2010 Temmuz Anneleri : )

Tubişimm hoşgeldinn tatlım...
teşekkür ederim...
ya rahat edemiyordur doğru evet ama farklı bir durum işte...
Saolsun ama gitmiş yine allah razı olsun...

Hacer hanımmm,Bahar hanımmmmmmmmmmmm benn de burdayım bilmem anlatabildim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
küscem ama haaaaaaaaaa

Oy oy oy kiyamam sana ben kusummmmmm,seni unuturmuyum ben hic,gecmise bakarsan hep seni sordum:))))

Tsk ederim efimim.valla komple evi temizlemeye usenmiyorum ama valiz hazirlarken tum psikolojim bozuluyo

Hacer hanımmm,Bahar hanımmmmmmmmmmmm benn de burdayım bilmem anlatabildim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
küscem ama haaaaaaaaaa

sen cezalısın canım........:)

kaç zamandır bizi ihmal ettin. tek ayak üstünde dur bakalım.

şaka bir yana özlüyoruz yahu yapma böyle şeyler. geri döööööööön bize....

efim iyi günlerde kullan inşallah ç.makinanı.. bende çok istiyorum kurutma makinası almayı
fakat beyaz eşyalarım çok yeni kıyamıyorum henüz , çamaşırları bir seriyorum günlerce kalıyor bazen
takır takır oluyor

esma bu aşı benm oğluşumda çok fazla halsizlik yaptı, çok etki etti bu sefer, bende şaşırdm
aşıdan sonra 1-2 gün kustu v.s. huyu değişti biraz.. size tavsiyem aşıdan 2-3 saat önce calpol verin.

papatya gerçekten çok iyi kalplisin , umarım bu iyiliklerinin mükafatını fazlasıyla alıyorsundur..
arnica bora sulu süpürüyor canm, çok memnunum, bi bak netten.

misss iyi yolculuklar hayatım, gönlünce gez dolaş, stresini at.. topic 15 tatile giriyor demek ki
özliycemm senii.

hacer ve bahar sizlere de iyi yolculuklar çıtırlarrr...

luckky hoşgeldin...

Tsk ederim efimim.valla komple evi temizlemeye usenmiyorum ama valiz hazirlarken tum psikolojim bozuluyo

ben istanbula severek gidiyorum hacercim. eşim hadi istanbula diyor ben o saniye yerimden kalkıyorum hooop valiz hazır.

kapıda eşimi bekliyorum kendisinin süslenmesi biraz zaman alırda. ben paspal çıkıyorum evden. hemen annemlerde bir duş alıp kendime bakım yapıyorum. ablam kızıyor kremlerimi bitiriyorsun hep diye.

ben birde kendime hiç eşya almıyorum hep ablamın kileri giyiyorum. birde dolabi açıp isyan ediyorum neden birşey almıyosun kendine hiç güzel birşey yok diye.

eşimde abimin kilerden takılıyor. sonunda kavga çıkacak ama ben o güne kadar böyle takılacağım.

Canimcim kis mevsiminde evden cikmayi sevmiyorum.nerdeyse haftada bir ist yolcusuyuz.brn iki valiz bir sirt cantasi hazirliyorum donustede yika kurut utule.tam islerim bitti diyorum hoppp bidaha ist.a
Bide kendi yatagimi kkendi duzenimi ariyorum,vs

Sebulcum tskler canim

sağol canım ya bu sirke ne çok işe yarıyor
ben arada çamaşır ve bul. makinamın içine döküp boş çalıştırıyorum
çok güzel temizliyor
yeni buluşlar bekliyorum şekerimm

valla doğadan sonra şu kalmalı tatiller benide hiç cezbetmiyor
doğanın eşyaları zaten 1 valiz hiç bişeyi unutmamak için günler öncesinden notlar alıyorum :)
yine gidişler güzel de dönüşler tam bir kabus
yıka kurut ütüle
ama sen annenlerde beraycığı bırakıp güzel eğleniyorsun
sana iyi geliyor istanbul :)

selamlar kızlar:)
lucckycim çok güldüm deterjan maceranıza.
ben evi amwayin locuyla siliyorum ama tuvalete falan mecburen domestos kullanıyorum.
sirkeyi de bulaşık makinesinde kullanıyorum parlatıcı gözünde.
aslında daha cok dikkat etmek lazım bebekler için...
papatyacım önce de yazmıştım philipsin maratonu çok güzelmiş ama pahalı biraz.
koca kişisi de hediye çeki kazanmış onla alalım diyo, teknosada fakirin var hepa filtreli 2000watt onu da beğendim aslında belki hafta sonu alabilirim...
bahar ve hacer iyi yolculuklar olsun havalar az düzelsin biz de buluşalım yahu:)
baharcım hediyeniz geldi çoooook beğendik babamız hele bayıldı.
rengi modeli herşeyi süper ben de alsam bunu alırdım yani bir de beceremem diyodun:))
çoook teşekkür ederiz.
hele o mektubun allah seni naaapmasın ağladım okurken, hep saklıycam ilke okumayı yazmayı öğrensin ilk kuzeye mektup yazcaz.:)
gerçekten çok ince ve zarifsin (tamam tamam hepiniz öylesiniz)

ilkeye bugün yayla çorbası yaptım bize ne yapsam bilemedim sebzem de yok hala düşünüyorum tüyo verin bana.
ilke bugünlerde iyi zararı yok, gece bin kere uyanmanın dışında:)
konuşmayı ilerletiyo nasıl hoşuma gidiyo.
bir de kendi kendine şarkı söylüyo:)
dün akşam babasıyla radyoyu açtık serdar ortaç çalıyodu üçümüz deli gibi dansettik ilke mutluluktan kafayı yedi.
yatmadan 1 saat oynuyoruz üçümüz çok eğleniyoruz:))
bizden haberler böyle..

