2010 Temmuz Anneleri : )

Baharim git valla evde yalniz kalma.bizde nasipse haftaya gidicez uzun zamandir edirnedeyim

Papatyammmm selam cnmmm nasilsinnn

Size yine yol göründü desene...Şimdiden hayırlı yolculuklar..
iyiyimm canım benim...
özge yine anneannesinde bugün..Ama akşam yine uykusuzdu..
Ben yatağına yatırıyorum o ağlıyor yada tam uyuyor bir süre sonra ağlayarak sıçrayarak uyandı..
Anlamadım gitti kötü rüyamı gördü acaba...Yoksa beni özlediği için yanımda yatmak için mi yapıyor...
Dün çok mutluydu aslında anneannesinde koşturmuş oynamış abileriyle falan...
Umarım geçicidir...

Ayy yerim ben o Doğa'yı annesi çok tatlılar yaa..Onlarla vakit geçirmekte çok keyifli..

Tubişim maalesef canım doğru söylüyorsun tembel olmak gibi bir şansımız olamıyor...
İşlerde hiiç bitmiyor kii...Peşpeşe süreklii...
Geçmiş olsun inş.ilerlemeden geçer hastalığıda...

merhaba cancanlar:)
ilke uyurken bakayım size:)
ben bu aktivite konusunda çok sıkılıyodum geçen bir kitap aldım, 0-36 ay için oyunlar var.
birkaç tane anlatayım size.
2mt kadar bir kurdele ya da şal gibi bir şeyi kuzuya tutturun diğer ucundan da kendiniz tutup birbirinizi çekiştirin, ilke buna kahkahalar atıyo, bazen o çekince biz dşmüş gbi yapıyoruz çok eğleniyo.
evde büyük çamaşır makinesi kutusu vardı üstünü renkli krepon kağıtlarıyla kapladık maket ıcağıyla pencere ve kapı açtık oorası ilkenin evi oldu.
oyuncak mutfak zımbırtıları vardı içine koyduk orda bize kahve yapıp ikram ediyo sıpa.
parmak boyasıyla büyük resim kağıtlarına resim yapıyoruz.
bir de yine resim kağıtlarına elişi kağıtlarından kesip arkalarına tutkal sürüp eline veriyorum kolaj çalışması yapıyoruz.
odasının duvarlarının erişebileceği yerlere mukavva yapıştırdık oralara resim çiziyoruz pastel boyayla.
ilke oyuncakla oynamıyo pek biz de böyle şeyler yapıyoruz genelde...

kızlar yan komşumdan şikayetçiyim ben.
2 bekar bayan kavgaları gürültüleri hiç eksik olmuyo.
gece 12ye kadar neyse de dün 4te müzik açmışlar bağıra çağıra eşlik ediyolar kaç kere söyledik burası benim evim kiramı ödüyorum sizi ilgilendirmez diyolar..
ev sahibi de polismiş telefonunu bulup arıycaz artık bir daha yaparlarsa...

misscim çok geçmiş olsun önemli bişe değildir inş annenin durumu, tertemiz çıkacak patoloji sonucu da inşallah...
baharcım gel zaten evde kalma korkuyomuşsun da...
hacer bak ne güzel komşuların gelmiş sen de arada çal kapılarını evde kapanma.
luckycim hayırlısı olsun iş konusunda zamanı gelince o da olur...
tuba cım doğaya geçmiş olsun atlatsın kuzucuk.istanbula gelince görüşelim ne tarafa geliyosun bakalım:)
papatyacım senin özgenin maşallahı var neler de yapıyo öyle.
ilke de dün yatma saatinde babaya sardı adam öptü gidecek odadan babammm diye bağırıyo geliyo bir daha öpüyo sonra kafasını tutup benii öptürüyo sıpa:))
biz bir de yatmadan önce müzik açıyoruz ilkeyle dans ediyoruz oturan olursa kalk kalk diye kaldırıyo kuzucuk...
bizden haberler böyle şimdilik...

sağol papatyacımm
özgeciğinde geçici bişeydir canım merak etmee

merhaba selvacımm
ya ne güzel aktivitelermiş onlar bayıldımm
ya hiç düşünemediğim şeylerr
bu hafta sonu parmak boyası elişi kağıdı falan acilen alıcamm
aktivite konusunda bende bakınıyorum bu aralar
daha yaratıcı olmam gerektiğini görüyorum

istanbula doğadan önce çok sık giderdik canım ama artık senede 1-2 defa gidebiliyoruz
özlüyorum ve çok seviyorum
kartala geliyorum ama karşıya da geçerim sorun değil
eşime sinir basıyor sadece karşıya geçerken o da benim sorunum değil

