2010 Temmuz Anneleri : )

sen şimdi bir güzel yemekler yapmışsındır.. afiyet olsun şekercik. benim yerimede ye. bende azcık daha buralardayım

ahhh o fındık fıstıklar yokmu hep sivilce etti suratımı bide çikolata bide her sabah cevizi mutlaka yiyorum bebegin zeka ve beyin gelişimi için bi akşamları fındık fıstık ne varsa mafettı benı demek fındık fıstık magduru bi ben degılmısım kaydirigubbakcemile3

bende çıkıyorum kızlar.. eğer haftasonu görüşemezsek bebişlerinizle beraber mutlu bir hafta sonu diliyorum.. şimdilik hoşçakalın..

benim riskim 1737 de 1 çıktı ve ben de 37 yaşındayım tüp bebek değil ama tedaviyle zor hamile kaldım. ama yaptırmam gerektiğini düşünüyorum. neyse biraz moralim bozuldu o yüzden öyle yazdım. kusura bakmayın.yanlız doktorumun bana söylediği amniyosentezden önce mutlaka rahim ağzzının kontrol edilmesi gerekiyor çünkü eğer herhangi bir açıklık varsa amniyosentez daha da açılmasına sebep olabiliyor dedi. o zaman düşük riskinin daha fazla olduğunu belirtip kararı hastaya bırakıyoruz dedi. dikiş atılıp amniyosentez yaptıran da var ama ben bu durumlarda önermiyorum dedi. ama ben de milyonda 1 risk bile olsa down sendromunu göze alamıyorum. zarla zorla sahip olabildiğim tek evladım down sendromlu olursa ölürüm. neyse bunlar zor kararlar zaten. ben de 1 doktora daha mı gidebilirim belki. ama akrabada olması riski artırıyor die biliyorum.

sen şimdi bir güzel yemekler yapmışsındır.. afiyet olsun şekercik. benim yerimede ye. bende azcık daha buralardayım

kız havalı bayannn bu fotoları koyma alırlar kopyalarlar zaten güzelsin dikkat et benden sölemesi bebegım üye olmadan girdiginde bile fotolar gözüküyo anacım he ben yine güzel yemekler yaptım gidiyimde hazırlıyım masayı kaydirigubbakcemile3

ben 23 yaşındayım ama kana göre 10.000 de 1

yaşıma göre 938 de bir çıktı 2 li testte down sendorumu riski.

ya ben çok üzülüyorum biliyormusun sürekli hep güzel haberler duymak istiyorum

sizlerden buna o kadar çok ihtiyacım varki..burda birisi mutlu olunca bende seviniyorum,

birisi üzülünce bende üzülüyorum, müthiş bir duygu seli var içimde... Herkes güzel

haberlerle gelir inşallah.. Alahım annelere bağışlasın sağlıklı yawrucukları..
:Saruboceq:

evet az evvel kayalarda oturuyordum baktım aşırı kaçtı geri aldım anladım ben seni.

hadi kur sofranı.. oh walla senin bebeğin ya da eşin yerinde olmak isterdim çok şanslılar bol bol yemek. yaşasın

yemek yemek :)

bence amnşyosentez yaptırmana hiç gerek yok ense kalınlığı da iyiyse bişi yoktur. yaşı boşver 10.000 de 1 risk çok çok düşük.

Kızlarr ben geldimm...
Ayy yoğun birgündü benim için..
Birazdan çıkıcam işten inş..
Bu akşam yemeğe misafirliğe gidiyoruz:)))
iyi gelicek bu yorgunluğun üzerine:)))
Mürüvvet canım bebişi büyütmüşsün bu arada maaşallah...
Benimki onun yarısı kadar yaa(( Üzüldüm şimdii..Bir hafta da bu kadar farkedermi acaba...
Yoksa ben mi besleyemedim bebişimi((

vişne senle benm satlar aynıymış senın cinsiyet nie belli olmadı kii

çakılım
en son gittiğimde testlerimin sonuçlarını ögrendim...
İyi çıkması benim için daha önemliydi....
Dr a sormadım
İnşallah önümüzdeki hafta ögrenicem....
Allah izin verirse

domates ve bambino arkadaşlar uğramaz oldu gören var mı ???

Evet Domates yogun sanırum... bam bam ında eşiyle birlikte pc si yokmuş yanında.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20100711/k/3734/preg.png canım bu linki kendi kişisel bilgilerin olduğu sayfadaki cetvele kopyalarsan olur ben rastgele seçtim sen değiştirebilirsin a.s.

Çok güzelllll
ama ekleyemedimmm
nereye yapıştırıyodukkk
Çizelge yazan yer kabul etmedi

Gözün aydınnnnn mürvetttkaydirigubbakcemile2

viişnecim bende sen yaptıgım cinisyet tahmınını soruyosun sandım sen tıckerı mı sordun kaydirigubbakcemile3

Umutcan önemli degil
cinsiyet tahminin için haftayı bekliyorum kaydirigubbakcemile5
Takvimi sormuştum evet

he kızz benim ama artık wawlık halimiz kalmıyo :roflol:

Cnmm nie öyle düşünüyosunn
18 lik genç kızmıyız
Hamileyiz elbette şişko olucaz zemuszemuszemuszemus

neden bee bence gzelsin su anda hiçbirimizin görüntüsünde öle abes bişe yok çok kılo almadık şişmedik hala güzeliz anacımm zemuszemus

Dimiiii umutluuuuu

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ŞEYYY ŞEYYYeyvahedigeldismile 58 LE BAŞLMSTIM 6 KİLO ALMŞM mafoldumben mafoldumben :kedi:

CNM üzülme sende dikkat edersinn biraz , yararlı gıdalar yersin:
Sebze meyve süt ürünleriiiiii
ne olcakkk 6 kilo sonuçta

Fıstık dokanıyor bana
ceviz yiyorum ben
çikolata da bazen zaten düşkün degildim...
Meyve hastasıyım ya 5 kilo yerim günde

Kızlar şimdiden kilo problemiyaparsak son aylarda ne yaparız
biraz tutunnn hamur işi tatlı vs az yemeye çalışın...

Papatya selammmmmmm
ii eglenceler sana
Her bünye farklı karşılaştırma
benim de hep göbegim vardı hamile gibi
Her kadın tipi farklııı
besleyemedim olur mu
Dr a danış çok endişelenirsen

selam arkadaşlar ii akşamlar çok uykum var hem hamileyim hem mert uyutmuyor off hamileliğimin tadınıda çıkartamaz olduk mert ilgi istiyor çok bu hamileliğimde hep uyuyasım var

Selam Medaaa
kimsecikler yok bu akşam
Nasılsın sen yeni üyesin sanırım
Hooş geldin bebişnle birlikte....

evet yeni üyeyim boshayallersmile
teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…