Hoşgeldinnn selvamm:))
bende Amvayloc kullanıyorum çokta memnunum..Ayrıca yumuşatıcısını da kullanıyorum ve diş fırçası falan...Ürünleri güzel..
Bilmiyorum bitkisel falan diyorlar ya daha bir içime siniyor sankii ve uzun süre kullanabiliyoruz...

Hayy allah ben görmemişim demek ki canım ya teşekkür ederim..Hımm bir araştırayım bakayım bende netten özelliklerine...
Artık kötü oldu benim kide güzel çekmiyor..Torbasını bulamıyorumm borusu kısalı kopa kopaa.Bir saatte süpürge yapıyorum işkence resmen zaten özge den de zor süpürüyorum o süpürecekmiş illaki...Koca günle uğraşıyoruz süpürücez diye..

Akşam bende yayla çorbası yaptım yanına da ıspanak ve mantı yapmıştım...Ama sen sebzem yok dedin...Tavuk falan varsa sote yapabilirsin pilav yanına da yada tavuklu patates falan olabilir..Hoş ben çok yemek yapmadığım için kısıtlıdır söyliyebileceklerim..

Ne güzell ya çocuklarla birlikte birşeyler yaptığın zaman çook mutlu oluyorlar...Bizde de durum aynen öyle oluyor...Kuduruyor tam anlamıyla ama bitmek bilmiyor..Hadi tekrar ıhh ıhhh derkenn...

papatyam ben çok takıntılıyım yemek konusunda galiba, mesela yayla çorbası yaptım ya o yoğurtlu diye başka yoğurtlu bişey yapamam, e içinde pirinç var bakliyat türü bişey de yapamam.
böyle illaki atraksiyon yapcam ya sebze ya da et-tavuk gibi bişey hava da fena değil gibi belki çıkar bişeyler alırım ilkeyle...

Tubisim maymun gozunu acti misali berayda gozunu acti artik bes dk ortadan kaybolduysam haciiii haciiiii diyerek beni ariyo
Annem geldiginde kadin in yuzune karsi diit dedi kackez

Naparis gece uyutunca cikabiliri z disari.bakalim kismet:)

Sirkeyi bende bulasik ve camasir makinemde kullaniyorum ayda bir bos calistiriyrum.iyide sonuc aliyorum.
Edirnede hava berbat puffff

Teşekkürler saolasın canım...
Aldığım makina 8 kg yıkama ve 5 kg kurutma yapabiliyor..
Aşağıda verdiğim linkte inceleyebilirsin..
Makinanın fiyatı Samsung bayilerinde 2,100 TL..
Tabi ben bu kadar pahalı almadım, almam da..
Sordum soruşturdum, geçen hafta Doğubank'a da gittim.. Fiyat 1,750 TL idi ama beni yine tatmin etmedi, tuzlu geldi..
7 kilo yıkama ve 5 kg kurutma yapan makinası ise 1,525 TL idi..
Onu da eşim istemedi 7 kg diye..
Neyse biraz daha araştırdık ve Tekçarşı diye bir internet sitesinde 1,580 TL'ye kapıda nakit ödeme fiyatına alıverdik..
Ayrıca aynı fiyata taksit seçenekleri de mevcut..
Önceki makinem 4 senelik bir başka model Samsung'du.. Daha üzerinde bir çizik dahi yoktu.. Ve hiç arızalanmamıştı..
Onu da kayınvalideme verdim, çok sevindi..
Çok uzun zamandan beri düşünmekteydim açıkçası bu kurutma makinasını..
Ama kısmet bu zamana imiş..
Yıkama'sı A+++, Sıkma'sı A, Kurutma'sı ise B sınıfı enerji tüketimi yapıyor.. Bu açıdan çok güzel..
Gece 10.00 sabah 06.00 saatleri arasında kurutma yaparsak çok da fazla bir enerji sarfiyatı yapacağını düşünmemekteyim..
Ayrıca kuru temizleme programı da mevcut, Air wash diye geçmekte..
Dedim ya ilk makinam da Samsung'du ve çok memnundum.. İnşallah bundan da memnun kalırım..
Bu arada makinanın motoru 10 yıl garantili..
Ayrıca 80 TL ek ücret ödeyerek makinanın garantisini 3 yıldan 7 yıla çıkarttırdım..
Bu fiyata 7 yıl gönül rahatlığıyla kullanabileceğim bir makina olduğunu düşünmekteyim..
Yakın zamanda makina ile ilgili görüşlerimi yazarım eğer istersen canım..

