2010 Temmuz Anneleri : )

Ne güzel işte....

Benim için çok genişlemek veya şişmem değil de 12-13 kilo alarak tamamlamak istiyorum.

Şimdiye kadar 3-3,5 kilo felan aldım.

Bir yandan da diyorum amaaan bebişim sağlıklı olsunda hepsi verilir.

Ben de aslında öyle düşünüyorum ama bu değişiklik ilk etapta insanın ruh halini etkiliiyor.

Ondan olsa gerek gelip gitmelerim
...alsanaalsanasmile

Ben de aslında öyle düşünüyorum ama bu değişiklik ilk etapta insanın ruh halini etkiliiyor.

Ondan olsa gerek gelip gitmelerim
...alsanaalsanasmile

olabilir canım zamanla alışırsın sanırım
kilolarını kendine yakıştırmaya çalışş olumunekankayizsmile

canm her ultrasonda ölçüyorlar onları bu renkli oluyor sanırım 3 boyutlu yada 4 boyutlu bnm her ultrasonda ölümleri yapıor ama 19 şubatta ayrıntılıya gelecen dedi bilmiyorumkismile
banada kimse inanmıyo..alsanaalsanasmile

ay aynı dertt ikimizdede kaydirigubbakcemile5

allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

günaydınlar herkese ..

gunaydın canım

hım anladım cnmmm
ayy bütün gece uyumadım yaa azcık kestirmem lazımmmmirmirmirmir
kaçtım kızlar yine girmeye çalışırım hepinizi öpüorum

günaydın arkadaşlar. biz istanbulda bembeyaz bir güne uyandık. işe zar zor geldim çok soğuukk. ayrıntılı ultrasonda kalbinin damarlarına kadar görüyolar. organların içini görüyolar bildiğim kadarıyla. bu arada 3 boyutlu 4 boyutlu 2ç düzey ve ayrıntılı ultrason denilen şeylerin hepsi aynıymış.

gunaydınn canum ya ben hiç kar görmedımm guneyde yaşamanın dezavantajı

Kızlar günaydın nasılsınız bugün dışarısı yine bembeyaz opuyorumnanaktan

sanda gunaydın şeker

canım benim gözün aydın tebrikler.maşşallah bi oğluşumuz daha geliyor.hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alman dilekleriyle canım.allaha emanet olun.:1hug:a.s.

Canım nasıl aynıymış ben anlamadım.. bir kac hafta sonra 2. duzey ultrason ıstedı doktor :bbo:

Canım nasıl aynıymış ben anlamadım.. bir kac hafta sonra 2. duzey ultrason ıstedı doktor :bbo:

yani internette filan 3 boyutlu diyor 4 boyutlu diyor bazı sitelerde ayrıntılı bazılarında da 2. düzey ultrason die bahsediyor ya bunların hepsi aslında aynıymış. yani bebeği damarlarına kadar ayrıntılı gören renkli bir ultrason cihazı canım. mutlaka yaptırmakta fayda var. bizim normalde gittiğimiz ultrason cihazından farklı bir cihaz.aslında bu ayrıntılı ultrason için genelde Atıl Yüksek ya da Recep Has isimli profları öneriyorlar. Çapa 'da prof olan bu doktorlar bu konuda uzmanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…