2010 Temmuz Anneleri : )

ağlıycam şimdi yaa
bu idrar yolu enfeksiyonu mutlaka tedawi edilmeliymiş mafoldumben
naapcam ben yaaa ufff doktora yeni gittim dahaa :çok üzgünüm:

yasmın cıgım usuttun mu kendını neden olmus kı bende bı kere olmustum ama gebelıkden once oralet gıbı bısey verdı suda erıyen hemen gectı durmadan wc gıtmek ıstıyo ınsan bence hemen gıt dr saglık n yapacaksın
ağlıycam şimdi yaa

dün sık olarak 2-3 defa idrara gittim cnm
kasıklarımdada ağrı war ama kistten dolayıdır die bişii yapmadım
birde doktor gazdan da olabilir dedi
şimdi okudum ilaç wermeyen doktorlar bol su iç diyolarmış
ben hiç su içmiyorum belkide ondan oldu
böyle geçmiyosa eğer antibiyotik tedawisi weriyolarmışş uff ağlıycammm şimdii doktora gitmek bana eziyet oluyo sürekli nerden çıktı bu şimdi anlamadımm :çok üzgünüm:

ağlıycam şimdi yaa

yasmin yanma ve sık idrara çıkma en büyük belirtisiymiş ama şuan hepimiz sık idrara çıkıyoruz. yanma varmı bilmiyorum sende. öncelikle ayaklarını hep sıcak tut, hamile olmasan sana maydonoz önerirdim kaynat suyunu iç diye ama hamilesin öneremiyorum. dr bende ondan var sandı bana ilaç yazdı. bi kerelik bi toz gece yatarken içeceksin sabaha bişeyin kalmıyor. eğer eminsen enfeksiyon olduğuna eczaneye gidip alabilirsin eczacılarda bilgi sahibi. ama bana kalsa sağlık ocağına gidip bi idrar tahlili yaptır derim.

su ıcmeye dıkkat et canım enfeksıyon ortadan kalksa bıle bol bol su ıc ben gunde belkı 20 bardak su ıcıyorum gecem gunduzum wc de gecıyo ozellıkle aksamlar uykudan uyanıp gıtmek zaten suyu cok ıcerdım eskıden de ıcemıyosan tursu suyu falan ıc susatır n bıleyım

dün bi kere oldu canım birde ewlenmeden önce olmuştu onun gibiydi yanma falan yoktu ama idrarımı yaptıktan sonra tekrar yapma isteğim oluyo hemen arkasından maydonoz suyuda içemem tehlikeli dediğin gibi
bencede pazartesi sağlık ocağına gidip tahlil yaptırayım önce onlar gerekn ilacı werirrler heralde ii aklıma getirdin cnmm sağlık ocağı aklıma gelmemişti

ayrıca gebelere her ay bu idrar tahlili yapılmalıymış belirtisi olmayanda warmış we mutlaka tedawi edilmeli diyoo.. :1no2:

haklısın içmem lazımm bana zarar yaa ama içemiyorum zorla da olsa içcem artıkk
ooooooooo hoşgeldinizzzzzz kızlarrrrrr :))))

h.bulduk canımmm

evet kızlar ya bencede yazamasamsa yazılanları okuyodum sizde kestiniz muhabbeti:))))

hıc kacırmazdım bu teklıfı ama banada gezmek yasak dr um oyle dedı
ben sıkılmakla meşgulum hatta şuan dışarı çıkmak istiyorum ama yanıma arkadaş yok

bugün hava güzel burda , eşimde işte.. ben gezmek istiyorum varmı benle gelen kızlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…