kesinlikle öyleee ssknız varmı peki
cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun
saol canım:)
ben sultan gazide oturuyorum bizim bura medigolt diye klinik var oraya gidiyorum doktorum çok iyi ssk ya sezaryen 400 normal bedeva orda doğurcam kısmetse
neyse güzeller ben kaçıyorum bugun misafiri var annemin annemle yakın oturuyoruz çalıstıgı için benden bişeler yapmamı istedi gidiyim ben mutfaga sonra görüşürüz öpüyorum sizi kendinize ii bakın
hadi kızlar kaç kılo aldık yazalım buraya :kedi:
Hatçe hayırlı olsun Gözün aydın
ama biraz yukarıyı okuyup keşke öyle yazsaydın..
daha duyarlı olalım
ii de ben okuyup te inadına nispet mi yaptığımı sanıyorsun seninde bu düşüncen hiç hoş değil bi sürü işimin arasında yazıp sizlerle sevincimi paylaşıp hemen çıktım geçmişi hiç okumadım sizde bi zahmet ön yargılı olmayın((
aa kızlar biz altın doğuruyoruz ya pahalı olması lazım bunlar varya modern hırsızlık başka bişi değil kanımızı emdiler :enbuyukkk:
cnm mesela erdem hastanesi normal 450 sezeryan 750 muayene 35 tl ama güvenılırmı bilmem diyorum bazen git ssk devlet hastanesinde dogum yap parasından degıl sıkıldım hastanne aramaktan yoruldum valla
ohh beleş dogum bende atlas hastanesini aradım 350 normal 500 sezeryan tek kişilik odalar güzel yanı bakalım akşam eşimle konusuyım bi :dance:
evet çok güzel bu doktorunda eli çok hafifmiş herkez bi günde ayağa kalkıyo sezaryen olsa bile inşallah bende gitcem bakalım nasıl olsa ilk doğumum sezaryen malesefa.s.
Gülllll günaydınnn
Gamyoncun ne yapıyorrrr ?
Günaydın arkadaşlar dün kontrolumuz vardı 17 haftalık olduk artıkbenimde bir oğlum olacak içimden hep bu geçiyordu şükürler olsun.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde oğlum olcak 26 temmuzda inşallah
Sezaryan olacağı şimdiden nasıl belli oldu Misel..
canım çok şükür oğluşumda iyi sanırım ama ben öyle pek bi hareket falan bişey hissetmedim bide onlrı hissetmeye başlasaydık dört gözle bekliyorum :)))
gözün aydın canımmm maşallahhhh
gözün aydın canımmm maşallahhhh
kıslarrr geçmişi okuyamadım kaçırdığım şeyler olabilir kusura bakmayın lütfen
korkma canımmm inaşllah temiz çıkar yaşın kaçtı senın bazen yapıorlar oylee hemen kotuye yorumlama hemm amıyosentez yapıldıysa dınlen lütfen ayaklarını yukarı uzatıp
medaa misskapris iyi akşamlar
Günaydınnnnn Günaydınnn
Bebişlerimizle birlikte ilk sevgililer günümüz mutlu huzurlu geçsin inşallah...
Dün akşam yemege misafirim vadı 8 kişi , saolsunlar 1 tabak kaldırmadılar masadan.
Çok yorulduğumu hissettim , çay kahve derken gece sonu bittim..
Bugun dinlenicem....Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?