2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar dün kontrole gittim.

ama maalesef beklediğim gibi olmadı.

Çünkü bizim bebiş horul horul uyuyordu. Beyin gelişimi felan güzel dedi ama benim içime hiç sinmedi. Doktorumuzda istediği gibi inceleyemedi ve benim aklım takıldı.

2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.

3 lü test için kan verdim. ınşallah sonucu iyi çıkar.

uykucu kuzucuk :)) sakin ol canım sonraki kontrole bakar telaşlanmana gerek olduğunu sanmıyorum :))) olumunekankayizsmile

uykucu kuzucuk :)) sakin ol canım sonraki kontrole bakar telaşlanmana gerek olduğunu sanmıyorum :))) olumunekankayizsmile

Yaaa ne biliiim işte gull insanın ister istemez morali bozuluyor.

Acaba demekten kendimi alamıyorum.

Biliyorsun ben ilk baştan hep sorunlu başladım. Zaten soru işaretlerim silinmemiş böyle olunca da elimde olmadan kafayı takıyorum.

günaydın kızlar....a.s.
Capricim niye telaşlandınki uykucu bi bebiştir ne güzel uyuyodur bence korkulacak bişi yoktur bebişin gayet sağlıklıdır. bende diğer gittiğimde bebişim uyuyodu hiç hareket etmemişti ama maşallah bu sefer kıpır kıpırdı:) inş. 3lü testinde iyi çıkar canım. bu arada cinsiyet kesin erkekmi ne dedi doktor?

saglk olsun cnm bak gelşmi gusel ya sen ona bak kaydirigubbakcemile5 hadi hayrlısı testınde soncu ıı cıkr o zamnda ınceler ıyıce..
bu arada cnm 3 lü test için sadece kanmı verıyorsun ben yarn gıdecemde kaç gunde cıkyrmş bu sonuç

Yaa ne biliim canım işte hani doğru düzgün elini kounu da göremedim belki ondandır.

Nasıl bir uyuma şekliyse bizim uykucu güzelin ki...

Doktor bir süre uğraştı ama canım göstermedi.

Dün moralim bozuktu ona yansıdı her halde...

Neyse yaaa dereyi görmeden paçayı sıvamayım ben...alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Hakkımızda hayırlısı olsun...

Teşekkürler canım...

Evet sadece kan verdim. Sonucunu da telefonla size bildiricez dediler.

İnşallah iyi çıkar.:Saruboceq:

18 yıldan beri, Anne - Bebek ve Çocuk sektörünün önde gelen kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'nın ondokuzuncusu 18 - 21 Şubat 2010 tarihlerinde gerçekleşecek.

İstanbul Fuar Merkezi'nde olacak fuar, yıllardır sektörün tek buluşma noktası olarak biliniyor. Bu yıl çok daha geniş bir katılımla gerçekleşecek fuar, yurtiçi ve yurtdışı ticari bağlantılarının yapıldığı, sektöre ve halka en modern ürünlerin sunulduğu önemli bir ticari platform olacak.

19. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, tekstilden mobilyaya, araç gereçten kozmetiğe, oyuncaktan gıdaya, hizmet kuruluşlarından sağlık kuruluşlarına kadar pek çok sektörden firmalar ile alıcıları karşı karşıya getiriyor.

Fuar Detayı
Fuar Adı : Anneler, Bebekler ve Çocuklar
Fuar Açılımı : Anneler Bebekler ve Çocuklar 1 +14 Yaş Ürünleri Fuarı
Fuar Alanı : İstanbul Fuar Merkezi
Ülke : Türkiye
Dönem : 18 - 21 Şubat 2010
Konu: İhtisas fuarı
Kaçıncı: 19
Sektör Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili, Mobilya, İç Dekorasyon
Periyod : Yılda Bir
Ürünler : Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Kozmetik, Ev Tekstili, Hazır Giyim, Güvenlik Araçları, Çocuk Mobilya, Bebek ve Çocuk Taşıma Gereçleri, Gıda, Oyuncak.

capricim seni çok iyi anlıyorum pzt doktora gitiğimizde benim bebişde hiç hareketli değildi tam anlamıyla göremedim doğru düzgün ölçümde yapamadı hastamı acaba die bile düşündüm ama herke kızdı bana her gittiğinde hareketli olmayacak günün çoğunu uyuyarak geçirir zaten die. bozma moralini uyuya uyuya büyüyecek annesii

Evet canım zaten benim aklıma direk sen geldin.

İnsan ilk başta etkileniyor ama sonradan rahatlarım ben...

Hatta sizlerle konuşunca o negatifliği üzerimden atıyorum...

Çok sağol canım...opuyorumnanaktan

üzme annesi bebişini... ultrasona girmeden 1 saat önce canım sıkıldı biraz ondanda olmuş olabilir etkileniyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…