2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama bu galiba arpacık değilmiş. doktorumuzla konuştum birşeyden bahsetti ismini tam anlayamadım ama üçgen şekliden olur gözü rahatsız eder dedi.

kuzey de iki gözü açıkken bu arpacık çıkan göz dediğim kendiliğinde kapanıp açılırdı zaman zaman. tahminim uzun zamandır var ve ben bunu neden daha önce anlamadım diye kendime kızıyorum.

saat 4 e randevu aldım başka hastaneden. bizim gittiğimiz hastanede göz doktoru yokmuş bugün. inşallah önemli birşey değildir.

geçenlerde görümcemde buna benzer birşeyden ameliyat oldu. ondada böyle şişlik vardı aldılar. inşallah böyle bir müdehale gerektirecek birşey değildir. çok üzüldüm.

çok geçmiş olsun baharcım
önemsiz bişey olmasını diliyorum :105:

MERHABA ARKADAŞLAR
tecrübeli anneler olarak yardımlarınıza ihtiyacım var...
kızım 5 gün sonra 6. ayını dolduruyor..4. aydan itibaren yavaş yavaş ek gıdaya geçtik biz kilo almadığı için...
sizlere sorum şu kabızlık sorununa karşı neler yapmıştınız????elma püresi yada suyu verince yapardı eskiden benimki artık yapmıyo...
bide sebze çorbası,yoğurt,elma püresi,arı mama yada aptamil gece maması veriyorum sadece başka neler verebilirim artık yardımcı olurmusunuz..

kayısı yada erik püresi verebilirsin sanıyorum 6. ayda verilebilir
bu meyveleri şimdi bulman zor ama hazır kavanoz meyvelerde bulabilirsin
yada kuru halde varsa bu meyveler ufak ufak böl kaynat ve blendırdan geçir.

ama en etkilisi zeytinyağı...
hemen 1 çay kaşığı verebilirsin.
sebze çorbalarına da çiğden koyuyordum ben z.yağını. çorbalar haşlandıktan sonra ezmeden önce
biraz zeytin yağı. çok faydasını gördüm.
yoğurt da verme istersen bugün yada az ver. bol su..
umarım hemen düzelir kuzucuk...

çok teşekkür ederim tubiş..
kayısı kurusu kaynatıp suyunu içiriyordum ama fayda etmiyordu bide hepsini blendırdan geçirmeyi deniyim...
başka neler verilebilir yiyecek olarak..mesela tarhana çorbası versemmi annem kızıma özel yapmıştı acısız...

Selam güzel anneler,
Kaynatıyorsunuz yine ve ben bundan eksik kalıyorum maleseef (
Arada geçmişe bakmaya calışıyorum ama hep yarım yamalak....Hasta bebişlerimiz var sanırım..geçmişler olsun..Tam hastalık havaları amann dikkat bol bol C vitamini......
Hacerimmmmmmm taşınıyormussun yavrum,kolay gelsin..Allah güç-kuvvet verrsin...
Bahar ,Kuzeyime nolduuu ,nazarlara mı geldi boncuk gözler?Doktor'a gittin sanırım bugün,haber ver....
esma,selva,papatyaa,misss,tubişşşşş kocaman öperim kızlar.sizlerede laf atmadan edemedim..unuttuğum arkadaşlarım varsa affolaa

Kızlar bu arada biliyorsunuz Dukan diyeti yapcam dedim..Yaptım veeeeeee 2 günde 1,5 kilo vererek,kendimle beraber herkesi şok ettim :))))))))))))enteresan bir diyet ...5 günde fazla yapmıyor hemen ikinci aşamasına geçiyorsun...fakat ben yapmadım...Boğazımın derdine düştüm yine..tek sıkıcı yönü kepek dahi bile olsa ekmeğin olmayısı....
Neyse şimdilik böyle mutluyum :)))))) yaza doğru kısmetse..

Bu arada facebook sayfamı kapattım kızlar....Çok sıkıldıgımı ve fazla vaktimi aldıgını düşünüerek noktayı koydum..Sanki daha çok iş yaptım bugün :))))))) ve sanki daha bir rahatım

Oğluş biraz ateşli 38,5 -38 lerde ateşi..Dişi çok fazla şiş...Sanıyorum dişten kaynaklı..Çünkü aksırık,tıksırık,halsizlik hiçbişey yok...İzliycem bakalım.Calpollerle ve C vitaminiyle idare ediyorum....

