güle güle şekercikk...
bende şimdi mutfağa gidiyorum. kılıcımı kalkanımı kuşanayım marş marş mutfağa savaşa :roflol: arada uğrarım ben cöö derim
selam kızlarrrrr... geçmişi okumadan direk dalıyorumpazartesi tahlil sonucu göstermek için doktoruma gittim. belki tekrar bakarsak cinsiyetini görebiliriz diye doktora söyledim ama doktor hiç oralı olmadı şimdi bakamam bidahaki ay gelince dedi :sinifsinif: çok sinir oldummmm bende hemen yol üstündeki başka bi hastaneye gittim saolsunlar o kadar ilgilendilerki bayıldımmm hatta fiyat 2 katı olmasa doktorumu değiştirmeyi düşündüm ama benim doktorum 24 lira alırken burası 43 lira aldı muayne ücreti ama deydi çünküüüüüüüü KIZIM olacağını öğrendimmmmm hatta doktor ultrason görğntülerini video şeklinde cd ye kaydedip verdi. 16+4 düm gittiğimde ama 17+2 görünüyodu ultrasonda baya büyümüş bizimki... çok mutluyum kızlar hep bi kızım olsun istemiştim...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...
merhaba nasılsısnız
bu sayfa ne kadar boş kalmış
temmuz anneleri çok mu az yoksa çok mu yoğun ?:CüvCüv:
merhaba nasılsısnız
bu sayfa ne kadar boş kalmış
temmuz anneleri çok mu az yoksa çok mu yoğun ?:CüvCüv:
merhaba birde ben ilk sayfanın yorumlarını okumuşum aylardır kimse bişey yazmamış saındım bilmiyorumkismile
:))
bi arkadaşım haziranda anne oluyor o tavsiye etti
buluşmalar falan yapıyorlarmış
sizlerde yapıyormusunuz?
bence çok şanslısınız
keşke benimkide ikiz olsaydı
zor oluyor ama çok güzel bişey en iyi arkadaşıyla birlikte hayata merhaba diycek bebekleriniz
şuan için soğuk ama istanbul genelde çok soğuk olmuyo bence :))
amin amin inşallah bu sefer bişey olmıycak ufaklıklaraBunlar benim ikinci ikizlerim..diğerlerini şubatta kaybettim..yani acım 2 kat idi..inşallah kardeşlerini sağlıkla eve götürürüm...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasib etsin...:Saruboceq:
Bunlar benim ikinci ikizlerim..diğerlerini şubatta kaybettim..yani acım 2 kat idi..inşallah kardeşlerini sağlıkla eve götürürüm...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasib etsin...:Saruboceq:
az kaldı yaprak dökümüne...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?