ay ne güzel yok canım bende bişee kaynım görümcem falan naz yapıor bu diyor hamile falan değil baksana diyorlar göbek falan yok ultrason resimlerinide birinden alıyorlardır dedi :kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canımm
yarasın bebişimize:)
boşwer ye canım can boğazdan gelir
önceden yemek seçmeyen ben hiiçbişi yemiyorum o daha kötü keşke
bende yesemde kilo alsam hiç önemli diilkaydirigubbakcemile2
Ben de aslında öyle düşünüyorum ama bu değişiklik ilk etapta insanın ruh halini etkiliiyor.
Ondan olsa gerek gelip gitmelerim...alsanaalsanasmile
afiyet olsun canımm
yarasın bebişimize:)
boşwer ye canım can boğazdan gelir
önceden yemek seçmeyen ben hiiçbişi yemiyorum o daha kötü keşke
bende yesemde kilo alsam hiç önemli diilkaydirigubbakcemile2
kesinlikle bebek sğlıklı olsun ama enine genişlemektense gobeğimin çıkmasını tercih ederim ama kaydirigubbakcemile3
canım ben geçen doktora gittim ya doktor kafa çewresini
kilo boy
sıvıyı falan fila tek tek inceledi
sonra hemen sonucu werdi
bu ayrıntılı ultrasonmu acaba?
banada kimse inanmıyo..alsanaalsanasmile
Ne güzel işte....
Benim için çok genişlemek veya şişmem değil de 12-13 kilo alarak tamamlamak istiyorum.
Şimdiye kadar 3-3,5 kilo felan aldım.
Bir yandan da diyorum amaaan bebişim sağlıklı olsunda hepsi verilir.
günaydınlar herkese ..
canm her ultrasonda ölçüyorlar onları bu renkli oluyor sanırım 3 boyutlu yada 4 boyutlu bnm her ultrasonda ölümleri yapıor ama 19 şubatta ayrıntılıya gelecen dedi bilmiyorumkismile
ay aynı dertt ikimizdede kaydirigubbakcemile5
allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
gunaydın canım
hım anladım cnmmm
ayy bütün gece uyumadım yaa azcık kestirmem lazımmmmirmirmirmir
kaçtım kızlar yine girmeye çalışırım hepinizi öpüorum
günaydın arkadaşlar. biz istanbulda bembeyaz bir güne uyandık. işe zar zor geldim çok soğuukk. ayrıntılı ultrasonda kalbinin damarlarına kadar görüyolar. organların içini görüyolar bildiğim kadarıyla. bu arada 3 boyutlu 4 boyutlu 2ç düzey ve ayrıntılı ultrason denilen şeylerin hepsi aynıymış.
Kızlar günaydın nasılsınız bugün dışarısı yine bembeyaz opuyorumnanaktan
kıslarrrr selammmm doktordan geldik şimdi oğluşumuz olacağı kesinleşti pipisinin ultrason fotosunu verdi doktorumuz bugün oğluşum pek hareketliydi güzel güzel açtı bacaklarını :)))) bacak boyu 18 haftalık bebeğin bacak boyu kadarmış babası çok uzun 2 metre sanırım babasına çekecek :))) bebiş iriymiş bana sende şeker çıkabilir dedi hamur işine falan dikkat et dedi. haftasından önde gidiyor dedi :)))) teyzeleriii öpüyoruz hepiniziii ben kaçar annemlerdeyim akşama okurum artık geçmişi zemuszemus opuyorumnanaktan
ayrıntılı ultrasonda kalbinin damarlarına kadar görüyolar. organların içini görüyolar bildiğim kadarıyla. bu arada 3 boyutlu 4 boyutlu 2ç düzey ve ayrıntılı ultrason denilen şeylerin hepsi aynıymış.
Canım nasıl aynıymış ben anlamadım.. bir kac hafta sonra 2. duzey ultrason ıstedı doktor :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?