ağlıycam şimdi yaa
bu idrar yolu enfeksiyonu mutlaka tedawi edilmeliymiş mafoldumben
naapcam ben yaaa ufff doktora yeni gittim dahaa :çok üzgünüm:
yasmın cıgım usuttun mu kendını neden olmus kı bende bı kere olmustum ama gebelıkden once oralet gıbı bısey verdı suda erıyen hemen gectı durmadan wc gıtmek ıstıyo ınsan bence hemen gıt dr saglık n yapacaksın
ağlıycam şimdi yaa
bu idrar yolu enfeksiyonu mutlaka tedawi edilmeliymiş mafoldumben
naapcam ben yaaa ufff doktora yeni gittim dahaa :çok üzgünüm:
yasmin yanma ve sık idrara çıkma en büyük belirtisiymiş ama şuan hepimiz sık idrara çıkıyoruz. yanma varmı bilmiyorum sende. öncelikle ayaklarını hep sıcak tut, hamile olmasan sana maydonoz önerirdim kaynat suyunu iç diye ama hamilesin öneremiyorum. dr bende ondan var sandı bana ilaç yazdı. bi kerelik bi toz gece yatarken içeceksin sabaha bişeyin kalmıyor. eğer eminsen enfeksiyon olduğuna eczaneye gidip alabilirsin eczacılarda bilgi sahibi. ama bana kalsa sağlık ocağına gidip bi idrar tahlili yaptır derim.
haklısın içmem lazımm bana zarar yaa ama içemiyorum zorla da olsa içcem artıkksu ıcmeye dıkkat et canım enfeksıyon ortadan kalksa bıle bol bol su ıc ben gunde belkı 20 bardak su ıcıyorum gecem gunduzum wc de gecıyo ozellıkle aksamlar uykudan uyanıp gıtmek zaten suyu cok ıcerdım eskıden de ıcemıyosan tursu suyu falan ıc susatır n bıleyım
ooooooooo hoşgeldinizzzzzz kızlarrrrrr :))))
ooooooooo hoşgeldinizzzzzz kızlarrrrrr :))))
kızlar evde n yapıyosunuz butun gun
kızlar evde n yapıyosunuz butun gun
ben oturuyorum canımm hiçbişi yapmıyorum
ewime gidince yapcam artıkk boshayallersmile
merhaba bayanlar nasılsınız
ben sıkılmakla meşgulum hatta şuan dışarı çıkmak istiyorum ama yanıma arkadaş yok
bugün hava güzel burda , eşimde işte.. ben gezmek istiyorum varmı benle gelen kızlar ??
h.geldin cnmm idare ederr sen nasılsınnmerhaba bayanlar nasılsınız
sen eve internet alabilme ikna çalışmalarına şimdiden başlamalısın.
özlerim ben seni çokkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?