Merhaba aramiza hosgeldin.
Yine senin kararindir ama ist da yasiyorsan cocugunu verceksen krese ver cnm.Kimselere guvenme istanbul cok kirlendi.
Bir arkadasim kizini oyle komsusuna teslim etti komsusunun oglu kizini surekli taciz etmis.Allah kimsenin basina vermesin.
merhaba hoşbulduk,
bakıcı konusunda benimde aklıma bin türlü şey geliyor, komşum dul üniversiteye giden bir kızı var sadece, ben bırakın oğlu olan bakıcıyı kocası olana bile güvenemiyorum sabahları atv de bi program varya mü... an.... psikolojimi bozdu resmen.... önce kendimiz tedbirimizi alalım sonra Allah a emanet kuzucuklar..
Daha iyiyim çok şükür canım benim...Esmacim minik kuşum gecmis olsun cnmmm,ustune yatmis olabilirsin yad agriyan kolun acikta kalmistir.Hemen gecer ins.
Tubisim kres gununu bende heyecanla bekliyorum
PAPATYAM nasil oldun cnm moral olarak iyimisin
hayırlı olsun canımgünaydınlar hepinize ve hepinizin kadınlar günü kutlu olsun hatırlarmısınız bilmiyorum beni artık çok yazamıyorum devamlı okuyup çıkıyorum kızlar ogluşumu sünet yaptırdım ama çok büyük stresmiş bunu gördüm yaptırmayan varsa biran önce kurtulun bu stresden büyüdüklerinde daha zor olur haberiniz olsun . ogluşum erkek oldu aaaaaaaaaa kızlar
Merhabalarr...
kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar...
Bizden yine kötü haberler maalesef..Özgecik yine hasta...
Dün sabah doktora gittik yine(
Bademcikleri şişmiş öksürüyor mızmız birşey yemiyor sürekli canı ağlamak istiyor..
Kızarma yokmuş allahtan ama ateşimiz var antibiyotik yazdı ama başlamayın hemen dedi..
Cumartesiye kadarbekleyin eğer ateşi hala devam ediyorsa başlayın dedi..
Ama bu sabah yine ateşimiz vardı inş.geçer ya olmaz antibiyotik kullanmayız...zaten bugünde olursa
akşama başlarım eziyet çektirmem...
Nasıl oluyor her ay doktordayız her ayy kafayı yicem yaa..
hayırlı olsun canım
büyük strestir tahmin edebiliyorum ama şükür atlatmışsınız
allahım nice güzel günlerini göstersin
canım papatyacım ya çok geçmiş olsun
özgeciğe kıyamam bütün kışı hasta geçirdi kuzucuk
bağışıklık sistemini güçlendirecek bişey önermiyor mu doktorunuz
havalar güzelleştikçe çok mutlu oluyorum kıştan nefret geldi
hasta olacak diye korkarak yaşıyorum bende
Slm kizlar
Papatyam gecmis olsun cnm.Berayda her ay hastalanan bir cocuktu.Taki bagisiklik sistemini guclendiren surup kullanana kadar.Sende kullan cnm.2 aydir cok sukur iyiyiz.surupun adi immuzinc gunde bikez veriliyo
selam kızlar..
QUOTE=papatya16;23506756]Merhabalar...
Hayırlı cumalar diliyorumm herkese inş..
Ben uykusuzluktan bitik durumdayım..Bugün yine geç geldim işe...
Özge 3 gecedir uyumuyor uyutmuyor ateşi yükseliyor...Akşam mecburen başladım antibiyotiğine...
Daha fazla eziyet çekmesin diye...Belli çünkü dinmiyor ateşi...
Hacercim akşam hemen gittim eczaneden immuzinc aldım akşam hemen içirdim...Güzel şeyler yazmışlar internetten araştırdım falan umarım bizde de işe yarar ilaç...
Bu sabah geç geldim işe anca sabah 6 dan sonra uyudu bende uyumuşum biraz dinlenmişim...
Anneannesine götürdük özge yi de...Dedesine aşık bu kız dedemizde dört köşe tabiki mutluluktann..
Akşama da arkadaşlarla yemeğe gidicez inş..biraz değişiklik olur diye stres atarız dedik ama inş.güzel geçer...
Özge de hasta olunca hiiçte içimden gelmiyor...Ben zaten nezaman arkadaşlarla bir program yapsam hep burnumdan gelir...
Hadi hayırlısı olsun inş....
antibiyotik 2 günde etkisini gösterir canım pazar gününe
hiç bişeyi kalmaz inşallahh
ya evet bi yerlere gitmek istersin plan yaparsın hep yavruların bi sürprizi olur
artık plan yapamıyorum hayal bile kurmuyorum
o gün gelsin bakarız diyorum planlayan herkese :)
içinden gelmemesini çok iyi anlıyorum ama madem bırakacaksın bak keyfine
sen huzursuz olsan da olmasan da bişeyi değiştiremiceksin
umarım çok eğlenirsin canım
ama siz öğretmenler de tatile doymuyorsunuz :)merhabalar
nasılsınız hanımlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
benim oğluş da hasta öksürüyor
ben de şimdiik pedidus veriyorum
bir de vitamin takviyesi yapıyorum
multitabs balık yağı
umarım hemen iyileşirler bu fındıklar
havalar ısındı hop hastalıklar başladı
ben de okula git gel bıktım artık
tatil istiyorum yakın zamanda:)))
daha doğrusu oğlumu eve bırakıp gitmek sıkıntılı oluyor
yabancı bir kadına
vesveseler vesveseler
bugün izin aldım
oğlumla vakit geçirdim
daha doğrusu oğluşun mızırtısını dinledim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?