günaydın esmacımm
geçen haftayı unutturacak güzel bir hafta diliyorum
kızlarrr... günaydın...
baharıımm.. iyi haberlerini beklioruz cnmm..
hacerimm.. birde burdan söyleyimmm güle güle sağlıkla otur yeni evinde..
kuzzeynepp... sende taşınmışsındırr... sanada allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..
efim... canım arkadaşım.. umarım.. yavaştan halledebiliyorsundur... rabbim seninle olsun...
lucckkyy.... kuzu aç faceni artık yeterr işlere verdiğin kendi... özledik ihmal etme bizi...
tubisss... günaydınnn oyaa gözlü arkadaşım...
misss... demek şehir trafinede daldın helal olsun arkadaşım..
mylinee....tasarımcı bıdığımızla neler yapıorsun bakalım.. ama sen çok takılma.. yakalanma patronlara
umutluuu... gene okulu krıyorsun.. yoksun yoklamadaa
esmacım ben arad gelip kontrol ediyorum :)
bahar geçmiş olsun kuzeyedikkat edin her doktorun dedigine inanmayın.
tubiş merb mis mrb.
bizimde cmrt. günü 3 saat süren hastane acil olayımız oldu. devlet hastanesine gidelim dedik bu sefer az ateşi vardı kızımın. diştendir diye düşündük kulaksa geç kalmayalım içimiz rahat olsun diye hast. gittik acilde ateşi 37.5 falan çıktı adama ben 39 yazıyorum dedi bakmıyorlarmış yoksa nitekim dr. bakmadı ateşini önemsemedi ve başkada bişiy demedi ben anlatmaya çalışıyorum iki gündür inip çıkıyor diye. diş zamanında olur böyle şeyler diyor. ee çocuk kulağını gösteriyor bana dedim. adam bakmadı kulağına ya KBB a gideecekmişi. bizi başka hastaneye gönderdi. gzklı. ya.
bizde gititik paramızı bayıldık özele gittik. teferruattlı birşekilde muayenemizi olduk nitekm boğazı kızarmış. yavrucağın. antibiyotiğimizi aldık her zamanki gibi geldik evimize kulağında da bişiy yokmuş şükür alttan ve üsttende dişlerimiz geliyor kaçtane bilmiyorum sıpa baktırmıyor.
gece gini kustuk komple değiştik üstümüzü nevresimlerimizi :))
yinede güzal bir haftasonu idi. güzel vakit geçirdik.
bütün bebişleri öparim.HŞKL.
çok geçmiş olsun canımesmacım ben arad gelip kontrol ediyorum :)
bahar geçmiş olsun kuzeyedikkat edin her doktorun dedigine inanmayın.
tubiş merb mis mrb.
bizimde cmrt. günü 3 saat süren hastane acil olayımız oldu. devlet hastanesine gidelim dedik bu sefer az ateşi vardı kızımın. diştendir diye düşündük kulaksa geç kalmayalım içimiz rahat olsun diye hast. gittik acilde ateşi 37.5 falan çıktı adama ben 39 yazıyorum dedi bakmıyorlarmış yoksa nitekim dr. bakmadı ateşini önemsemedi ve başkada bişiy demedi ben anlatmaya çalışıyorum iki gündür inip çıkıyor diye. diş zamanında olur böyle şeyler diyor. ee çocuk kulağını gösteriyor bana dedim. adam bakmadı kulağına ya KBB a gideecekmişi. bizi başka hastaneye gönderdi. gzklı. ya.
bizde gititik paramızı bayıldık özele gittik. teferruattlı birşekilde muayenemizi olduk nitekm boğazı kızarmış. yavrucağın. antibiyotiğimizi aldık her zamanki gibi geldik evimize kulağında da bişiy yokmuş şükür alttan ve üsttende dişlerimiz geliyor kaçtane bilmiyorum sıpa baktırmıyor.
gece gini kustuk komple değiştik üstümüzü nevresimlerimizi :))
yinede güzal bir haftasonu idi. güzel vakit geçirdik.
bütün bebişleri öparim.HŞKL.
geçmiş olsun canım..
aman dikkat et bebişeee
metin ereninde tozlu havadan bile hemen boğzaı kızarıyorr..
ve öyle bir kusuyorki ilaç verdikten sonra yatak yorgan kalmıyorr...
