canlarım ben artık çıkıyorum eşim geliyo masayı hazırlıyım yarın görüşürüz melek annneler öpüyorum sizi bu arada yasmın 06 yemek yiyip gelicem dedi gidiş o gidiş bugun hiç göremedik onu gidecek olmasına ayrıca çok üzüldüm öpüyorum sizi tontişlerim by ii bakın yigenlerime olumunekankayizsmile
CANM ZATEN COKTA TOK DEGLDIM TARTLDGMDA BUGUN ELKTRNIKTI HASTNDEKI BIDE USTUMDE KAZAK VAR ALTMDA TAYT BLKI ONLRDAN FARK ETMİŞ OLABILIR 3 HAFTA ONCE HASTANE 61,7 DEMİŞTI BUGUN 64 CIKTI AMA FINDIK FISTIK YIYORUM BI HAFTADIRkaydirigubbakcemile3
bende çıkıyorum kızlar.. eğer haftasonu görüşemezsek bebişlerinizle beraber mutlu bir hafta sonu diliyorum.. şimdilik hoşçakalın..
flovercim haklısında esterya anne adayı 36 yaşında ve tüp bebekle uğraş sonucu hamile kalmış biri. Allah yardımcısı olsun. zaten çoğu kişi de başka bir doktora görünmesini önerdi. Bebişi sağlamsa ve kaybederse (zaten riskli gebelik grubunda) Allahım göstermesin Allah esirgesin çok daha büyük buhranlara yol açar diyerekten bir kaçımız öyle yazdık.. Yine de İçi rahat olsun bence. 386 da 1 risk önemsenecek bir rakam ama 50 de 1 riske göre ya da 5 de 1 riske göre de iyi bir sonuç..
sen şimdi bir güzel yemekler yapmışsındır.. afiyet olsun şekercik. benim yerimede ye. bende azcık daha buralardayım
iyi tatiller iyi dinlenmeler efim sende dikkat et kendine ve yawrukuşuna
GÖrsrz bende cıkyrm mesaım bttı hadın grsrz kıslr Öpyrm
benim riskim 1737 de 1 çıktı ve ben de 37 yaşındayım tüp bebek değil ama tedaviyle zor hamile kaldım. ama yaptırmam gerektiğini düşünüyorum. neyse biraz moralim bozuldu o yüzden öyle yazdım. kusura bakmayın.yanlız doktorumun bana söylediği amniyosentezden önce mutlaka rahim ağzzının kontrol edilmesi gerekiyor çünkü eğer herhangi bir açıklık varsa amniyosentez daha da açılmasına sebep olabiliyor dedi. o zaman düşük riskinin daha fazla olduğunu belirtip kararı hastaya bırakıyoruz dedi. dikiş atılıp amniyosentez yaptıran da var ama ben bu durumlarda önermiyorum dedi. ama ben de milyonda 1 risk bile olsa down sendromunu göze alamıyorum. zarla zorla sahip olabildiğim tek evladım down sendromlu olursa ölürüm. neyse bunlar zor kararlar zaten. ben de 1 doktora daha mı gidebilirim belki. ama akrabada olması riski artırıyor die biliyorum.
kız havalı bayannn bu fotoları koyma alırlar kopyalarlar zaten güzelsin dikkat et benden sölemesi bebegım üye olmadan girdiginde bile fotolar gözüküyo anacım he ben yine güzel yemekler yaptım gidiyimde hazırlıyım masayı kaydirigubbakcemile3
ben 23 yaşındayım ama kana göre 10.000 de 1
yaşıma göre 938 de bir çıktı 2 li testte down sendorumu riski.
ya ben çok üzülüyorum biliyormusun sürekli hep güzel haberler duymak istiyorum
sizlerden buna o kadar çok ihtiyacım varki..burda birisi mutlu olunca bende seviniyorum,
birisi üzülünce bende üzülüyorum, müthiş bir duygu seli var içimde... Herkes güzel
haberlerle gelir inşallah.. Alahım annelere bağışlasın sağlıklı yawrucukları.. :Saruboceq:
vişne senle benm satlar aynıymış senın cinsiyet nie belli olmadı kii
domates ve bambino arkadaşlar uğramaz oldu gören var mı ???
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20100711/k/3734/preg.png canım bu linki kendi kişisel bilgilerin olduğu sayfadaki cetvele kopyalarsan olur ben rastgele seçtim sen değiştirebilirsin a.s.
Slm kıslr ben geldim bebşmizi gördük geldık onca saglk ocagına gıttım tansyndu fln ölçtu kan ılcı verdı vtmn vermyormş sonra doktrmza gıttık kaynnmda glmştı saglık ocagına yakın oldugu ıcın sonra esm almaya geldı hastane ıcın oda geldi yanımızda doktrum sakacı kaynna glmş dedı süpriz yapalm ona dedı renklı ultrsyonda gösterdı bebeşizi resmni verdı iyimiş saglıgı 217 grm olmş bebşmz bu arada bnde kilo almşım(( 64 kilo olmşum tansiyonm düşük 9,6 cıktı hep zaten10,6 dr işte öle harktlrını fıln baya izledık en son bıse sırtını döndü bakmayın yetr artık diye:) doktrum aşında6 ayda oldugunu söledi saglk ocagı 5 ayda gel baslylm dedı dedm yok bakma sen onlara dedı kan verdım haftaya cuma alabılırsın dedılr cıktık geldık
viişnecim bende sen yaptıgım cinisyet tahmınını soruyosun sandım sen tıckerı mı sordun kaydirigubbakcemile3
he kızz benim ama artık wawlık halimiz kalmıyo :roflol:
neden bee bence gzelsin su anda hiçbirimizin görüntüsünde öle abes bişe yok çok kılo almadık şişmedik hala güzeliz anacımm zemuszemus
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ŞEYYY ŞEYYYeyvahedigeldismile 58 LE BAŞLMSTIM 6 KİLO ALMŞM mafoldumben mafoldumben :kedi:
ahhh o fındık fıstıklar yokmu hep sivilce etti suratımı bide çikolata bide her sabah cevizi mutlaka yiyorum bebegin zeka ve beyin gelişimi için bi akşamları fındık fıstık ne varsa mafettı benı demek fındık fıstık magduru bi ben degılmısım kaydirigubbakcemile3
Kızlarr ben geldimm...
Ayy yoğun birgündü benim için..
Birazdan çıkıcam işten inş..
Bu akşam yemeğe misafirliğe gidiyoruz:)))
iyi gelicek bu yorgunluğun üzerine:)))
Mürüvvet canım bebişi büyütmüşsün bu arada maaşallah...
Benimki onun yarısı kadar yaa(( Üzüldüm şimdii..Bir hafta da bu kadar farkedermi acaba...
Yoksa ben mi besleyemedim bebişimi((
selam arkadaşlar ii akşamlar çok uykum var hem hamileyim hem mert uyutmuyor off hamileliğimin tadınıda çıkartamaz olduk mert ilgi istiyor çok bu hamileliğimde hep uyuyasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?