Merhabalar kızlar...
Herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım biraz işlerim yoğun malum yine kdv haftası(
İdare etmeye çalışıyoruz işte...
Birde üstüne dün eşim arabamızı sattı yenisinide bulmuş hemen...Onun alım satımı için çıktım...
Taa İnegöl e gidip geldik alım içinn...Kaç saatim gitti bundan sonra bir vekalet çıkarıcam adamda bir araba hevesidir
gidiyor bakalım hayırlısı
Onun haricinde Özge de daha iyi ama burun tıkanıklığı hala devam ediyor sürekli de damlasını falan damlatıyoruz ama inş.geçer oda..
Maaşallah diyeyim bizim konuşmamız baya ilerledi...Papağandan farkı yok ikili kelimelere başladı...Babacık gitti-yelek düştü-annem su istiyom-anne gel vs...Tek tekte maaşallah herşeyi söylüyor genelde...Akşam görümcemdeydik yemekte onları öldürdü gülmekten enişte diye sesleniyor...Halaamm diye sarılıyor hala delisi zaten...Artık oda sandalyede oturup masada yemek yiyiyor kendisi yicekmiş suyunu kendi içicekmiş inatlarımız başladı yani...
Dillendikçe dahada çok tatlı oluyorlar yaa...
Baharim benim icinde son du.Sinir sistemlerim çöktü resmen.eşim gelene kadar cebimde göz yaşartıcı spreyle dolastim evde
Balvebadem cnm dedigin gibi ampul patlamıs
Normalde korkmazdim hicbiseyden ama basima bikac sey geldikten sonra dahada temkinli davranmaya basladim.
Merterde sapigin teki is hanin icinde bogazima bicak dayadi.
Caglayanda sarhoslar onumu kesti.
Bahcelievlerde 3.5 aylik hamileydim hirsizla burun buruna geldim.Bicakla apartmanin icinde kovalamaca oynadik.
Yani bi kedi bile benim kadar sansli degildir
yeni arabanız hayırlı olsun canım
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
özişime de geçmiş olsun
senin bıcırık konuşurda sandalyelerde size eşlik de eder
şaşırmıyorum :) özgeciğin maşallahı var
ve dillendikçe gerçekten daha da güzel oluyorlar allahım bu nasıl bi sevgi
bi gün severken elimde kalacak yavrucak :))
günaydın arkadaşlar....
bugün kuzey bana sinir krizleri geçirttti. sabunluk vardı elinde hani içinde su olan çiçekler yüzen model var ya ondan. aldı attı yere kırıldı içinde ki su değil tinermiş. heryer tiner oldu kafamda güzel oldu o arada. aldım elime bez siliyorum kuzey kaşla göz araında almış bezi yerden ağzını burnunu siliyor tinerle. bir bağırdım yapma diye attı kendini yere. hiç oralı olmadım. sonra gözlerinde yaş burnuda akmış dizlerime kapanıyor. hata olacak birşey değil.
neyse şimdi yattı biraz akinleştim bende.
bu arada papatya canım arabanız hayırlı olsun.
luckyyyy canım işe başlama kararı almışın hadi hayırlısı olsun. kuzu büyüdü sayılır belirli yaştan onra iş bulma olanağı daha azalıyor. maddi anlamda seni tatmin edecekse durma derim ben. bende bu ara birkaç yere haber saldım. olursa eğer bende düşünüyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....
Selam guzeller
Esmacim sen kalbimde oldugun surece bana bise olmaz,tursumu kurarsiniz
Baharim balvebadem tsk ederim kizlar.Hayat iste basimiza hersey gelebiliyor,Allah beterinden korusun ozellikle cocuklarimizi.
Papatyam yeni araciniz hayirli olsun.Kazasiz belasiz keyifli surusler.Esinde benim gibi araba hastasi demek,gerci ben hiz tutkunuyum
Tubisimmmmm mavis gozlum naber bebisimmmmmm muck:)
Luckyy calis bacim bence.bende burda bikac yere basvurdum cvp gelirse caliscam.Gerci burda maaslar dusukmus.istanbulda aldigimdan daha az alirsam calismamda hayirlisi diyim.
Misscimmmmm nerelerdesin kuzummmmmm osledim seni be
Tosdik arkadasim sende yoksun
Toplanin artikin :))
Geldim bitaneciklerim
Ya ben buraya cepten girdigim icin Beray direk telefonuma saldiriyor
Esmacimmm insallah kafana gore guzel bi is bulursun.Bende maddi acidan degilde evde oturmaktan bunaldigim ve muhasebeyi unutmaktan korktugum icin calismak istiyorum.İse girersem bi sure annem bakicak gelip,ortami begenip devam edersem yada karsi taraf devam etmek isterse berayi krese vericez.cocuk en azindan sosyallesir,arkadaslari olur.
Dun berayi goz dr una goturdum.bitane kadini anneme benzetti,ananeee diyerek kadinin kucagina oturdu,simsiki sarildi bide aay diyip kadinin yanaklarini sevdi optuKadina sira geldi beray kendini yirtti anane ditti diye
Neyseki gozunde bi sorun cikmadi.
Simdi tek problemimiz genizeti ve bademcik,ameliyat olucak ve kurtulcak kizim.biliyosunuz beray cok sık hastalaniyo,bademciklerden kaynaklaniyomus.
Bu arada bahar gecmis olsun cnm.genelde onlarda tiner oluyo cok sukur kuzeye bisi olmadi.
Tubisim canimcimmmmm iste geldim burdayim:)
Papatyam muck:)
Herkesi opuyorum
Canim tubisimmmm kres dusuncelerimiz ayni.
Berayin hatirlarmisiniz buraya yazmistim 7 aylikken gozunde yasarma var diye bi dr a gitmistim gozu 6 numara hipermetrop diyip gozluk vermisti.Ayni gun ista geldik iki prof a goturduk bu cocukta hicbisi yok gozluk ne alaka demislerdi.1.5 yasinda rutin kontrolden gecsin demislerdi.buna istinaden goturduk cok sukur bisi cikmadi.
Bebek konusuna gelince,beray tedavi sonucu oldu.3 aydir korunmuyorum sanirim yine tedavi olmam gerekicek.bende normal sartlarda hamile kalmak istiyorum su anda bidaha tedavi suresine girmek istemiyorum.oyuzden ise girim hamile kalirsam cikarim
Bu arada bu gece yine yalnizim kızlar
Esim egitim icin ist a gitti yarin gece gelecek,offf bugun bana sabah olmaz
aa evet hatırladım canım iyi şükür geçmiş olsun diyelim
anladım canım yeniden bi tedavi süreci zor olacaktır
allahım gönlüne göre versin 2.melek hayırlısıyla gelsin inşallah
çalış tabi canım senin gibi hatun evde sıkılıyorsundur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?