2010 Temmuz Anneleri : )

yok canım doğru anladım ama yanlış anlattım galiba.

dün o kadar kv saydırdık ettik bugünde annen benzer şey yapmış dedim.

annene hava soğukta özgeye değil mi demek istedim.

Hımm pardon ozaman tatlım...
İŞte bende ondan alındım anneme...
Hep bizi düşünür aslında ama neden böyle davrandığını anlamadım..

İnş.canım geçicek bu günlerimizde...
Sağlık olsun yeter ki..
Arnica bora nasıl peki torbalı mı ıslak mı...

bwn çok uzağım ama bende gelmek isterim yawwww....

offf kendimi yine yalnız hissediyorum galiba............

Baharcım seni de beklerim canım...
Sadece rüyalarda buluşacak değiliz heralde..

Herkese günaydın kızlar...
Dün internetten daha önce bahsettiğim Samsung marka çamaşır makinasını sipariş etmiştim..
Akşam saat 20.00'de getirdiler.. Kapıda elden ödemek istemiştim kabul de ettiler..
Sabah da servis gelip açtı... Şaştım kaldım.. Ayrıca önceki makinamı da k.v. ye götürdüler..
24 saat dolmadan makinam kuruldu..
Aksine hiç de çamaşır yok sepette.. Kurutma kısmını denemek için sanırım biraz beklemem gerekecek..
Neyse canım önemli değil.. Ayrıca 80 TL'ye su borusuna filtre taktırdım..
Garantisi 3 yıldı, 80 TL ödedim 7 yıla çıkardılar..
Hadi bakalım hayırlısı.. Şu çamaşır kurutma derdinden beni kurtarırsa gözüm gibi bakarım kerataya..
Herkse kolay gelsin...

Kızlar ben elektrik süpürgesi olarak Fakir Prestige Duo kullanıyorum çok da memnunum..
Hem su haznesine hem de torbasına tozları çekebilme özelliği var.. Tavsiye ederim..
4 senedir bana mısın demedi...

Selam güzel arkadaşlarım...
Nasılsınız?
Beni unuttunuz mu yoksammmm?
Şöle bir geçmişe bakıp geliyorruummmmm

Gunaydin kizlar

Papatyam evde k.v varya belki annen rahat edemez diye gelmek istememistir yada halsizdir annen.takma kafana cnm
Esmacimmmm nbr canimmmmmmm
Baharim bizde peteklerin havasini tornavidayla aliyoruz cok basit.sebulun anlattigi gibi deneyebilirsin canim

Benimde moralim bozuldu.esim evde yalniz kalmami istemiyi seve seve aksam ist.a gidiyorum kamyon soforleri bile bizim kadar yol yapmamistir kesin.pufffff daha valiz hazirlicam.

kızlar oğluşum aşıdan gelmiş

ateş yapabilir demiş ama..

hacerimm can kuşum.. nasılsın..

lucckkyy hoşgelmişsen..

Son düzenleme:
Papatyacım,Allah kolaylık versin arkadaşım..İşin gerçektenn zor..İnsan idare etmek dünyanın en zor işi...Annenin yaptıgınada çook takılma canım..arada frekanslar oynuyor,olabiliyor böyle şeyler...Mesela benimde annem gelicekti sömestir için"soğuk gelemem" dedi :)))))) varsın desin napıyım yani...evlerimiz kaloriferli halbuki....Ama şeker hastası,bide geçen yıl buraya gelirken havaalanında tam 8 saat rötarlı geldi kar-kış oldugu için o yüzden hiç ısrarcı olmadım...canı sağolsun...ama içlenmedim mi??içlendim tabiki...

