2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar..

uykuuz bir geceden sonra tekrar aranızdayımm...

oğlum gece gıcık şeklinde öksürdü..

anlamadım nedenini saat gece 3 ten saba 5:30 kadr..

şurup verdim.. ılık su verdim süt verdim banamısın demedi..

ciğerim ezildi..

umrarım atlatır bugünn...

oooo donlar alınmışş.. bütün yıl donanırsınız inşallah kızlar..

hacerimm.. seni çok özledim..

kendi evine taşın yerleşş.. bizi ihmal etmee beroşuda..

bu arada avrupa yakası kızlarıda buluşuyorr sanırım..

facede gördüm süper ya çok şanslısınız..

ama bende burdan idare ediorum..

Esmacimmm canimmm bitanemm bende seni ozledimmm kuzummmm

Oglusuna gecmis olsun cnm berayin da kuru kuru oksurugu var ve 1 aydirda gecmedi.ins sizinki cabuk gecer.

Burda inanilmaz yagmur yagiyor 1 saat sonra yeni eve gecicem.Yarinda kar bekleniyomus sansa bak

esmacım günaydın
bugün moralin nasıl?
kuzuya da geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir

hacercim evet ya havalar çok soğuyor yarın itibariyle..
temizliğe de yardım edecek biri var mı canım hasta olma bu havalarda

Var canim bitane abla onunla birlikte yapicam.Aksama kadar anca bitiririz:)

Günaydınlarr olsun...
Biraz canım sıkkın bugün...
salı günü Özge aşı olmuştu yaa...
Akşam üstünü çıkarırken bir baktım ki kızın kolu dirseğine kadar kıpkırmızı ve şiş davul gibi birde ateş gibi...
Görünce şok oldumm ne yapacağımı şaşırdım hemen buz getirdim ama tutmadı kolonyalı pamukla masaj gibi yaptım
ama hala aynı sabahta baktım bir değişme yok..Hemşireyi aradım normal dedi ateşi varmı ona bak dedi..dedim ateşimiz yok kolunun olduğu yer sıcak...Sen soğuk uygulamaya yada kolonyaya devam et dedi..Eğer yarına geçmezse tekrar konuşalım dedi...
Ablamı aradım akşam hemen onunda küçük oğlu özge den 6 ay büyük oda bizim de olmuştu bir kaç gün sürdü geçti sonra dedi...

Sizin daha önceki aşılarınızda olmuşmuydu böyle birşey...

Hacercim allah kolaylık versin arkadaşım biran önce kızına kavuşursun inş...Bizde bu sabah zor ayrıldık genelde uyuyor oluyor ben işe giderken ama bu sabah uyandı çok ağladı zor çıktım evdenn

Esmacım sizede geçmiş olsun tatlım yaa...Ne kadar dikkat edersek edelim illaki kapıyorlar anlamıyorum bende...

Tubişş ve Misss sizede günaydın canlarımmm

miss günaydın canımm
don işini nihayet dün hallettim :)
kargoyu aradım bugün gelip alacaklar
tahminim 2 gün içinde elinizde olur

Ooo yaşasııınnnnnn:))))

Gunaydin missim tubisimmmm

Evden eve nakliyeyle anlastik ama ben yatak odami kendim halletmek istedim:))
Bugun duygusal acidan daha gucluyum
Hadi bakalım canım allah yardımcın olsun.
Aaa geçmiş olsun
Ev kaloriferliydi diil mi
Belki odanın havası kuru gelmiştir
buhar makinası çalıştırsaydın canım belki iyi gelirdi,

Allllaaaah cidden bu ne şans Hacerim
Neyse evden eveler kapalı taşıyorlar zaten
SDadece arabaya yüklerken ve indirirken problem
Burda da hava bir güzel
Dün gece 19 dereceydi
Rüzgarı da aldık markete gittik yürüyerek hatta.

günaydın herkese.....

efim ve hacersenol taşınma telaşı varmış sizlerde allah kolaylık versin. çocukla çok zor taşınmak hacer canım sen şanslısın beray hem ayak altında olmayacak hemde bu soğuklarda çocuk arada sefil olmayacak. ben kuzey 8-9 aylıkken taşındım zorlandım doğrusu hem o zaman küçüktü ayak altında gezmiyordu. çok iyi bir karar vermişsin.

esma kuşum tosbamıza geçmiş olsun sende moralini yüksek tut iş yerinde olur böyle zaman zaman tatsızlıklar.

biz de sıradan günler geçiriyoruz işte. gecelerimiz bu ara berbat diyebilirim. kuzey bu gece çığlık çığlığa odasına kocaman sinek girmiş vızladıkça bağırdı. birde atleti komple ıslanmış öğle böyle çiş yapmamış. komple üst baş çıkardık. sürekli anne pkorku korku dedi durdu. ondan önceki gecede dolu yağdı gece camlar kırılacak sanki. ben bile deprem oluyor sandım zıpladım yataktan. koştum çok korkmuş ağlıyordu. bu gidişle gece yatağında yatmaya korkacak. bir ara yanımda yatırmaya karar verdim. biraz unutsun diye.

günaydın papatyacım
geçmiş olsun canım
bizde diğer aşılarda bişey olmamıştı ama bunda nasıl olur bilemiyorum
yılbaşından sonraki hafta gidicez bizde

oyy kıyamammm
doğada bişeylerden korkunca birkaç gün etkisinde kalıyor
mesela bu hafta doktor kontrolümüz sonrasında aşımız...
yaşadığı korkuyla 2-3 gün etkisinde kalacak biliyorum sıçrayarak uyanacak (

bizimki öyle korkarak uyandığında asla yatağında yatmıyor zaten
kuzum bizim odayı gösteriyor yanımızda uyumak istiyor
bende kıyamıyorum tabi ki..

