Ben kaçar öğrenciler çıkmadan şu park yerinden çıkayım yoksa mahvoluyorum
Aaa dur bu sabahı anlatayım size
Eşim alrm çaldığında uyanmadığımı görünce kapatmış alarmı kalkmış kendi giyinmiş kahvaltı yapmış
Bakmış Rüzgi uyuyor
Müdürümü aramış
Bizim hanım bugün ikinci saate gelse olur mu hocam uykuya çok ihtiyacı var çocuk gece hiç uyumuyor kaç gündür diye sağolsun müdür bey tamam demiş
Bakıcımız gelince tembihlemiş 8:45de kaldır diye oğlanı da vermiş kadına
Kadın yedirmiş temizlemiş oğluşu
Beni kaldırdılar
Ayy var ya bi mutlu oldum
Arabanın anahtarını da bana bırakmış
yürümedim de
ayy çok iyi hissettim kendimi bu sabah.
herkeze merhaba..
tubişimmm bugun günaydın diyemedimm..
moralim çok bozuktu.. çok ağladım sabah sabah..
işyerindekliler tepemi attırdı..
çok iyi olmak yaramıyor hiçbir zman bunu anladım ..
fabrka yuzundan olan bir hatayı yakalım kontrol aşamasında..
ben yapmışım gibi... başıma patladıı..
eğer söylemeseydim kimse farketmicek ve 6.000$ hesapta görünmicekti...
ben söyledim... ama fırçayı bir güzel ben yedim..
okadar alakasız yerlere çekildiki... cumartesi gunleri 1 de çıkmam bile konu edilmiş.........
hesapları toparlayıpp iş bakıcam bulduğum anda devredip gidicem kızlar..
çok üzüldüm çook
esmacım duygusal davranma haklı olan sensin boşver takma söylenenleri... böyle şeyler oluyor heryerde gittiğin yerdede yaşacaksın bu tarz şeyler emin ol. her yer aynı. rahatsa işin hiç kendini strese sokma böyle bişiy için.
bizde de eşimi kaldırmak hafta sonları zor olabiliyorsağolun kızlar bütün bebişler allah şifa versin. biz küçükcük hastalıkta bile böyle oluyorsak allah daha beterinden korusun bebişlerimizi inşallah.
miscim ne güzel düşünmüş eşin :) bende artık sabahları eşimi kaldırmaktan bıktım şimdi elife devrettim olayı .:)) koyuyorum başına adamın kızım diyorum uyandır babanı öp babacım kalkarmısın de diyorum. öpüyor zıpır dudaktan :)) sonrada kolundan tutup kakkkk.. diyor :)) ben sütüne toz zencefil atmıştım gece oda şie yararmı bilemiyorum.
tubisim sanad teşekkür ederim canım. evet balgamı kusunca uyudu zaten. nereden çıkıyor bu kadar balgam anlamıyorum
hayırdır inşallah hacercimmTubisimmm misscimmm benim icin yazdiklarinizi okuduktan sonra kendime fena guven gelditskler fistiklarimmmm
Misscim esin cok guzel bir jest yapmis masallah nazar degmesin ben bile senin adina cok mutlu oldum.canim arkadasim uykusunu almis.
Bende tubisime don bulamadim daha hep penye varbugun bulup kargoya vericem cunku bugun edirneye donuyorum
Miss sende kendini paralama bulamazsan canin sagolsun kusum:)
Ayyy bugun cok guzel ruya gordum.Ruyamda cek kesiyodum musterilerle mutabakat yapiyodum odeme gunummus guya ayyyy superdi yaaa,calismayi coooook osledim
herkeze merhaba..
okadar alakasız yerlere çekildiki... cumartesi gunleri 1 de çıkmam bile konu edilmiş.........
çok üzüldüm çook
Hayırdır inşallah diyelimTubisimmm misscimmm benim icin yazdiklarinizi okuduktan sonra kendime fena guven gelditskler fistiklarimmmm
Misscim esin cok guzel bir jest yapmis masallah nazar degmesin ben bile senin adina cok mutlu oldum.canim arkadasim uykusunu almis.
Bende tubisime don bulamadim daha hep penye varbugun bulup kargoya vericem cunku bugun edirneye donuyorum
Miss sende kendini paralama bulamazsan canin sagolsun kusum:)
Ayyy bugun cok guzel ruya gordum.Ruyamda cek kesiyodum musterilerle mutabakat yapiyodum odeme gunummus guya ayyyy superdi yaaa,calismayi coooook osledim
herkeze merhaba..
çok üzüldüm çook
EFİMcim iyi olmana çk sevindim tatlımKızlar herkese merhaba..
Merak edenler olmuş, herkese çok teşekkürler..
Gayet iyiyim ama hamile ve bir çocuklu bir kadın ne kadar iyi olabilirse o kadar yani..
Hiçbir şey yapamıyorum.. Kesinlikle Zeynep hiçbir şeye izin vermiyor..
Bütün enerjim de onu zaptetmeye gidince kendimi çok yorgun hissediyorum..
Bu arada tekrar 4.Levent'e taşınma kararı aldık..
Uzun bir süredir ev bakıyorduk.. En sonunda bulduk bir tane, dün eşim kapora bıraktı..
Daha kontrat imzalamadık.. Yeni yapılan binalarda kira fiyatları 900-1300 TL'lerde dolaşıyor..
Neyse 850 TL ve 1000 dolar depozite bir yer bulduk.. 95-100 m2 bir yer..
Hem hamilelik hem Zeynep hem taşınma nasıl olacak bilemiyorum..
Eşime de çok acıyorum hem çok erken çıkıyor hem de çok geç geliyor..
Tem trafiği ve buraya bir türlü alışamaması da cabası..
KV'ye biraz yakın olacağız ama açıkçası buralara da hiç alışamadık..
Bıktım vallahi bu savrulmalardan..
Yani anlayacağınız ben uzun bir süre buralarda olamayabilirim..
Bu haftasonu ve önümüzdeki hafta evi toparlayıp muhtemelen 31'inde taşınırız,
tabi havalar ne alemde olur bilemem..
Neyse kızlar ben şu işlerimi bir halledeyim de, evimi bir yerleştireyim de hayırlısıyla görüşürüz..
Zor olacak ama ne yapalım, hayırlısı..
Hepinizi öpüyorum..
merhaba kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyordum ewimize net bağlandı sonunda :):)
Efimm canİmmm Allah yardimcin olsun bende tasiniyorum ama Berayi annemde biraktim malesef( su anda burnumda tutuyo (
Bugun edirneye dondum yatak odami topladim,yarin yeni evi temizlicem cumada nakliye gelcek.tek istegim en kisa surede bitirip kizima kavusmakAllah bidaha ayirmasin oda oda gezip anne diyip beni ariyomus,tlf nda beray dedim anne gel dedi
Offf sistim aglamaktan(((
Esmacim is icin moralini bozma bence is dunyasi boyle takma kafana bitanem
Efimm canİmmm Allah yardimcin olsun bende tasiniyorum ama Berayi annemde biraktim malesef( su anda burnumda tutuyo (
Bugun edirneye dondum yatak odami topladim,yarin yeni evi temizlicem cumada nakliye gelcek.tek istegim en kisa surede bitirip kizima kavusmakAllah bidaha ayirmasin oda oda gezip anne diyip beni ariyomus,tlf nda beray dedim anne gel dedi
Offf sistim aglamaktan(((
Esmacim is icin moralini bozma bence is dunyasi boyle takma kafana bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?