Selvacım hoşgeldinnn...
Ohh iyi uykular olsun inş.İlkeciğe..
Bu arada aktivitelerinize bayıldım süpersiniz yaa...
Ne güzel doya doya vakit geçiriyorsunuz İlke ile..
Bizde işte kısıtlı maalesef kii..
Ama şu ip olayı falan güzelmiş eminim Özge de çok mutlu olucaktır...
Baba sevgisi bizde artmaya başladı babacık babacık sürekli peşinde gece bile babasının tepesine çıkma çalışmaları devam ediyor

Komşularınız içinde allah sabır versin diyorum maalesef ne kadar bencil insanlar var yaa...
Bu kadar işte ev benim parasını ödüyorum diyebiliyor...Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş..

selva cnmm ne güzel aktiviter ya bunlar..

kitabin adını alabilirmiyim bende okumak istiyorum yaa

Tsk.ler arkidislerimmm sizleri seviyorum.Gunesi gorunce cok mutlu oluyorum,aklima deniz geliyor.Artik deniz sezonu acilsa ya

Selvacim sana zahmet karton evin resmini eklermisin cnm

Canim oncelikle cok gecmis olsun annene, Allah acil sifalar versin.

Bende ogluma puzzellar aldim.Normal parcalari tamamladigin resim gibi cikanlardan degil.Birtanesi 6 parca digeri de 7 parca sanirim.Ucak, gemi, kamyon, araba oglumun iligisini bunlar cektigi icin boyle seyler aldim ve cok seviyor.Her bir parcanin uzerinde rapdiye gibi tutma yerleri ver ve her bir cayi tutarak yerine koyuyor ama bir resim tamamlamiyor dedigim gibi her biri ayri parcalar.Cok kolay ogrendi bizimki.Umarim anlatabilmisimdir.O kup gibi olanlar biraz daha zor bence biraz ileri asama gibi. ahsap puzzle dersen nette cikar ben yapistirmayi denedim ama beceremedim.

selam arkadaslar ben pek yazamıyorum buraya face daha kolay gelıyor benım kızda bu puzzle lara bayılıyor 4 tane oldu sımdıden ezberledı yerlerını ılgısını cekmıyor artık sureklı yenısını almak gerekıyor kızım hasta bıraz oksuruk ve balgam var hırıldıyor aferın verıyorum doktora goturmedım aksamları da buhar benım halen konusmuyor en belırgın kelımesı anne baska bırsey yok pepe sayı falan sayarken sayıyor asagı yukarı sarkısını soyluyor ama gunluk hayatta kullanmıyor
evde tek yasamaktan yabanılestı kızm cocuklarla anlasamaz oldu oyun oynamayı bılmıyor oyle oturup da ne olacak bu kızın halı bılmıyorum

misscim annene geçmiş olsun umarım birsey cıkmaz çok zor boyle durumlarda beklemek
rüzgar ne guzel oyle bıtanem falan supermış şiddet eğilimi nasıl azaldı benım kızda da var o bıze olsun baska cocuklara olsun
bılgısayara ıyı bak canım genelde keylogger dıye bır programla takıp edıyorlar
çalısanları bende katıplık sınavına gırdım uygulamayı gectım ama
mulakata 102 kısı kaldı alınacak 14 kısı umudum hıc yok
bana dua edın kızlar

İyi akşamlar kızlar.....
Ben hala işteyimm..Neyse ki hallettik işlerimizi çok şükür eşimi bekliyorum almaya geliyor...
Bir ayı daha kapattık çok şükür yaa...
Bu arada kaçamak yaptım 1 saat gidip saçlarımı boyatıp kestirdimm çok iyi olmuş oldu çok kötü olmuştu çünkü artık...
Kendime geldimm valla moral oluyor insana...
Bu hafta sonu yine yoğunum..Yarın akşam misafirlerim var aile dostlarımız gelicekler...
Pazar akşamıda akraba günümüz var oradayız...
Umarımm hepimiz için güzeell bir haftasonu olur...Öpüyorum güzel anne ve kuzuları

