2010 Temmuz Anneleri : )

güll tebrik ederim oğlan olacakmış. ayy biz de öğrensek şu cinsiyeti.

Tünaydınnnnnnnnnnnnnn kızlar..
Gülll Gamyoncu mu geliyor hayırlı ugurlu olsun...

Güll bende çok tebrik ederim canım..Gözünüz aydınn...
Allah analı babalı büyütsün inş..
Maaşallah bu arada bebişine de...

sağolun kızlarrrrr geçen hafta öğrenmiştik oğluşumuzu ama tam göstermemişti dün maşallah 2 defa ayırdı bacaklarını gösterdi sıpacan :))) doktorda o pozisyonda fotosunu verdi kaydirigubbakcemile3

Karlı bembeyaz ankaradan günaydın arkadaşlar:)

canım ankaranın ne tarafındasın elmadağ tarafı falan mı bizim burda hiç kar yok :))

gulll gozun aydın canım sen cınsıyetını ogrenmıstın deyıl mı ben mı yanlıs hatırlıyorum dr un sanırım %de% erkek dedı heralde hayırlısı allahım melegını kucagına almayıda nasıp etsınıns

Telefon ve adres bilgisi vermek yasak olduğu için silinmiştir..

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım geçen hafta bakılmıştı bide dün bakıldı %100 emin olduk :)) sağol canım güzel dileklerin için sağol bebişimde bende öpüyoruz seni teyzesi :)) opuyorumnanaktan

kıslarrrr ben bugün eltimlere gidiyorum eltimin sıpacanı ''gülllll ben seni çok özledim gııııı niye gelmiyon bize'' diye aradı dün kıyamadım bende öpüyorum hepinizi bugün tekrar giremem nete hoşcakalınnnnn

kızlar bu gece rüyamda hayırlara gitsin dogum yaptım ve hiç acı çekmeden bi oglum oldugunu gördüm eger erkek olursa oglumun adı kağan olucak ismiyle sevıyodum bebegimi ve emziriyodum gözlerimin içine öyle bi bakıyodukı kalktıgımda aglıyodum rüyamda aglıyorum zannediyodum gerçekten aglıyomusum çok etkılendim babamda dün gece sarı saçlı bi erkek bebek dogurdumu görmüş hayırlara gitsin inşallah :Saruboceq:

selam arkadaşlar nasılsınız?
gullcum tekrar hayırlı olsun canım.

flowercım ben birkaç gundur giremedim topice, hayırdır, dr mu istedi senden amniyosentez?
kacırmışım sanırım ne olduğunu?

Hayır olsun inş.Umutlucum...:Saruboceq:
Allah gönlüne göre versin inş...
Annelerin içine doğarmış ya belki öyledir...
Bende rüyamda görmüştüm bir kızım olacağını gerçek olduzemuszemus

hayır olsun canım, bence cok güzel bir rüya.
bende puset gördüm ruyamda:)

hayır olsun canım. inşallah Allah gerçek olmasını nasip eder.

rüya okadar gerçekçiydiki çok agladım.emzirirken yüzüme bakışı kağan die seslenişim 7 gün sonra ögrenicem bebegımın cinsiyetını ama bu rüyadan hiç kalkmak istemedim inşalah allah gönlüme göre verir ama en önemlisi saglıklı olması gerisi boş opuyorumnanaktan

slm bayanlar benim gibi hala cinsiyetini ögrenemeyen varmı.göstermiyo bizim yaramaz nazlı bebeşimiz.namaz pozisyonunda duruyor secdeye varmış gibi yüz üstü yatıyor parmagını emiyor benim yavrum.ama merak ediyorum benim ilk bebegim olacak sizlerinki nasıl arkadaşlar

Allah gönlüne göre versin canım, benimde kayınvalidem hep sarısın iki tane kız görüyordu, çıktı rüyası onunda.

Allah gönlüne göre versin canım, benimde kayınvalidem hep sarısın iki tane kız görüyordu, çıktı rüyası onunda.

benım kaynanamda görmüş rüyasında babamda bi öncekı akşam rüyasında sarısın erkek çocugu görmüş annem anlatttı banada bende bu gece görünce acabamı dedim ama hayırlısı allahtan kaltım yataktan karnımı aşkım annesinin bitanesi kağanım die sevdim aglaya aglaya senağlama bu kadar gerçekçi rüya olamaz çok etkılendim annesi kurban olsun ona

erkek olursa ismini kağan mı koymaya karar vermiştiniz?
bu kadar çok rüyasını gördüyseniz vardır bir hikmet, hayırlısı olsun cnm. sağlıklı olsun da.. ben de kız gördüm hep rüyamda şimdiye kadar.

ewet cnm eger erkek olursa ismi kağan olucak ya froya çok etkılendim halada etkisindeyım hayıra çıksın rüyalarımız ben en son bebegimi 11+5 te gördüm şimdi 15+2 olduk 7 gün sonra gidip görücem aşkımı inşalah cinsiyetınıde görürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…