakıyorum dogru duzgun cevab eren yok.neyse başınızı ağrıtmayacamben başka topiklerde derken mayıs annelerınde falan deyılım.bundn sonra cocugumun gelişimini internetten arastırıb bakarım.canınız sagolsun.kus deylım kımseye ama bır kırgınlık var ne yalan soyleyım.ben her seyımı sızle paylaştım sıkıntılarımı dogum hıkyemı her şeyımı ama malasef kendıme arkadaş bulamadım.caanınız sağolsun.benım kımsaylaa derdım yok.belkı baazılarınız okuyub kızıyorsunuz ama bunlar benim hiss etiklerim.cok hass bir insanım belki szin icin bir sorun diyil amaa ben bunları hiss ediyorum.belkıde dogru iletişim kuramadım sizinle .neyse............
allaha emaanet olun.
bizz topikçe çok dua ettik sana... ozana...
çok ara verdin tekrar geldin.. yine ilk günki gibi karşıladık seni...
burda gruplaşma yok cnm.. hassas dönmdesin sanırım ama.. cvplar mutlaka veriliorr...
merhaba kızlar...
benim moral sıfır yine.
ilke bi türlü toparlanamıyo, antibiyotiği de kullanıyoruz ateş yok ama ısısı yüksek herzamankinden...
diş mi geliyo anlamıyorum, sırtüstü yatırınca sağ gözünü kapatıyo eliyle.
acaba başı mı ağrıyo?
sürekli mızmız herşeye ağlıyo kendi kendine asla durmuyo...
ben de ağlıyorum artık canım burnumda.
1 hafta oldu artık bir iyileşme yok, yarın yine götürsem bişey yok diyip yollıycak dr, o kadar yorulduğumla kalıcam...
gece hiç uyumuyoruz, yemek de yemiyo ağzını kilitliyo sıpa(
nasıl iyileşcek böyle bilmiyorum...
daha yatağımızı toplamadım heryer heryerde, yemek yok, yapamıycam da bu gidişle bunlar da önemli değil şu kız bi toparlansa başka bişey istemiyorum....
Evet bende katılıyorum Esma'nın düşüncelerine...
evet canım bende çalışmayı seviyorumHerkese slm:)
Burada hava çooook güzel günlük güneşlik insanın içi açılıyor.
Tubisss evet ev hanımlığı çocuklu daha zordur.Ben de öyle avutuyorum kendimi.Sabah 8 de evden çıkıp akşam 4 e doğru evde oluyorum.İşimi seviyorum, okulum da rahat 9 öğrencim var.Evde olsam sıkılırdım eminim.Bazen 2-3 günlük tatiller güzel geliyor ama fazlası sıkıyor kışın evde sıkılınıyor.Yazın 2 ay tatil oluyor.
Esma çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun dileklerini ileten bütün güzellerime çok tşk ederim...
kızlar demin aradım yemek yemıormuş hiçç kusma yokmuş ama öğğ öğğ yapıormuş yemek verince...
azılarmı acaba kızlar..
tamam ben yalnışım.kusura bakmayın.başınızı şişrdim.
merhaba kızlar...
benim moral sıfır yine.
ilke bi türlü toparlanamıyo, antibiyotiği de kullanıyoruz ateş yok ama ısısı yüksek herzamankinden...
acaba başı mı ağrıyo?
1 hafta oldu artık bir iyileşme yok, yarın yine götürsem bişey yok diyip yollıycak dr, o kadar yorulduğumla kalıcam...
daha yatağımızı toplamadım heryer heryerde, yemek yok, yapamıycam da bu gidişle bunlar da önemli değil şu kız bi toparlansa başka bişey istemiyorum....
merhaba kızlar...
benim moral sıfır yine.
acaba başı mı ağrıyo?
Kuzynep nasılsın?Yeni evine taşınabildin mi?Siz evi kredi mi çekip aldınız?Biz de 16 aydır ödüyoruz 60 ay vade.ama bitmek üzere iken satın aldık evi o nedenle 2 ay içinde taşındık artı kira da olmadı öyle zor oluyor arkadaşlardan biliyorum.
Slm kızlar
Evdeyim bu hafta,
Yeni bakıcı teyzemizle Rüzgarı alıştırmak için
ama hiç bir şeye vaktim olmuyor yine de
Şuraya kaç gündür bir bakıp çıkıyorum sadece iki satır yamaktan acizim
Bugün azıcık dışarı çıktım sadece
Ev hanımları sizi tebrik ediyorum yani evde olmak daha zor geldi bana
Bakıcı teyzemizin Rüzgara yaklaşımını çok beğeniyorum
U.marım ben evde yokken de böyle olur
Tabi ben yine ses kaydı hatta bu defa kamera kaydı da yapıccam
Ben pinpirik bir anneyim yapmazsam içim rahat etmz
Dün bi olay yaşadık gülermisin ağlarmısın cinsinden
Bakıcı teyzemiz Rüzgarı uyuttu yanıma geldi
Oturduk laflıyoruz
Aklıma bişi geldi içeri gittim
Gitmişken Rüzgara da bakayım dedim
Kapı kapalı,zorladım açılmıyor
Evin kapıları da otel kapısı tarzında içerden kitlenince açılmıyyor
Rüzgar oynarken kitlemiş
kadın da bilmediği için çekince kapı kilitlenmiş
dışardan açılmıyor
anahtarları denedik yok aılmaz
Rüzgar sesimize uyandı
başladı ağlamaya
kapı açılmıyor
Çocuğum içerde korkuyor
ben dışarda şimdi beşiğinden atlarsa diye korkuyorum
neler yaptık yok açılmaz kapı kıracağım artık kırılmıyor da
Eşimi aradık en sonunda bir çilingir almış gelmiş
Pıt açıldı
Rüzgar çok korkmuş
Kucağıma aldım hemen emzirdim içini nasıl çekiyor
Baktım kadın da ağlıyor
Ne oldu diyorum
Benim yzümden diyor
ayy yok bile bile yapmadın ya
Olsun diyorum ama ben de endişelendim 10 dk. çok korktu yavrum.
