- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
hayırdır canım yavalla bende bir durgunluk var ama çözemedim...
halim olmuyor hep uyku halindeyim..
bende evden hiç giremiyorum canımgünaydın kızlar uzun zamandır sadece okuyup çıkıyorum herkes iyidir umarum oglum artık giç fırsat vermiyor bilgisayarın başına geçince oda oynamak istiyor ama çok tatlı oldular bebişlerimiz.
kolay gelsin güzellikGünaydın herkes çok yoğun galiba
Ben de öyleyim bugün
Öptüm hepinizi
Ara ara bakmaya çalışıcam.
Selam kızlar;
Çok fazla giremiyorum ama aklım sizde...Geçtiğimiz hafta çok yoğundu benim için..KV.gittim ve kaldım biliyorsunuz,sonrasında ablama gittim kaldım ve geldim ctesi biraz dinlendim ertesi gün bir arkadasın kızının d.gününe gittim tam ohh derken bu sefer cok sevdiğim bir arkadasım aradı oğlanıda kap gel diye....Ona gittim derken geçtiğimiz hafta baya yoğun geçti..şimdi de ev dandik,toplamam lazım.temizlik,ütü bissürü iş beni bekliyor...
Esmacım oğlan çok huysuzluk yaptı oyüzden ablamlardan eve erken geldik ...araya kaynadı pastam,bu sene öle oldu napalım artık..
Ayrıca doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarımı kocaman sımsıkı kucaklıyorum..İyiki varsınız...Bu arada bugün dukan diyetimin 1.günü :))))))) bide bunu deniycem bakalım....muck muckk öptümmmmmm
banada söylesene o diyet nasıl birşey benimde ihtiyacım var gitmiyor bu kilolar
slm kızlar
arkadaşlar hepatit a aşısını ne zaman yaptırcaksınız?
bizim sağlık ocağında 1.5 yaş aşısı yapıldıktan 1 ay sonra yapalım dediler.
birde kızlar gece kaç kere bez değiştiriyosunuz?
gece saat kuruyorum.3 de 5 de ve duruma göre 8 gibi tekrar değiştiriyorum.eğer uyuya kalırsam çiş çıkıyo.
bütün bezleri denedim hepsinde aynı sorun oldu sıkıda bağlıyorum.sizdede oluyomu aynı sorun?
(saat 11 gibi 200 ml süt içip 11.30 gibi uyuyor gecede ara ara su içiyor)
Selam kızlar;
Çok fazla giremiyorum ama aklım sizde...Geçtiğimiz hafta çok yoğundu benim için..KV.gittim ve kaldım biliyorsunuz,sonrasında ablama gittim kaldım ve geldim ctesi biraz dinlendim ertesi gün bir arkadasın kızının d.gününe gittim tam ohh derken bu sefer cok sevdiğim bir arkadasım aradı oğlanıda kap gel diye....Ona gittim derken geçtiğimiz hafta baya yoğun geçti..şimdi de ev dandik,toplamam lazım.temizlik,ütü bissürü iş beni bekliyor...
Esmacım oğlan çok huysuzluk yaptı oyüzden ablamlardan eve erken geldik ...araya kaynadı pastam,bu sene öle oldu napalım artık..
Ayrıca doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarımı kocaman sımsıkı kucaklıyorum..İyiki varsınız...Bu arada bugün dukan diyetimin 1.günü :))))))) bide bunu deniycem bakalım....muck muckk öptümmmmmm
ben gece değiştirmiyorum canımslm kızlar
arkadaşlar hepatit a aşısını ne zaman yaptırcaksınız?
bizim sağlık ocağında 1.5 yaş aşısı yapıldıktan 1 ay sonra yapalım dediler.
birde kızlar gece kaç kere bez değiştiriyosunuz?
gece saat kuruyorum.3 de 5 de ve duruma göre 8 gibi tekrar değiştiriyorum.eğer uyuya kalırsam çiş çıkıyo.
bütün bezleri denedim hepsinde aynı sorun oldu sıkıda bağlıyorum.sizdede oluyomu aynı sorun?
(saat 11 gibi 200 ml süt içip 11.30 gibi uyuyor gecede ara ara su içiyor)
hacerim yine özletiyorsun kendini...Selam dunyanin en guzel anneleri.bende bu ara okuyup cikanlardanim
Cumadan ist.a geldik esimle gezmeyi okadar ozlemisizki gece 11 di ist.a geldigimizde,hemen kapidan valizleri iceri attik berayida annemin kucagina verdik arkamiza bakmadan kactiksabah 5 e kadar taksimdeydik
Cmt ve pazarda gezdik.baya kendime geldim:)))
Bugunde annemde temizlik yapiyorum bitince utuleri birikmis onlari yapicam.prs gunu edirneye doncem beray annemde kalicak.cuma tasincaz ins.bana dua edin kizlar tek basima halletcem bu olayi.
Herkes iyidir umarim.bu arada tubisim fistigin hediyesini aldim taksimden valla esim begendi illa bu olsun dedi umarim begenirsin, edirneye gitmeden seninkinide halledip kargoya vercem
Hepinizi optummmmmm
benimde vermem gereken 5 kilom var ama tatlıdan uzak duramıyorum :125:ohhh ne güzel gezmişsin canım.
diyetin hayırlı olsun bende bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. sabahtan beri yalnızca üç tane elma yedim. diyette patates haşlaması ile başlanıyordu baktım patates yok bende meyve ile başladım. hadi hayırlısı... gitsin şu 4 kilom artık....
