2010 Temmuz Anneleri : )

Merhaba hoşgeldinn...
Burda da hava çok güzel yaa..Benimde dışarıda işlerim vardı onları hallettim çok iyi geldi bana da hemde yürümüş oldum...Ben daha pantolon falan almadım kendime...Normal pantolonlarım oluyor hala..Ama bundan sonra mecburen alıcaz tabi..Çok değişik geliyor:1shok:Sevgililer günü için biz birşey almıyoruz birbirimize eşimle...Biribirini sevenler için nasılsa her gün aynı değil mii :asigim:

canım bacakları rahime dogru duruyomuş yani dogum pozisyonunun tam tersi

benimkide namaz pozisyonu aynı seecdeye yatmış bir kişi düşün öyle duruyor ayaklar toplu elini emip secde pozisyonunda yatmış bebek maşallh:dance:yalnız benim ilk bebek bu nasıl merak ediyorum yavrum ne olcak diye sen yine sanslısın ikinci senin sende üzülürsen .biz ne yapalım

papatya damardan girdin valla:teytey:hergün aynı dogrusunda bu günler bahane işte hediye almaya bir niyetbayanssulusmileonu düşündügünü hissettirmek gibi birşey :lepi:

canım zaten 2,oldugu için daha çokmerak oluyor denizde bilir ilk belli oldugu için 2,aynımı yoksa frklımı diye düşünmeden alamıyorum kendimi tabi herzaman öncelik saglıklı olması ama insan cinsiyetinide merak etmeden duramıyo napıyım biraz daha bekliyecem

Kızlar bir tanesi bu fotodaki pantalonun siyahı, normalde uzun ama yazın içten bantlarını bağlayınca capri oluyor burda görüldüğü gibi ama bu biraz ince..yukarda da cepleri falan var bunu çok beğendim..

Diğeri kot ..Kottan vazgeçemiyorum:)

slm kızlar biraz önce dr dan geldim çok üzüldüm kendimi çok şartlamıştım yarın ögrenicem diye ama ters duruyo cinsiyetini göstermiyo dedi çok üzüldüm valla
Hayırlısı olsun Elifcim olsun sağlıkları yerinde olsunda varsın göstermesinn...Eninde sonunda belli olucak sonuçta...

Hoşgeldin Sulecik...Ne güzel işte az kilo almışsın bebişinde sağlıklıysa süperr:lepi:benimde tansiyon,kilo ölçümü ve kalp atışlarını dinletmişleri sağlık ocağında...Aşı için birşey demedilermii

bende sitede bi siyah elbise varya onu çok begendim deniz.ben bir alışkanlıkmı bilmem kotu rahat bulmuyorum ara sıra giyerim ama hamilelikte hiç giymedim şimdiye kadar.söylemesi ayıp bu yaşıma kadar 36 beden hatta 34 bile giyiyordum ben sadece hayatımda hamilelelik dönemimde aldım kilo yoksa ben daap dar kotlar giyen bi hatundum simdi olduk:CüvCüv:bu ama beni görseniz yine hamile sanmazsın biliyomusun.böyle ani degişim beni kıyafat konusunda çok sasırttı ne alsam sastım bakalımbayanssulusmile

Kesinlikle 2.çocukta cinsiyeti daha çok merak ediyorsunuz arkadaşlar..
Ben en son gittiğimde ultrasona girdim o kadar heyecanlandım ki eşim de doktor da anlamışlar surat ifademden..Suratım böyleymiş:1shok:

papatya damardan girdin valla:teytey:hergün aynı dogrusunda bu günler bahane işte hediye almaya bir niyetbayanssulusmileonu düşündügünü hissettirmek gibi birşey :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Öyle ama tatlım ya...bahane tabiki işte bugün değil istediğin hergün alabilirsinn tabi adı olduğu için daha farklı geliyor..Bu bizim düşüncemizz sonuçta...Tabiki hatırlanmak ve hatırlamak çok özelll

Valla ben de normal kotumdan ancak pazar günü vazgeçtim işte dediğin gibi dar bildiğimiz modern kotlar ama gittim yine kot aldım..

bulursam fotosunu eklerim..
Sadece bel kısmı lastikli oluyor onun haricinde cepli falan bildiğin kot işte al bence.

Çok güzelmiş Denizcim güzel günlerde giy inş..
Belleri lastikli normal bildiğimiz hamile pantolonlarından dimii valla çok güzel...Benimde bundan sonra almam gerekicek artık..Bi bakayım hemen dibimde nasılsa LCW...

Pazar günü aldığım kot fotodaki değil bunun desensiz hali ve renk farkı var..Beller hep aynı olur hamile giyimde.

Bir de bu tarz birşey alıcam işlemeli falan:)

Son düzenleme:

Git bak canım..

Ben asıl yukardaki gibi işlemeli kot gibi birşeyler aradım ama pazar günü aceley geldi LcWaikiki açıktı ordan alıverdim..
Berkin de sanırım bu taşlı işlemeli kotlardan varmış bakıcam birara..

Sen görürsen biryerlerde bana haber ver:)

denizcim bende 2 tane kot aldım.. biri ebru giyimden dünya para vererek aldığım kot diğeri lcw'den aldığım mütevazi bir kot.. tabi bunlar beli lastikli hamile kotları.. inanın bana arkadaşlar lcw'nin hamile kotları çok güzel, rahat ve uygun fiyatlı.. pahalı markalara 10 basar.. ben çok memnunum.. hafta sonu bir iki tane daha almayı düşünüyorum..

evt Lcwaikiden aldığım kot üzerimde gayet rahat model bir kot:)

Canım yukarda fotosunu verdiğim kot Ebru giyimden , ama netten almak istemiyorum yaşadığım yerde şubesi var oraya bakıcam evet Lc Waikikiye göre fiyatlı.

inan bana değmez.. ama bu benim fikrim.. bende çok heveslenmiştim.. aldım da ama hiç memnun kalmadım canım.. ama kişiye göre farklılık gösterebilir.. kotların kumaşı çok dandik duruyor ne bileyim böyle sanki ünlü bir marka da onun çakması gibi :)))) ayrıca bana çok agır geldi üzerimde taşıması.. LCW ona 10 basar.. ama bu nacizane benim görüşüm.. valla bilsem bu kadar para vermezdim.. ehüüühüüü... :)))))

Sağol..ağlama boşver..sempatiksalakcinni bakıcaz sempatiksalakcinni

hayırlı olsun aldıklarınız bende lcw baktım haftasonu ama burdakınde kot bulamadım.üstüme göre buldum.16 yas grubundan grı,ve renklı süveter tarzında göbek kısmı bol cok begendı herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…