2010 Temmuz Anneleri : )

geçmş olsun cnm psikolojıkmı kıslr acaba sıızn bu hap ıçmenz ve kusmlrınız hani elevıt desen kokusu ıgrenç glyr yutrkn nefs almadn ıcyrm ben bısey olmyr demzr ılcnda hele hıc bısey olmyr

benim hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı canım.. taaakiiiiiii bu sabaha kadar.. ve ben ilaç içmekte de zorlanmayan biriyim.. ama gynoferon beni mahvetti.. yenik düştüm bu ilaca... :))

Ben eleviti 10 gündür kullanıyorum, gece yataken içiyorum hiç midemi bulandırmadı, ben çok kolay ilaç içerim zaten..içtiğim gibi de yatıyorum..

geçmş olsun cnm psikolojıkmı kıslr acaba sıızn bu hap ıçmenz ve kusmlrınız hani elevıt desen kokusu ıgrenç glyr yutrkn nefs almadn ıcyrm ben bısey olmyr demzr ılcnda hele hıc bısey olmyr

[ı]ya bende 1 aydır kullanıorum bişe yapmıordu anlamadım neden olduu ilaçtanmı değilmi bilmiyorumm [/ı]

benim hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı canım.. Taaakiiiiiii bu sabaha kadar.. Ve ben ilaç içmekte de zorlanmayan biriyim.. Ama gynoferon beni mahvetti.. Yenik düştüm bu ilaca... :))

bende hiç kusmadım şimdiye kadr bır kez oda elımı attım cıkrtyım rahtlyım dye kustum bulntılrım olyrdu ilç içmktede ben zorlnmm hiç leblebı gıbı yutrım bu ılçlrdada zorlnmdım sadece elvtın kokusu kötü nefs almadan yutyrm

benim hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı canım.. taaakiiiiiii bu sabaha kadar.. ve ben ilaç içmekte de zorlanmayan biriyim.. ama gynoferon beni mahvetti.. yenik düştüm bu ilaca... :))

pembe bir ilaç dimi
tadı çok güsel bonbon şekeri gibi
ben çok seviyorum...
yan etki yapmadı bende hiç kusma gibi.

Çok geçmiş olsun canım...

İnşallah tekrar yaşamazsın.

Çıkarmak iğrenç bir duygu yaa... Iyyyyyyyy

[ı]bende bulantı Çok olduĞu ıÇın drt gece yatmadan once al ve uyu dedı aynen Öle yapıordumm ve hıÇ etkılenmııordum bence ılaÇtan deĞıl neden olduĞunu anlayamadım [/ı]

Hoşgeldinnn Kapris..

Capri Günaydınn..
Geç kaldın bugun yogunmusun...

Günaydın tatlım...

Nasılsın?

Sabah 2009 temmuz annelerinin tavsiyelerine dalmışım. Ne kadar güzel bilgiler vermişler sağolsunlar.

Bizim gibi bilgisizler için gerçekten çok faydalı bilgiler...

çok geçmiş olsun canım...

Inşallah tekrar yaşamazsın.

çıkarmak iğrenç bir duygu yaa... ıyyyyyyyy

[ı]tşk ler cnm cnm en çok eşime üzüldümm yıkıo paspaslıo garibimm ben 2. çocuğu istemz die düşünüyorum oo yook 2 de olsun 3te olsun diyor:)[/ı]

Günaydın canımm hoşgeldin...
iyiyiiz çok şükür sen nasılsınn...

Günaydın canım ben de çok şükür çok iyiyim...

Yavaş yavaş bişeler almaya başlamak için ön bilgi edinmeye çalışıyorum.

Gerçekten nerden başlayacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…