Günaydın kızlar...
Nasılsınız bugün?
geçmş olsun cnm psikolojıkmı kıslr acaba sıızn bu hap ıçmenz ve kusmlrınız hani elevıt desen kokusu ıgrenç glyr yutrkn nefs almadn ıcyrm ben bısey olmyr demzr ılcnda hele hıc bısey olmyr
kızım geliyo arkadaşlarrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
geçmş olsun cnm psikolojıkmı kıslr acaba sıızn bu hap ıçmenz ve kusmlrınız hani elevıt desen kokusu ıgrenç glyr yutrkn nefs almadn ıcyrm ben bısey olmyr demzr ılcnda hele hıc bısey olmyr
benim hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı canım.. Taaakiiiiiii bu sabaha kadar.. Ve ben ilaç içmekte de zorlanmayan biriyim.. Ama gynoferon beni mahvetti.. Yenik düştüm bu ilaca... :))
günaydıııınn capricimm nasılsın
iyiyiz sen nasılsın?
Cinsiyetleri öğrenemeyenlerin heyecanlarını paylaşıyoruz:)
benim hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı canım.. taaakiiiiiii bu sabaha kadar.. ve ben ilaç içmekte de zorlanmayan biriyim.. ama gynoferon beni mahvetti.. yenik düştüm bu ilaca... :))
dun benm başıma gelenleri bir bilsenızz yatak odam soğuk die oturma odasında yatıoruz eşimlee gece saat 11 demir ilacımı aldı suyumu içtim artık yatıcammm birden mideme bir haller oldumu kendımı lavabnun kapısının önüne zor attım halıya çıkarmamak için lavaboonun kapısın onundee çıkardım kapı benm üst baş rezil oldu ağlıorum üzerimi gördükçe midem daha çok bulanıorr eşim ağlama diyo yazık yaa üztümü çıkar daha kotu oluyorum die ağlıorum üzerimi çıkardıı canım yaa heryeri domestosla temizlemiş maske takmış hakkını helal et diorr sırf ben temizleyim diyemı ağlıorsun diyorr:) bu kusmalar bitmişti nerden çıktı anlamadım birde onceden haber verirdi normalde hiç ortalığa çıkarmazdım çok kotu oldum benneyaptımki benneyaptımki senağlama senağlama
Hoşgeldinnn Kapris..
Capri Günaydınn..
Geç kaldın bugun yogunmusun...
çok geçmiş olsun canım...
Inşallah tekrar yaşamazsın.
çıkarmak iğrenç bir duygu yaa... ıyyyyyyyy
Günaydın canımm hoşgeldin...
iyiyiiz çok şükür sen nasılsınn...
pembe bir ilaç dimi
tadı çok güsel bonbon şekeri gibi
ben çok seviyorum...
yan etki yapmadı bende hiç kusma gibi.
napıyosunuz bakalım
dün benim göbek deliğim çok acıdı sizce normal mii?
günaydın kızlar.herkese mutlu bir gün diliyorum. capricim tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?