çok geçmiş olsun canımmm aman dikkat et kendine tabi kuzunada(
sen yine iyi sabretmişsin bu kadar bebeğini görmeden. cinsiyetini öğrenmesende en azından bebeğini görmüş olursun.
benim cinsiyetini öğrendiğim gün eşim yanımda değildi akşam onu öğle çok kıskandırdımki hareketlerini anlatarak bu hafta istanbula gitmiş olsaydık orada başka bir doktora gidecektik. eşimde görmek istediği için. burada tek bir hastane var ve tek doktor sürekli giderek bıktırmak istemiyoruz onun için istanbula gidersek tekrar bebeğimi göreceğim.
hoş bulduk canımhoşgeldin canım
merhaba canımmmmm
kızlarrrr bugun hava o kdar guzel kı ızmırde ya gunu gıbı aslında bıraz cıkıp d vıtamını almak lazımmmm
gulll canım ısten ayrıldın mı aksamlarıda cok gırmıyosun nete bıde battanıye bıttı mı
nasıl gecti sevgililer gunun kızlar?napıyosunuz nasılsınız bakayım?bişey sorucam eşimle 1haftalıgına tatile gitmek istiyoruzda acaba dr izin verir mi?
canım ayrıldımda günlerdir çok yoğunum cmtesi arkadaşın nişanı vardı ona gittim cuma nişan için alışverişe çıktım dünde günübirlik istanbula gidip geldik hiç vaktim olmadı yani( bugünde patronlardan haber bekliyorum tazminat olayını görüşmek için.
çık azcık güneş ii gelir belkı sana bebişinde sende güneşten al vitamınını opuyorumnanaktan
su senın gezmene bayılıyorum valla n guzel gezıyosun ben n zaman gezecegım yaaaa ıs ıcınde hayırlısı olsun canım buyuk gun geldı patron ıcınhe he he
kız kıs ortasında n tatılı bu yaza gıdemeceksın ya onemı aldın tatılıııı bence uludaga gıtmedıgın surece problem olmazzzzopuyorumnanaktan
offff canım yaaa tazminat olayı sıkıntılı büyük ihtimal mahkemelik olacağız. tazminatı asgari ücretten ödemeye çalışacaklar bende kabul etmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?