Ben gece yatmadan değiştiriyorum
Gece değiştirmeye alıştırmadım hiç
Eğer çok ağlayıp rahatsız olursa bakarım o zamn değiştiririm
Yoksa sabah değiştiriyorum.
ben gece değiştirmiyorum canım
saat 10 gibi süt içer,sonra su. 10,30da altını değiştirip uyutuyorum
sabah bayağı doluyor bezi ama taşma olayı yaşamadım. prima 4+ kullanıyorum.
canım bende prima 5 kullanıyorum ama yinede beline kadar çıkıyo değiştirmezsem.sanırım gün içerisinde çok sıvı alıyo ondan oluyo..
ayy ne güzel, darısı bana inşallah..bebeklik dönemine geri döndüm ben:))
ben gece değiştirmiyorum canım
saat 10 gibi süt içer,sonra su. 10,30da altını değiştirip uyutuyorum
sabah bayağı doluyor bezi ama taşma olayı yaşamadım. prima 4+ kullanıyorum.
canım bende prima 5 kullanıyorum ama yinede beline kadar çıkıyo değiştirmezsem.sanırım gün içerisinde çok sıvı alıyo ondan oluyo..
çok fazla sıvıtükettirme gece yatmadan önce birde çay vb. ları daha çok idrar yaptırır ona dikkat et.
Selam dunyanin en guzel anneleri.bende bu ara okuyup cikanlardanim
Cumadan ist.a geldik esimle gezmeyi okadar ozlemisizki gece 11 di ist.a geldigimizde,hemen kapidan valizleri iceri attik berayida annemin kucagina verdik arkamiza bakmadan kactiksabah 5 e kadar taksimdeydik
Cmt ve pazarda gezdik.baya kendime geldim:)))
Bugunde annemde temizlik yapiyorum bitince utuleri birikmis onlari yapicam.prs gunu edirneye doncem beray annemde kalicak.cuma tasincaz ins.bana dua edin kizlar tek basima halletcem bu olayi.
Herkes iyidir umarim.bu arada tubisim fistigin hediyesini aldim taksimden valla esim begendi illa bu olsun dedi umarim begenirsin, edirneye gitmeden seninkinide halledip kargoya vercem
Hepinizi optummmmmm
Herkese slm.Ben de okuyup çıkıyorum zaten ancak okulda öğle arasında göz atıyorum.Şimdi ders İngilizce okudum rahat rahat.Diyette olan arkadaşlar varmış ben de bir aydır diyet yapıyorum ama belli bir program şeklinde değil yediklerimi azaltarak 3 kilo verdim.Ama daha en az 10 kilo vereceğim.Şu an 65 kiloyum.62 kilo ile hamile kalmıştım.Hedefim 55 kg olmak.
Bahar 5 günde 5 kg sağlıksız ve vücuttan o giden su olur.Ayrıca tek yönlü beslenmek de çok sağlıksız.Tabi yine de sen bilirsin ama kilon gayet normal duruyor fotolarda yavaş yavaş azaltsan yediklerini. Ben özellikle abur cubur tüketmiyorum.Çok canım çekerse bitter çikolata kahveyle.Akşam da 7 den sonra yemiyorum.
ben çok yorgunummmmm... iki gündür benim kız gece 4.5 5 de uyanıyor sona uyumuyor, nezle oldu yine hasta yani öksürükte rahat vermiyor yavruma uyumak istiyor ama uyuyomıyor. bizde oyun oynuyoruz gece gece... dün çok feci bir geceydi kabus gibiydi. yine 4.5 da uyandı acıkmış süt hazırladım istemedi öksürüğü var diye bal verdim. ekmek iyi gelir diye düşündüm azıcık ekmek yedi. sonra burun spreyi ile burnun açtım. ağladı tabi her zamanki gibi sevmiyor tabi... ağlayınca herzaman kusar bizimki... bir balgam çıkardı bir bardak. sonra uyumak için yatağına aldım ordada bayağı balgam ve kusmuk(( gece gece sacını falan yıkadım... bizimki o saatte hayatta kaka yapmaz ekmek yediği için birde kaka yapmasınmı sırtına kadar...onu değiştirdim. sonrada uyudu allaha şükürler olsun. saat 5.30 falandı sanırım. şimid zombi gibiyi dağ gibide iş var burada...
Ahh myline yoklama da seni unutmuştum baka vefalı arkadaşım sen çıktın geldin.ben çok yorgunummmmm... iki gündür benim kız gece 4.5 5 de uyanıyor sona uyumuyor, nezle oldu yine hasta yani öksürükte rahat vermiyor yavruma uyumak istiyor ama uyuyomıyor. bizde oyun oynuyoruz gece gece... dün çok feci bir geceydi kabus gibiydi. yine 4.5 da uyandı acıkmış süt hazırladım istemedi öksürüğü var diye bal verdim. ekmek iyi gelir diye düşündüm azıcık ekmek yedi. sonra burun spreyi ile burnun açtım. ağladı tabi her zamanki gibi sevmiyor tabi... ağlayınca herzaman kusar bizimki... bir balgam çıkardı bir bardak. sonra uyumak için yatağına aldım ordada bayağı balgam ve kusmuk(( gece gece sacını falan yıkadım... bizimki o saatte hayatta kaka yapmaz ekmek yediği için birde kaka yapmasınmı sırtına kadar...onu değiştirdim. sonrada uyudu allaha şükürler olsun. saat 5.30 falandı sanırım. şimid zombi gibiyi dağ gibide iş var burada...
günaydın kızlar...
buradayım misscimm
ne güzel uyumana sevindim canım
bende senin don işini halledemdiğim için hediyenizin yollayamadım
çok baktım ama bi türlü içime sinen bişey bulamadım
ama artık bugün alıp yollıcam. öğleden sonra işten bi kaçayım bakalım
esmaa nerdesin canım ya sabah günaydınlarına alıştım bak
yokluğun bir çığ gibi büyüyor içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?