Şimdilik benden bu kadar az giriyorum diye beni unutmayınnnnnn ......hanımefendi çizgimden çıkartmayın beni :))))))))))

Çoooookkk öptüm hepinizi...

ben söylicektim canım tarhana çorbası verebilirsin, ev yapımı erişte varsa ondan da yapabilirsin, blendırdan geçirip...
kuru erik bulabilirsen o da kabızlığa iyi gelir...

merhaba kızlar:)
kaç gündür giremedim, annemdeydim.
salı günü kv ile gittik ben kaldım bugün döndüm.
benim eşek inadına yapmış gibi babaannesinin yanında anneme teyzeme koşup koşup sarıldı:)

baharım kuzeyciğime geçmiş olsun kıyamam inşallah önemli bişey çıkmaz.
luckycim keşke kapatmasaydın kuzunun resimlerine bakıyodum ne güzel.
esma efim miss papatya hacer sizleri unutmadım hepinizi öperim:)

ben söylicektim canım tarhana çorbası verebilirsin, ev yapımı erişte varsa ondan da yapabilirsin, blendırdan geçirip...
kuru erik bulabilirsen o da kabızlığa iyi gelir...

tşk ederim canım erişteyi ilk defa duyuyorum gerçekten...blendırdan geçirip vermek hiç aklıma gelmemişti doğrusu...ağır gelmezmi ben herşeyi böyle korkarak yediriyorum acaba bunu nasıl çıkartacak diye düşünüyorum aşırı kabızlık var demir damlası bile kullanamıyorum..bol suda veriyorum ama...

neden kapadın.. sen bakmasaydın biz bakardık.. paşaya...

burayada az geliorsunnn

günaydın kızlar...

dün akşam kuzeyi doktora götürdüm ama bir sonuç elde edemedim. hastanede doktor ile kavga ettim. şikayetimi anlatıyorum adama, boş boş suratıma bakıyor. çocuğun gözüne ışıkla bakmaya çalışıyor e kuzeyde baktırmıyor tabi. diyorum ki ışıkla bakmanıza gerek yok ilk etapta dıştanda görünüyor göz kapağına çıplak gözle baksanız görebilirsiniz. bununla daha iyi görmek istiyorum diyor. yahu dedim bırak iyi görmeyi falan normal olarak görsen yetecek bana. üstün körü baktı doktor birşey yok dedi. yani yoldan birini çevirsem çocuğun gözüne bak desem daha dikkatli bakardı. hal böyle olunca benim sinirler tavan yaptı tabi. birde birşey yok kist olmuş olabilir arpacık çıktıysa daha evvel yer yapmış olabilir falan dedi. bende daha önce arpacık falan çıkmadı çıksa farkederim herelde dedim. yok farketmemişsindir diyor. sabır çektim sustum. e dedim göz kendiliğinden kapanıp açılıyor bu neden diyorum böyle birşey tıpta yok diyor. en sonunda bakışlarımdan anladı daha evvel doktora gittiniz mi diye sordu hayır dedim. gidecek gibi duruyorsunuz dedi. evet dedim hiç tatmin edici cevap vermiyorsun. dediğiniz gibi birşey olmayabilir belki ama bunu açıklama şekliniz çok sıradan. boşuna buraya kadar geldim sizin gibi hekimler oldukça çok insan da ziyan olur dedim. sonra geri dönüş yaptı. belkide alerjik bir durumdur dedi. istersen damla vereyim. kusura bakmayın ama benim anlattıklarımın alerjik birşey olabilir sonucuna nasıl vardınız anlamadım dedim. ben bir anne olarak sizden daha net konuşuyorum siz belkilerle çocuğa ilaç vermeye kalkıyorsunuz diye ağzımı bir açtım. hay ben sizin gibi doktorun diyerek olaya giriş yaptım nasıl çıktığımı siz tahmin edin.
çok sinirlendim gerçekten. pazartesi istanbulda biryere gideceğim. inşallah beni anlayan ve durumu çözecek birine denk gelirim kızlar....

cnm çok geçmş olsun..

çok üzüldüm...

inşallah kötü bir durum yoktur..

sırdan birşeydir..

sende raht edrsin..

ama ne olursa olsun bu zmanda en az 2 yada 3 doktor görmelii diye düşünüyorum..

doktorlar çok korkutucu oldular çünküü...

Canım merhaba hoşgeldin...
özletiyorsun kendini daha sık gel olurmu...
Oğluna da çok geçmiş olsun canım bu dişler mahvediyor bu çocukları ya...Biran evvel çıakrlar inş..

Selvacım merhabalar...
Ahhh yerim ben o İlkeciği annesi çok tatlı yaa maaşallah...
Bizde sizi öpüyoruz...

Baharcım selam...
Geçmiş olsun bu arada inş.önemli birşey değildir de bir an önce geçer gözünüz...
İnsan doktorlardan daha kesin net şeyler bekliyor değilmi...Yani o kadar okumuşsun insanlara güvenilirlik vermesi lazım bir annenin bilgisinden fazla olsun sonuçta...İnş.p.tesi günü daha güzel bir doktorla karşılarşırsınız canım...

Bu arada herkese merhabalar....
Ben işteyim çalışıyorum maalesef..
Özge yi anneannesine bıraktık..K.validem görümceme gitti dün gece...
Bu haftasonuda yalnızız sanırım:)))
havada bir soğuk kar yağıyor burada...
Aman çok dikkatli olmak lazım ödüm kopuyor...

