herkesi burada görmek ne güzelll
iyi ki biraz işim vardı herkes kaynatmış dünden beri oku oku bitmedi
ve de aklımdan bi çok şey gitti :)
hacerim baharcım yollara düşünüyorsunuz demek yine
iyi yolculak iyi eğlenceler size
ama kış günü gerçekten kuzucuklarla zor oluyordur
esmacım bizde ateş yapmadı canım ateş
umarım metin erende hiç bişey anlamadan geçer gider
efim işler bitti sanırım hoş düşünceli yazılarını özlüyorduk
bu arada aldığın makina hem çamaşır yıkama hemde kurutma özelliği mi taşıyor
bende kurutma makinası çok istiyorum ama yerim yok
öyle bişeyse bende düşüneyim
ayrıcada güle güle kullan..
papatyacım annen kv.deyle rahat edemiyordur belki o da haklı
benim annemde pek istemezdi bu durumu doğrusu
o yüzden boşuna üzme tatlı canını
ayşebaharcım şimdi emzirmeyi bıraktırmaya çalışıyorsun ama
4.kuzunun gelmesine çok az zaman var. 3.kuzu kıskanmaz mı
(isimlerini bilmiyorum kusura bakma:))
daha memeyi unutamadan kardeş onun yerini almış gibi olacak belki kıskanır
zor bi dönem olacaktır canım senin için
allah kolaylık versin
luckyyy hoşgeldin canım
sebul,selva,sezen sizleride çok öpüyorum kızlar
miss artık yoksun demek 15 gün özleticen kendini...
umartım kimseyi atlamamışımdır seviyorum sizleri
Hacer hanımmm,Bahar hanımmmmmmmmmmmm benn de burdayım bilmem anlatabildim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
küscem ama haaaaaaaaaa
Bahar'ım ve Hacer'im Allah kolaylık versin canlarım..
Valla çocukla zor oluyordur...
Luckyyy'cim teşekkürlerimi sunarım iyi dileklerin için..
Hamilelik iyi gidiyor, ne diyeyim, koça boynuzu ağır gelmez misali alıştım sanırım..
Ama gece sağa sola dönerken vinç lazım adeta.. Çok zorlanıyorum..
Neyse ki az kaldı.. Bahara bütün umutlarım yeşerecek veya daha dibe vuracağım
Bakalım nasıl olacak iki kız evlat ve ben...
Onları çok seviyorum amaaaaaaa
Hacer hanımmm,Bahar hanımmmmmmmmmmmm benn de burdayım bilmem anlatabildim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
küscem ama haaaaaaaaaa
Tsk ederim efimim.valla komple evi temizlemeye usenmiyorum ama valiz hazirlarken tum psikolojim bozuluyo
ben istanbula severek gidiyorum hacercim. eşim hadi istanbula diyor ben o saniye yerimden kalkıyorum hooop valiz hazır.
kapıda eşimi bekliyorum kendisinin süslenmesi biraz zaman alırda. ben paspal çıkıyorum evden. hemen annemlerde bir duş alıp kendime bakım yapıyorum. ablam kızıyor kremlerimi bitiriyorsun hep diye.
ben birde kendime hiç eşya almıyorum hep ablamın kileri giyiyorum. birde dolabi açıp isyan ediyorum neden birşey almıyosun kendine hiç güzel birşey yok diye.
eşimde abimin kilerden takılıyor. sonunda kavga çıkacak ama ben o güne kadar böyle takılacağım.
sağol canım ya bu sirke ne çok işe yarıyorCanım rica ederim çok güzel bilgiler var ama deneme yanılma yöntemiyle ben bulcam kesin....
eevet müthiş eğlendik ama canımız çıktı tubişş yaaa...amann sakın deneme bulaşık mak.deterjanı olayını ...iyice araştırıp yazcam ben burda.
Ama denediğim bir şeyi paylaşmak isterim o da şu;
tıkanan lavabolarınız için sakın o kimyasal ve pahallı şeyleri kullanmayın..yapacağınız tek şey:bir fincan karbonatı dök tıkanan lavabona ,üstüne bir fincan elma sirkesi koy....foooşşşşşşşşş diye bir ses duycan zati :)))))))))) sonrada üzerlerine kaynamış su...oohhh mis gibi açılıyor valla hemde o kimyasal şeyleri solumak zorunda kalmassın canımcım.
