Var ya ben de yana döne avon satıcısı arıyorum
eski okulumda vardı
o arkadaşlarla da bayadır göörüşemedim
kalemlerim bitti tükendi nerdeyse
Keşke yakın olsak ben sana bir sürü sipariş verirdim canım
Hayırlı uğurlu olsun
sen acayip sosyal bi hatunsun bi sürü satıcaksın eminim
Kar edersin bir sürü
bi dönem ben de yapmıştım
İlk atandığım yıl nasıl güzel karı oluyor
Ben sana güveniyorum kesin süper satışların olacak.
Off kızlar yaa...
Hani doktor bize kan şurubu ve hapı vermişti...
Dün başlıyalım dedim açtım şurubu içinde değişik bir şırıngası var onunla çektim içinden birde
meyve suyu ekledim öyle vereyim dedim..Ayy ağzını açmazz iki saat uğraştım yok en sonunda açtı zar zor şırıngayla verdim...
Ağla ağlaa ağzını buruşturuyor..Şırıngayı bırakmaya mutfağa gittim nasıl ağlıyor bir döndüm odaya kusmuş hemde nasıll çorba yediydi yavrucum bir güzel hepsini çıkarmışş korkmuş kusarken ondan deli gibi ağlıyor...
Napıcam ben nasıl vericem bu şurubu yaaDoktor şırıngayla ver yoksa dişlerini boyar grileşir dedi...Sizlerden kullanan oldumu nasıl içirdiniz acaba...Birde hap vermiş ama küçücük çocuk nasıl içecek hapı oan anlamamışım heralde sormamışım doktora..Havdan falan dövüpte mi içirsem ki...
bizde bilgisayarla başladık canım yemek yedirirken mecburen...Herkese slm.Uzun zamandır arada bir göz atıp çıkıyorum.Son sayfalara baktım tarifler süper ve pratik deneyeceğim ben de.Teşekkürler.
Tubiss benim oğlum da bilgisayara çok düşkün ve karşısında yemeğini çok rahat yiyor TV. de de reklamları izliyor.Ben de aslında istemiyorum ama zaten zor yediriyoruz bazen açıyorum
Bahar ben emziği bıraktıralı bir ay oldu.Ama sadece gece uyurken emiyordu vermedim bırakmış oldu zor olmadı yani.Bırakması iyi olur anlamadan.İleride büyüdükçe daha zor olabilir çünkü.Diş yapısını da bozduğunu söylüyorlar.
sanırım havalardan canım...Bu arada herkese günaydınlarrr olsunn...
Burada kapalı bir hava var hemen yağmur yağabilir yani...
Bu sabah Özge'yi anneannesine bıraktık umarım iyi geçer günleri...
Çok uykum var yaa...Ayılıp kendime gelemiyorum artık havadan mı yorgunluktan mı bilmiyorum
canım benim ya kıyamam prensese.çok geçmiş olsun.canım doktor hap verdi demişsin ya ne hapı vermişti.acaba yanlış vermiş olabilir mi?çünkü 1 buçuk yaşında ki çocuk hapı nasıl içebilsin ki:44: şaşırdım vallahi.
şu an işyerinde ki eczacımıza sordum da o da şaşırdı.sakın ezip vermesin dedi.tehlikeli olabilirmiş.o ilacın hap olması direk mideye gidebilmesi içindir bence.ezipte verme yani.hatta doktorunu tekrar ara canım.yanlış bişi yapılmış olmasın...
Büyük ihtimalle havalardandır heralde...Uykusuzluk ve sıkça gece kalkma hepsi tetikliyor işte..sanırım havalardan canım...
sabah uyanmak bu sıralar banada çok zor geliyor
sen bir de emziriyorsun geceleride uykusuzsun
papatyacım birde kan şurubunu verdikten hemen sonra eğer özgecik içiebiliyorsa portakal suyu verebilirsin.hem vücutta ki emilimini hızlandırır hem de dişlerinin lekeli olmasını engelleyebilir.birde içerken üzerinede damlarsa damlayan yerini limonla ovarsan leke hemen çıkıyor.aklında bulunsun
günyadın kızlar..
metin erende beklenen salgına yakalndı sanırım..
dün hiçbirşey yemedi...
ağzına emziği alsa bile öğürüyordu...
yediklerini çıkardı..
akşam acile götürdüm doktor muayne etti iice..
kka tahlii yapıcktı ama yapmadı bizim sıpaa...
bağırsak düzenleyici... ve mide için ilaç verdi..
dun içirdik gece ssaat 11 de komşuya indirdim zorlaa muz yedirdim ballı...
açtı çunku çücuklarla oynayarak yedirdim..
rahat yattı..
şimdide kakasnı yapmış ... ishal sanırım dedi... kayınvalidem..
ishali devam ederse kusma olursa yarın getir.. iğne yada serum verelim dedi doktor..
inşallah geçer....
günyadın kızlar..
dün hiçbirşey yemedi...
yediklerini çıkardı..
rahat yattı..
ishali devam ederse kusma olursa yarın getir.. iğne yada serum verelim dedi doktor..
inşallah geçer....
geçmiş olsun esma..bir an önce toparlanır inşallah kuzuck.günyadın kızlar..
dün hiçbirşey yemedi...
yediklerini çıkardı..
rahat yattı..
inşallah geçer....
geçmiş olsun esmacımgünyadın kızlar..
dün hiçbirşey yemedi...
yediklerini çıkardı..
rahat yattı..
inşallah geçer....
iyiymiş :)DÜNYANIN EN MUTLU ÇİFTİ ADEM İLE HAVVA İDİ NEDENMİ??
Dünya'nın en mutlu çiftleri kim? ADEM & HAVVA.. Neden mi ? 1)Ademin de Havvanın... da kaynanası olmadı. 2)Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı. 3)Havva hiçbir zaman kıyafetleri ile Adem'i çileden çıkarmadı 4.)Havva kız arkadaşlarını toplayıp akşama kadar dedikodu yapmadı. 5.)Sevgililer gününü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı. 6)Adem hiçbir zaman Havva'ya SEN DÜNYADA GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL KADINSIN derken yalan söylemedi...
meraba kızlar nasılsınız?ben bu gun buraya son kez giriyorum.yani daha temmuz annelerine.bildiyiniz gibi ben erken dogum yapmıştım.temmuz annesi olacaktım ama mayısdaa dogum yaptım.yani burda konuşmam yalnış bence.zaten burda her kes kendi arkadaaşını bulmuş.kendimide fazla hiss ettim.en iyisi bura ugramayacagım.hakkınızı helal edin.shepinizi cok seviyorum.bebeklerinizide cok optum.
İŞte dişlerini karartır diye meyve suyuyla karıştır demişti ama şırıngayla beceremedik...Mecburen kaşıkla vericem hemen arkasından da portakal suyu vereyim beri bu akşam birde öyle deniyeyim napıcak..teşekkür ediyorum güzel bilgiler için...
ben buradayımKızlarrr nerdesiniz bugün yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?