2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar...
doğada henüz tek kelimelerle anlatıyor derdini
ama kelime hazinesi bayağı güçlendi bu sıralar
hafta sonu beni inanılmaz mutlu etti koltuğu kalemle karalamıştı
bende hadi beraber silelim dedim geldik sildik bir daha yapma annecim tamam mı dedim
bana mamam dedi :)))
bana ilk defa cevap verdi belki sizinkiler çoktan yapıyordur bunu bilmiyorum ama
doğa ilk defa tamam dedi :)))
normalde kafayı sallardı sadece
dünde bişey sordum bana 'evet' dedi

Merhabalar kızlar...
Herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım biraz işlerim yoğun malum yine kdv haftası(
İdare etmeye çalışıyoruz işte...
Birde üstüne dün eşim arabamızı sattı yenisinide bulmuş hemen...Onun alım satımı için çıktım...
Taa İnegöl e gidip geldik alım içinn...Kaç saatim gitti bundan sonra bir vekalet çıkarıcam adamda bir araba hevesidir
gidiyor bakalım hayırlısı

Onun haricinde Özge de daha iyi ama burun tıkanıklığı hala devam ediyor sürekli de damlasını falan damlatıyoruz ama inş.geçer oda..
Maaşallah diyeyim bizim konuşmamız baya ilerledi...Papağandan farkı yok ikili kelimelere başladı...Babacık gitti-yelek düştü-annem su istiyom-anne gel vs...Tek tekte maaşallah herşeyi söylüyor genelde...Akşam görümcemdeydik yemekte onları öldürdü gülmekten enişte diye sesleniyor...Halaamm diye sarılıyor hala delisi zaten...Artık oda sandalyede oturup masada yemek yiyiyor kendisi yicekmiş suyunu kendi içicekmiş inatlarımız başladı yani...
Dillendikçe dahada çok tatlı oluyorlar yaa...

yeni arabanız hayırlı olsun canım
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

özişime de geçmiş olsun
senin bıcırık konuşurda sandalyelerde size eşlik de eder
şaşırmıyorum :) özgeciğin maşallahı var
ve dillendikçe gerçekten daha da güzel oluyorlar allahım bu nasıl bi sevgi
bi gün severken elimde kalacak yavrucak :))

Valla benim gibi korkak birinin başına gelmez inş benzer şeyler.
Valla ne hissetsen haklısın.
Sen yine sağlam bir psikolojiye sahipmişsin.
Başksaı olsa...
Allah unuttursun ne diyeyim..

Teşekkürler Tubişim..Aminn inş...
Aynen katılıyorum insan doyamıyor sevsede öpsede doyamıyorsun...
Bunların hepsi birbirinden akıllı canım yaa maaşallahları var...
Artık bir birey olduklarının farkındalar..Onların istekleri olucak yanii olmazsa yere atıyor kendini ama yemiyoruz şimdilik...
İleride ne olur bilmem:)))

Merhaba hanımlar,

Papatyacım yeni arabanız hayırlı olsun..tekeri taşa gelmesin inşallah...
Esmacm kuzum sana bişi diycektim unuttum kız töbe töbe bunadım mı nedir
Baharım,hacerim bende yalnız olmaktan korkarım..küçükken o kadar çok korku filmi izledik ki....en ufacık bir tıkırtıda bile ürkerim...Allah yardımcınız olsun canlarımmmm..
Tubişim sen nasılsın?

Of kızlar hep çalışmıycam desemde bir şekilde bişiler oluyor işte.....Çalışcam dediğim zamanda iş bulamam anasını satıyım..
Eski işyerindeki müdürüm yeni bir işe girmiş..1 sene falan oluyor...dün aradı işteklif ettii....yani o kadar çok sevdiğim ve güvendiğim bir insanki...Düşünmemek elde değildi....Maaşı beklentimin çok çpok üstünde....Sektör yabancı oldugumm bir sektör değil..zaten o yüzden aklına gelmişim..."eşinle otur konus bana geri dön " dedi...

Ben dünden beri eşimle konusuyoum....Kabul etcem işi..çünkü oğlan kreşe başladıktan sonra benimde yaşım 35 olcak neredeyse....5 yıl evde oturmuş yaşı 35 'e dayanmış birinide kolay kolay kimse işe almaz (Selvam iyi bilir) vb.....vb..... bissürü sebeple kabul ettim....CV mi yolladım görüşmeye gitcemm firma sahipleriyle...eee tabi sadece müdürümün beğenmesi ve istemesiyle olmuyor bakalım patronlar ne diycek!

Sanırım çalışan annelerden bir teselliiiiiiiiii ,bir ufak söz,bişey bişey duymak istiyorum ne biliyim....:26:
Bir daha elime böyle bir fırsat çıkmayacak biliyorum..Çok duygusalım çokkkkkkkk..ama çalışmayada bir taraftan mecburum....
anne olmak ne zor zanaat !!

Son düzenleme:
Selam guzeller

Esmacim sen kalbimde oldugun surece bana bise olmaz,tursumu kurarsiniz
Baharim balvebadem tsk ederim kizlar.Hayat iste basimiza hersey gelebiliyor,Allah beterinden korusun ozellikle cocuklarimizi.