Dün Özge ye bir pantolonla bir sweet aldım kanz dan %50 indirim varmış...
İhtiyacı olanlar bir baksın derim...
Herkese güzeeel bir haftasonu diliyorumm vee öpüyoruzz sizlerii...

Baharcim gecmis olsun cnm.
İstanbula gideceksen kesinlikle kuledibine gidin.Edirnede bir goz dr u Beraya 6 numara hipermetrop tanisi koyup gozluk vermisti.bunun uzerine kuledibine goturduk teshisin yalnis konuldugunu cocukta hicbir sorun olmadigini solemislerdi.
İns tez zamanda sifa bulur pasamiz

Bu arada herkese selam olsun :)

Beni merak eden,benim icin dualar eden tum guzelliklerime tsk ediyorum cok tatlisiniz.
Cok sukur kazasiz sorunsuz yeni eve gectim.pzt ye kadarda evin icini hallederim ins.Salida ist a donmeyi kizima kavusmayi istiyorum nasipse.Burda hava buuzzzzzzzzz -4 derece su anda.
Efim Allah kolaylik versin cnm sana ben Beray yokken bile cok zorlandim tasinmada,sen hem hailesin hemde zeynepte var.İsin cok zor ( Keske ist da otursam valla yardima gelirdim.
Bu arada Hasta olan bebislere acil sifa diliyorum.

kızlar ben bir tane daha çocuk istiyorum ama cesaret edemiyorum sizce nasıl bir fikir evdeyim vede ikisi birlikde büyürdiye düşünüyorum birde spral takılı çıkartması zor bir işlemmi birde adetlimi olmak lazım beni bu aralar kanamalarım adetim bittigi halde salı günü gidecegim çıkartırlarmı acaba başından geçenler fikir vere bilirmi ?:26::26::26::26:

Selam kızlar nasılsınız,

Biz iyiyiz havalar soğudu eve tıkıldık. Alışveriş merkezlerinde geziyoruz ama oralarda mikrop yuvası fazla çıkmak istemiyoruz .

Benim bıdık bizim odada park yatağında yatıyor ama hala emdiğinden gece uyanınca yanıma alıyorum. Birlikte yatıyoruz koyun koyuna. Şimdilik halimden çok memnunum alışır filan diyorlar ama zaten bir kez uyandı mı yatağına gitmiyor. Şimdilik bu şekilde yatıyoruz. Kendi odası var şıkır şıkır hem de ama orda 1-2 kez denedim uyumadı. Ben de gece koyamam heralde uyanır da duymam diye gerçi dibimizde odası ama ne biliyim. Kendi odasına geçirirken zorlanıcam sanırım kızlar, yani o istemiyor zaten ama ben hiç istemiyorum :) Aynı odada olalım işte ne güzel :)

Günaydın
Herkess nerdeee?
Hacerim evini taşımışsın geçmiş olsun
İnşallah kolayca yerleştirirsin kızına kavuşursun tez zamanda.
Ayy hafta sonu hep aklımdaydınız,Beraycık napar annesinden ayrı,Hacer nasıl dayanır dedim
ama tabi bu durumda sizin için en hayırlısı buydu,
ama ben bile burdan halinize dayanamıyorum
Senin nasıl özlediğini düşünemiyorum bile.

Bu arada senin donu almak için cuma günü çarşı trafiğine girmek zorunda kaldım,
Bi cesaret geldi
Hadi dedim ertelemeyeyim arabayla gireyim ne olacak,
Ama eşim duysa bi kırmızı don için girdiğim atraksiyonları,
Allahtan çok yoğun değildi trafik
park yeri bulamadım sadece biraz dolandım,
Sonunda siparişimi de getirmişler
bu akşam iş çıkışı gönderiyorum inşallah sonunda.
Umarım yeni yıl gelmeden ulaşır elinize,
Biraz geç kaldım ama baştan anlatmıştım kusura

kızlarrr... günaydın...

baharıımm.. iyi haberlerini beklioruz cnmm..

hacerimm.. birde burdan söyleyimmm güle güle sağlıkla otur yeni evinde..

kuzzeynepp... sende taşınmışsındırr... sanada allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..

efim... canım arkadaşım.. umarım.. yavaştan halledebiliyorsundur... rabbim seninle olsun...

lucckkyy.... kuzu aç faceni artık yeterr işlere verdiğin kendi... özledik ihmal etme bizi...

tubisss... günaydınnn oyaa gözlü arkadaşım...

misss... demek şehir trafinede daldın helal olsun arkadaşım..

mylinee....tasarımcı bıdığımızla neler yapıorsun bakalım.. ama sen çok takılma.. yakalanma patronlara

umutluuu... gene okulu krıyorsun.. yoksun yoklamadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…