2010 Temmuz Anneleri : )

bende yeni gördüm çok tebrik ediyorum canım Allah gönlüne göre wermiş
Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin.. :1hug:

çok saol canım Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kavuştursun bize...

ozofff tebrik ederim seninde prensesin geiyormuş ay ne güzel..

benimde prenses galiba bende haftaya öğrenicem inş.

inşallah sende öğrenirsin canım çok güzel bi duygu :hulya:

Tebrikler canımm.... Allah analı babalı büyütsün.sositosositosositososito

amin canım hepimizinkini inşallah...

inş. canım sende öğren bi an önce
ben doktora eminmisiniz diye sormadım yaa 2-3 sayfa önce bunla ilgili bişii yazdım okudunmu?

şeyimi emınmısınız olayınımı evet eger oysa okudum bacak araları dolu gördüm yazmısıın omu degılse kopyala yapıstırda yıne okuyayım opuyorumnanaktan

yasmin emindir ya merak etme emin olmasa olasılık halinde söylerdi bence % ... ihtimal diye. bende cinsiyeti öğrendiğimde bir akrabama bile sölemicem. sadece topicte yazıcam. eşimin ve benim bir kaç arkadaşımız bilecek. neden derseniz daha yeni hamileydim abi bütün herkese söyledik ailelere. sonra kayınvalidemin mahalle komşusu beni gödü kayınvalideme gittiğimde saçma bir üslupla konuşuyor. soru sordu cevap vermedim. hönk kaldı öyle. ona ne benim çocuğumdan. laf olsun torba dolsun diye konuşan biri işte. şimdide cinsiyeti sölemicem doğduğunda hep beraber görürüz dicem. ve bunu zevkle söylicem. :CüvCüv:

olasılık demedi zaten cnm dediğin gibi emindir ozaman kayınvalidem bi tane kayınvalidesiyle anlaşan ender kişilerden biri gibiyim
ama başkaları bişi der bende sinirlenirim :bbo:
söyleme boşwer bişi yapacak olan cinsiyet belli olmadan da yapar salla o yüzden kötü niyet düşünen warsa söleme canımm nazar nazar ama bize sölee :1hug:

cnm bencede kesin sölemıstır artık 17 haftalık oldun kesinsir kesin sen kafanı yorma paşanla beraber hamileligin tadını çıkart gamyoncuiremsu

dimi yaa olasıık werrmedi erkek dedi
canımı sıkmiim şimdi boş yere hayır eşimde dün diyoki msnde
bebğin resmini yolladım ultrason ..
aşkım eminmisin nerde oğlumun pipisi diyoo kaydirigubbakcemile3
bende eminim de oğlun rahat durmadıki doktor pipisinin resmini çeksin amud kalktı resmen dedim bana çekmiş dedi he şunu bileydin dedim kaydirigubbakcemile3
sizin o gördüğünüz parmak olmasın sakın saydınmı kaç pipisi wardı diyo hala yaa bende ayyy dedim ayyy alsanaalsanasmile

cnm hiç kendini sıkıp bebişinide üzme erkek demiş olduda degişti inşallah degişmez sanmıyorum degısecegını varsayalım degıstı kızda olsa erkekte olsa o senın canından bi parça allahtan gelen herşeye razıyım ben tabi gönlümden erkek geçiyo bu bi gerçek bence senınkı degısmeyecek allah gönlünden geçeni sana nasip ettı bebişim opuyorumnanaktan

amin canım yaa öyle tabii dediğin gibi
Allah'ım sizinde gönlünüze göre wersin bide senle sonbaharcığım öğrenseydii hayırlısıylaa :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…