Canimcim kis mevsiminde evden cikmayi sevmiyorum.nerdeyse haftada bir ist yolcusuyuz.brn iki valiz bir sirt cantasi hazirliyorum donustede yika kurut utule.tam islerim bitti diyorum hoppp bidaha ist.a
Bide kendi yatagimi kkendi duzenimi ariyorum,vs
Sebulcum tskler canim
selamlar kızlar:)
lucckycim çok güldüm deterjan maceranıza.
ben evi amwayin locuyla siliyorum ama tuvalete falan mecburen domestos kullanıyorum.
sirkeyi de bulaşık makinesinde kullanıyorum parlatıcı gözünde.
aslında daha cok dikkat etmek lazım bebekler için...
papatyacım önce de yazmıştım philipsin maratonu çok güzelmiş ama pahalı biraz.
koca kişisi de hediye çeki kazanmış onla alalım diyo, teknosada fakirin var hepa filtreli 2000watt onu da beğendim aslında belki hafta sonu alabilirim...
bahar ve hacer iyi yolculuklar olsun havalar az düzelsin biz de buluşalım yahu:)
baharcım hediyeniz geldi çoooook beğendik babamız hele bayıldı.
rengi modeli herşeyi süper ben de alsam bunu alırdım yani bir de beceremem diyodun:))
çoook teşekkür ederiz.
hele o mektubun allah seni naaapmasın ağladım okurken, hep saklıycam ilke okumayı yazmayı öğrensin ilk kuzeye mektup yazcaz.:)
gerçekten çok ince ve zarifsin (tamam tamam hepiniz öylesiniz)
ilkeye bugün yayla çorbası yaptım bize ne yapsam bilemedim sebzem de yok hala düşünüyorum tüyo verin bana.
ilke bugünlerde iyi zararı yok, gece bin kere uyanmanın dışında:)
konuşmayı ilerletiyo nasıl hoşuma gidiyo.
bir de kendi kendine şarkı söylüyo:)
dün akşam babasıyla radyoyu açtık serdar ortaç çalıyodu üçümüz deli gibi dansettik ilke mutluluktan kafayı yedi.
yatmadan 1 saat oynuyoruz üçümüz çok eğleniyoruz:))
bizden haberler böyle..
Hoşgeldinnn selvamm:))
bende Amvayloc kullanıyorum çokta memnunum..Ayrıca yumuşatıcısını da kullanıyorum ve diş fırçası falan...Ürünleri güzel..
Bilmiyorum bitkisel falan diyorlar ya daha bir içime siniyor sankii ve uzun süre kullanabiliyoruz...
Hayy allah ben görmemişim demek ki canım ya teşekkür ederim..Hımm bir araştırayım bakayım bende netten özelliklerine...
Artık kötü oldu benim kide güzel çekmiyor..Torbasını bulamıyorumm borusu kısalı kopa kopaa.Bir saatte süpürge yapıyorum işkence resmen zaten özge den de zor süpürüyorum o süpürecekmiş illaki...Koca günle uğraşıyoruz süpürücez diye..
Akşam bende yayla çorbası yaptım yanına da ıspanak ve mantı yapmıştım...Ama sen sebzem yok dedin...Tavuk falan varsa sote yapabilirsin pilav yanına da yada tavuklu patates falan olabilir..Hoş ben çok yemek yapmadığım için kısıtlıdır söyliyebileceklerim..
Ne güzell ya çocuklarla birlikte birşeyler yaptığın zaman çook mutlu oluyorlar...Bizde de durum aynen öyle oluyor...Kuduruyor tam anlamıyla ama bitmek bilmiyor..Hadi tekrar ıhh ıhhh derkenn...
efim işler bitti sanırım hoş düşünceli yazılarını özlüyorduk
bu arada aldığın makina hem çamaşır yıkama hemde kurutma özelliği mi taşıyor
bende kurutma makinası çok istiyorum ama yerim yok
öyle bişeyse bende düşüneyim
ayrıcada güle güle kullan..
canım çok güzel makinaymış çok beğendimTeşekkürler saolasın canım...
Aldığım makina 8 kg yıkama ve 5 kg kurutma yapabiliyor..
Aşağıda verdiğim linkte inceleyebilirsin..
Makinanın fiyatı Samsung bayilerinde 2,100 TL..
Tabi ben bu kadar pahalı almadım, almam da..
Sordum soruşturdum, geçen hafta Doğubank'a da gittim.. Fiyat 1,750 TL idi ama beni yine tatmin etmedi, tuzlu geldi..
7 kilo yıkama ve 5 kg kurutma yapan makinası ise 1,525 TL idi..
Onu da eşim istemedi 7 kg diye..
Neyse biraz daha araştırdık ve Tekçarşı diye bir internet sitesinde 1,580 TL'ye kapıda nakit ödeme fiyatına alıverdik..
Ayrıca aynı fiyata taksit seçenekleri de mevcut..
Önceki makinem 4 senelik bir başka model Samsung'du.. Daha üzerinde bir çizik dahi yoktu.. Ve hiç arızalanmamıştı..
Onu da kayınvalideme verdim, çok sevindi..
Çok uzun zamandan beri düşünmekteydim açıkçası bu kurutma makinasını..
Ama kısmet bu zamana imiş..
