günaydın kıslarrrr biz evde kaldık işe gidemedik heryer kar(
Günaydın canım...
Neyse bugün biraz dinlenirsin. bacaklarının altına yastık koy uzan ohhh televizyonunu izle... zemuszemus
ne güsel işte kıs :)) yat dınln bugun:teytey:
Kızlar dün kontrole gittim.
ama maalesef beklediğim gibi olmadı.
Çünkü bizim bebiş horul horul uyuyordu. Beyin gelişimi felan güzel dedi ama benim içime hiç sinmedi. Doktorumuzda istediği gibi inceleyemedi ve benim aklım takıldı.
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.
3 lü test için kan verdim. İnşallah sonucu iyi çıkar.
uykucu kuzucuk :)) sakin ol canım sonraki kontrole bakar telaşlanmana gerek olduğunu sanmıyorum :))) olumunekankayizsmile
Çünkü bizim bebiş horul horul uyuyordu. Beyin gelişimi felan güzel dedi ama benim içime hiç sinmedi. Doktorumuzda istediği gibi inceleyemedi ve benim aklım takıldı.
günaydın kızlar....a.s.
Capricim niye telaşlandınki uykucu bi bebiştir ne güzel uyuyodur bence korkulacak bişi yoktur bebişin gayet sağlıklıdır. bende diğer gittiğimde bebişim uyuyodu hiç hareket etmemişti ama maşallah bu sefer kıpır kıpırdı:) inş. 3lü testinde iyi çıkar canım. bu arada cinsiyet kesin erkekmi ne dedi doktor?
saglk olsun cnm bak gelşmi gusel ya sen ona bak kaydirigubbakcemile5 hadi hayrlısı testınde soncu ıı cıkr o zamnda ınceler ıyıce..
bu arada cnm 3 lü test için sadece kanmı verıyorsun ben yarn gıdecemde kaç gunde cıkyrmş bu sonuç
capricim seni çok iyi anlıyorum pzt doktora gitiğimizde benim bebişde hiç hareketli değildi tam anlamıyla göremedim doğru düzgün ölçümde yapamadı hastamı acaba die bile düşündüm ama herke kızdı bana her gittiğinde hareketli olmayacak günün çoğunu uyuyarak geçirir zaten die. bozma moralini uyuya uyuya büyüyecek annesii
günaydın anneler ve bebekler....
bembeyaz ankaradan kocaman evgiler gönderiyoruz hepinize
nasılsın mürüvetcimm
bende bugün 3 lünün sonuçlarını almaya gidicem tabi kar izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?