etmezmiyim cnm hepinize ediyorumm inş. gönlünüzden geçen olurda burda oynarız hep beraber :teytey: :dance:
ayy cnm inşallah :teytey:
cnm 600 sanıyede bir mesaj yollanıyomus benım 150 snıyem var neyse cevabı burdan veriyim inşallah ogluşuna bi arkadaş verebiliriz duaların ve güzel yüregın için çok saol opuyorumnanaktan
sen şimdi 2 hafta sonramı gitcen zanım doktora
ewet cnm benım 2 haftam var gelmek bilmiyo :hulya:
ewet canım geçmek bilmez bide bebişin özlediysen benim bebeğin 10 haftalıkken hareketi o kadar çoktuki bide her yer belliydi böyle anlatamam senikide ölemii??
benide dürttülerr gitmiycem die bidaa isyan ediyodum ben sadece cinsiyet için geldim die sert çıktım sölediler
umutlu kızzz bugünde yaptınmı bir sürü yemekler :icecream:
umutlu kızzz bugünde yaptınmı bir sürü yemekler :icecream:
cnm benım bebek 12 haftalık 2li testte gittigimde kıpır kıpırdı sıçrıyodu devamlı yarım saatte ense ölçüsünü aldılar tam cinsiyetı sordum uyudu kaldı doktorda uyandıramadı bacaklar süreklı açıktı görmediim dedi pozisyon vermedi dedi dogrumu bilmem bende bu sefer ısrarla ögrenecem cinsiyetını inşallah :Saruboceq:
hadi inş. ozaman canımm öğrenirsiniz ikinizde sonbaharla beraberr :1hug:
aklinialirimsmile ohh getirende warr
bende istiyorum artıkk :icecream:
sonbaharda istiyodur bence :icecream:
ben tatlı istememki hehe tatlı çekmez benim canım evde dolu ama son kullanma tarihleri geçecek yakında :teytey::teytey:
ben tatlı istememki hehe tatlı çekmez benim canım evde dolu ama son kullanma tarihleri geçecek yakında :teytey::teytey:
kızlar bende yemek yemeye gidiyorum cokacimcoook
wee hepinizi kocaman öpüyorumm kendinize ii bakın şimdilikk opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?