Günaydınlar olsun herkese...
Bugünlerde maalesef sizlere hep hastalık haberi veriyorum...
Bu seferde kendim ykılıyorum hastalıktan...Ne güzel hiiç hastalanmadan kışı atlatıyorum derken..
Son anda yapıştı yakama...C.tesi gününden beri çok kötüyüm ateş titreme,üşüme öksürük burun akıntısı hepsi var...
Doktora da gidemiyorum gitsemde emzirdiğim için birşey vermiyor sadece parol içebiliyorum....
İşin kötüsü kayınvalidemde hasta kadın yatıyor oda kaç gündür...Özge yi anneannesi bakıyor yavrum oda iki arada bir derede gidip geliyor...Bizden haberler böylee umarım en kısa zamanda düzelirim inş..
gördüğün çocuğa maşallah ya 'çocuk baya büyümüş' demiş ya inanamıyorum:))Merhaba güzel anneler,
Topiğimiz ne kadar sessiz değil mi?
Ben artık çok takılamıyorum.Çünkü oğlumda inanılmaz bir teknoloji manyaklıgı başladı....Sıkı bir iphone ve tablet bilgisayasr kullanıcısı (maleseef)
En son istediğim şey oğlumun bu cihazlarla sıkı fıkı olmasıydı ama bir şekilde görüp kullanmayı öğrendi.....O yüzden biraz düzenlemeler getirdimm...Öyle olunca da sizlerden uzakta kalıyorum...
Dün başımdan geçen sevimli bir olayı paylaşmak istiyorum.....AVM de gezerken küçük bir kız çocuguyla yollarımız kesişti...anneside yanında..O kadar tatlıydı ki eğilip bir güzel mıncıkladım...Annesi 20 aylık oldugunu söyledi..Geyiğine "senin adın ne bakıyımmmmmm" dedim.....
Tutup bana ne dese beğenirsiniz....
-" adım Doğa,senin adın ne ?" dedi........(aynen suratım böyle oldu)
Artık nasıl bir ifademm varsa annesi baya bir güldü bana....Bide oğluma bakarak demez mi "bebek baya büyümüş"
Ayyy nasıl güzel bişiydi anlatamam....Bizimki halaaaaaaaaaaaaaaa "geldikkkk,bitti,şütistiyoo vs...vs.........." den öteye gitmiyor........tembel oğlan :)))))))
Sizlerde ne var ne yok??
Özgecik hastaymıs sanırım,çok geçmişler olsun..
Bizde minadex kullanıyoruz..balık yağı olarak....
Dişlerimizi birsabah birakşam roc marka bir macunla fırçalıyoruz....çok seviyor fırçayı vs..
Carşamba günü memeleketime gidiyorum..Kardeşim evleniyor(inşallah)
Bizden haberler böyle....
Hadi ya boş bırakmayın buraları(kendimde dahil boşladık iyice)
eskisi gibi şenlensin topiğimiz....
papatyacım geçmiş olsun canım benimGünaydınlar olsun herkese...
Bugünlerde maalesef sizlere hep hastalık haberi veriyorum...
Bu seferde kendim ykılıyorum hastalıktan...Ne güzel hiiç hastalanmadan kışı atlatıyorum derken..
Son anda yapıştı yakama...C.tesi gününden beri çok kötüyüm ateş titreme,üşüme öksürük burun akıntısı hepsi var...
Doktora da gidemiyorum gitsemde emzirdiğim için birşey vermiyor sadece parol içebiliyorum....
İşin kötüsü kayınvalidemde hasta kadın yatıyor oda kaç gündür...Özge yi anneannesi bakıyor yavrum oda iki arada bir derede gidip geliyor...Bizden haberler böylee umarım en kısa zamanda düzelirim inş..
selam kızlar..
gidiyorum geliyorum kimscikler yok neden böyle olduk yaff
doğadan ben iyiyiz şükür ama evde çok sıkılıyoruz artık
artık doğayı bırakıp bi yere de gidemiyorum beni arıyormuş evde bu durumdan banada sıkıntı geldi(
büyüdükçe rahatlıcaz derken hep farklı bişeyler çıkıyor :)
bol bol hamurlarla oynuyoruz kitap okuyoruz bu sıralar
yapacak pek bişeyde bulamıyorum yoğurup yiyip duruyorum doğayı
konuşmaya çalıştıkça daha da tatlı oldu sıpacım
papatyacım geçmiş olsun canım benim
özgecik iyi sanırım
hafta sonu eğlencektiniz arkadaşlarınla gidebildin mi?
günaydın arkadaşlarımmmm...
bayağıdır yokum ama sadece ben değil kimse yokmuş. ablam buradaydı onunla vakit geçirdik pek nete takılamadım.
biz gayet iyiyiz bu ara. havaların soğuk olması dışında pek derdimiz yok. şu ara yeni favorimiz kuzeyle camın önüne oturup sohbet etmek. hatta dün kuzey kendini öğle bir kaptırdıki dörtten ona kadar saydı. çok akıllandı eşşeğim benim.
bu sabahda eline sigara geçirmiş nereden bulduysa baba içiyo diyor bana...aslında yanındada iç içmeyiz ama görmüş işte biryerlern.
papatya canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah iyi olmuşsundur bugün.
luckyyy canım kardeşin evleniyormuş hayırlı olsun.