Akıllı Yıkama, Enerji Tasarrufu - WD0804W8N - Çamaşır Makinesi - çamaşır makinesi | SAMSUNG

Son düzenleme:
efimm.. çok güzell yaa...

bende dün kocama söyledim..

hehehe çok beklrsin dedi..

evet galiba beklemem lazım..

yatak odamda klima var..

birde salonuma lazım...

yazın çok sıcak buralar 7/24 klima çalışırr....

salonumda yok yazın gelen pişiyor...

once onu sonram makınamı birine satıp onu alırım

benmki arçelik 7 kilo ..işimi görüyor ama kurtma canımı sıkıor..

kurutma dakikası nedir şekerim..

iyi geceler arkadaşlarım...

biz istanbuldayız eşimi gönderdik evimize...

akşamda bir arkadaşın düğünü vardı oraya gittik. kuzey babama dedoşum diyip diyip piste çıkardı birlikte oynadılar durdular. tam tekirdağlı oldu bu çocuk.

şimdi de sızdı kaldı.

selvacım hediyemi beğenmene sevindim canım arkadaşım. çok uzun zaman gönderemedim ama sonun da ulaştı ya neyse. ilke kuşum güle güle kullansın inşallah.

kuzeyin de hastalığı geçti çok şükür maaşallah iştahıda açıldı. değmeyin keyfime....

günaydın kızlar..
biz yoğun bi hafta sonu geçirdik aslında annemdeydik ama curcunaa
rizeden öğretmen olan kardeşim ctesi sabah eşiyle beraber geldiler
akşamına da ist.dan teyzem ve anneannem geldi
bütün hafta sonunu annemde geçirdik bizde en sevdiklerimizle :)
bu hafta annem izinli kızıma anneannesi bakacak haftaya da ben :))
geçen yıldan iznim vardı 1 hafta bende onu kullanıcam
yani kayınvalidem 15 gün izinde
canım çok güzel makinaymış çok beğendim
tekrar güle güle kullan
yaza doğru bende düşünebilirim güzel fiyata almışsın gerçekten
umarım banada öyle denk gelir
benim kv.ninde çam. makinası çok eski bende ona veririm çok mutlu olur

klima daha öncelikli esmacım
yazın klimasız yaşayamıyoruz bizde
bizimde yatak odasında ve salonda var eşim asla sıcakta duramaz
kızımda ona benzedi sanırım yazın yatağında zor yatıyordu
yanımıza klimalı odaya alınca sabaha kadar deliksiz uyurdu
bu sene onun odasına da bi çozüm bulmam lazım ama ne olabilir bilemiyorum

baharcım
kuzeyin iyileşmesine ve senin keyfinin yerinde olmasına çok sevindim
ah bu dedoşlar ne tatlı oluyorlar
benim babam dışarıdan çok sert görünür. insanlar doğayla onun hallerini görünce
şok oluyorlar :)
parmağında oynatıyor kuzum dedelerini tüm aileyi olduğu gibi

Ne güzel işte dikkat ediyorsunn...Zamanım olsa bende bende dikkat ederim ama...Akşam işten gelince evde elimin altında ne varsa onları yaptım mecburen...

Efimm özellikleri falan çok güzel...
Güzel günlerde kullanın inş...
Darısı başımıza olsunn...

Günaydın Tubiş..
Ohh süper ne güzel olmuş öylee...
Sevdiklerimizle birarada geçirilen zamanlarda çok keyifli oluyor...
Doğa içinde ne güzel olmuştur...
İzinlimi olucaksınn süper yaa..Ayy çok sevindimm...
Canım siz İstanbuldamıydınız...

O dede aşkından bizde de var yaa..Acayip birşeyy...
Birde şimdi babam 2 haftadır yunanistan da Özge özlemiş sanırım sürekli dilinde dede dede dolanıp duruyor..
Yok annecim az kaldı gelicek diyorum tekrar ediyor dede dedee...

Günaydınlar olsunn...
Hayırlı bir hafta diliyorum herkese...

Yoğun bir h.sonundan snra p.tesi sabahıı püffff çekilmiyor..
Birde dişim ağrıyor...Bayadır sızlıyorda ihmal ediyorum iştee...
Biran evvel gitmem lazımm..İki üç günde işler çok yoğunn çıkamam..

Sabah Özge yi de anneannesine bıraktık öyle işe geldik..Yolda uyanıyor tabii...
Uykusu bölünmüş oluyor çok üzülüyorumm...
Napalımm mecburen işte...

Bu sabahta görümce ufak bir ameliyat oluyor polip çıkmış onu aldırıyor...
İnş.kolay geçer farklı birşey çıkmaz peşindenn...
K.validemi de oraya bıraktık..Hoş haberi yok ameliyattan kontrole gittiğini biliyor...

Akşama yine yoğunluk devam anneme gider yemek yer ordan görümceme gideriz..

Biraz dinlenmek yalnız kalmak istiyorum ben çok şeymi istiyorumm..Depresyondamıyım yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…