çok geçmiş olsun canım
doğada kulağını resman parçalarcasına kaşıyoo
ama dişten olduğuna eminim her diş çıkarışında bu şekilde oluyor
merhabalar
hasta bebişlere geçmiş olsun
ben çooook uykusuzum
oğlum iyice memeye düştü
sabaha emmek istiyor boş boş
emzik niyetine
offffffff kesmek de istemiyorum çok mutlu oluyor emerken
ama ben bitiyorum
şu gece çayını deneyeceğim
önceden vermiştim
benim tosbaya ters etki etti:)
uyumadı yaaaaaaaaa
yememiz zor uykumuz zor offffffff
ama neden bilmiyorum bu tempoya alışmışken bir tane daha istiyırum:)))))))
merhabalar
ben çooook uykusuzum
oğlum iyice memeye düştü
emzik niyetine
ama ben bitiyorum
önceden vermiştim
uyumadı yaaaaaaaaa
çalışıyorsan çok zor oluyordur senin için allah kolaylık versin bizimki unuttu artık iyice ama arada elini thsörtümden sokup yokluyor :)
Canım hoşgeldinn...
Allah yardımcın olsun...
Maalesef bizde aynıyız...Bütün gece memede durup uyusun istiyor.
Özellikle h.sonları daha da berbat oluyor...
Sürekli memede durmak istiyor....
İkinci çocuğu gözüm yemiyor benim ya...Çok istiyorum ama çalışırken çocuk büyütmek gerçekten zor...
Onun için heralde...herşeyin hayırlısı..Allah gönlüne göre versin inş..seninde canım...
Canlarim selam:)
Sizleri seviyorum bugun son kalan isletimi halledip yarin nasipse kizima kavusuyorum
Turksat digiturk beko servisi geldi bi servis daha gelecrk sonrasinda isim bitmis olucak:))))
Birazdan kendime kahve molasi vericem hade bana gelin
Bu arada kizlar 51 kiloya dusmusum hizla kilo veriyorum anlamadim bu isten
sağolun arkadaşlar
papatyacım bizim haftasonları da haftaiçleri aynı
artık bazen sinirden alıp yatağa fırlatasım geliyor
sanki birisi memeyi kaçırcak bir kapışı var o arada gözüme bakıyor sen misin vermeyen der gibi
memeden ayırdığım ana yaygara kopuyor meeeemeeeeeee diye
bilmiyorum ne yapacağım
okul bir taraftan uykusuzluk bir taraftan
Yaa Tosdik ben de aynıyımmerhabalar
ben çooook uykusuzum
oğlum iyice memeye düştü
emzik niyetine
ama ben bitiyorum
önceden vermiştim
uyumadı yaaaaaaaaa
Aaa ne güzel Bursaya kar yağmış.Merhabalarrr...
Güzelll sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum kızlar....
Öpüyorum herkesiii...
Bizde güzel sakin bir h.sonu geçirdik..
Çok güzell kar yağdı heryer bembeyaz oldu...Ama çabucak eridi devamı gelmeyince...
özge ile camdan izledik çok hoşuna gitti kaa anne kaa diyor
Dışarıya çıkmadık havada çok soğuk diye...Alışveriş merkezine de gitmek istemedik kuru gürültü oluyor özge de çığrından çıkıyor a.v.m de diye...Dinlenmiş olduk...
Hacercimm güle güle oturun tekrardan...En kısa zamanda kızına da kavuşman dileğimle inş..
Myline canım size de çok geçmişler olsun...
Sen de çok zayıfladın hatunCanlarim selam:)
Sizleri seviyorum bugun son kalan isletimi halledip yarin nasipse kizima kavusuyorum
Turksat digiturk beko servisi geldi bi servis daha gelecrk sonrasinda isim bitmis olucak:))))
Aynen aynen canım.sağolun arkadaşlar
papatyacım bizim haftasonları da haftaiçleri aynı
artık bazen sinirden alıp yatağa fırlatasım geliyor
sanki birisi memeyi kaçırcak bir kapışı var o arada gözüme bakıyor sen misin vermeyen der gibi
memeden ayırdığım ana yaygara kopuyor meeeemeeeeeee diye
bilmiyorum ne yapacağım
okul bir taraftan uykusuzluk bir taraftan
Dukan diyeti falan dikkat et kendine canım yaaSelam güzel anneler,
Kaynatıyorsunuz yine ve ben bundan eksik kalıyorum maleseef(
Arada geçmişe bakmaya calışıyorum ama hep yarım yamalak....Hasta bebişlerimiz var sanırım..geçmişler olsun..Tam hastalık havaları amann dikkat bol bol C vitamini......
