2010 Temmuz Anneleri : )

benımde agrıyo bazen cok yataklada ılgısı var sanırım ben esımle yatamıyorum cok delı yatıyo 180 e 200 yataga sıgmıyo korkuyo cok gobegıme carpmakdan ben oturma odasında yatıyorum ve kanepe cok rahatsız edıyo ozan gıdınce yatagımıza yatıyorum ve rahatlıyorum cok
kızlar yaa feci sırt ağrım var bugün
sizde de oluyo mu
bir de bugün ne öğrendim sırt üstü yatınca bebek çok rahatsız olurmuş
sola dönük yatmak daha iyiymiş

sagol gulcugum canım sıkılıyo cok ozandan pc zor aldım ya sen nasılsın okumadım gecmısı usendım

ne yapayım canım bende yalnızım eşimi bekliyorum. bebişe battaniye örmeye başladım heveslendim bakalım ne kadar dayanabilicem :)))) uykumda geldi aslında ((

bende ozenıyorum bıseyler orebılmek ama kabılıyetsısın sanırım annem yanımda olsa tarıf ederdı oda yok kısenağlama
ne yapayım canım bende yalnızım eşimi bekliyorum. bebişe battaniye örmeye başladım heveslendim bakalım ne kadar dayanabilicem :)))) uykumda geldi aslında ((

canım bizim yatak geniş aslında
eşim de çok dönmez ama ben geceleri onu o kadar çok uyandırıyorum ki
hiç rahat yatamıyorum nedense

ohh becerikli anneee:hulya:
ben de yelek başlamıştım
annesinin el emeği bi cicisi olsun dedim ama üşeniyorum
sıkılıyorum

ayy kıslarr öyle zor bişey değil dümdüz örüyorsun ))) çok kolay yani yoksa bende öremem zaten en son anneme şal ördüm 3 yılda kaydirigubbakcemile3 evlendiğimizde başlamıştım 15 gün falan önce bitti kaydirigubbakcemile3

olsun zaten bebeğin doğmasına 5 ay var :))
biter o zamanaaakaydirigubbakcemile2

arkadaşlara katılıyorum düz müz sonuçta oda bi beceri
hiç beceremeyenler var
mesela benmirmirmirmir

arkadaşlara katılıyorum düz müz sonuçta oda bi beceri
hiç beceremeyenler var
mesela benmirmirmirmir

kaydirigubbakcemile5

al benden de o kadar
ben şişle öremem diye tığla başladım yeleği basit bişey çok da hoşuma gitmişti
örneği aramak 2 günümü aldı onu mu yapsam öbürünü mü diye
ama 1 gün ördüm sıkıldım

güzel anneler ben yatıyorum sabaha görüşürüz öpüyorum hepinizi kuzularınızada iyi bakın kaydirigubbakcemile5

ben bu elısının tamamen kabılıyet olduguna ınanıyorum duz bıle olsa gecen kıtapdan basladım kac yerınden arttırmısım berbat bısey oldubilmiyorumkismile

ben deneme cesaretini bile gösteremedim
sizler gene iyisiniz :))

aman benim meraklı köpeğim rahat bırakmaz ki
zaten 8 den sonra eve geliyom pekte vaktim olmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…