Merhaba aranızda Bodrum veya yakın oturan var mı? Biz burda emziren anneler olarak ayın belli günlerinde buluşuyoruz ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Değişik aylarda bebekler ve anneleri..Güzel oluyor
merhaba temmuz anneleri bende inşallah 2013 temmuz annesi olacağım, sizden tavsiye almaya ihtiyacımız var 2013 anneleri olarak,
-yeni doğan ve 0-3 ay olarak ne kadar ne alalım? en az ne kadar kısa kollu, yarım kollu, uzun kollu zıbın, tulum, elbise vb? kaç paket bez alalım? biberon emzik alalım mı? neler almayalım?
-3-9 aylık dönem için neler alalım?
-bebek arabası ana kucağı oda beşik alırken nelere dikkat edelim neler tavsiye edersiniz?
-doğum için önceden nasıl bir hazırlık yapalım? nelere dikkat edelim? ebelere veya dr'a önceden tembihlememiz gereken birşey var mı?doğumdan sonra giymek için gecelik mi alt üst pijama takımı gibi birşey mi alalım?
sıcakta doğum yapacak bizleri neler bekliyor???
hertürlü yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz :)
izmir'den selamlar!
Merhaba
Biz daha baslamadik.Bir kere denedim 2 yasinda aslinda cok iyi gidiyordu ama benim saglik sorunlarim sebebiyle yarim kaldi.Doktor 2,5 yas uygun dedi.Mayis ayini bekliyorum.
Yaa bizde de aynı oldu 1.5ay uğraştım tam alışıyordu iyi gidiyordu benim belim tutuldu fıtık oldum 2 aya felç durumuna geldim acil ameliyata alındım eee Enes te beze döndü annem kaynanam baktı
bugün alt komşum uzman poedagok öyle enesle o konuşurken bi anda gelişti hadi bütün bezleri çöpe atın aaa Enes tuvalete gidicek filan mutlu bi şekilde attık bezi 4 kez götürdüm hepsinde çiş yaptı birazdan yine kaldırıp götürcem inşallah hayırlısı nasıl olcak bilmiyom artık
......
Her cocuk farkli farkli.Kimi 2 gunde ,kimi 1 ayda alisiyor.Sonucta illaki alisacaklar.Ben su soguklarin gecmesini bekliyorum.Tuvalete goturdugun zaman yapiyorsa super.
Ben o alistirmaya calistigim donemde lazimliga oturtabiliyirsam cisini yapiyordu.Bir iki haberde verdi ama onun disinda her yer gol halindeydi :))))
fakat su var gece hic baglamamistim hep kuru kalmisti.Umarim yine oyke olur.
Bizim de gece hiç kuru kalmıyor hatta 6 numara bezinden bile her sabah taşıyor üstünü değişiyorum hergün şimdi tuvalete götürdüm çiş yaptı yatağına koydum uyudu sanırım gece olayından korkuyom çok mu kalçam acaba diye şimdi 2 saat sonra kalksam yeterlimi olur yoksa saatbaşımı
Acaba
Gece yatarken icecek biseyler verme pek annesi.Ben 2 saate kuruyordum alarmimi bence 2 saat yeterli.
Çok sağol teşekkür ederim paylaşımların için ben gece uyuturken 9:30'da biberon veriyom onu nası yapcam süt içmeden asla uyumaz bu sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?