şulecik teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. aklındakş erkek ismi doruk muydu?
hayır canım ben yeni nesil isimleri sevmiyorum eski oturaklı isimlerden yana tercihim:) erkek olursa ömer asaf koyucam kız olursa zeynep dila hayırlısı bakalım yarın bi belli olsunda cinsiyeti:)
günaydın kızlar.
cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
şimdi sıra isim telaşında tabi. bizimde o telaşımız var bende kızım olsaydı ismi hazırdı ona nil adını koyacaktım. erkek olursa kayınvalidem hep toprak olsun diyordu başlarda olabilir demiştim.son olarak kızdım ve bebeğime bu ismi koymıcam diye yemin ettim. şimdi aklımızda olan isim kuzey ama ben meriç istiyorum. ileride kızım olursa ikisininde adı nehir ismi olsun diye. hayırlısı olsun artık daha önümüzde uzun zaman var karar veririz artık o kadar zamandada
Toprakta güzel isimmiş canım...birden sogudun sanırım..
Seni yemin ettirecek kadar ne yaptı kayınvalden merak ettim....
bana toprak ismini ben daha hamile olmadan önce söylerdi onu koyarsanız sevinirim diye bende sıcak bakıyordum kırmamak için ve isimde hoşuma gidiyordu. ama ona hamile olduğumu söylediğimde neredeyse inme inecekti üzüntüden.daha sonra beni haftalarca aramadı bende o isim koyma şansını kaybetti diye eşime yemin ettim,oda haklısın diyip başka isim koyarız o zaman dedi. böylelikle oğluşumun adını ben koyacağım iyide oldu aslında:)))
oyoyoyoyyo isim mevzularına girilmiş :))) benim oğlumda kısmetse BULUT KAĞAN aslında toprak ismini bizde düşünmüştük ama eltim oğlum olsa toprak koyardık deyince vazgeçtik. ama çok güzel bir isim :)
gül eger benımde oglum olursa ismi hazır ne biliyomusun hüseyin kağannn kaydirigubbakcemile3 adaş olacaklar desene
bu arada 50 kıloyla başladım ve maşallah benım iştahım hiç kapanmadı şükür hep yedim ne mıde bulantısı ne kusma eşim ii gidiyosun dio kılon ii diyo etraftakıler nerde göbegin dio ortada minnacık bi göbik var sadece onuda evde dar bişe giyince ben ve eşim görüyo :)
zemuszemus kağan çok güzel bir isim kulağada hoş geliyor. şimdiden oğlumun adaşı hazır opuyorumnanaktan
herkese kılom normal geliyo kaynanam hala filinta gibi duruyon dio kaydirigubbakcemile3 popom yok bazıları popon var dio ama ben en çok göbişimi görüyorum sivri ortada duruyo oda dedıgım gibi dar bişe giyince hayırlısı bakalımumutluu selam canım. kilon normal bence. ben de aşağı yukarı 3,5-4 kilo aldım. zaten bunun bir kısmı göğüslerle alakalı, kalanı da göbek :)
Slmmm kızlarrr umutlu kılon sÜper maŞŞlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?