Baharım ara ara takip etmeye çalışıyorum yeni kararlar alman beni mutlu etti...Sen kendine kıymet göstereceksin ki elalem(eşinde dahil) kıymetini bilsin..Bu işler böyle..
Hacer,sende en iyisini yapmıssın.hayatta oturma odasına tıkılmam bende...Hep salondayız...ya da evin heryanındayız diyim...Bende daha geçen yıla kadar misafir bardak-tabak çanaklarını raflarda saklıyordum..."heyyyt beee yeter misafir benden kıymetli mi "diyip son 1 senedir elime ne gelirse kullanıyorum vallaa...hiç de umrumdeğil...
Miss seni verdiğin karardann tebrik etmek isterim,en güzelini yapıyorsun...Bu yaraamazlar artık yavaş yavaş bizleri kullanmaya başlıyorlar...Bende senin taktiğindeyim son 1-2 aydır.Tabi babaanneler vs..gelince pek uygulayamıyorsunn ama elimden geldiğince disiplin vermeye çalışyıorum.tabi bu 2 yaşına gelince daha da aktif olcaktır elbet...
Selvacım ne zamandır aklımdasın arıycamm seni kuzum....İlke kuş iyidir umarım...Dişli olsun kuzum dişli ezdirmesin kendini kimseye...Benimm oğlan biraz pısırık gidiyor şu sıralar..Bir başkasının oyuncagıyla ilgilendiğinde oyuncağın sahibi gelince hemenn bırakıp veriyor...Ya da arkadaşının annesi kızsın hemenn gidip öpüyor arkadaşını ,üzülüyor..O kadar duygusal ki anlatamam....Babasıda bende çok duygusal inssanlarız ,herşeye ağlarız..sevincimizde ,üzüntümüzde.sanırım başka bir şansı yoktu kuzumun...
Esmacım sen nasılsın?
Tubiş,efim unutmak istemiyorum kimseyi ama arada kaynıyor...hepinizi özledim...
Efimcimm hamilelik iyi gidiyor sanrım allah kolaylık versin sana...taşınma falan oldu...Bir türlü yazamadım..Güle güle oturun...

canım biizm petekler tornavida ile yapılacak iş değil. küçük anahtarları var onlarla oluyor sadece. bende ki anahtarda büyük geliyor.

neyse bende üç gibi çıkacağım zaten istanbula yine. eşim hafta sonu dönecek ben kalacağım görümcemin nikahı var eşim vekaleti bana verdi. bu arada eşim yaptırsın petekleri...

haydi hacerim valiz hazırlamaya....

Neyseki ist a gidiyosun bosver siz usumeyinde esin usurse ususun
Sizede iyi yolculuklar fistuk

Bahar'ım ve Hacer'im Allah kolaylık versin canlarım..
Valla çocukla zor oluyordur...

Luckyyy'cim teşekkürlerimi sunarım iyi dileklerin için..
Hamilelik iyi gidiyor, ne diyeyim, koça boynuzu ağır gelmez misali alıştım sanırım..
Ama gece sağa sola dönerken vinç lazım adeta.. Çok zorlanıyorum..
Neyse ki az kaldı.. Bahara bütün umutlarım yeşerecek veya daha dibe vuracağım
Bakalım nasıl olacak iki kız evlat ve ben...
Onları çok seviyorum amaaaaaaa

Kızlar ben çıkıyorum ve herkesi öpüyorum..
Evimi toparlayayım biraz..
Herkese kolay gelsin.....

lucckkyy hoşgelmişsen..

Geçmiş olsun canım ..bizimde yarın aşımız var..
hoşbulduk bu arada :))

Allah kurtarsın canım...İki kız evlat şimdi nasıl olur bilmem ama 5-6 sene sonra çoook keyifli olacağına eminim..Yeterki Allah sağlık versin evlatlarımıza...

Canım evet 4. bebeğim..
İsim olarak Kerem Yekta düşünüyorum sizce nasıl kızlar?
Devlette çalışıyıorum..
yöneticiyim..
Biraz zorlanıyorum bu yüzden..

İnşalah Rabbim isteyen herkese verir..
Canım inan kimsem yok..
Kızıma bakıcı bakıyor
3 yaşındakine kreş
6 yaşındaki okulda..
Karnımdakine ben..
Rabbim yardıımcım