Hoşbulduk.Aslında okuyup çıkıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor.Ben o verilen katı diyetlere uyamam zaten.En güzeli az az ölçülü sık yemek.Ben geçen seneden beri veremedim kiloları en sonunda karar verdim vereceğim inşallah.Yaza kadar 10 kg daha vermeliyim.Sen inceciksin maşallah.

Papatya siz 18 aylık aşınızı mı oldunuz?Daha erken değil mi?Biz de 18 ocakta olacağız inşallah.

Papatya siz 18 aylık aşınızı mı oldunuz?Daha erken değil mi?Biz de 18 ocakta olacağız inşallah.

Evet canım 18 aylık aşımızı olduk çocuk felci ve 5'li karma olan...Özge Temmuzu beklemeyip haziran da olduğu için biz 18.ayımızdayız o yüzden erken değil...

evet yaa artık korkuyorlar bişeylerden
Anlamaya başladılar ya herşeyi
Aman dikkat et yalnız canım yanına alışmasın
Kuzey ne güzel yatıyordu yatağında sen anlatınca özeniyordum
Demk ki dönem dönem hepsinin bişeyi oluyor
Umarım çabuk geçer ve yatağında mışıl mışıl uyur en yakın zamanda.

Evet canım 18 aylık aşımızı olduk çocuk felci ve 5'li karma olan...Özge Temmuzu beklemeyip haziran da olduğu için biz 18.ayımızdayız o yüzden erken değil...

Ben aşıları Özgeden takip ediyorum zaten,
Önce sen yazıyorsun hep
İyi oluyor bize de.

bu arada kolunuza geçmişler olsun
Yan etkileri olabiliyor işte.
Geçer inşallah en yakın zamanda.

selam canım. maalesef bozmak zorunda kaldım dün eşim evdeydi onun yüzünden bozuldu pazartesi tekrar başlarım inşallah.

sen nasılsın uzun zamandır yoktun....

Hatun bırak zaten şu diyeti miyeti
Ben nededim sana
Zayıf halindense şimdi ki halin bin kat daha güzel,
Hafif balık etli bişeysin zaten kilolu değilsin
Valla kilo bi insanı bu kadar güzelleştirir.
Zayıflarsan seni beğenmem haaa.

Ben aşıları Özgeden takip ediyorum zaten,
Önce sen yazıyorsun hep
İyi oluyor bize de.

bu arada kolunuza geçmişler olsun
Yan etkileri olabiliyor işte.
Geçer inşallah en yakın zamanda.

Saolasın canım ya..İnş.geçer görüntüsü içimi acıtıyor...Allah beterlerinden korusun yinede...
Aşı konusunda öncü oluyoruz desene iyi hadi:)))

çok yoğunum aslında ama buraya bakmadanda edemiyorum valla çıkarırlar görseler:)
efim allah kolaylık versin. taşınıyormuşsun. ayrıca iyi olmana sevndim. minikkuşta büyümüştür iyice dikkat et yorma kendini hamilesin.
papatya sizede geçmiş olsun. bize aşı vermediler 18. ayda ne aşısı ki bu dikkat edemedim okurken 2 yaşına kadar yok bizde.

baharcım benim kızda çok korkuyor dışarıdan gelen seslerde napıcam bilmiyorum anlatıyorum neler olduğu hatta gösteriyorum ama nafile elektrik süpürgesinden bile korkuyor. bu arada bugün gönderiyorum inşallah kargonuzu.

hacer sanada allah kolaylık veersin çok zor çocukla taınmak.

miss sanada merhaba sana yazacak bişiy bulamadım ama es geçmekte istemedim :)

bu arada benimde vermem gereken 4-5 kilom var kışa girdiğimizden beri 2 kilo almışım bile allah sonumuzu hayıretsin ( valal ben zayıf olmayıseviyordum. ama yüzüm çok iskelotor gibi kalıyor onu sevmiyorum işte.

Son düzenleme:

Sana da merhaba canım.
Aynen ben de zayıflığı seviyorum ama kilolu olunca da yüzüm çok güzel oluyor
Napçaz bu işi.

bir dihem et bin ayıbı örtermiş desene....

sağol canım iltifatlar için ama kilo vermem şart bana. ikinci çocuktan sonra hepten yamulurum balık etinden balinaya dönüşüveririm mazalllah...

tabi senin tuzun kuru verdin kiloları konuşuyorsun tabiii....

ahhh heyecanlandım şimdi hediye için bak.

bende hafta sonu için istanbula gideceğim o ara halledeceğim ilke kuşun hediyesini. hoş selvacım ortalıktan kayboldu göremiyorum hiç burada.. iyilerdir inşallah.

kuzeyinde gece uyanıp korkmaları beni tedirgin ediyor. sürekli yanıma alsam bu kez alışacak missin dediği gibi benimle yatmaya ayrı koysam psikolojisi bozulacak.

şu ara papatya çayı falan almayı düşünüyorum yatmadan önce içireyim belki deliksiz uyurda korkmaz sıpa. birde bizim burada gece bir fırtına oluyor rüzgar ıslık çalıyor ben bile korkuyorum. çocuk ne yapsın. heleki onun odasından çok daha fazla duyuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…