2010 Temmuz Anneleri : )

Selam Süvarii...
Biz genelde karışım olarak veriyoruz kahvaltısını çok şükür bir sıkıntımız olmuyor arada tabi yemiyeceğimiz tutuyor ama ozamanda ya tarhana çorbası ya tost ya omlet öyle yediriyoruz...Ben her gün yumurta yediriyorum dokunmadı ama size ağırmı geliyor...

Canim bende hala bulamac veriyorum.Berayda yumurtayi cok seviyor ama dedigin gibi gun asiri ve bulamactan ayri veriyorum.bigun peynirli omleti dene bigun krep yap eminim yiyecektir.

selam kızlar..
keşke benim ki yumurta yesede her gün versem
son zamanlarda bizimkide kahvaltıdan hiç hoşlanmıyor
peynir yumurta çok severdi artık yemiyor umarım geçicidir
ben ekmek içi ıhlamur ve bal bulamacı yapıyorum
annemin tarifi olmaz demiştim ama doğa hoşlandı napıyım artık doysunda...
güle güle kullan canım
aldığın makinanın resmini atar mısın bana? çok hantal değilse bende düşünüyorum
tabi dene sen memnun kalırsan düşüneyim :)

Canim bende hala bulamac veriyorum.Berayda yumurtayi cok seviyor ama dedigin gibi gun asiri ve bulamactan ayri veriyorum.bigun peynirli omleti dene bigun krep yap eminim yiyecektir.

afiyet olsun beraycığa..
yumurta hala gün aşırı mı hacercim doğa hiç tam yemediği için
önemsemiyorum ama merak ettim

Teşekkür ediyorum canım...
Biraz büyük aslında ama mağazadaki kızda dedi su filtreliler mecburen büyük oluyor dedi..
Oyüzden bende karar verdim..

Birde linkini vereyim oradan detaylarına bakalbilirsinn..
ARNICA BORA 2400W SU FLTREL ELEKTRKL SPRGE

çok güzelmiş canım güle güle kullan
benim makinedan küçük bende en yakın zamanda alıcam
benim ki büyük sürekli kullanmak zor oluyor
neyse sen kullan bi bakalım :)

selam kızlar, bende temmuz annesiyim benide alın aranıza ((
kızlar soracağım bazı şeyler var çocuklarınız bezi bıraktı mı yada emzik kullandıranlar emziklerini bıraktırdılar mı? ben geç mi kaldım acaba?

canım yanakları pütür pütür sivilce gibi küçük şeyler var..pembe pembe. acaba yumurta mı dokunuyorki diye düşünüyorum.omlet yemiyor tost denemedim ama kuru gelmiyor mu. tostu ısıracak kadar güçlü degil çenesi ve dişleri. börek veriyorum eline onu bile minik minik ısırabiliyor

günaydın kızlar...
hava güzeldi dolayısıyla hafta sonumuzda güzeldi :)
kuzumla gezdik biraz açıldı yavrucumm
hoşgeldin miniminibon :)
biz beze de emziğe de devam :)
bez konusunda bir çok arkadaşımız yazı bekliyor bende..
havalar biraz ısınsın hepimizde bir uğraş başlayacaktır sanırım
ben emzik içinde köpek dişleri de çıksın diye bekliyorum çünkü çoook kaşınıyor
doğada emziğiyle rahat kaşıyor kıyamıyorum
gündüzleri çok huzursuz olmadıkça vermiyorum artık sadece yatarken vermeye başladım
1-2 aya kadar da tamamen bıraktırmayı planlıyorum

selam,
biliyor musun benim kızımın adı da doğa :))
haklısın bez için havaların ısınmasını beklemek en doğrusu 2 yaşında anaokuluna vermek istiyordum o yüzden bez ve emzikten kurtulması gerekli sanırım, neyse ben iş için biraz daha beklerim kuzucum ne zaman hazır olursa artık...

aa adaşmış kızlarımız :)
bende kreş düşündüğüm için yaza emzik ve bezden kurtulmayı diliyorum
önümüzdeki kış yarım gün kreş planlıyorum
bizim babaanne bakıyor ama artık yetemezler kreşe gitsin istiyorum
sen çalışmaya başlamayı mı düşünüyorsun?

evet geç bile kaldım, bizim bakacak kimsemiz yok ist. de yalnızım, avrupa yakasındaydım doğum yaptığımda yan dairemdeki komşum müsaitti para karşılığı bakacaktı ama biz anadolu tarafına taşınmak zorunda kaldık gerçi bu zamana kadar kızımın yanında olmam daha iyi oldu belkide ama sürekli çalışan ve gidecek akraba arkadaş vs. olmayan birisi olarak çok sıkıldım evde...