Hacer hanımmm,Bahar hanımmmmmmmmmmmm benn de burdayım bilmem anlatabildim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
küscem ama haaaaaaaaaa

herkesi burada görmek ne güzelll
iyi ki biraz işim vardı herkes kaynatmış dünden beri oku oku bitmedi
ve de aklımdan bi çok şey gitti :)

hacerim baharcım yollara düşünüyorsunuz demek yine
iyi yolculak iyi eğlenceler size
ama kış günü gerçekten kuzucuklarla zor oluyordur
esmacım bizde ateş yapmadı canım ateş
umarım metin erende hiç bişey anlamadan geçer gider
efim işler bitti sanırım hoş düşünceli yazılarını özlüyorduk
bu arada aldığın makina hem çamaşır yıkama hemde kurutma özelliği mi taşıyor
bende kurutma makinası çok istiyorum ama yerim yok
öyle bişeyse bende düşüneyim
ayrıcada güle güle kullan..
papatyacım annen kv.deyle rahat edemiyordur belki o da haklı
benim annemde pek istemezdi bu durumu doğrusu
o yüzden boşuna üzme tatlı canını
ayşebaharcım şimdi emzirmeyi bıraktırmaya çalışıyorsun ama
4.kuzunun gelmesine çok az zaman var. 3.kuzu kıskanmaz mı
(isimlerini bilmiyorum kusura bakma:))
daha memeyi unutamadan kardeş onun yerini almış gibi olacak belki kıskanır
zor bi dönem olacaktır canım senin için
allah kolaylık versin
luckyyy hoşgeldin canım
sebul,selva,sezen sizleride çok öpüyorum kızlar
miss artık yoksun demek 15 gün özleticen kendini...
umartım kimseyi atlamamışımdır seviyorum sizleri

kızlar bu arada biz bu ekolojik yaşama Kayınvalidemle taktık ya kafaya..
geçen bir bulaşık makinası deterjanı yapalım dedikte :)))))))))))))))
aboooooooooooowwwwwwwwwwwww rezil rüsva olduk yaaaa..
Kayınpeder ve eşimin dilinden kurtulamadık....bulaşıklar bir çıktı üstlerine yapışmış onbinlerce deterjan ve çıkmıyoooooooooooo.....Annemle girdik saatlerce yıkamakla uğraştık...Kv çok komikti yaaa "köpekler mıçsın bu tarife" dedi dedi durdu..hemm gözümüzden yaş gelene kadar güldük ,hem de çook yorulduk...neyse tarif üzerinde biraz daha araştırma yapmak lazım..kesin bişeyleri yanlış yaptık.....Eşimde habire söylenip duruyor" bu saatten sonra tozlarla uğraşıp başımıza kiimyager kesildiniz,korkarım ki evi patlatacaksınız" diyip durdu....yooo ama yooo yılmak yok :)))))))

canım o gülben ergenin gönderdiğin videolarını deli gibi izledim bende
çok hoşuma gitti teşekkürler
ama deneyemedim hiç birini biraz zaman lazım
ama durumunuzu tahmin edebiliyorum
doğrusu bende olsam çok eğlenirdim sizinle :)))

Canım rica ederim çok güzel bilgiler var ama deneme yanılma yöntemiyle ben bulcam kesin....
eevet müthiş eğlendik ama canımız çıktı tubişş yaaa...amann sakın deneme bulaşık mak.deterjanı olayını ...iyice araştırıp yazcam ben burda.
Ama denediğim bir şeyi paylaşmak isterim o da şu;

tıkanan lavabolarınız için sakın o kimyasal ve pahallı şeyleri kullanmayın..yapacağınız tek şey:bir fincan karbonatı dök tıkanan lavabona ,üstüne bir fincan elma sirkesi koy....foooşşşşşşşşş diye bir ses duycan zati :)))))))))) sonrada üzerlerine kaynamış su...oohhh mis gibi açılıyor valla hemde o kimyasal şeyleri solumak zorunda kalmassın canımcım.

lucckkyy hoşgelmişsen..
Ahh yerim ben onu..Geçmiş olsun annesi...
Bizde ateş yapmamıştı canım ama kolumuzda şişlik ve kızarıklık olmuştu...
İnş.her ikiside olmadan atlatır Metin Eren de annesi..

Teşekkürler canım..
Ya evet arada oluyor böyle işte onlarıda anlamaya çalışıyoruz...
Ama saolsun aradım bize gidiyormuşş sevindim..

Yine yolculuk var desene...
Bahar ve Hacercim sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum...
Kendinize ve bebişlere iyi bakınızz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…