de hayde herkes toplaşsın yahuuu... özlüyorum sizleri....
günaydın cnm..
demek istanbula gittin ablanla döndün..
iyi olmuş sizin için..
iş konusunda bir karar verdiniz sanırm... devam gibi gelior banaa..
metin eren birden üçe asaıyor.. bazen direk 2 den başlayıp 3 e kadar gidiyortembel sıpacan
babaannem vefat etti... ablam doğum yaptı... çok şey sığdırdım bende. bu bir kaç haftaya
evet canım istanbula gittim bir hafta kaldım geldim arkamdan da ablam geldi. çok iyi oldu bizim için beraber çarşı pazar dolandık.
metin eren paşa ya da maaşallah...
başınız sağolsun bu arada. allah mekanını cennet etsin inşallah.
ablanın ve sizin gözünüz aydın olsun. birde metin erene bakan ablan mı doğum yaptı canım?
günaydın cnm..
iyi olmuş sizin için..
metin eren birden üçe asaıyor.. bazen direk 2 den başlayıp 3 e kadar gidiyortembel sıpacan
babaannem vefat etti... ablam doğum yaptı... çok şey sığdırdım bende. bu bir kaç haftaya
Hoşgeldin Baharcım...günaydın arkadaşlarımmmm...
bayağıdır yokum ama sadece ben değil kimse yokmuş. ablam buradaydı onunla vakit geçirdik pek nete takılamadım.
biz gayet iyiyiz bu ara. havaların soğuk olması dışında pek derdimiz yok. şu ara yeni favorimiz kuzeyle camın önüne oturup sohbet etmek. hatta dün kuzey kendini öğle bir kaptırdıki dörtten ona kadar saydı. çok akıllandı eşşeğim benim.
bu sabahda eline sigara geçirmiş nereden bulduysa baba içiyo diyor bana...aslında yanındada iç içmeyiz ama görmüş işte biryerlern.
papatya canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah iyi olmuşsundur bugün.
luckyyy canım kardeşin evleniyormuş hayırlı olsun.
de hayde herkes toplaşsın yahuuu... özlüyorum sizleri....
Selamlar sessiz forumun sakinleri
Bende dun itibariyle ist dayim.ana kiz dun otobus yolculugu yaptik.yolculugumuz sorunsuz gecti.otobus soforumuz edirnede binerken ve ist da inerken berayi optuarka koltugumuzdada genc cift vardi cocuga yaptigi kurlari gorseniz anlatamam.cocuga surekli bisiler anlatiyo iki koltugun arasindan elini tuttu birakmiyo
İstda vergi dairesinde ve belediyede islerim vardi onlari hallettim.pazar gunude edirneye donucem.Sagligimiz yerinde cok sukur.Hasta olan annelere cocuklara acil sifalar.
Luccky tebrikler cnm
Esmosum basinİz sagolsun ve ablanada simdiden mutluluklar
Baharim naber :)
Tubisimm bu forumun en sadik uyesisin tebrikler bacim
Papatyam bitki cayi tuket cnm hemen toparlarsin
Face yerine forumda takilalim ya hade gelin bakimmmmmm
arkadaşlarınla eğlenmene sevindim canımCanımm hoşgeldinn...Evet kimsecikler olmayınca insanın yazasıda gelmiyor yaa..
Amaann maaşallah size çok çok iyi olun inş...
Evde sıkılıyor çocuklar ama havalarda böyle napacağımızı şaşırdık bizde...
Yirimm ben o Doğa yı...
Teşekkürler Tubişim...
Özgecik çok şükür daha iyi ama annesi feci halde sırtım kopuyor bugün artık öksürmekten...
Arkadaşlarla çıktık canım en azından o süper geçtiii ondan sonrası malumm(((
başşınız sağolsun esmacımgünaydın cnm..
iyi olmuş sizin için..
Selamlar sessiz forumun sakinleri
Bende dun itibariyle ist dayim.ana kiz dun otobus yolculugu yaptik.yolculugumuz sorunsuz gecti.otobus soforumuz edirnede binerken ve ist da inerken berayi optuarka koltugumuzdada genc cift vardi cocuga yaptigi kurlari gorseniz anlatamam.cocuga surekli bisiler anlatiyo iki koltugun arasindan elini tuttu birakmiyo
İstda vergi dairesinde ve belediyede islerim vardi onlari hallettim.pazar gunude edirneye donucem.Sagligimiz yerinde cok sukur.Hasta olan annelere cocuklara acil sifalar.
Luccky tebrikler cnm
Esmosum basinİz sagolsun ve ablanada simdiden mutluluklar
Baharim naber :)
Tubisimm bu forumun en sadik uyesisin tebrikler bacim
Papatyam bitki cayi tuket cnm hemen toparlarsin
Face yerine forumda takilalim ya hade gelin bakimmmmmm
günaydın herkese.....
bugün hava nefis.... ne güzel güneşli. içim açıldı vallahi.
kalktım evimi temizledim oğluşumu yatırdım kahve keyfi yapıyorum. haydin gelin eşlik edin bana....
Tunaydin canimmmm afiyet olsun.bu arada ist da hava toparladi dun kar bile yagmisti
Bende hastanedeyim ufak bir operasyon olucam.opuyorum hepinizi
canım geçmiş olsun.... ne operasyonu bu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?