2010 Temmuz Anneleri : )

nedemek hayatım bunlar gerçekler hayatım tekrar yazıyorum biz hamileyiz herşey döet dörtlük olamaz kımımız rahat hamilelik geçirirken kımımiz komplıkasyonlar yaşayabılıyoruz gerek yaş sınırından gerek,gerek düşük tehlıkesinden bunlar olagan durumlar bunu bir kişiye mal etmek dogru bişe degıldi tepkinde haklısın allah herkese saglıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin kımse kımsenın kötü olmasını istemez birimizin rahatlasızlıgı hepimizi huzursuz ediyo burda herşeyımızı paylaşıyoruz sonuçta opuyorumnanaktan

ben sultan gazide oturuyorum bizim bura medigolt diye klinik var oraya gidiyorum doktorum çok iyi ssk ya sezaryen 400 normal bedeva orda doğurcam kısmetse

ohh beleş dogum bende atlas hastanesini aradım 350 normal 500 sezeryan tek kişilik odalar güzel yanı bakalım akşam eşimle konusuyım bi :dance:

neyse güzeller ben kaçıyorum bugun misafiri var annemin annemle yakın oturuyoruz çalıstıgı için benden bişeler yapmamı istedi gidiyim ben mutfaga sonra görüşürüz öpüyorum sizi kendinize ii bakın

güle güle canım kolay gelsin sana:))opuyorumnanaktan

hadi kızlar kaç kılo aldık yazalım buraya :kedi:

ben daha almamışım..
Ama genişledim
karnım belli büyüdü
Nasıl kilo almadım şaşırıyorum...

Hepimizin işi , gücü , ilgilenmesi gereken ailes var cnm , elbetteki eski sayfaları okuyamıyoruz....
Bazen bir günde 50 60 sayfa ilerliyor..
sevincini yazdığın yorumun hemen üstündeydi , o bahsettiğim riskli konu
Ben çok çok üzüldüm o arkadaşa
senin içinde sevindim.

Ön yargılı değilim Nispet yaptığını yazmadım..
Daha duyarlı olalım dedim sadece.

aa kızlar biz altın doğuruyoruz ya pahalı olması lazım bunlar varya modern hırsızlık başka bişi değil kanımızı emdiler :enbuyukkk:

Altın mı
hehehehehhehehe

cnm mesela erdem hastanesi normal 450 sezeryan 750 muayene 35 tl ama güvenılırmı bilmem diyorum bazen git ssk devlet hastanesinde dogum yap parasından degıl sıkıldım hastanne aramaktan yoruldum valla

Aynen bende henüzbir hastane ve dr bulamadım..
Şimdilik ilk sıramda Şişli Hospitalyum var bakalım
Bide Gaziosmanpaşa Bilgi ve Duygu Hastaneleri

ohh beleş dogum bende atlas hastanesini aradım 350 normal 500 sezeryan tek kişilik odalar güzel yanı bakalım akşam eşimle konusuyım bi :dance:

evet çok güzel bu doktorunda eli çok hafifmiş herkez bi günde ayağa kalkıyo sezaryen olsa bile inşallah bende gitcem bakalım nasıl olsa ilk doğumum sezaryen malesefa.s.

Gülllll günaydınnn
Gamyoncun ne yapıyorrrr ?

canım çok şükür oğluşumda iyi sanırım ama ben öyle pek bi hareket falan bişey hissetmedim bide onlrı hissetmeye başlasaydık dört gözle bekliyorum :)))

Günaydın arkadaşlar dün kontrolumuz vardı 17 haftalık olduk artık benimde bir oğlum olacak içimden hep bu geçiyordu şükürler olsun.

gözün aydın canımmm maşallahhhh

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde oğlum olcak 26 temmuzda inşallah

gözün aydın canımmm maşallahhhh

kıslarrr geçmişi okuyamadım kaçırdığım şeyler olabilir kusura bakmayın lütfen

slm nasılsınız
umarım keyifler iyidir
ben halen işyerindeyim (

korkma canımmm inaşllah temiz çıkar yaşın kaçtı senın bazen yapıorlar oylee hemen kotuye yorumlama hemm amıyosentez yapıldıysa dınlen lütfen ayaklarını yukarı uzatıp

amniyosentezi nerde yaptırdın canım? benim bildiğim kadarıyla 3 gün içinde down sendromuyla ilgili ilk 5 kromozomun sonucu çıkıyor. en önemli 5 kromozom. umarım sonuçların temiz çıkar. çoğunlukla öyle çıkıyor zaten. ben de 3 lü test yaptırdım sonucunu bekliyorum. 2 hafta sonra da randevu var detaylı ultrason ve amniyosentezle ilgili.

Günaydınnnnn Günaydınnn
Bebişlerimizle birlikte ilk sevgililer günümüz mutlu huzurlu geçsin inşallah...

Dün akşam yemege misafirim vadı 8 kişi , saolsunlar 1 tabak kaldırmadılar masadan.
Çok yorulduğumu hissettim , çay kahve derken gece sonu bittim..

Bugun dinlenicem....Görüşmek üzere.

günaydın. ben de pazar sabahı erkenden uyandım. işyerinden eve iş getirmiştim. sabahtan bari onu halledeyim belki öleden sonra gezeriz dedim. bu saatte herkes bebişiyle uyurken ben çalışıyoryum yani. neyse gün içinde burda bulunan herkese mutlu günler diliyorum.umarım kimse olmaz herkes kocasıyla sevgililer gününü kutlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…