öslemmmmmm naber şekerim :))
kızlar yaa feci sırt ağrım var bugün
sizde de oluyo mu
bir de bugün ne öğrendim sırt üstü yatınca bebek çok rahatsız olurmuş
sola dönük yatmak daha iyiymiş
sagol gulcugum canım sıkılıyo cok ozandan pc zor aldım ya sen nasılsın okumadım gecmısı usendım
ne yapayım canım bende yalnızım eşimi bekliyorum. bebişe battaniye örmeye başladım heveslendim bakalım ne kadar dayanabilicem :)))) uykumda geldi aslında((
benımde agrıyo bazen cok yataklada ılgısı var sanırım ben esımle yatamıyorum cok delı yatıyo 180 e 200 yataga sıgmıyo korkuyo cok gobegıme carpmakdan ben oturma odasında yatıyorum ve kanepe cok rahatsız edıyo ozan gıdınce yatagımıza yatıyorum ve rahatlıyorum cok
ne yapayım canım bende yalnızım eşimi bekliyorum. bebişe battaniye örmeye başladım heveslendim bakalım ne kadar dayanabilicem :)))) uykumda geldi aslında((
ayy kıslarr öyle zor bişey değil dümdüz örüyorsun))) çok kolay yani yoksa bende öremem zaten en son anneme şal ördüm 3 yılda kaydirigubbakcemile3 evlendiğimizde başlamıştım 15 gün falan önce bitti kaydirigubbakcemile3
arkadaşlara katılıyorum düz müz sonuçta oda bi beceri
hiç beceremeyenler var
mesela benmirmirmirmir
güzel anneler ben yatıyorum sabaha görüşürüz öpüyorum hepinizi kuzularınızada iyi bakın kaydirigubbakcemile5
güzel anneler ben yatıyorum sabaha görüşürüz öpüyorum hepinizi kuzularınızada iyi bakın kaydirigubbakcemile5
ben bu elısının tamamen kabılıyet olduguna ınanıyorum duz bıle olsa gecen kıtapdan basladım kac yerınden arttırmısım berbat bısey oldubilmiyorumkismile
kızlar bende bıseyler atıstırayım sankı braz acıktık donerım bırazdan
ben deneme cesaretini bile gösteremedim
sizler gene iyisiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?