2010 Temmuz Anneleri : )

cnm 600 sanıyede bir mesaj yollanıyomus benım 150 snıyem var neyse cevabı burdan veriyim inşallah ogluşuna bi arkadaş verebiliriz duaların ve güzel yüregın için çok saol opuyorumnanaktan

cnm 600 sanıyede bir mesaj yollanıyomus benım 150 snıyem var neyse cevabı burdan veriyim inşallah ogluşuna bi arkadaş verebiliriz duaların ve güzel yüregın için çok saol opuyorumnanaktan

inş. cnm sende saol canım benimm :1hug: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ewet cnm benım 2 haftam var gelmek bilmiyo :hulya:

ewet canım geçmek bilmez bide bebişin özlediysen benim bebeğin 10 haftalıkken hareketi o kadar çoktuki bide her yer belliydi böyle anlatamam senikide ölemii??
benide dürttülerr gitmiycem die bidaa isyan ediyodum ben sadece cinsiyet için geldim die sert çıktım sölediler

cnm benım bebek 12 haftalık 2li testte gittigimde kıpır kıpırdı sıçrıyodu devamlı yarım saatte ense ölçüsünü aldılar tam cinsiyetı sordum uyudu kaldı doktorda uyandıramadı bacaklar süreklı açıktı görmediim dedi pozisyon vermedi dedi dogrumu bilmem bende bu sefer ısrarla ögrenecem cinsiyetını inşallah :Saruboceq:

hadi inş. ozaman canımm öğrenirsiniz ikinizde sonbaharla beraberr :1hug:

aklinialirimsmile ohh getirende warr
bende istiyorum artıkk :icecream:
sonbaharda istiyodur bence :icecream:

öfff benim bugün yemek yapmam lazım üzgünüm
eşimcim geç gelcek ölürüm o gelene kdr acıktım bile gözlerim ha böle oldu :1shok:

ben tatlı istememki hehe tatlı çekmez benim canım evde dolu ama son kullanma tarihleri geçecek yakında :teytey::teytey:

ben tatlı hiç sevmezdim şimdi bana sadece gofret ve pasta verseler başka bişe isteme bide ekşi olan herşeyden :icecream:

kızlar bende yemek yemeye gidiyorum cokacimcoook
wee hepinizi kocaman öpüyorumm kendinize ii bakın şimdilikk opuyorumnanaktan

ben dondurma bi kere yedim o da 1 ayı geçmiştir. yerimde hani yemesem aklıma gelmez.
ben daha çok eşki istiyorum içinde acı ve ekşi olan herşeyi yerim ham ham

cokacimcoook

kızlar bende yemek yemeye gidiyorum cokacimcoook
wee hepinizi kocaman öpüyorumm kendinize ii bakın şimdilikk opuyorumnanaktan

güle güle şekercikk...

bende şimdi mutfağa gidiyorum. kılıcımı kalkanımı kuşanayım marş marş mutfağa savaşa :roflol: arada uğrarım ben cöö derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…