2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah hepimizinkini almak nasip eder umutlucum çok sağol nezaman gidiceksin doktora sen?

papatyacım yakında sizde hissedersiniz inşallah bide bişiy dicem ceviz yemeyi hiç ihmal etmeyin ama alırkende kabuklu alın bebeğin beğin gelişimi için çok önemliymiş aklınız da bulunsun bide ayvada yiyin şekerim bebişler gamzeli gamzeli tatlı olsun opuyorumnanaktan

İnş..canım ya...Çok merak ediyorum bende nasıl bir duygu nasıl hissedeceğiz acaba diye...
Evet cevizi hep söylüyorlar ama ben pek yiyemiyorum cevizi nedense...Onun haricinde fındık,badem falan yiyiyorum ama...

İnş..canım ya...Çok merak ediyorum bende nasıl bir duygu nasıl hissedeceğiz acaba diye...
Evet cevizi hep söylüyorlar ama ben pek yiyemiyorum cevizi nedense...Onun haricinde fındık,badem falan yiyiyorum ama...

canım bende sevmiyorum ama cevizin yeri çok farklı arkadaşım çok yemişti bebekleri 1yaşına girdi hareketlerine akıl sıra erdiremiyorum diyor doktoru hep uyarmış kabuklu ceviz al ye bol bol bebeğin akıllı olur diye ne kadar sevmesende biraz zorlamaya çalış kendini en azından günde 1veya 2tane yesen yine iyi gelir o bebişe

kabuklu cevizi işyerinde kırıp yiyemiyeceğim için ben iç ceviz yiyorum ama günde 1-2 cevizi geçmiyodur heralde yediğim. o iç cevizlerden 7-8 tane yiyorum irili uıfaklı. yeterli mi acaba?

kabuklu cevizi işyerinde kırıp yiyemiyeceğim için ben iç ceviz yiyorum ama günde 1-2 cevizi geçmiyodur heralde yediğim. o iç cevizlerden 7-8 tane yiyorum irili uıfaklı. yeterli mi acaba?

canım bende 4 buçuk aydır iç ceviz yiyiyordum ama dedilerki bunu çok kişiden duydum ceviz kabuğundan çıktığı gibi yenmesi gerekiyormuş çünkü faydası ölüyomuş beklerse ve bir süreden sonra zararlı madde üretiyomuş kendi kendine sende işten eve gelince yersin kabuğunu kırıp çünkü önemli olan faydası miktar olarak bilmiyorum yetiyodur heralde ama kabuklu yemelisin bende aldığım iç cevizleri kaldırdım kabuklu aldım

Kızlar bebişlere bişeyler aldınız mı aldıysanız ne aldınız yazın bakalım.Benim cinsiyet henüz belli değil daha doğrusu doktor %60 olasılıkla oğlan dedi ama kesin göremedi. Birdahaki randevum 13 şubatta. Ben daha cinsiyeti belli değil diye hiçbirşey almadım ama kayınvalidem body falan tarzı bikaç bişey almış. Siz aldınız mı bişeyler?

Sen niye doğum çizelgesi yapmadın?

Ben henüz hiçbirşey almadım ama vakitsizlikten....

Cinsiyet kesinleşmeden alma zaten..
Gerçi beyaz sarı vs çamaşır zıbın vs alınabilir ama...sen bilirsin.

canim ben her iki cinsin de kullanabileceği, giyinebileceği birçok şey aldım.. ama ben çok önceden başlamıştım almaya ''bir takım nedenler''den dolayı.. çıt çıtlı badiler, alt üst takımlar, nevresim takımları, uyku seti, havlu, çorap, yastık, battaniye vs.. şu an hepsini güzelce katlayıp büyük boy bir hurcun içinde gardolabına kaldırdım.. çok gezdim.. sezon sonu ve yıl içi indirimlerinden çok yararlandım.. şu an için cinsiyetini bekliyorum.. daha doğrusu ben değil annem bekliyor.. o meraklandıkça beni de meraka sokuyor.. o da bir hazırlık içerisinde ve tabi haklı olarak o da merak ediyor.. allah tüm bebek bekleyen annelerimizin yardımcısı olsun.. kolay gelsin arkadaşım..

