günaydın kızlar...
12 de uydum.. çok uykusum hiç uyumamış gibi...
çok halsiz kalıyorum ben ya neden öylee...
hediyeler verilior...
geçen yılki gibi.. fotolayın kızlar.. bizlerde görelim
birikim canım tek bir günün yorgunluğu değil bu. uzun süre aynı tempoda olunca pide bitiyor tabi.
günaydın kızlar...
kuzeyciğin iyi olmasına çok sevindim canım
gözünün şişliği indi mi peki?
daha inmedi canım damlalar verdi doktor onu kullanıyorum şu an için inşallah iner.
günaydın esm_ckr,
papatya16,
tubisss
canım ne demek valla ben heyecen yaptım asıl:) önemli olan problemin çözülmüş olması. çok güzel bir ses tonun var bu arada söylemeden geçemeyeceeğim.
ayrıca bende tel. kapattıktan sonra kendime dedim ne kadar kabayım kuzeyi sormadım. gözü ile ilgili ne oldu diyekalb kalbe karşıdır derrler.
hasta olan bütün bebeklere acil şifalar diliyorum. bizim hala ateşimiz düzene girmedi malesef.
dişler çok fena zorluyorlar.
bişiyde yemiyor. ve çok huzursuz. gece saat başı ayaktaydım yine.
ikimizde hediye işine odaklandığımız için herelde nasılsın bile demedik. bu arada hediyemi gece teslim aldım komşudan açmış salaklar sinirlendim.
çok ama çok teşekkür ederim gerçekten çok hoş bir kombin öğlen kuzuyu yıkayıp giydirip fotolayıp ekleyeceğim buraya. yazdığın not için ve kendi hediyem için de çok teşekkür ederim.
bu arada bizde saat başı ayaktayız. ne oluyor anlamıyorum bizim diş de gelecek gibi değil. çünkü birer tane azımız çıktı biizm.
Günaydınlar olsunnn...
Bu sabah benimde çook uykum varr...
Akşam işten 21:30 da çıktım sonra da eşim annemle özge yi alıp teyzeme gitmişti..
İştende oraya gittim...Tabi eve gidene kadar 23:30 oldu saat çocukta huysuzlaştı...
Yolda giderken emerek uyudu tabiki...Hemen dua ediyorum allahım ne olur uyanmasın diye..
genelde eve kadar taşırım kucağımda tam yatağına yatırırm bu uyanır işte ozaman delleniyorum...
Çok şükür ki uyunmadı dün biraz mahmurluk varmış üzerinde uyumamışta çok birde kusmuşşş...
Üşüttüm mü çocuğu naptım...Yazık annem silmiş kustuğu yeri ama öyle böyle değil yani...
Eve gidince ben tekrar kusuk sildim iyice temizlensin koku çıksın diye..
Tabi saat 12 yi geçti bu arada ben leyla gibi zaten işten dolayı yorgunum...Ben yattım özge uyandıı:)))
Emzirdim yanıma aldım bütün gece öyle idare ettik neyse ama bende mide ağrısından öldümmm...
Akşam işte birşeyler yedimm yağlı geldi heralde ben alışık değilim sevmem yağlı yemekleri o dokundu heralde....
Eee durum böyle olunca uykusuzlukta kaçınılmaz oluyor....
Ne çok anlattım yahu....
canım şu özgecik seni çok yoruyor. her gün bir hadise allah yardımcın olsun. şu kusma huyu kuzeyde de var bazen kendini zorla öğürtüyor. heryer batıyor birsürü çamaşır. deli oluyorum ama yapacak birşey yok. bu arada sanada geçmiş olsun.
Günaydınn Esmacım,Tubişim ve mylinecım....
Bu çocuklar büyüyene kadar biz böylee şikayetlere devam edeceğiz sanırım...
Bünye kaldırmıyor biryerden sonra...
Baharcım sizede çok geçmişler olsun çok sevindim önemli birşey olmadığına...
çok sağol canım benimde içime su serpildi.
Son düzenleme: