gunydn cnm hg
a.s cnm hoşgldın
valla iyiyiz canım sağolopuyorumnanaktan..mardin çoook güzelmiş hayran kaldım çok otantik bir şehir büyülü bir yer...görmeyen herkesin mutlaka görmelerini tavsiye ederim...çarşamba günü dönücez büyük ihtimalle canım..
bu arada listeye baktım
Oğlun oluyormuşgamyoncuiremsu gözünaydın canımmm maşallah
Denizgüneşseninkide kızmışşş bak allah gönlüne göre verdi çok sevindim adına..seninde gözünaydın canımm
cinsiyet öğrenen bütün arkadaşların gözüaydın herkese maşallah
hepimizi allah tamamına erdirsin...
evet cnm bnde gtmştım eskı mardn dagın etklrnde kurlmş yollrı yokuş aşağıvalla iyiyiz canım sağolopuyorumnanaktan..mardin çoook güzelmiş hayran kaldım çok otantik bir şehir büyülü bir yer...görmeyen herkesin mutlaka görmelerini tavsiye ederim...çarşamba günü dönücez büyük ihtimalle canım..
Bu arada listeye baktım
oğlun oluyormuşgamyoncuiremsu gözünaydın canımmm maşallah
denizgüneşseninkide kızmışşş bak allah gönlüne göre verdi çok sevindim adına..seninde gözünaydın canımm
cinsiyet öğrenen bütün arkadaşların gözüaydın herkese maşallah
Hepimizi allah tamamına erdirsin...
ii canm bndehoşbuldum canımopuyorumnanaktan
nasılsın..
[ı]herkese günaydın:))[/ı]
aaaa canım mardinin methini duydum ama gitmek hiç kısmet olmadı :) evetttt oğluşum geliyor teyzesiiii çok teşekkür ederiz öpüyoruz seni :)))
evet cnm bnde gtmştım eskı mardn dagın etklrnde kurlmş yollrı yokuş aşağı
ii canm bnde
tünaydn hoşgeldın
bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınızmı?
ben yumuşak pıtpıtlar hissetmeye başladım..burda tiroid tahlillerimide yaptırdım iyi çıktı çok şükür..
haftaya cuma da kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda:ecrin_bebek:
canım ben hareket hissetmiyorumher kontrole gittiğimizde bizimki öylece yatıyor sıpa en fazla kıpırdaması sağa sola dönmek yada yüz yukarı yatıyorsa yüz aşağı dönemek oluyor bakalım salı gunu yine kontrolümüz var bizi neler bekliyor :)))
merak etme şekerim 2-3 hafta içinde hissetmeye başlarsın..zaten şimdilik bende ufak pıtpıtlar hissediyorum..daha ilerde güm güm olacaklar,böyle içimizde kaydığını hissedicez bi rahat vermicekler, uyutmayacaklar...ama biraz daha sabredicez az kaldı hayırlısıyla...
evet canım çoktaan benimki yine kız tatlımbayanssulusmilebambinocum cinsiyet belli oldumu senin
evet bnde hıssdyrm artık eşimi cagryrum uzanrken gelmiyor yaaa gıt benı kandırıyorsnz oglnla dyr hısstmyrm ben bişey dıyor
merak etme şekerim 2-3 hafta içinde hissetmeye başlarsın..zaten şimdilik bende ufak pıtpıtlar hissediyorum..daha ilerde güm güm olacaklar,böyle içimizde kaydığını hissedicez bi rahat vermicekler, uyutmayacaklar...ama biraz daha sabredicez az kaldı hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?