2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar sabah sağlık ocağına gittim şimdi geldim tansiyonumu ve kilomu kontrol ettiler sadece hamile kaldığımdan beri 1,5 kilo almışım çok sevindim:) ben daha fazla aldığımı sanıyordum...

gunydn hg canm evet öle yapyrlar tansıyon kılo ölçyr bide baılrı kalp atışlrını dınltıyor tamam bıde asın varsa zamnını sölyr

slm kızlar biraz önce dr dan geldim çok üzüldüm kendimi çok şartlamıştım yarın ögrenicem diye ama ters duruyo cinsiyetini göstermiyo dedi çok üzüldüm valla

slm kızlar biraz önce dr dan geldim çok üzüldüm kendimi çok şartlamıştım yarın ögrenicem diye ama ters duruyo cinsiyetini göstermiyo dedi çok üzüldüm valla

Canım üzülme ya, herşeyde bir hayır vardır..6 aya kadar öğrenemeyenler var..

Sağlıklı ya şükret bence..Tamam heyecan yapıyor insan anlıyorum ama üzülme lütfen.

yok kalp atışı felan dinletmediler neler yemem gerektiğini felan söylediler zaten benim doktorum hiç bi zaman kilo kontrolümü yapmıyo ii oldu kilomu öğrenmiş oldum:)

yok kalp atışı felan dinletmediler neler yemem gerektiğini felan söylediler zaten benim doktorum hiç bi zaman kilo kontrolümü yapmıyo ii oldu kilomu öğrenmiş oldum:)

Aaa neden doktorunun da takip etmesi lazım kilo tansiyon falan, ben olsam sorardım doktora?

Aaa neden doktorunun da takip etmesi lazım kilo tansiyon falan, ben olsam sorardım doktora?

evet takip etmiyo kaç kilosun şu kadar kilo alman gerekir felan diye hiç bişey sölemedi tansiyonda ölçmüyo zaten,bende sormadım hiç neden yapmıyosunuz diye bu gidişimde sorayım o zaman değilmi?

slm kızlar nasılsınız? beni sorarsanız çok şükür iyiyim.bugün hava güzel burada biraz çıkıp kendime hamile giyim alışverişi yapayım diyorum bide eşime sevgililer günü hediyesi alayım diyorum ama çok eriniyorum yaaa. kafamçokkarıştı

evet takip etmiyo kaç kilosun şu kadar kilo alman gerekir felan diye hiç bişey sölemedi tansiyonda ölçmüyo zaten,bende sormadım hiç neden yapmıyosunuz diye bu gidişimde sorayım o zaman değilmi?

Yani tabii ki her seferinde kilonu tansiyonu ölçmeleri lazım..

Ben doktorun yanına girmeden daha, hemşireler hemen kilo ve tansiyon alıp doktora veriyorlar bazen kendisi bakıyor dr...Mutlaka sor bence.

SİZ NELER ALICAKSINIZ EŞİNİZE.bide kendine hamile kıyafeti alan oldumu nereden ve nasıl şeyler aldınız

Merhaba canım..Ben kendime 2 hamile pantalonu aldım pazar günü ilk defa..Ve yeni giymeye başladım:)

Eşime sevgiller günü hediyesi düşünmedim henüz bakalım belki de almam..

elifbetül bebek ters duruyor derken nasıl bir pozisyonu kasteddin.benimkide daha göstermedide aynımı duruyor diye merak ettim.

Merhaba canım..Ben kendime 2 hamile pantalonu aldım pazar günü ilk defa..Ve yeni giymeye başladım:)

Eşime sevgiller günü hediyesi düşünmedim henüz bakalım belki de almam..

deniz güneş hangi magazadan aldın.bende pantolon artık almak istiyorum 2 aydır nerdeyse etek giyiyorum pantolonlar olmuyor yaaa artık benim karın bölgem tombik leşti arka iyide:CüvCüv::dance:

Canım üzülme ya, herşeyde bir hayır vardır..6 aya kadar öğrenemeyenler var..

Sağlıklı ya şükret bence..Tamam heyecan yapıyor insan anlıyorum ama üzülme lütfen.

ya canım üzülmeyim diyomda elimde olmuyo eve gelene eşime surat yaptım sanki onun bi suçu var gibio da bosver üzülme diyo sonra tekrar gideriz diyo :umursamaz:

SİZ NELER ALICAKSINIZ EŞİNİZE.bide kendine hamile kıyafeti alan oldumu nereden ve nasıl şeyler aldınız

Dışarı cıkamıyorum ahh bır cıka bılsem bır seyler bakıcam ama cook üşeniyorum:smiley-cool:

Hamile kıyafetı özel olarak almadım.. zaten şimdi moda da her şey bol.. neyse bu durum en cok biz hamilelere yaradıopuyorumnanaktan

deniz güneş hangi magazadan aldın.bende pantolon artık almak istiyorum 2 aydır nerdeyse etek giyiyorum pantolonlar olmuyor yaaa artık benim karın bölgem tombik leşti arka iyide:CüvCüv::dance:

Canım ben aslında yaşadığım yerde bildiğim bir hamile butiğinde alacaktım, ama pazar günü kapalıydı ve ben pazar günü almayı kafaya takmıştım çünkü annemler falan kızıyordu artık:) bırak şu kotları yeter diye, ben de çıktım pazar günü baktım Lc Waikiki açık..

1 kot, 1 tane de spor eşofman tarzı bir pantalon aldım aceleden ama çok beğendim..

Fiyatları biri sanırım 35 biri 30 ytl idi..Çok uygun yani..Almasam ayıp olurdu:)
Ama ilerleyen günlerde bildiğim hamile butiğimden de alışveriş yapıcam çünkü oranın tarzı da çok güzel..Ben eteği ve elbiseyi yazın tercih ediyorum o yüzden yaza bakıcam onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…