Merhaba aramiza hosgeldin.
Yine senin kararindir ama ist da yasiyorsan cocugunu verceksen krese ver cnm.Kimselere guvenme istanbul cok kirlendi.
Bir arkadasim kizini oyle komsusuna teslim etti komsusunun oglu kizini surekli taciz etmis.Allah kimsenin basina vermesin.

gunaydın kızlar...

benm kolum fena ağrıyorr... pazar gununden beri ters hareketmi yaptım başka bişemi anlamadım..

sizde ne var ne yok şekerlemelerim

Son düzenleme:
günaydınlar herkese...

geçen hafta istanbuldaydın hiç uğrayamadım buraya. özledim hepinizi.

nasılsınız bakalım.... biz kuzeyle gayet iyiyiz. kuzey artık besteler yapmaya başladı bana... geçen gün yağmur yağıyordu bana yağmur düştü anne diye şarkı söylüyordu....

şu ara iştah yok yeni diş geliyor. azıların tamamlanmasına iki diş kaldı onu da atlattık mı tamamdır.

birde bu ara kafamız çok karışık eşime bir iş teklifi geldi. buradaki maaşından bayağı yüksek. sanıyorum istanbulda olacak bu pozisyon. hatta şimdi görüşme için istanbuldan buraya geldiler.

buradan kredi ile ev almamız işi zorlaştırıyor. burada evi kiraya vermem zor. e istanbulda kira ödeyeceğim buranında kredi borcu var. hoş maaş artacağı için çok zorlanmam ama düzeni bozmak korkutuyor. birde şimdi çalıştığı firma iyi bir firma kendi sektöründe lider. teklif gelen firmada kendi alanında en iyisi. ne yapsak nasıl karar versek bilmiyorum. inşallah hayırlı bir karar veririz. dua edin arkadaşlarım....

cnm günaydın..

rabbim hakkınızda hayırlısını versin..

umarım iyi bir karar verir.. rahat edersiniz..

dularım seninle..

birde o kuzey paşanın dotunu ısırrıım ben.. yamur düttttüüü die şarkımı söyluorr.

bu çocuukk çok çapkın olur bahar... baksana besteler falan... yerim ben onu yerrrrrr

günaydın kızlar..
evde sıkılmakta haklısın ama az kaldı 2 yaşına kadar çalışmamak çok güzel
gerçi sonrasında başlamak da zor gelir sanırım :)
hayırlısı canım yaz sonu hazır olursun umarım çalışmaya

off allahım neler duyuyoruz
sen yavrularımızı koru
ama bende kesinlikle kreşten yanayım heyecanla o günleri bekliyorum :)
gunaydın kızlar...

benm kolum fena ağrıyorr... pazar gununden beri ters hareketmi yaptım başka bişemi anlamadım..

günaydın esmacımm
çok geçmiş olsun canım

günaydın baharcım
hakkınıza hayırlısı olsun ben yenilikleri çok severim
malesef hayatım öyle gelişmiyor ama iş ev değişiklikleri hoşuma gidiyor
yeni heyecanlar :))
tekirdağdaki evi neden kiraya veremiyorsunuz canım?

Merhaba aramıza hoşgeldin canım.
Bez kullanmayı bırakmadık daha..yaza daha rahat olur diye düşünüyorum...emzik kullanmıyoruz zaten ama anne sütü alıyor hala...Onuda yaşında bıraktırmayı düşünüyorum inş..Bu yaz çok işimiz var çookk..

Hımm anladım canım olabilir tabi sen daha iyi bilirsin yavrunu..
Tostu da bol kaşarlı yapıyoruz elimizle kopartıp yediriyoruz yada bazen kendi de yemek istiyor ama seviyor...

gunaydın kızlar...

Günaydın Esmacımm hoşgeldinnn...
Aa geçmiş olsun canım yaa...Ya ters bir hareket falan yaptın anlamadan yada ağır falanmı kaldırdın ki...
En kısa sürede geçer inş..

Baharcım hoşgeldiinn...
Bizde seni özledik canım..
Maaşallah kuzeye bak senn...Akıllı bıdık yaaa....Ahh şu dişler biran evvel çıkartır inş..
İş içinde hayırlısı olsun inş.hakkınızda..Rabbim gönlünüzde olanı hayırlı eylesinn...Hakkınızda hayırlı olanıda gönlünüze hoş eylesin inş...

sağol canım. inşallah hayırlı olan kararı veririz.

hakslısın bu arada kuzey çok çapkın olacak. çapkınlık yap diyoruz iki gözünü kırpıp açıyor. kızları görünce ne yapacaksın diyoruz öpücük atıyor.

tabi bunlar babanın çocuğa öğrettiği şeyler....

canım evi kiraya vermeye veririz ancak kiracı zor buluruz. oturduğum yer yazlık ağırlıklı olarak kullanılıyor. birde tekirdağda hane çok ama haneye göre kişi az. boş ev sayısı çok fazla. bu da şansımızı düşürür.

bende senin tam aksine değişiklikleri hiç sevmem. memur olacak insanmışım risk asla alamam, korkağım biraz yada garantici.

ağzına sağlık canım çok güzel söylemişsin.....öpüyorum seni çokça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…