günaydın kızlar sabah sağlık ocağına gittim şimdi geldim tansiyonumu ve kilomu kontrol ettiler sadece hamile kaldığımdan beri 1,5 kilo almışım çok sevindim:) ben daha fazla aldığımı sanıyordum...
slm kızlar biraz önce dr dan geldim çok üzüldüm kendimi çok şartlamıştım yarın ögrenicem diye ama ters duruyo cinsiyetini göstermiyo dedi çok üzüldüm valla
slm kızlar biraz önce dr dan geldim çok üzüldüm kendimi çok şartlamıştım yarın ögrenicem diye ama ters duruyo cinsiyetini göstermiyo dedi çok üzüldüm valla
yok kalp atışı felan dinletmediler neler yemem gerektiğini felan söylediler zaten benim doktorum hiç bi zaman kilo kontrolümü yapmıyo ii oldu kilomu öğrenmiş oldum:)
Aaa neden doktorunun da takip etmesi lazım kilo tansiyon falan, ben olsam sorardım doktora?
evet takip etmiyo kaç kilosun şu kadar kilo alman gerekir felan diye hiç bişey sölemedi tansiyonda ölçmüyo zaten,bende sormadım hiç neden yapmıyosunuz diye bu gidişimde sorayım o zaman değilmi?
slm kızlar nasılsınız? beni sorarsanız çok şükür iyiyim.bugün hava güzel burada biraz çıkıp kendime hamile giyim alışverişi yapayım diyorum bide eşime sevgililer günü hediyesi alayım diyorum ama çok eriniyorum yaaa. kafamçokkarıştı
SİZ NELER ALICAKSINIZ EŞİNİZE.bide kendine hamile kıyafeti alan oldumu nereden ve nasıl şeyler aldınız
Merhaba canım..Ben kendime 2 hamile pantalonu aldım pazar günü ilk defa..Ve yeni giymeye başladım:)
Eşime sevgiller günü hediyesi düşünmedim henüz bakalım belki de almam..
Canım üzülme ya, herşeyde bir hayır vardır..6 aya kadar öğrenemeyenler var..
Sağlıklı ya şükret bence..Tamam heyecan yapıyor insan anlıyorum ama üzülme lütfen.
elifbetül bebek ters duruyor derken nasıl bir pozisyonu kasteddin.benimkide daha göstermedide aynımı duruyor diye merak ettim.
ya canım üzülmeyim diyomda elimde olmuyo eve gelene eşime surat yaptım sanki onun bi suçu var gibio da bosver üzülme diyo sonra tekrar gideriz diyo :umursamaz:
SİZ NELER ALICAKSINIZ EŞİNİZE.bide kendine hamile kıyafeti alan oldumu nereden ve nasıl şeyler aldınız
deniz güneş hangi magazadan aldın.bende pantolon artık almak istiyorum 2 aydır nerdeyse etek giyiyorum pantolonlar olmuyor yaaa artık benim karın bölgem tombik leşti arka iyide:CüvCüv::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?