2010 Temmuz Anneleri : )

angle3281, gulll, muruvvet şekerlemelerim günaydıııınnn :CüvCüv: nasılsınız bakalım bugunn

CNM üzülme sende dikkat edersinn biraz , yararlı gıdalar yersin:
Sebze meyve süt ürünleriiiiii
ne olcakkk 6 kilo sonuçta
kuzum zaten öle yapyrm ii beslnmş bebek dyrlr cevz badem fındık ve ymrtaya baslmştım sanrım onlrmı yaptıkı 3 hafta önce61,7 sonra64 olmşm meyve ve süt ürnlrı tüketiyrm kımıde evde yemklr acı olunca sadece yogurt yedgm gunlr oldu

evet yeni üyeyim boshayallersmile
teşekkür ederim :)
hg forma

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnn cnm

Anammmmmm
olduuuuuuuu
Teşekkür ederim arkadaşlar
Özellikle Esm çakılım sana
ay çok hoş olduuu
Ben mavi rengide çok severim...

canım benm rica ederim cinsiyeti bilemdiğim için renk konusuna karar veremedım bunlar uyumlu gelince yaptımm istersen değiştiririz şeker cinsiyet kız olursa çizelgeyı değiştirebiliriz

kızlar gece öyle bir rüya gördüm ki hayırdır inşallah ablamlardaymışımm çocuğun kafası rahmime doğru iniyormuş abla abla doğum yapıorum diyorum ablamda olurmu diyorr daha erkenn abla ama farketmiyormusun kafasını diyorumm oylece kalıorummm doktoru arıyorum gel ama diyor benm işim var doğumuna giremeyecem diyorr bende gitmiyorumm bir uyandımkı elim karnımın üzerinde ay beni doğum korkusumu bastı nee

allahım hayırlara erdirsin canım. bilinçaltımızdan kaynaklanıyor ister istemez doğumu sonrasını düşünüyoruz. ama bak millet doğuruyorda bişey mi oluyor bizde doğururuz ne eksiğimiz var onlardan :))))

angle3281, gulll, muruvvet şekerlemelerim günaydıııınnn :CüvCüv: nasılsınız bakalım bugunn
gunydn cnm sen naslsın
hayrdr ınşllh canm cok takma kafana belkı takmşsndr ondan kalmştr bennde ruyana grmştr

valla kızlar çok bunaldım eşime mektup yazıyorum şimdi konuşarak anlatamadığım şeyleri belki okuyarak anlar diye umuyorum.

valla kızlar çok bunaldım eşime mektup yazıyorum şimdi konuşarak anlatamadığım şeyleri belki okuyarak anlar diye umuyorum.

NE OLDUKİ PROBLEM Mİ VARR CNM YAA ÜZÜLME AMA BAK BEBEĞİN SUYU BULANIKLAŞIR DİYORLAR mafoldumben

NE OLDUKİ PROBLEM Mİ VARR CNM YAA ÜZÜLME AMA BAK BEBEĞİN SUYU BULANIKLAŞIR DİYORLAR mafoldumben

canım bizim hep aynı şeyler eşim çok vurdumduymaz umursamaz bir insan. bende aksine titizim işler burda karışıyor işte (

benmkı gıbı canm erkklr böle olyr hep işte ne yapacan

İnan seni teselli etmek için söylemiorumm ama benm eşimde aynı ama umursamıorum bende umursama erkeklerin çoğu böylee takma üzülme sen yanlız değilsinki bebişin varr

herkese selam:))))
hepiniz iyisinizdir inşlllah..
özledim sizi fırsat buldum bi geleyim dedim..

canımmmm bizde seni özledikkkkkk napıyorsunn???

valla iyiyiz canım sağolopuyorumnanaktan..mardin çoook güzelmiş hayran kaldım çok otantik bir şehir büyülü bir yer...görmeyen herkesin mutlaka görmelerini tavsiye ederim...çarşamba günü dönücez büyük ihtimalle canım..

bu arada listeye baktım
Oğlun oluyormuşgamyoncuiremsu gözünaydın canımmm maşallah
Denizgüneşseninkide kızmışşş bak allah gönlüne göre verdi çok sevindim adına..seninde gözünaydın canımm
cinsiyet öğrenen bütün arkadaşların gözüaydın herkese maşallah
hepimizi allah tamamına erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…