2010 Temmuz Anneleri : )

şulecik teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. aklındakş erkek ismi doruk muydu?

hayır canım ben yeni nesil isimleri sevmiyorum eski oturaklı isimlerden yana tercihim:) erkek olursa ömer asaf koyucam kız olursa zeynep dila hayırlısı bakalım yarın bi belli olsunda cinsiyeti:)

hayır canım ben yeni nesil isimleri sevmiyorum eski oturaklı isimlerden yana tercihim:) erkek olursa ömer asaf koyucam kız olursa zeynep dila hayırlısı bakalım yarın bi belli olsunda cinsiyeti:)

hepsi çok güzel Allah Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin de isimsiz kalmaz elbet. Ömer Asaf bayaa güzel ama. Zeynep çok fazla koyulduğu için çok cezbetmiyor beni bir de kötü bir anısı var. ama ismiyle yaşasın bebeklerimiz.

günaydın kızlar.

cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

şimdi sıra isim telaşında tabi. bizimde o telaşımız var bende kızım olsaydı ismi hazırdı ona nil adını koyacaktım. erkek olursa kayınvalidem hep toprak olsun diyordu başlarda olabilir demiştim.son olarak kızdım ve bebeğime bu ismi koymıcam diye yemin ettim. şimdi aklımızda olan isim kuzey ama ben meriç istiyorum. ileride kızım olursa ikisininde adı nehir ismi olsun diye. hayırlısı olsun artık daha önümüzde uzun zaman var karar veririz artık o kadar zamandada

Ben de oğlumun adını Rüzgar koyucam inşallah.

At ismi falan da olduğunu düşünmöüyorum.

Yani bir atın ismi Rüzgarsa onu at rüzgar olarak severim ama oğlum Rüzgar olunca zaten kendi o ismin anlamını kazanacakkendi kişiliğiyle varlığıyla aklıma atı getirmeyecek.Çok saçma geldi bana.

Bu devirde ne koyalım yani Rizayediin sebbattin mi?:)

Tabiki modern ve karizmatik isimler koyacağız oğluşlarımıza.Bnim fikrim bu....

Toprakta güzel isimmiş canım...birden sogudun sanırım..
Seni yemin ettirecek kadar ne yaptı kayınvalden merak ettim....

7 yaşında bir kızım var ismi DİLA,kardeşininde adını o koymuştu daha kardeş yokken kız olursa Öykü Nisa erkek olursa Ege Taha diye :)

Toprakta güzel isimmiş canım...birden sogudun sanırım..
Seni yemin ettirecek kadar ne yaptı kayınvalden merak ettim....

bana toprak ismini ben daha hamile olmadan önce söylerdi onu koyarsanız sevinirim diye bende sıcak bakıyordum kırmamak için ve isimde hoşuma gidiyordu. ama ona hamile olduğumu söylediğimde neredeyse inme inecekti üzüntüden.daha sonra beni haftalarca aramadı bende o isim koyma şansını kaybetti diye eşime yemin ettim,oda haklısın diyip başka isim koyarız o zaman dedi. böylelikle oğluşumun adını ben koyacağım iyide oldu aslında:)))

günaydın canlarım güzel haberler var domatescım flowersun şu an bunlar kaldı aklımda ogluşlarınız hayırlı olsun gözünüz aydın denız güneş bebeişini görecek bugun bende cumartesı gidiyorum çok özledim yeter artık kaydirigubbakcemile3

Neden birden hönk geçirdi hamile olduğunu duyunca anlamadım bende:S
aramamasının sebebi başka bişey olabilir mi arayamamıştır işi gücü vardır vs vs
yani yemin etmek çok büyük bişeyi
Toprak güzel bir isim , k.valden bencillik yapıp babasının yada eşinin sempatiksalakcinni adını koymak istememiş...
Eşininde seni desteklemesine bravo Allah bozmasın inşallah...
Sen bilirsin canım ama siz bir ailesiniz , 2 isimde koyabilirsiniz
Büyükleri üzmemek kırmamak taraftarıyım ben
( kötü niyetli ve dedigim dedik - ben ne dersem o olucak ben büyüğüm demekdikleri sürece )

bu arada artık 4.ayım bitti 5.ayıma girdim toplam kılomu açıklıyorummm 53.500 gr çokmu annişler :kedi:

bu arada 50 kıloyla başladım ve maşallah benım iştahım hiç kapanmadı şükür hep yedim ne mıde bulantısı ne kusma eşim ii gidiyosun dio kılon ii diyo etraftakıler nerde göbegin dio ortada minnacık bi göbik var sadece onuda evde dar bişe giyince ben ve eşim görüyo :)

oyoyoyoyyo isim mevzularına girilmiş :))) benim oğlumda kısmetse BULUT KAĞAN aslında toprak ismini bizde düşünmüştük ama eltim oğlum olsa toprak koyardık deyince vazgeçtik. ama çok güzel bir isim :)

oyoyoyoyyo isim mevzularına girilmiş :))) benim oğlumda kısmetse BULUT KAĞAN aslında toprak ismini bizde düşünmüştük ama eltim oğlum olsa toprak koyardık deyince vazgeçtik. ama çok güzel bir isim :)

gül eger benımde oglum olursa ismi hazır ne biliyomusun hüseyin kağannn kaydirigubbakcemile3 adaş olacaklar desene

gül eger benımde oglum olursa ismi hazır ne biliyomusun hüseyin kağannn kaydirigubbakcemile3 adaş olacaklar desene

zemuszemus kağan çok güzel bir isim kulağada hoş geliyor. şimdiden oğlumun adaşı hazır opuyorumnanaktan

umutluu selam canım. kilon normal bence. ben de aşağı yukarı 3,5-4 kilo aldım. zaten bunun bir kısmı göğüslerle alakalı, kalanı da göbek :)

selam kızlar nasılsınızzz ben cok hastayımsenağlama cok fena grıp olmusum 3 gundur cekıyorum dr da gıtmedım arkasından oksuruk baslarsa doguma kadar oksururum cok gec ıyı oluyorum ayyy o kadarda dıkkat ettık ama yınede yakalandım yaaa

zemuszemus kağan çok güzel bir isim kulağada hoş geliyor. şimdiden oğlumun adaşı hazır opuyorumnanaktan

bakalım gülcüm içime dogan olacakmı eger oglum olursa ismi bu degişmeyecek cumartesi gidiyorum görmeye dua edin bana olurmu canlarım opuyorumnanaktan

umutluu selam canım. kilon normal bence. ben de aşağı yukarı 3,5-4 kilo aldım. zaten bunun bir kısmı göğüslerle alakalı, kalanı da göbek :)
herkese kılom normal geliyo kaynanam hala filinta gibi duruyon dio kaydirigubbakcemile3 popom yok bazıları popon var dio ama ben en çok göbişimi görüyorum sivri ortada duruyo oda dedıgım gibi dar bişe giyince hayırlısı bakalım
Slmmm kızlarrr umutlu kılon sÜper maŞŞlh

gerçektenmı esm_ckr sen kaç kılo aldın güzelim :kedi:

konumuz kılo mu kızlarrrr net cok yavas okuyomadım yazdıklarınızı cok ben 66 kılo hamıle kaldım sımdı hala 64 kıloyum verdım yenıyken bıraz dahada almadımmmm dr cok ıyı gıdıyosun dedııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…