Hacerimmmmmmm taşınıyormussun yavrum,kolay gelsin..Allah güç-kuvvet verrsin...
Bahar ,Kuzeyime nolduuu ,nazarlara mı geldi boncuk gözler?Doktor'a gittin sanırım bugün,haber ver....
esma,selva,papatyaa,misss,tubişşşşş kocaman öperim kızlar.sizlerede laf atmadan edemedim..unuttuğum arkadaşlarım varsa affolaa
Kızlar bu arada biliyorsunuz Dukan diyeti yapcam dedim..Yaptım veeeeeee 2 günde 1,5 kilo vererek,kendimle beraber herkesi şok ettim :))))))))))))enteresan bir diyet ...5 günde fazla yapmıyor hemen ikinci aşamasına geçiyorsun...fakat ben yapmadım...Boğazımın derdine düştüm yine..tek sıkıcı yönü kepek dahi bile olsa ekmeğin olmayısı....
Neyse şimdilik böyle mutluyum :)))))) yaza doğru kısmetse..
Bu arada facebook sayfamı kapattım kızlar....Çok sıkıldıgımı ve fazla vaktimi aldıgını düşünüerek noktayı koydum..Sanki daha çok iş yaptım bugün :))))))) ve sanki daha bir rahatım
Oğluş biraz ateşli 38,5 -38 lerde ateşi..Dişi çok fazla şiş...Sanıyorum dişten kaynaklı..Çünkü aksırık,tıksırık,halsizlik hiçbişey yok...İzliycem bakalım.Calpollerle ve C vitaminiyle idare ediyorum....
Şimdilik benden bu kadar az giriyorum diye beni unutmayınnnnnn ......hanımefendi çizgimden çıkartmayın beni :))))))))))
Çoooookkk öptüm hepinizi...
günaydın kızlar...
dün akşam kuzeyi doktora götürdüm ama bir sonuç elde edemedim. hastanede doktor ile kavga ettim. şikayetimi anlatıyorum adama, boş boş suratıma bakıyor. çocuğun gözüne ışıkla bakmaya çalışıyor e kuzeyde baktırmıyor tabi. diyorum ki ışıkla bakmanıza gerek yok ilk etapta dıştanda görünüyor göz kapağına çıplak gözle baksanız görebilirsiniz. bununla daha iyi görmek istiyorum diyor. yahu dedim bırak iyi görmeyi falan normal olarak görsen yetecek bana. üstün körü baktı doktor birşey yok dedi. yani yoldan birini çevirsem çocuğun gözüne bak desem daha dikkatli bakardı. hal böyle olunca benim sinirler tavan yaptı tabi. birde birşey yok kist olmuş olabilir arpacık çıktıysa daha evvel yer yapmış olabilir falan dedi. bende daha önce arpacık falan çıkmadı çıksa farkederim herelde dedim. yok farketmemişsindir diyor. sabır çektim sustum. e dedim göz kendiliğinden kapanıp açılıyor bu neden diyorum böyle birşey tıpta yok diyor. en sonunda bakışlarımdan anladı daha evvel doktora gittiniz mi diye sordu hayır dedim. gidecek gibi duruyorsunuz dedi. evet dedim hiç tatmin edici cevap vermiyorsun. dediğiniz gibi birşey olmayabilir belki ama bunu açıklama şekliniz çok sıradan. boşuna buraya kadar geldim sizin gibi hekimler oldukça çok insan da ziyan olur dedim. sonra geri dönüş yaptı. belkide alerjik bir durumdur dedi. istersen damla vereyim. kusura bakmayın ama benim anlattıklarımın alerjik birşey olabilir sonucuna nasıl vardınız anlamadım dedim. ben bir anne olarak sizden daha net konuşuyorum siz belkilerle çocuğa ilaç vermeye kalkıyorsunuz diye ağzımı bir açtım. hay ben sizin gibi doktorun diyerek olaya giriş yaptım nasıl çıktığımı siz tahmin edin.
çok sinirlendim gerçekten. pazartesi istanbulda biryere gideceğim. inşallah beni anlayan ve durumu çözecek birine denk gelirim kızlar....
Canlarim selam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?