2010 Temmuz Anneleri : )

baharın numarasını bilen varsa acil bana özelden atabilirmi please kargo yanlış gitmiş, ben ismi yanlış yazmışım.... yanlış isim doğru adres ve ama nasıl böyle bişiy oldu anlamadım çok acil kızlar bekliyorum.

yada baharr hemen bana ulaş lütfen tel. özelden atıyorum sana.

ne beceriksizim ya..

canlarım merhaba...

bu sabah aldım kuzeyi doktora götürdüm genel kontrol de yaptılar. sorun yok mühim birşey değilmiş.

içim rahatladı....

bu arada hacerim ev hediyeni alıp kahveye geliyorum orta olsun kahvem lütfen.

myline canım telefonda heyecen yaptım bir anda direkt konuya daldım. nasılsın bile demedim kusura bakma. komşumdaymış hediyem eve dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. çok merak ettim hediyemi. selvanın da hediyesini yarın halledeceğim inşallah.

hasta bebklerimizede geçmiş olsun diyorum insan kendini kahrediyor çocuklar hasta olunca. allah şifa versin hepsine.

Amin kuzuuuuummmmm...

Burayi gercekten bosluyosun surekli facetesin,devamsizliktan velini cagircaz

Canim tsk ederim valla ben bile inanamadim kendime cumadan beri gece yarilarina kadar ugrastim,esimde sagolsun cok yardim etti sukur rahatladim

Aaaaaa ask olsun baharim ne hediyesi,cik gel valla super olur benim icimdetekrar gozun aydin canim pasami op yerime

asıl ben kalıcam devamsızlıktan valla hatta kaldım bence:).. var mı beni unutan diye sormaya korkuyorum çünkü hatırlayan yoktur eminim. ama hep girip okuyorum da bi bişeyler yazamıyorum. benim kız çok yaramaz oldu valla ama o yaramazlıkla ben nasıl hala kilolarımı veremiyorum anlamıyorum.
moralim çok bozuk zaten şu veremediğim kilolarım yüzünden. gelen bi laf ediyor, giden iki laf ediyor durumlarındayım yani.... bende artık -vede çok şükür ki- diyete başladım. sabah çok az ekmekle hafif bir kahvaltı, öğlen 3 tane kepekli bisküvi, akşamda bir tabak brokoli haşlaması yedim. arada da meyve. şu an midem kazınıyor ki aşkına:))) bir girsem mutfağa talan edecem, o yüzden o tarafa hiç bakmadan geçiyorum. bakalım 1 hafta sonra kaç olacağım. tabi böyle yemeğe devam edebilirsem.
bunun dışında bizde bişey yok çok şükür. beni hatırlayan hatırlamayan herkesleri öperim.:))

günaydın kızlar...

12 de uydum.. çok uykusum hiç uyumamış gibi...

çok halsiz kalıyorum ben ya neden öylee...

hediyeler verilior...

geçen yılki gibi.. fotolayın kızlar.. bizlerde görelim

günaydın kızlar...
kuzeyciğin iyi olmasına çok sevindim canım
gözünün şişliği indi mi peki?
Hehehehehe

Bisi solimi tubisim senin o gozlerin varya masallah subanallah herseye bedel, keske kilom olsaydida gozlerim renkli olsaydi valla cok mutlu olurdum
sağol hacerim benimm sende çok güzelsin
ayrıca maşallah işler bitmiş rakı-balıkla yorgunluk atılmış :)
afiyet olsun ohhh
günaydın kızlar...

12 de uydum.. çok uykusum hiç uyumamış gibi...