Papatyam yeni araciniz hayirli olsun.Kazasiz belasiz keyifli surusler.Esinde benim gibi araba hastasi demek,gerci ben hiz tutkunuyum

Tubisimmmmm mavis gozlum naber bebisimmmmmm muck:)

Luckyy calis bacim bence.bende burda bikac yere basvurdum cvp gelirse caliscam.Gerci burda maaslar dusukmus.istanbulda aldigimdan daha az alirsam calismamda hayirlisi diyim.

Misscimmmmm nerelerdesin kuzummmmmm osledim seni be

Tosdik arkadasim sende yoksun

Toplanin artikin :))

papatyammm cnmm arabanız hayırlı olsun.. allah kaza bela vermesin şekerim..

luccckkkyy.. bunadın ya da heycan yaptın kuzum yaaa . ahahahaha

işin şartalrı iyi ise düşünme derim cnm.. sonuçta tek kişi çalışarak geçinmek çok zor.. eninde sonunda kuzundan ayrılıp işe başlıcaksın.. ben 30 günlük iken bıraktım yavrumu.....

sen bu zmana kadr çok güzel getirdin.. artık kendi hayatınada yön ver yineee paşanın geleceği için..

merak etme büyüdükleri içinn çok kaliteli zman geçiriyorsun iş sonrası... ev işlerinede yardımcı alırsan.. hayatını düzene sokarsın cnm..

hakkında hayırlısı olsun..

tubişimm günaydın cnmmm..

haceriiimmm... sendemi işe başlıcan kuşum... bende bir an önce borçlarımı sıfırlaryıp ev kadını olma peşindeyim.. benn iice kafayı yiorum artık ama sektör değiştirmessem.. mecbur oturucam evde... çunkuu hiç tatilim yok kızlar pazar hariçç..

senelik izin bile kullanamıyorum...

bendede durumlar böyle şekerlerim...

günaydın arkadaşlar....

bugün kuzey bana sinir krizleri geçirttti. sabunluk vardı elinde hani içinde su olan çiçekler yüzen model var ya ondan. aldı attı yere kırıldı içinde ki su değil tinermiş. heryer tiner oldu kafamda güzel oldu o arada. aldım elime bez siliyorum kuzey kaşla göz araında almış bezi yerden ağzını burnunu siliyor tinerle. bir bağırdım yapma diye attı kendini yere. hiç oralı olmadım. sonra gözlerinde yaş burnuda akmış dizlerime kapanıyor. hata olacak birşey değil.

neyse şimdi yattı biraz akinleştim bende.

bu arada papatya canım arabanız hayırlı olsun.

luckyyyy canım işe başlama kararı almışın hadi hayırlısı olsun. kuzu büyüdü sayılır belirli yaştan onra iş bulma olanağı daha azalıyor. maddi anlamda seni tatmin edecekse durma derim ben. bende bu ara birkaç yere haber saldım. olursa eğer bende düşünüyorum.

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

selam kızlar..
luckyy canım eninde sonunda çalışacaksan beklemenin artık bi anlamı da yok
ne zaman başlarsan başla aynı üzüntü ve sıkıntıyı yaşayacaksın
artık kendi derdini anlatabilecek kıvama geldi yavrularımız bence güzel bi zamanda başlıyorsun
(yani umarım başlarsın)
ben çalışmaktan çok memnun ve mutlu bir anneyim doğrusu bunu da hep söylerim
zengin olup bi kreş açsaydım hem kızımı büyütüp hem çalışsaydım süper olurdu
ama o imkan yok bu bir hayal paylaşmak istedim :)
hasta olmadığı sürece sorun yok hasta olduğunda sadece çalışmaktan nefret ediyorum
herşey yavrular için ona daha güzel imkanlar sağlayacaksın
akşam eve özleyerek geldiğinden ona karşı daha sabırlı olacaksın
daha verimli zamanlar geçireceksin
ne söylersek söyleyelim üzülürsün ama imkanları iyi bir işse bence güzel bi zaman
gerçekten pişman olursun 35den sonra çook zor güzel imkanları olan bir işe sahip olmak
umarım ctesi-pazarı tatil bir iştir

hacerim şekerim gel toplaştık nerdesin :)

esmacımm günaydın canım
sende yeni bi işler bakıyor musun senin canını çok sıkıyorlar orada

baharcımm çok üzüldüm ya hay allahım
aklımıza gelmicek bişey içinde tiner ne alaka
kuzulardan gözümüzü hiç ayırmamaız lazım
geçen günde vileda ortadaydı doğa almış vileda besini ağzına deli oldum
anlattım falan artık ama kızamadım suç bende :)
neyse geçmiş olsun canım çok dikkat etmemiz lazım çoook

Merhabalar kızlar...
Herkes iyidir inş..
Bugün Özge yi anneannesine bıraktık sabah beşiğine yatırırken uyanmıştı neyseki uyumuş tekrardan...
Kıyamam sonra uyanmışş anne annee diye sesleniyormuş((
Kalbime hemen ok saplanıyor sanki böyle durumlarda((

Akşam misafirlerim vardı teyzemler geldiler...Arabaya hayırlı olsuna gelmişler saolsunlar...
Misafiri çok severim ama akşam zor geldi yorgun-yoğun ve uykusuz oluşumdanmıdır nedir artık...
Özge de böyle durumlarda hiiç uyumuyor yine 1,30 oldu zor uyuttum gece sürekli uyandı ben yine leyla modunda...

