2010 Temmuz Anneleri : )

aaaa canım mardinin methini duydum ama gitmek hiç kısmet olmadı :) evetttt oğluşum geliyor teyzesiiii çok teşekkür ederiz öpüyoruz seni :)))

evet cnm bnde gtmştım eskı mardn dagın etklrnde kurlmş yollrı yokuş aşağı

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
nasılsın..
ii canm bnde

aaaa canım mardinin methini duydum ama gitmek hiç kısmet olmadı :) evetttt oğluşum geliyor teyzesiiii çok teşekkür ederiz öpüyoruz seni :)))

ayyy yerim ben onu
canım fırsatın olursa mutlaka gör..enteresan biyer çok faklı kültürden insanlar var....tarihi yapılar muhteşem..hiç sıkılacak vaktim olmadı inan..ama yazın sakın gelme dayanılmaz bir sıcağı varmış..şimdi bile bütün yurt kar altında hava burda daha bugün biraz bozuldu..rüzgar var..

evet cnm bnde gtmştım eskı mardn dagın etklrnde kurlmş yollrı yokuş aşağı

ii canm bnde

evet canım biz birkaçgün önce midyat a geçtik..burasıda süper..dün bütün gün gezdik..burda da eski midyat bölgesi var işte dizilerin çekildiği yerleri,gümüşçüleri filan dolaştık..

Tünaydın herkese
öğle yemekleri için hazırlıklar başladı mı? :))

bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınızmı?
ben yumuşak pıtpıtlar hissetmeye başladım..burda tiroid tahlillerimide yaptırdım iyi çıktı çok şükür..
haftaya cuma da kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda:ecrin_bebek:

canım ben hareket hissetmiyorum her kontrole gittiğimizde bizimki öylece yatıyor sıpa en fazla kıpırdaması sağa sola dönmek yada yüz yukarı yatıyorsa yüz aşağı dönemek oluyor bakalım salı gunu yine kontrolümüz var bizi neler bekliyor :)))

merak etme şekerim 2-3 hafta içinde hissetmeye başlarsın..zaten şimdilik bende ufak pıtpıtlar hissediyorum..daha ilerde güm güm olacaklar,böyle içimizde kaydığını hissedicez bi rahat vermicekler, uyutmayacaklar...ama biraz daha sabredicez az kaldı hayırlısıyla...

evet bnde hıssdyrm artık eşimi cagryrum uzanrken gelmiyor yaaa gıt benı kandırıyorsnz oglnla dyr hısstmyrm ben bişey dıyor

bambinocum cinsiyet belli oldumu senin
evet canım çoktaan benimki yine kız tatlımbayanssulusmile

evet bnde hıssdyrm artık eşimi cagryrum uzanrken gelmiyor yaaa gıt benı kandırıyorsnz oglnla dyr hısstmyrm ben bişey dıyor

evet zaten elini koyunca hisedilmiyor daha benimkide sadece ben hissedebiliyorum..

:))) hadi bakalım hayırlısıyla bekliyoruz o günleri kaydirigubbakcemile5

şimdilik hoşçakalın biz yemeğe gidiyoruzcokacimcoook
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…