2010 Temmuz Anneleri : )

güle güle şekercikk...

bende şimdi mutfağa gidiyorum. kılıcımı kalkanımı kuşanayım marş marş mutfağa savaşa :roflol: arada uğrarım ben cöö derim

bende kaçar tembel hanımlar bu satte yemek yapıyolar zemuszemus şaka yapıyorum alınmayın sakın hepinize ii akşamlar öptüm sizi opuyorumnanaktan

Allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucaklamak nasib estin canım opuyorumnanaktan

merhaba nasılsısnız
bu sayfa ne kadar boş kalmış
temmuz anneleri çok mu az yoksa çok mu yoğun ?:CüvCüv:

özür dilerim sanırım acemiliğimin kurbanı oldum
pekte hareketsiz değilmiş burası :))

Yaprak dökümü başlıcak birazdan..Bir de haberlere bakıyorum azcık...opuyorumnanaktan

merhaba birde ben ilk sayfanın yorumlarını okumuşum aylardır kimse bişey yazmamış saındım bilmiyorumkismile

Ayyy ferhunde polislerin arasında gidiyordu..bilmiyorumkismile

Medaacım, ben bazan gün içinde bir kaç saatliğine uyuyorum..Döndüğümde bir bakıyorum 50 mesaj yazmışlar bi anda..Oku oku bitmiyor...kaydirigubbakcemile3

:))
bi arkadaşım haziranda anne oluyor o tavsiye etti
buluşmalar falan yapıyorlarmış
sizlerde yapıyormusunuz?

:))
bi arkadaşım haziranda anne oluyor o tavsiye etti
buluşmalar falan yapıyorlarmış
sizlerde yapıyormusunuz?

Ben kendi adıma yapamıyorum..Çünkü ikiz ve riskli gebelik olduğu için dr kesin yatak istirahati verdi..Annemlerde kalıyorum.Sadece wc ye ve yemek yemeğe kalkıyorum..2 haftada 1 de evinin önünden taksi ile dr muaynesi ev arası yolculuk....:sm_confused:

Ayrıca havalar çok soğuk.Buluşmak için doğurmayı beklicez..Yani yazı sanırım...Ama doğum yapmış anneler buluşuyorlar arada...

bence çok şanslısınız
keşke benimkide ikiz olsaydı
zor oluyor ama çok güzel bişey en iyi arkadaşıyla birlikte hayata merhaba diycek bebekleriniz
şuan için soğuk ama istanbul genelde çok soğuk olmuyo bence :))

Bunlar benim ikinci ikizlerim..diğerlerini şubatta kaybettim..yani acım 2 kat idi..inşallah kardeşlerini sağlıkla eve götürürüm...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasib etsin...:Saruboceq:

korkma rahim genişlediği için normal ağrılar bunlar sakin ol :))

Bunlar benim ikinci ikizlerim..diğerlerini şubatta kaybettim..yani acım 2 kat idi..inşallah kardeşlerini sağlıkla eve götürürüm...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasib etsin...:Saruboceq:
amin amin inşallah bu sefer bişey olmıycak ufaklıklara

AMıN CANIMMM ıNŞALLAH.:1hug:bu sefer hayırlısıyla alıcaksın bebişlerini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…