Papatya selam, evet başladık biz mecburen. Çünkü yakında işe gireceğim ve doktor önce memeden kesmem gerektiğini aksi durumda işe başlayınca kesersem kötü etkileneceğini söyledi. Bu da beni zorlayan bir faktör oldu yoksa ben de bir türlü o cesareti kendimde göremiyordum.
Telkinler çok işe yaradı çok şükür hiç ağlamadı. Ama ben çok ağladım. Ondan beklerken ben daha dayanıksız çıktım. O ikna oldu memeyi siyah görünce acı oldu dedi. Birbirimize sarılıp yattık. Doktorun verdiği ilacı içtim süt kesilmesi için. Muhtemelen sende de ilk gün çok ağrı olur çünkü ben de senin gibi sabahlara kadar emziriyordum. O yüzden bu işi mutlaka haftasonuna denk getirmeye gayret edersen iyi olur bence. Kızıma da uyku veren bitkisel bir damla var onu veriyorum, çünkü özellikle gece emziriyordum ve gece uyandığında sorun çıkmamasını sağladı bu damla. Deliksiz uyuyor. Tabi damlayı kesince zorlanacağız ama o zaman memeyi unutmuş olacak iyice.
Tabi içim hala kötü, özellikle meme kesildikten sonra çok mahsunlaştı. Kıyamam ya, ara ara aklına gelip acii acii diyor geçiyor. Benim kızı gören bu hayatta memeyi bırakmaz diyordu ama artık herşeyi anlıyorlar. Bol bol telkin çok önemli kesmeden önce.
Taze naneyi dünden beri sarıyorum bende, çare oldu gibi biraz. Bandaj da yaptım sımsıkı, naneler etrafında, halim perişan. Bir de doktorun verdiği ilaç inanılmaz bir sersemlik yaptı, artı yorgunluk. Yani çocuğum zorlanmadı ama ben çok zorlandım umarım senin de kolay olur...
Miss senin de daha önceki girişimini okumuştum, aynı ben de senin gibi düşünüyordum. Şurda 2 ay daha var emzir ama sana söyleyeyim o zaman da yine az gelecek süre. Bu o kadar güzel bir duygu ki , insan bir ömür emzirebilmek istiyor. Açıkça söylemek gerekirse, emzirme bitince ben de boşluğa düştüm. Şimdi bol bol birbirimize sarılıyoruz, tensel teması devam ettirmek için sırtına, göbeğine çıplak tene masaj yapıyorum bol bol. Bir de aklına gelmesin diye sürekli parklardayız, çocuk oyun alanlarındayız. Herkese kolay gelsin diyorum, zor bir süreç, hem duygusal hem de fiziksel olarak zor gerçekten...
Ayy yaa kıyamam ben onaa...
Ben nasıl bıraktırıcam diye söyleyince sen bu kafada gidersen hiiç bıraktıramazsın diyorlar...
Ama baksana anlattıklarına yani okadar düşkün olduğu birşeyden ayrılıyorlar...Anne içinde öyle ama gitgide zorlaşmaya başlıyor maalesef kii..
Sen acı oldu diye yazmışsın siyah falan birşey mi sürdün göğsüne...
Yaa kizlar ne oluyoor boyleeeee?
Ayyyy kimse yok,ugramiyorsunuz bile..Offf offffff nerdeeee o eski gunlerrrr.
Nazar degdi bu topige resmen.Ýnandim artik buna.
malesef öyle canım
herkes facedeki grupta takılıyor senin face yoktu di mi?
Bu arada doktor kontrolumuze gittik.Boyu 86,5cm kilosu ise 11,5 olmus.
Asilar bitti.
2 yastan once tuvalet egitimine baslama dedi doktor.
Bakalim beyfendi kendini ne zaman hazir hissederse artik :)))
yok canım doğa pek beceremiyorcanim kapattim ben.cok kisa sure once acmstim,esimin bir isi icin.Simdi yine kapali.
Ben burda yazmayi seviyorum.Herkesle muhattap olmak zorunda kalmiyorsun burda.
Kizlar,
Yavrukuslar bisiklet surmeyi biliyorlar mi?Daha dogrudu direksiyon kullanmayi ogrendiler mi?
günaydın canımHerkese kocaman günaydınnnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?