Canım ben seni hiç görmeden çok seviyorum
Bilmeni istedim..
Yazılarını çok beğeniyorum.
Hangi şehirdesin canım sen?
bende meb e bağlıyım..
ama bu sene artık yöneticilik canıma yetti
4 çocukla yapamayacağım canım ben
tekrar öğretmenlik düşünüyorum
hatta tayin düşünüyorum..
Ben Ayşeyle boyama yapıyorum
o duvarları boyuyor ama canım
her yer boyalı
:))))

canım baharım teşekkürler
misscim sana da canım..
biaz zorlanmaya başladım
oğlanın altı da pişik oldu
dün yıkadım
göbek bağımız düştü

teşekkür ederim hacer..

darısı başınıza papatyam
memeye üzüldüm ama wc eğitimi süper oldu
çok mutlu oldum
benimki şekerci bu arada
sabah uyanıp "şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr" diye bağırıyor bana

canım ben birden başladım
buraya da yazdım
baktım bakıcıdan ses yok
dedim kendin yap
önce kakasını öğrendi
2 ay önceden
16-15 aylık gibi
sonrada çişini öğrettim..

"çişimiz tuvalate
kakamız tuvalete
artık kimse yapmayacak
altındaki beze....

bezleri attık
kilotlar giydik...
"
diye şarkılar söyledim
her defasında alkışladık
ailecek
anne baba abi abla:)))

Gunaydin temmuz şekerleri

Ben bitmis durumdayım.Cuma gunu esimin is arkadasları geldi.Sohbet muhabbet derken gece 3 te gittiler.cmt gunu kapi caldi bi baktim mermerciler.Esim mutfak kucuk firinim ortada ve beray icin tehlikeli diye ve bu durumdan cok rahatsizlik duydugumu bildigi icin ankastra setustu almis supriz yapmis.mermeri kestiler sonuc evin heryeri batti duvarlar yerler beyaz toz.haftasonu sadece mutfagi temizleyebildim.dolaplar mutfak esyalari vs zor bitti.Esimde sagolsun mutfak balkonunu yikayip mutfak camlarini sildi.Masayida firinin yerine koymus olduk.sonuc cok guzel ama cok eziyet cektim ellerimin ustu halen kaniyor.
Bugunde oda oda temizlik yapicam.Herkese iyi haftalar diliyorum

selam kızlar..
biz hafta sonunu doğamla başbaşa geçirdik
babamız ist.a gitmişti 2 gün yoktu ctesi gayet güzel geçti
kızımla yalnız kalmayı özlemişim
ama pazar günü ikimizde çok sıkıldık
havada kötüydü bi yere çıkamadık. sıkıldıkça eşime bilendim :)
neyse akşam geldi doğayı bıraktım dinlenmeye çekildim o oynadı biraz sonrada uyuttu
yarında eşimiz doğum günü int.den istediği bişey vardı siparişini verdim
yarın elimde olacak umarım bi aksilik çıkmaz
ben en az 15-20 gün önceden alırdım hediyesini planlardım
ama bu sene bi rahat oldum garip ya hiçbişey gelmiyor içimden

paptyacım saçlarını güzel günlerde kullan

ayşebaharcım allah kolaylık versin canım 4 çocuk hem zor
hemde müthiş güzeldir
bizde 4 kardeşiz ve artık 4 arkadaşız kimseye ihtiyaç duymuyorum onlar varken
tuvalet işine babaannemiz başlamış yavaştan
tuvalete tutuyormuş klozet aparatıda almış
arada kullanıyormuş doğada yapıyormuş ama ben 1-2 ay daha beklicem
o ne istiyorsa yapsın karışmıyorum :)

hacercim ocağın hayırlı olsun canım
ama mermer tozunu çok iyi biliyorum evin içindeyken yapması çook zor
ama neyse ki bitmiş canım güle güle kullan

günaydın kızlar...
bu sabah bizde karla uyandık :)
manisada pek görülen bişey değildir kar en fazla dağlara yağardı
bu sene 2.kez karı gördük
sabah bi kalktık bembeyaz her yer..
kar güzel de beraberinde gelen soğuk çok fena yaa
marta giriyoruz artık ne bitmez kış yaşadık

Tskler Tubisimmmm canim benimmmm
Evim miss gibi oldu bu saat itibariyle temizligimde bitti.kahve keyfi yapiyorum berosumuda uyuttum ohh deymeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…