çok halsiz kalıyorum ben ya neden öylee...

hediyeler verilior...

geçen yılki gibi.. fotolayın kızlar.. bizlerde görelim

günaydın esmacım..
ya havalar çok fena ondan olabilir bende sabah kalkmakta
çok zorlanıyorum.
dinlemiyorsun belki de..

ayrıca bende hediyeleri merak ediyorum :)
yarın koyarım ben hacerimin gönderdiği hediyeyi :112:

günaydın esm_ckr,
papatya16,
tubisss

canım ne demek valla ben heyecen yaptım asıl:) önemli olan problemin çözülmüş olması. çok güzel bir ses tonun var bu arada söylemeden geçemeyeceeğim.
ayrıca bende tel. kapattıktan sonra kendime dedim ne kadar kabayım kuzeyi sormadım. gözü ile ilgili ne oldu diye kalb kalbe karşıdır derrler.

hasta olan bütün bebeklere acil şifalar diliyorum. bizim hala ateşimiz düzene girmedi malesef.
dişler çok fena zorluyorlar.
bişiyde yemiyor. ve çok huzursuz. gece saat başı ayaktaydım yine.

Son düzenleme:
Günaydınlar olsunnn...
Bu sabah benimde çook uykum varr...
Akşam işten 21:30 da çıktım sonra da eşim annemle özge yi alıp teyzeme gitmişti..
İştende oraya gittim...Tabi eve gidene kadar 23:30 oldu saat çocukta huysuzlaştı...
Yolda giderken emerek uyudu tabiki...Hemen dua ediyorum allahım ne olur uyanmasın diye..
genelde eve kadar taşırım kucağımda tam yatağına yatırırm bu uyanır işte ozaman delleniyorum...
Çok şükür ki uyunmadı dün biraz mahmurluk varmış üzerinde uyumamışta çok birde kusmuşşş...
Üşüttüm mü çocuğu naptım...Yazık annem silmiş kustuğu yeri ama öyle böyle değil yani...
Eve gidince ben tekrar kusuk sildim iyice temizlensin koku çıksın diye..
Tabi saat 12 yi geçti bu arada ben leyla gibi zaten işten dolayı yorgunum...Ben yattım özge uyandıı:)))
Emzirdim yanıma aldım bütün gece öyle idare ettik neyse ama bende mide ağrısından öldümmm...
Akşam işte birşeyler yedimm yağlı geldi heralde ben alışık değilim sevmem yağlı yemekleri o dokundu heralde....
Eee durum böyle olunca uykusuzlukta kaçınılmaz oluyor....
Ne çok anlattım yahu....

Günaydınn Esmacım,Tubişim ve mylinecım....

Bu çocuklar büyüyene kadar biz böylee şikayetlere devam edeceğiz sanırım...
Bünye kaldırmıyor biryerden sonra...

Baharcım sizede çok geçmişler olsun çok sevindim önemli birşey olmadığına...

günaydın canım..
doğada da hafif hafif ateşlerle devam ediyoruz
2. köpek dişide gelmiş çok mutlu oldum geriye kaldı 2 köpek dişi daha :)
sen kreş işini ne yaptın canım bi ara görümcenin bakma durumu falan vardı ya halledebildin mi?
papatyacım sana hayranım inann
bu kadar yoğun çalış, K.V. , ev işleri, özgecik hala emiyor uykusuz geceler
ben bu kadarını zor kaldırırdım
elbetteki yorgunsundur yine iyi dayanıyorsun maşallah sana

Hehehe bomba gibiyim raki balik iyi geldi tubisim

Teşekkür ederim canım ...
Ya mecburenn böyle olmak zorunda oluyorsun...
Biz yanlız yaşamıyoruz k.validem var ee çocuğuma bakıyor allah razı olsun onu memnun etmem lazım...
Evv temizlenmeden olmuyor...Eee canımızda gezmek istiyor arada tabiii...
Ama bunların hepsi çocuk olmadan önce daha kolaydı şimdi işler değişti çocuğun sorumluluğu çok farklı...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...

Hehehe bomba gibiyim raki balik iyi geldi tubisim
iyi gelmez mi canım yarasıınn
ist.a yolculuk ne zaman?
amin canım. haklısın herşeye yetişmeye çalışıyoruz
ama senin sorumlukların biraz daha fazla allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…