İyi ki ben evdeydim
Olabilir böyle şeyler işte
Dedim acil durumlarda hiç vakit kaybetmeden bizi arıyorsun
sana kızmayız merak etme
Çaresini beraber ararız en azından tabi tabi dedi o da
Allah bi daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah.
Kızlar bir de ben şu yılbaşı çekilişini yapıcam
kesin katılmak isteyenler bana özzelden mesaj atsın aslında selvaya yazmıştık
Selvacım çekilişi sen yapsan tatlım
ben bu hafta takılamıyorum burda
geç kalmayalım
Tamam bana atmayın en iyisi selva kuşa ben şimdi özelden yazayım
Bi an önce hediyelerimizi alalım ancak yollarız ulaşır yerine.
bu arada geçen trendyoldan bot almıştım kendime o geldi dün
Çok güzel derisine falan bayıldım süper oldu.
Rüzgiye de weniceden dolu şey almıştım
hepsi şahane bi sürü cicimiz oldu
Hepinizi öpüorum.bıdışları da.Geçmişi okuyamadım umarım önemli bi şey yoktur.
günyadın kızlar..
metin erende beklenen salgına yakalndı sanırım..
dün hiçbirşey yemedi...
ağzına emziği alsa bile öğürüyordu...
yediklerini çıkardı..
akşam acile götürdüm doktor muayne etti iice..
kka tahlii yapıcktı ama yapmadı bizim sıpaa...
bağırsak düzenleyici... ve mide için ilaç verdi..
dun içirdik gece ssaat 11 de komşuya indirdim zorlaa muz yedirdim ballı...
açtı çunku çücuklarla oynayarak yedirdim..
rahat yattı..
şimdide kakasnı yapmış ... ishal sanırım dedi... kayınvalidem..
ishali devam ederse kusma olursa yarın getir.. iğne yada serum verelim dedi doktor..
inşallah geçer....
meraba kızlar nasılsınız?ben bu gun buraya son kez giriyorum.yani daha temmuz annelerine.bildiyiniz gibi ben erken dogum yapmıştım.temmuz annesi olacaktım ama mayısdaa dogum yaptım.yani burda konuşmam yalnış bence.zaten burda her kes kendi arkadaaşını bulmuş.kendimide fazla hiss ettim.en iyisi bura ugramayacagım.hakkınızı helal edin.shepinizi cok seviyorum.bebeklerinizide cok optum.
Kuzeynepcimmm,daha önce nerdeydin canım arkadaşım:=)))))))))))
Bunu bana daha önce söyleyeydin yaaaa(sormadım gerçi ama azcık kapris yapıyımDDDD)..oğlumun dişleri malesef karardı benim yaaaa..Doktor geçer dedi ama bilemiyorum..Umarım geçer..Fırcalıyorum bende bakalım geçicekmiiiii..
Esmacan çok geçmiş olsunn,noldu kuzuma yaaaa(((
Umarım seruma falan gerek kalmadan atlatır yavrumm...
Misss sizede geçmiş olsun canım..Kilitli kalmış yavrucuk....Nasıl korkmustur tahmin ediyorum..
Ofeliya,aşkolsun canım yaaa neden böyle düşündün ki???Ne güzel paylaşımlarımız oldugunu düşünüyordumçok üzüldüm böyle düşünmene...Burda hepimiz birbirimizin yardımcısıyız..bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor..yoksa kimse özellikle sana cvp vermemezlik yapmaz...hadi geri gel olmaz öle gitmek falan
Topic sessiz şusıralar yaaaa..selva,bahar,efim,aklıma daha gelmiyor ama var bikaç arkadaşım daha nerelerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????
Merhaba Güzel anneler,
Çok giremiyorum ama söyle bir baktım hasta olan tüm bebeklere acil şifalar dilerim.
Biz yemekten çok problemliyiz , ne pişireceğimi bulamıyorum. Sizler her gün ne yediriyorsunuz, girdiğiniz zaman yazsanız da fikir olsa çok güzel olur.
Biz her gün köfte patates yiyoruz diğer yemekleri reddediyor ne yapmam lazım bilmiyorum..
merhaba kızlar...
benim moral sıfır yine.
acaba başı mı ağrıyo?
tamam ben yalnışım.kusura bakmayın.başınızı şişrdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?