2010 Temmuz Anneleri : )

gulll canım ısten ayrıldın mı aksamlarıda cok gırmıyosun nete bıde battanıye bıttı mı

gulcugum cok dıkkat ettım ınan esımde oyle ama ınsanın bagısıklık sıstemının zayıf oldugu bır anda denk gelıyo demekkı sızde cok dıkkat edın hamıs hamıs hıc cekılmıyooo
çok geçmiş olsun canımmm aman dikkat et kendine tabi kuzunada (

ewet baya sabrettım ama artık dayanamıcam opuyorumnanaktan

kızlarrrr bugun hava o kdar guzel kı ızmırde ya gunu gıbı aslında bıraz cıkıp d vıtamını almak lazımmmm

nasıl gecti sevgililer gunun kızlar?napıyosunuz nasılsınız bakayım?bişey sorucam eşimle 1haftalıgına tatile gitmek istiyoruzda acaba dr izin verir mi?

gulll canım ısten ayrıldın mı aksamlarıda cok gırmıyosun nete bıde battanıye bıttı mı

canım ayrıldımda günlerdir çok yoğunum cmtesi arkadaşın nişanı vardı ona gittim cuma nişan için alışverişe çıktım dünde günübirlik istanbula gidip geldik hiç vaktim olmadı yani ( bugünde patronlardan haber bekliyorum tazminat olayını görüşmek için.

kız kıs ortasında n tatılı bu yaza gıdemeceksın ya onemı aldın tatılıııı bence uludaga gıtmedıgın surece problem olmazzzzopuyorumnanaktan
nasıl gecti sevgililer gunun kızlar?napıyosunuz nasılsınız bakayım?bişey sorucam eşimle 1haftalıgına tatile gitmek istiyoruzda acaba dr izin verir mi?

su senın gezmene bayılıyorum valla n guzel gezıyosun ben n zaman gezecegım yaaaa ıs ıcınde hayırlısı olsun canım buyuk gun geldı patron ıcınhe he he

su senın gezmene bayılıyorum valla n guzel gezıyosun ben n zaman gezecegım yaaaa ıs ıcınde hayırlısı olsun canım buyuk gun geldı patron ıcınhe he he

offff canım yaaa tazminat olayı sıkıntılı büyük ihtimal mahkemelik olacağız. tazminatı asgari ücretten ödemeye çalışacaklar bende kabul etmeyeceğim.

kız kıs ortasında n tatılı bu yaza gıdemeceksın ya onemı aldın tatılıııı bence uludaga gıtmedıgın surece problem olmazzzzopuyorumnanaktan

yok tatlım uludaga gıtmeyecez antalyaya gıtmeye duşunuyoruz kısmetse.bu arada kecmiş olsun tatlım

etme tabıkı hakın neyse onu versınler cok kızıyorum bu ınsanlara bızım yanımızdada calısıyo 23 kısı maas neyse sıgortatada o gosterılır kul hakkı dıye bısey var hıc mı dusunmezler yaaa
offff canım yaaa tazminat olayı sıkıntılı büyük ihtimal mahkemelik olacağız. tazminatı asgari ücretten ödemeye çalışacaklar bende kabul etmeyeceğim.

neyse kızlar hepinizi cok opuyorum dıkkat edın kendınıze ve bebişlere.gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…