2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydınlar olsun herkese...
Bugünlerde maalesef sizlere hep hastalık haberi veriyorum...
Bu seferde kendim ykılıyorum hastalıktan...Ne güzel hiiç hastalanmadan kışı atlatıyorum derken..
Son anda yapıştı yakama...C.tesi gününden beri çok kötüyüm ateş titreme,üşüme öksürük burun akıntısı hepsi var...
Doktora da gidemiyorum gitsemde emzirdiğim için birşey vermiyor sadece parol içebiliyorum....
İşin kötüsü kayınvalidemde hasta kadın yatıyor oda kaç gündür...Özge yi anneannesi bakıyor yavrum oda iki arada bir derede gidip geliyor...Bizden haberler böylee umarım en kısa zamanda düzelirim inş..

çok geçmiş olsun canım.ıhlamur falan bitkisel takviye belki iyi gelir.nane limon... tekrar cok geçmiş olsun.

selam kızlar..
gidiyorum geliyorum kimscikler yok neden böyle olduk yaff
doğadan ben iyiyiz şükür ama evde çok sıkılıyoruz artık
artık doğayı bırakıp bi yere de gidemiyorum beni arıyormuş evde bu durumdan banada sıkıntı geldi(
büyüdükçe rahatlıcaz derken hep farklı bişeyler çıkıyor :)
bol bol hamurlarla oynuyoruz kitap okuyoruz bu sıralar
yapacak pek bişeyde bulamıyorum yoğurup yiyip duruyorum doğayı
konuşmaya çalıştıkça daha da tatlı oldu sıpacım
gördüğün çocuğa maşallah ya 'çocuk baya büyümüş' demiş ya inanamıyorum:))
benim doğamda adın ne diye sorun söylüyor
bizde hala tek kelimelerdeyiz benim ki biraz tembel çıktı
emziği vermemeye çalışıyorum artık konuşmasını etkilediğini düşünüyorum

kardeşinde evleniyormuş hayırlı olsun canım
şimdi ne büyük koşturma tatlı telaşlar :)

papatyacım geçmiş olsun canım benim
özgecik iyi sanırım
hafta sonu eğlencektiniz arkadaşlarınla gidebildin mi?

Canımm hoşgeldinn...Evet kimsecikler olmayınca insanın yazasıda gelmiyor yaa..
Amaann maaşallah size çok çok iyi olun inş...
Evde sıkılıyor çocuklar ama havalarda böyle napacağımızı şaşırdık bizde...
Yirimm ben o Doğa yı...

Teşekkürler Tubişim...
Özgecik çok şükür daha iyi ama annesi feci halde sırtım kopuyor bugün artık öksürmekten...
Arkadaşlarla çıktık canım en azından o süper geçtiii ondan sonrası malumm(((

günaydın arkadaşlarımmmm...

bayağıdır yokum ama sadece ben değil kimse yokmuş. ablam buradaydı onunla vakit geçirdik pek nete takılamadım.

biz gayet iyiyiz bu ara. havaların soğuk olması dışında pek derdimiz yok. şu ara yeni favorimiz kuzeyle camın önüne oturup sohbet etmek. hatta dün kuzey kendini öğle bir kaptırdıki dörtten ona kadar saydı. çok akıllandı eşşeğim benim.

bu sabahda eline sigara geçirmiş nereden bulduysa baba içiyo diyor bana...aslında yanındada iç içmeyiz ama görmüş işte biryerlern.

papatya canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah iyi olmuşsundur bugün.

luckyyy canım kardeşin evleniyormuş hayırlı olsun.

de hayde herkes toplaşsın yahuuu... özlüyorum sizleri....

günaydın cnm..

demek istanbula gittin ablanla döndün..

iyi olmuş sizin için..

iş konusunda bir karar verdiniz sanırm... devam gibi gelior banaa..

metin eren birden üçe asaıyor.. bazen direk 2 den başlayıp 3 e kadar gidiyor tembel sıpacan

babaannem vefat etti... ablam doğum yaptı... çok şey sığdırdım bende. bu bir kaç haftaya

evet canım istanbula gittim bir hafta kaldım geldim arkamdan da ablam geldi. çok iyi oldu bizim için beraber çarşı pazar dolandık.

metin eren paşa ya da maaşallah...

başınız sağolsun bu arada. allah mekanını cennet etsin inşallah.

ablanın ve sizin gözünüz aydın olsun. birde metin erene bakan ablan mı doğum yaptı canım?

yok cnm bu metin erene bakan ablamın ufağı.. benmde büyüğüm:)))

abla çok bende

Selamlar sessiz forumun sakinleri

Bende dun itibariyle ist dayim.ana kiz dun otobus yolculugu yaptik.yolculugumuz sorunsuz gecti.otobus soforumuz edirnede binerken ve ist da inerken berayi optu arka koltugumuzdada genc cift vardi cocuga yaptigi kurlari gorseniz anlatamam.cocuga surekli bisiler anlatiyo iki koltugun arasindan elini tuttu birakmiyo
İstda vergi dairesinde ve belediyede islerim vardi onlari hallettim.pazar gunude edirneye donucem.Sagligimiz yerinde cok sukur.Hasta olan annelere cocuklara acil sifalar.
Luccky tebrikler cnm
Esmosum basinİz sagolsun ve ablanada simdiden mutluluklar
Baharim naber :)
Tubisimm bu forumun en sadik uyesisin tebrikler bacim
Papatyam bitki cayi tuket cnm hemen toparlarsin

Face yerine forumda takilalim ya hade gelin bakimmmmmm

Esmacım hoşgeldinn...
Maaşallah metin eren e annesi yavaş yavaş olsun 2 den 3 e sayıyor ya sen ona bak...
Canım başınız saolsun yaa...Allah rahmet eylesin sizlerede sabırlar versin inş..
Ablanın da gözüaydın olsun..allah analı babalı büyütsün inş..Mis gibi bebek kokusu ne güzel..