Yıkama'sı A+++, Sıkma'sı A, Kurutma'sı ise B sınıfı enerji tüketimi yapıyor.. Bu açıdan çok güzel..
Gece 10.00 sabah 06.00 saatleri arasında kurutma yaparsak çok da fazla bir enerji sarfiyatı yapacağını düşünmemekteyim..
Ayrıca kuru temizleme programı da mevcut, Air wash diye geçmekte..
Dedim ya ilk makinam da Samsung'du ve çok memnundum.. İnşallah bundan da memnun kalırım..
Bu arada makinanın motoru 10 yıl garantili..
Ayrıca 80 TL ek ücret ödeyerek makinanın garantisini 3 yıldan 7 yıla çıkarttırdım..
Bu fiyata 7 yıl gönül rahatlığıyla kullanabileceğim bir makina olduğunu düşünmekteyim..
Yakın zamanda makina ile ilgili görüşlerimi yazarım eğer istersen canım..
Akıllı Yıkama, Enerji Tasarrufu - WD0804W8N - Çamaşır Makinesi - çamaşır makinesi | SAMSUNG
Ne güzel işte dikkat ediyorsunn...Zamanım olsa bende bende dikkat ederim ama...Akşam işten gelince evde elimin altında ne varsa onları yaptım mecburen...papatyam ben çok takıntılıyım yemek konusunda galiba, mesela yayla çorbası yaptım ya o yoğurtlu diye başka yoğurtlu bişey yapamam, e içinde pirinç var bakliyat türü bişey de yapamam.
böyle illaki atraksiyon yapcam ya sebze ya da et-tavuk gibi bişey hava da fena değil gibi belki çıkar bişeyler alırım ilkeyle...
Teşekkürler saolasın canım...
Aldığım makina 8 kg yıkama ve 5 kg kurutma yapabiliyor..
Aşağıda verdiğim linkte inceleyebilirsin..
Makinanın fiyatı Samsung bayilerinde 2,100 TL..
Tabi ben bu kadar pahalı almadım, almam da..
Sordum soruşturdum, geçen hafta Doğubank'a da gittim.. Fiyat 1,750 TL idi ama beni yine tatmin etmedi, tuzlu geldi..
7 kilo yıkama ve 5 kg kurutma yapan makinası ise 1,525 TL idi..
Onu da eşim istemedi 7 kg diye..
Neyse biraz daha araştırdık ve Tekçarşı diye bir internet sitesinde 1,580 TL'ye kapıda nakit ödeme fiyatına alıverdik..
Ayrıca aynı fiyata taksit seçenekleri de mevcut..
Önceki makinem 4 senelik bir başka model Samsung'du.. Daha üzerinde bir çizik dahi yoktu.. Ve hiç arızalanmamıştı..
Onu da kayınvalideme verdim, çok sevindi..
Çok uzun zamandan beri düşünmekteydim açıkçası bu kurutma makinasını..
Ama kısmet bu zamana imiş..
Yıkama'sı A+++, Sıkma'sı A, Kurutma'sı ise B sınıfı enerji tüketimi yapıyor.. Bu açıdan çok güzel..
Gece 10.00 sabah 06.00 saatleri arasında kurutma yaparsak çok da fazla bir enerji sarfiyatı yapacağını düşünmemekteyim..
Ayrıca kuru temizleme programı da mevcut, Air wash diye geçmekte..
Dedim ya ilk makinam da Samsung'du ve çok memnundum.. İnşallah bundan da memnun kalırım..
Bu arada makinanın motoru 10 yıl garantili..
Ayrıca 80 TL ek ücret ödeyerek makinanın garantisini 3 yıldan 7 yıla çıkarttırdım..
Bu fiyata 7 yıl gönül rahatlığıyla kullanabileceğim bir makina olduğunu düşünmekteyim..
Yakın zamanda makina ile ilgili görüşlerimi yazarım eğer istersen canım..
Akıllı Yıkama, Enerji Tasarrufu - WD0804W8N - Çamaşır Makinesi - çamaşır makinesi | SAMSUNG
günaydın kızlar..
biz yoğun bi hafta sonu geçirdik aslında annemdeydik ama curcunaa
rizeden öğretmen olan kardeşim ctesi sabah eşiyle beraber geldiler
akşamına da ist.dan teyzem ve anneannem geldi
bütün hafta sonunu annemde geçirdik bizde en sevdiklerimizle :)
bu hafta annem izinli kızıma anneannesi bakacak haftaya da ben :))
geçen yıldan iznim vardı 1 hafta bende onu kullanıcam
yani kayınvalidem 15 gün izinde
benim babam dışarıdan çok sert görünür. insanlar doğayla onun hallerini görünce
şok oluyorlar :)
parmağında oynatıyor kuzum dedelerini tüm aileyi olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?