yok canım doğru anladım ama yanlış anlattım galiba.
dün o kadar kv saydırdık ettik bugünde annen benzer şey yapmış dedim.
annene hava soğukta özgeye değil mi demek istedim.
papatya senin adına üzüldüm gerçekten, ama bu günlerde geçecek, annene de bişey dememek lazım,
yazık onlara da tam keyif yapıp dinleneceklerken torun bakıolar, gerçi isteyerek yapıolar diyolar hep torun baldan
tatlıdır die ama, bazen kaprisli olabiliyolar idare etmek lazımsen anneciğine gönül koyma , boşver..
bak yine de k.validen var şükret.. bu arada ben ''arnica bora'' kullanıyorum çok memnunum.
bwn çok uzağım ama bende gelmek isterim yawwww....
offf kendimi yine yalnız hissediyorum galiba............
İyiyim fistigim.berayin asisida 24 unde.bakalim nolcakkızlar oğluşum aşıdan gelmiş
ateş yapabilir demiş ama..
hacerimm can kuşum.. nasılsın..
lucckkyy hoşgelmişsen..
Gunaydin kizlar
Papatyam evde k.v varya belki annen rahat edemez diye gelmek istememistir yada halsizdir annen.takma kafana cnm
Esmacimmmm nbr canimmmmmmm
Baharim bizde peteklerin havasini tornavidayla aliyoruz cok basit.sebulun anlattigi gibi deneyebilirsin canim
Benimde moralim bozuldu.esim evde yalniz kalmami istemiyiseve seve aksam ist.a gidiyorum kamyon soforleri bile bizim kadar yol yapmamistir kesin.pufffff daha valiz hazirlicam.
canım biizm petekler tornavida ile yapılacak iş değil. küçük anahtarları var onlarla oluyor sadece. bende ki anahtarda büyük geliyor.
neyse bende üç gibi çıkacağım zaten istanbula yine. eşim hafta sonu dönecek ben kalacağım görümcemin nikahı var eşim vekaleti bana verdi. bu arada eşim yaptırsın petekleri...
haydi hacerim valiz hazırlamaya....
kızlar oğluşum aşıdan gelmiş
lucckkyy hoşgelmişsen..
Bahar'ım ve Hacer'im Allah kolaylık versin canlarım..
Valla çocukla zor oluyordur...
Luckyyy'cim teşekkürlerimi sunarım iyi dileklerin için..
Hamilelik iyi gidiyor, ne diyeyim, koça boynuzu ağır gelmez misali alıştım sanırım..
Ama gece sağa sola dönerken vinç lazım adeta.. Çok zorlanıyorum..
Neyse ki az kaldı.. Bahara bütün umutlarım yeşerecek veya daha dibe vuracağım
Bakalım nasıl olacak iki kız evlat ve ben...
Onları çok seviyorum amaaaaaaa
ayşe bahar 4.bebeğin demekarkadaşım nasıl yetişiyorsun iş ve çocuk bakımına, kim bakıyor
yavrucuklarına, aslında bende istiyorum 3 tane çocuğum olsun ama devlette çalışmadığım için bu sefer de
kariyerim erteleniyo v.s. ama istiyorum yine de .. inşallah [/COLOR]
kızlar bu arada biz bu ekolojik yaşama Kayınvalidemle taktık ya kafaya..
geçen bir bulaşık makinası deterjanı yapalım dedikte :)))))))))))))))
aboooooooooooowwwwwwwwwwwww rezil rüsva olduk yaaaa..
Kayınpeder ve eşimin dilinden kurtulamadık....bulaşıklar bir çıktı üstlerine yapışmış onbinlerce deterjan ve çıkmıyoooooooooooo.....Annemle girdik saatlerce yıkamakla uğraştık...Kv çok komikti yaaa "köpekler mıçsın bu tarife" dedi dedi durdu..hemm gözümüzden yaş gelene kadar güldük ,hem de çook yorulduk...neyse tarif üzerinde biraz daha araştırma yapmak lazım..kesin bişeyleri yanlış yaptık.....Eşimde habire söylenip duruyor" bu saatten sonra tozlarla uğraşıp başımıza kiimyager kesildiniz,korkarım ki evi patlatacaksınız" diyip durdu....yooo ama yooo yılmak yok:)))))))
canım o gülben ergenin gönderdiğin videolarını deli gibi izledim bende
çok hoşuma gitti teşekkürler
ama deneyemedim hiç birini biraz zaman lazım
ama durumunuzu tahmin edebiliyorum
doğrusu bende olsam çok eğlenirdim sizinle :)))
Ahh yerim ben onu..Geçmiş olsun annesi...kızlar oğluşum aşıdan gelmiş
lucckkyy hoşgelmişsen..
Teşekkürler canım..Papatyacım,Allah kolaylık versin arkadaşım..İşin gerçektenn zor..İnsan idare etmek dünyanın en zor işi...Annenin yaptıgınada çook takılma canım..arada frekanslar oynuyor,olabiliyor böyle şeyler...Mesela benimde annem gelicekti sömestir için"soğuk gelemem" dedi :)))))) varsın desin napıyım yani...evlerimiz kaloriferli halbuki....Ama şeker hastası,bide geçen yıl buraya gelirken havaalanında tam 8 saat rötarlı geldi kar-kış oldugu için o yüzden hiç ısrarcı olmadım...canı sağolsun...ama içlenmedim mi??içlendim tabiki...
canım biizm petekler tornavida ile yapılacak iş değil. küçük anahtarları var onlarla oluyor sadece. bende ki anahtarda büyük geliyor.
neyse bende üç gibi çıkacağım zaten istanbula yine. eşim hafta sonu dönecek ben kalacağım görümcemin nikahı var eşim vekaleti bana verdi. bu arada eşim yaptırsın petekleri...
haydi hacerim valiz hazırlamaya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?