Bu arada çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için daha iyileri sizlerin olsun inş...

Merhaba canım...
Oyy oyyy ahh bu kuzular herşeyi buluyorlar yaa..
Artık bende neyi nereye kaldıracağımı şaşırıyorum vallahi..
Sizede geçmiş olsunnn...Bizimde işyerinde vardı o çiçekli sabunluklardan aynen dediğin gibi temizleyene kadar perişan olduk kokusunu zor çıkardık...

Hacerimm hadi gel gell sende nerdesinn...
teşekkür ediyorum güzel dileğin için..Eşim hem araba hastası hemde hızz hastası çok kötü vallahi arada tırsıyoruzz amaa:18:

Geldim bitaneciklerim

Ya ben buraya cepten girdigim icin Beray direk telefonuma saldiriyor
Esmacimmm insallah kafana gore guzel bi is bulursun.Bende maddi acidan degilde evde oturmaktan bunaldigim ve muhasebeyi unutmaktan korktugum icin calismak istiyorum.İse girersem bi sure annem bakicak gelip,ortami begenip devam edersem yada karsi taraf devam etmek isterse berayi krese vericez.cocuk en azindan sosyallesir,arkadaslari olur.

Dun berayi goz dr una goturdum.bitane kadini anneme benzetti,ananeee diyerek kadinin kucagina oturdu,simsiki sarildi bide aay diyip kadinin yanaklarini sevdi optu Kadina sira geldi beray kendini yirtti anane ditti diye
Neyseki gozunde bi sorun cikmadi.
Simdi tek problemimiz genizeti ve bademcik,ameliyat olucak ve kurtulcak kizim.biliyosunuz beray cok sık hastalaniyo,bademciklerden kaynaklaniyomus.

Bu arada bahar gecmis olsun cnm.genelde onlarda tiner oluyo cok sukur kuzeye bisi olmadi.
Tubisim canimcimmmmm iste geldim burdayim:)
Papatyam muck:)

Herkesi opuyorum

tatlı beraycık ya kıyamam demek anneanneye benzetti
nasıl özlüyorlar artık bliyor tanıyorlar
gözlerine ne olmuştu ki canım hayırdır?

muhasebe unutulmaz merak etme ama her gün yeni bi yasa çıkıyo
ben kreş olayına çok sıcak bakıyorum 2 yaşını bitirsin bide tuvaleti öğrensin tamamdır
yarım gün vericem
kesinlikle sosyalleşmeleri için çok faydalı
şu tv bilgisayardan da biraz uzak kalsın istiyorum
kayınvalidem de rahat rahat gitsin gezmelerine yavrumu takıp peşine götürmesin
sinir oluyorum
gerçi hiç sıcak bakmaz kreş ama ben istiyorum
umarım sende gönlüne göre bulursun bi iş ama hacerim sen 2. çocuk düşünüyordun

Canim tubisimmmm kres dusuncelerimiz ayni.
Berayin hatirlarmisiniz buraya yazmistim 7 aylikken gozunde yasarma var diye bi dr a gitmistim gozu 6 numara hipermetrop diyip gozluk vermisti.Ayni gun ista geldik iki prof a goturduk bu cocukta hicbisi yok gozluk ne alaka demislerdi.1.5 yasinda rutin kontrolden gecsin demislerdi.buna istinaden goturduk cok sukur bisi cikmadi.
Bebek konusuna gelince,beray tedavi sonucu oldu.3 aydir korunmuyorum sanirim yine tedavi olmam gerekicek.bende normal sartlarda hamile kalmak istiyorum su anda bidaha tedavi suresine girmek istemiyorum.oyuzden ise girim hamile kalirsam cikarim

Bu arada bu gece yine yalnizim kızlar
Esim egitim icin ist a gitti yarin gece gelecek,offf bugun bana sabah olmaz

aa evet hatırladım canım iyi şükür geçmiş olsun diyelim
anladım canım yeniden bi tedavi süreci zor olacaktır
allahım gönlüne göre versin 2.melek hayırlısıyla gelsin inşallah
çalış tabi canım senin gibi hatun evde sıkılıyorsundur :)

Bu arada bu gece yine yalnizim kızlar
Esim egitim icin ist a gitti yarin gece gelecek,offf bugun bana sabah olmaz

poff
gece korkarsan ara beni :))
ben korkunca hemen telefona sarılıyorumda bişey olursa yetişsinler diye :))

missi aradım az önce merak ediyordum kaç gündür göremiyorum
yeni okulda yoğunmuş bayağı

Hayirlisi ne ise o olsun bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…