- 24 Kasım 2010
- 686
- 19
- 318
Merhaba sevgili temmuz anneleri, 2010 ağustos annesiyim ama bir ihtimal sizde olabileceğini düşündüğüm bir ürüne ihtiyacım olduğu için buraya yazıyorum.
kızım için yaklaşık 2 yıl önce bebettodan"sevimli renkli tavşan kadife alt açma bezi" aldım. 6 aylık olduğundan beri elinden bırakmıyor. onla yatıp onla kalkıyor ve yıkanmasına bile tahammül edemiyor. İnternetten yenisini sipariş ettim penye olanı geldi ve kızım elini bile sürmedi.
Eğer bebeği için bu ürünü alıp kullanmayan varsa satın almak istiyoum. çünkü fabrikayı aradım ve artık üretmediklerini söylediler, özel sipariş de yapmıyorlarmış.
aradığım ürünün penye olanı aşağıdaki linkte mevcut, aynısının kadifesini arıyorum:
minikbaby | Bebetto Penye Figrl Alt Ama (Dilek Tavan) - Ekru
umarım sizden birilerinde vardır
Günaydınnnn herkeseee....
Yaa burasını yine ihmal ettik((
Kimseler de yok...
Bizde durumlar aynı meme ile alakalı olarak..
Arıyor ama dillendirmiyor kıvranıp duruyor..Çok şükür bu kadarını da beklemiyordum ya ben..
Hep en kötüsünü düşünüyoruz...
Onun haricinde bütüün yaramazlıklara devam şu buzdolabından ne istiyor anlamış değiliz...
Sizlerde de varmı buzdlabı takıntısı içinden çıkmayacak elinden gelse
Merhaba ben de çok uzun zamandır yazamadım.Arada okuyorum ama evde oğlumdan hiç fırsat olmuyor.Papatya benim oğlum da buzdolabını açıyor içindekileri özellikle yumurta alıyor hemen alıyoruz ellerini yıkıyorum ama mutfağa girsin ilk iş dolaba yöneliyor bazen karşısında serinletiyor kendini.Açmasına izin vermezsek yere yatıp ağlıyor.Nasıl vazgeçecek bilmiyorum.
Sevgili temmuz anneleri,
Benim oğlum hala birkaç kelime konuşuyor.Tam olarak anne demesi bile son bir aydır.Sizde konuşma nasıl?
Yemeği hala bilgisayarın karşısında yedirebiliyoruz.Ben istiyorum ki acıkınca her türlü yesin ama yok.Bizim gibi olan var mı?
herkeslere merhabaa
sabahtan beri geçmişi okuyorum dün hiç giremedim
kızlar ben de bugün size sorucaktım benim dr.um da kalsiyum yazdı suda eriyenlerden ve içinde bebekte zeka gelişimini yavaşlatır ya da zeka geriliğine sebep olabilir gibi bişey yazıyo. içinde 4 kutu var 15'erli toplam 60 tane yani bilmiyorumkismile ilacın adı calci-net D3 dün bi tablet içtim ama bugün hiç içimden gelmiyo napıcaz
Hey gidi topic heyyyy..neler paylaşıldı burda neleeerr..ama şimdi ne gelen var giden..öksüz kalmış garibim topic...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?