ekle hayatım beklıyorum
ekledim belli oluyomu sol alttaki kafası üstteki vucudu kaydirigubbakcemile3
kız hiç bişe anlayamadım neresi neresi anlatsana opuyorumnanaktan
üsküdar daki mihriman sultan hastanesi doktor zeynep hanım şiddetle tavsiye ediyorum teknolojiyi görünce şaşkınlıktan dilim tutuldu meğerse baran hanım bizi başından savıyomuş ohaoldumsmile
boyunu bilmiyorum canım da 150 gr kendisi walla:)
ozofcum Allah saglık sıhhatle kucagına almayı nasip etsin evladını cnm,
uskudar bana cok uzak ya ben beylikduzunde oturuyorum
sol alt taraftaki kafası
yukarıya doğrusu vücudu canım inan bende duruşuna bi anlam weremedim içimi kral dairesi sanıyo heralde istediğini yapıyo bi bebğin anne karnında amuda kalktığınıda ilk defa görüyorum yani bu doktor karnıma vurunca dödü biraz işte o hali kolları bacakları saklamış orda gözükmüyo
omurilik kemiği gözüküyo:)
maşallah yavru kusuna :teytey:
ayy suan bakkkaydirigubbakcemile3 nasıl vurdu kıs nerene vuruyor doktr
saol cnm tosunum benim yaa guclubacismile
fiyatalrını araştırdınmı cnm o hastanenın bi bilgin var mı Şeniz
ya şu 14 gün geçsede bende ögrensem kuzumun cinsiyetını :gitme:
selam kızlarrrrr... geçmişi okumadan direk dalıyorumpazartesi tahlil sonucu göstermek için doktoruma gittim. belki tekrar bakarsak cinsiyetini görebiliriz diye doktora söyledim ama doktor hiç oralı olmadı şimdi bakamam bidahaki ay gelince dedi :sinifsinif: çok sinir oldummmm bende hemen yol üstündeki başka bi hastaneye gittim saolsunlar o kadar ilgilendilerki bayıldımmm hatta fiyat 2 katı olmasa doktorumu değiştirmeyi düşündüm ama benim doktorum 24 lira alırken burası 43 lira aldı muayne ücreti ama deydi çünküüüüüüüü KIZIM olacağını öğrendimmmmm hatta doktor ultrason görğntülerini video şeklinde cd ye kaydedip verdi. 16+4 düm gittiğimde ama 17+2 görünüyodu ultrasonda baya büyümüş bizimki... çok mutluyum kızlar hep bi kızım olsun istemiştim...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...
merhaba bayanlar... sağlık ocağına gittim geldim sayfalarca dolmuş maşallahh..
sağlık ocağında kan ve idrar testi yapıldı . sonuçlar 10 dk da çıktı hemen baktılar.
kan sayımımda iyi çıktı. birde maddi durumumuz, eğitim durumumuz,, sağlık durumlarımız, geçmişe yönelik sağlık taraması yani ailede hastalığı olanlar var mı ? ve akraba evliliği var mı? istenen planlanmış bir gebelik mi gibi sorular sordular. bu kadar ilgi alaka hoşuma gitti. çok güzel çalışıyorlar. birde aklınızda olsun maddi durumu iyi olmayan anneler vitamin ve demir ilaçlarını sağlık ocaklarından ücretsiz temin edebiliyorlarmış. bana da demir ilacı verecekti ben de benim evde var ayrıca doktoruma danışmadan değiştiremem dedim.. ayy ülkemizde herşey böylesine güzel olsa ne iyi olurdu değil mi???
selam kızlarrrrr... geçmişi okumadan direk dalıyorumpazartesi tahlil sonucu göstermek için doktoruma gittim. belki tekrar bakarsak cinsiyetini görebiliriz diye doktora söyledim ama doktor hiç oralı olmadı şimdi bakamam bidahaki ay gelince dedi :sinifsinif: çok sinir oldummmm bende hemen yol üstündeki başka bi hastaneye gittim saolsunlar o kadar ilgilendilerki bayıldımmm hatta fiyat 2 katı olmasa doktorumu değiştirmeyi düşündüm ama benim doktorum 24 lira alırken burası 43 lira aldı muayne ücreti ama deydi çünküüüüüüüü KIZIM olacağını öğrendimmmmm hatta doktor ultrason görğntülerini video şeklinde cd ye kaydedip verdi. 16+4 düm gittiğimde ama 17+2 görünüyodu ultrasonda baya büyümüş bizimki... çok mutluyum kızlar hep bi kızım olsun istemiştim...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...
ozofcum Allah saglık sıhhatle kucagına almayı nasip etsin evladını cnm,
uskudar bana cok uzak ya ben beylikduzunde oturuyorum
valla canım doğum fiyatlarını falan sormadım ama muayne 43 dü yani normalden biraz yüksek olabilir ama sormadım valla hastanenin adı mihriman sultan isterseniz bilgi alabilirsiniz doktor zeynep hanım ayrıca bu doktor hospital türk de de doğum yaptırıyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?