Hoşgeldin Baharcım...
Özlettiniz kendinizi canım ya...
Maaşallah bu miniklere ya hepsi birbirinden akıllı bunların...
Çok teşekkür ediyorum canım çok iyi olduğumu söyleyemem hala devam ediyor dün evdeydim biraz dinlenmek için ama nerdee...
başta Özgecik bırakmıyor sonrada gece misafir geldi geçmiş olsuna diye mecburen ayaklandım ama sürünüyorum inş.geçicek..

Hacerimm selamm...
Aaa ne güzel yine gezmedesiniz ana kız yerim ben o beray ı yahuu...
Canımm herşeyi içiyorum ama bir gelişme yok nasıl hastalık bu böyle anlamıyorum...

selam kızlar..
arkadaşlarınla eğlenmene sevindim canım
bende nasıl olduğunu soracaktım ama hala kötüymüşsün
başşınız sağolsun esmacım
demek minik bi yavru daha katıldı aranıza allahım sağlıklı uzun ömürler versin

baraycığa bak ya sıpaloş çok tatlı :)
valla hecercim bakıyorum artık facede herkescikler olmuyo böylee
burayıda ihmal etmeyelim buranın tadı bi başka

Tubisim haklisin cnm.butun kizlar toplansin artik

Papatyam senin cok guzel dinlenmeye ihtiyacin var.sicak bir dujj deliksiz bir uyku.tabi bu da zor biciriklarimiz rahatlik vermiyoki

Tubisim haklisin cnm.butun kizlar toplansin artik

Papatyam senin cok guzel dinlenmeye ihtiyacin var.sicak bir dujj deliksiz bir uyku.tabi bu da zor biciriklarimiz rahatlik vermiyoki

günaydın herkese.....

bugün hava nefis.... ne güzel güneşli. içim açıldı vallahi.

kalktım evimi temizledim oğluşumu yatırdım kahve keyfi yapıyorum. haydin gelin eşlik edin bana....

günaydın herkese.....

bugün hava nefis.... ne güzel güneşli. içim açıldı vallahi.

kalktım evimi temizledim oğluşumu yatırdım kahve keyfi yapıyorum. haydin gelin eşlik edin bana....

Tunaydin canimmmm afiyet olsun.bu arada ist da hava toparladi dun kar bile yagmisti
Bende hastanedeyim ufak bir operasyon olucam.opuyorum hepinizi

Kızlarr merhabalar....
Bu haftanında sonuna geldik çok şükür...
Güzell bir haftasonu diliyorum herkese....
Ben daha iyi sayılırım ama öksürüğüm hala aynı şiddetle devam ediyor ama en azından kendimi
dövülmüş gibi hissetmiyorum inş.geçicek yaa...
Özgecikte iyi maaşallah çok biliyorlar yaa..Bilgisayarın mausunu alıp kulağına koyuyor alooo babıyosunn diyor bıcır bıcır konuşuyor...
Çook işimiz var bunlarla:)))Seni çok seviyorum annecim diyorum çok hoşuna gidiyor onun hizasına eğiliyorum gözlerinin içine bakıpta nasıll mutlu oluyor gülüyor hemen..Sen beni seviyormusun diyorum kollarını açıyor bukadarrr seviyom diyor:))Yemede yanında yat oldular iyice...

Bu aradayaz için tatil yeri arıyoruz erken rez.yaptıralım diyoruz iyi oluyor ama karar veremedik.Ben bodrum istiyordum ama ya çok pahalı yada denize kıyısı yok yada sahili yok direk atlıyorsun ee özge ile de olmaz öyle diye düşünüyorum...Dün akşam tur şirketleri ile görüştük Özdere de baktık bir kaç yer bakalım büyük ihtimalle orası olacak ama aklım bodrum da kaldı...varmı tavsiye edeceğiniz yerler acaba...

canım geçmiş olsun.... ne operasyonu bu böyle?

Sagol bitanem.simdi solicem kokoş diyeceksin kesin dekolte bolgemde et beni vardi ve goruntu olarak beni rahatsiz ediyodu.hastanedede arkadasim calisiyor onun yardimiyla araya alindim,cerrah dr u hemen aldi iki dikisim var 6 gun sonra dikisler alinacak tabi edirnede olacagim icin orda bi hst de aldiririm artik.Ohh be rahatladim valla
Hastane cikisindan sonra kuafore gittim saclarima kat attirdim boyuna dokunmadan.simdi icim rahat pazar evime gidebilirim

Esimede dedimki mutlaka bugun yarin rakı icmem gerekiyomus agriyi hafifletiyomus ist a gelince hallederiz dedi

Papatyam selam.Bende tatil bolgelerinden sadece alanyayı biliyorum.Gorumcem ve eşi yillardir alanyada yasiyolar ve hotel isletiyolar.Beraysiz gidince hotelde,berayla gidince evlerinde kaliyoruz.Ama bu sene farkli biyer gormek tanimak istiyorum.ins da ole olur.gerci berayla baska biyerde tatil olurmu dusunmuyor degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…