Canım gardrobuna kaldırdım demişsin oda takımını da mı aldın yoksa:))))))))a.s

17 ile 20 haftalar arası ayrıntılı ultrasona bakılıyor kızlar.orda cinsiyet kesinleşiyor yani çok net görülüyor organı..
miğdesi bağırsakları böbrekleri görünüyor...sizinde bu 2-3 haftalarda ayrıntılı olur büytük ihtimal..

Hayırlı olsun oğluşumuz. Allah analı babalı büyütsün. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bende çok korkuyorum gebelik şekerinden ya.Çıkmaz inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

gözn aydn gülcüm hadi hayrlısı maşşlh gamyoncuya doktrlrn tavsysnı dınlmk lazm tabıkıde

gözünaydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn ii bakmışsın bebeğe afferim sana maşallah maşallah keşke bende doktordan öyle şeyler duysam

masallah gülcüm Allah tamamına erdırsın ınsallah.

gülcümm hadi gözün aydın kesinleşmiş senin prens

kızlarrrr çok teşekkür ederim iyi ki varsınız opuyorumnanaktan

banada son gittiğimde kızmıştı dr kuvezde birbebekmi istiyorsun diye et tavuk balık dedi gülcüm sen nasıl besleniyorsun

canım bende mide bulantısı hiç olmadı beslenmemede çok dikkat ettim öyle abur cubur hiç canım istemedi. meyvemi hiç ihmal etmiyorum, her sabah 1 bardak süt öğlen yada akşamda 1 kase yoğurt yiyorum, 2 günde 1 5-6 cevize denk gelecek ceviz yiyorum, hamilelik sonrası etten uzaklaştığım için onun yerini telafi edebilmek adına yeşil mercimek, pekmez, yeşil sebzeler,salata, kuru meyvelerden siyah üzüm falan yiyorum. çorbasız gün geçirmiyorum, bolca su içiyorum. aklıma gelenler bunlar canım :) ama bizde yapı olarak eşim iri yapılı 2 metre boyunda 118 kilo bende çok ufak sayılmam sanırım onunda etkisi büyüktür.

gözün aydın canımmm oğluşuna maşallah :))

arkadaşlar 26 şubatta ayrıntılı ultrason ve belki amniyosentez için prof recep has tan randevu aldık. bilgisi olan tanıyan var mı? benim için dua edin o gün.

allah yardımcın olsun canım yolunu açık etsin sen kalbini ferah tut hayırlısyla güzel haberlerle dönersin inşallah.

canım bende henüz bişeyler alamadım dolaşmaya hiç vaktim olmuyor ama ufakta olsa bişeyler almak istiyorum :)))

umarım kaçırdığım bişey olmamıştır biraz aceleyle okudum kaçırdığım varsa kusura bakmayın güzel anneler opuyorumnanaktan

hepinizi çokk özledim kızlar ii haberler warsa bana ileti olarak yazın geçmişi okuyamıyorum.. ewde net kesildi tamamen
eşim daha gelmedi bu hafta sonu gelcek biraz kalıp gidicez mide bulantımda tam geçmedi ewe gidince naapcağımı bilemiyorum
birde şu cinsiyet konusu kafama takıldı doktor erkek bebeğin dedi ben eminmisin die sormadım şüphe duydum
beni taşa tutarlar neden emin olmadan söledin die ondan bu korkum oldu bi an
neyse moralimmi bozmiim erkek dediyse erkektir yanii yüzde payı bile wermedi bacak arasıda doluydu ama pipi göremedim sanki
neyse moral bozmuyorum inanıyorum erkek
ben de şu an başka bi yerdeyim fırsat buldum hemen girdim
aklım hep sizde çünkü
sizleri çok sewiyorum ii haber alanlar wardır mutlaka tebrik ediyorum
bebişlerinize we kendilerinize ii bakın...
tekrar girmeye çalışırım.. öptümm sizleri..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…